Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mostmár tényleg oda kell tenni magunkat, és leigazolni Barzaglit. Sztem a Fio mostmár nem hajt rá annyira, Balza nem az elsõ védõ akit megvettek.
Hajrá Magyarország!
csak remélem Õ nem felejti el a liláknál a Juventust mint egyesek
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Balzaretti: "Köszönet mindenkinek!"
Írta: Charles Atlas
2007. június 23.
Az õsi rivális Fiorentinához szerzõdõ Federico Balzaretti furcsa gesztusra vetemedett: búcsúlevelet fogalmazott meg a Juventus hivatalos oldalának olasz kiadásán. A szurkolók egyik kedvence mostantól ellenfélként tér vissza Torinóba.
"Lezárult életem egyik emberileg és szakmailag is legfontosabb szakasza. Két, nagyon mozgalmas évet töltöttem el itt, amely idõszak alatt rengeteg dolog történt velem. Rengeteg remek embert ismerhettem meg, akikkel együtt nagyon sok örömteli pillanatot éltem át. Nyertem két bajnoki címet, amelyet egyetlen bírósági ítélet sem tehet soha semmissé. Most, hogy véget ért ez a kaland, szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akikkel az elmúlt idõszak történéseiben osztoztam. A csapattársaimnak, a szakmai és orvosi stáb tagjainak, a szertárosoknak és mindazoknak, akik a csapat mellett dolgoztak. Végül köszönöm a szurkolóknak, hogy ebben az idõszakban mellettem álltak és mindig érezhettem a támogatásukat."
GRAZIE! ARRIVEDERCI FEDERICO!!!
Hajrá Magyarország!
ebbõl akartam anno egy logót csinálni aztán mégse😊
itt ha rákeresel a "gabber" szóra , láthatod mindet 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

maximális tisztelet neki,nagyon sokat tett ezekért a színekért
Treznek adnak új szerzõdésvariációt. A Valencia meg a Lyon vinné csak nem tudnák fizetni a bérét allítólag.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Ez mi , ez most komoly? Nekem nem kell 😛
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
távozók: Balzaretti,Kovac,Tudor,Bojinov
Trezt énse tudom Iaquintával együtt,ezt már megvitattam egy másik Juventinoval is,õ azt mondta Trez lenne az ék Iaquinta meg mögötte jobboldalt
Bojoról még semmi konkrét,valószínûleg visszamegy Firenzébe õk meg kölcsönadják valahova
Almiron milyen poszton játszik nem tudja vki?
A középsõ védõ alap,egy Milito - Barzagli kettõs nagy lenne,ha össze tudna szokni,még nem is öregek.Csak Milito most a realhoz ál közelebb sajnos.Még a Garay - Barzagli kettõst is elfogadnám.csak boumsongot ne...
az elég érdekes lenne ha Trez meg Iaquinta egyszerre lenne pályán.
amúgy most Bojinovval mi van?leigazoltuk?vagy visszament firenzébe?õt még azért meg kéne tartani sztem

Hajrá Magyarország!
Trezben pedig bízok, hogy továbbra is zebra marad.
és meg kell tartani Trezt
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
közben felmerült Garay neve is esetleges igazolásként,ha Milito nem jönne össze
6 éve nem költött ennyit az átigazolásokra a Juventus. Akkor Buffon, Thuram és Nedved leigazolásakor 100 millió feletti összeget adtak ki a Zebrák.
Igaz, akkor Zidane, Inzaghi és Van der Sar eladásából körülbelük ugyanennyi bevétele is volt a klubnak. Az azóta eltelt idõszakban a torinóiak nem csináltak nagy bevásárlásokat, de idén biztos volt, hogy a csapat versenyképessé tételéhez erõsítésekre lesz szükség - erre eddig több mint 40 millió eurót költött a vezetés.
Ebbõl az összegbõl érkezett Iaquinta (11,3 millió), Tiago (15 millió), Almiron (9 millió), Criscito (7,5), Nocerino (3,7), Molinaro (2,5) - igaz ezeket az összegeket csökkenti, hogy az átigazolások egy részénél játékoscsere is zajlott.
A bevételi oldalon eddig a Balzarettiért kapott 3,8 millió, illetve a közös tulajdunú játékosokért (Boudianski, Gasbarroni, Sculli) kapott pénz áll.
Criscito és Palla is értékesítette a büntetõjét,Criscitoról több helyen azt olvastam hogy el voltak ájulva a játékától
Védõsornak tetszene: Chiellini, Milito, Barzagli, Grygera.
Ha a Fio még Barzaglit is elhalássza elõlünk, megyünk Firenzébe rombolni 😄DD
Hajrá Magyarország!
Védõnek viszont örülnék mostmár. Milito remélem jön+ még kéne legalább egyvalaki.
Amici di nessuno...
És várható Juventus poszter sajnos két fajta lesz és gondolom addig kell venni míg juvéset nem kapunk
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"