Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
Miccoli sem az

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
hiányozni fog, a két szélen Õ és Chiellini! De jó lenne!
De mostmár tényleg oda kell tenni magunkat, és leigazolni Barzaglit. Sztem a Fio mostmár nem hajt rá annyira, Balza nem az elsõ védõ akit megvettek.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nem, õ nem román...

Hajrá Magyarország!

9csöves9
szép szavak,nagyon fog hiányozni

csak remélem Õ nem felejti el a liláknál a Juventust mint egyesek

Zsolti9014
Bianconeri.hu

Balzaretti: "Köszönet mindenkinek!"
Írta: Charles Atlas
2007. június 23.
Az õsi rivális Fiorentinához szerzõdõ Federico Balzaretti furcsa gesztusra vetemedett: búcsúlevelet fogalmazott meg a Juventus hivatalos oldalának olasz kiadásán. A szurkolók egyik kedvence mostantól ellenfélként tér vissza Torinóba.

"Lezárult életem egyik emberileg és szakmailag is legfontosabb szakasza. Két, nagyon mozgalmas évet töltöttem el itt, amely idõszak alatt rengeteg dolog történt velem. Rengeteg remek embert ismerhettem meg, akikkel együtt nagyon sok örömteli pillanatot éltem át. Nyertem két bajnoki címet, amelyet egyetlen bírósági ítélet sem tehet soha semmissé. Most, hogy véget ért ez a kaland, szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akikkel az elmúlt idõszak történéseiben osztoztam. A csapattársaimnak, a szakmai és orvosi stáb tagjainak, a szertárosoknak és mindazoknak, akik a csapat mellett dolgoztak. Végül köszönöm a szurkolóknak, hogy ebben az idõszakban mellettem álltak és mindig érezhettem a támogatásukat."

GRAZIE! ARRIVEDERCI FEDERICO!!!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
<#eljen> jók

Hajrá Magyarország!

9csöves9
<#gonosz1><#eljen>

ebbõl akartam anno egy logót csinálni aztán mégse😊

gabber_saviola
én is szoktam ilyen vicceseket csinálni (persze Palermósba)
itt ha rákeresel a "gabber" szóra , láthatod mindet 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
ez jó 😄
Zebraportálon is láttam.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nono84
:S

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
jézusom az a póló😄D

Zsolti9014
Grazie Bettega!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
na véglegessé vált,Bettega távozik a klubtól

maximális tisztelet neki,nagyon sokat tett ezekért a színekért

9csöves9
én errõl a 4-2-3-1-es felállásról beszéltem,ebbe Alex lenne Trez mögött

nono84
Szerintem kacsa. goal.com
Treznek adnak új szerzõdésvariációt. A Valencia meg a Lyon vinné csak nem tudnák fizetni a bérét allítólag.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
bocs, Iaquinta

gercse
nemár, nem kell csatár , bas.za meg, Del Piero Trezeguet kettõst akarok jövõre is, néha Iquinta cserével,

nono84
Juventus, meanwhile, have been linked with Newcastle’s Obefami Martins, who has a 20 million euro escape clause written into his deal. Martins scored 17 goals during his first season in England.
Ez mi , ez most komoly? Nekem nem kell 😛

Kit--Kat
Lampardról semmi hír?<#szomoru1>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nono84
Kiváncsi vagyok ennyi új játékos mellett milyen hamar fog összeszokni a játékosok az edzõkkel és egymással. De nagyon bízom a sikerben. 😄

forzajuve5
de igen<#vigyor3> kicsit elírtam

Zsolti9014
Gastellado az nem Gastaldello?

(nem kötekedés, csak kérdés)

Hajrá Magyarország!

Trunks
Ha Trez marad, akkor Iaquinta csere lesz. Ne felejtsük el Del Pierót!

Amici di nessuno...

forzajuve5
eddig érkezõk: Molinaro(védõ),Grygera(védõ),Criscito(védõ),Nocerino(középpálya),Salihamidzic(középpálya),Tacchinardi(középpálya),Miccoli(támadó),Iaquinta(támadó),Gastellado(védõ),Almiron(középpálya),Tiago(középpálya)

távozók: Balzaretti,Kovac,Tudor,Bojinov

9csöves9

9csöves9
Almiron középpályás,inkább irányító de Ranieri az esetleges 4-2-3-1-es felállásban Tiagoval együtt képzeli el hátul

Trezt énse tudom Iaquintával együtt,ezt már megvitattam egy másik Juventinoval is,õ azt mondta Trez lenne az ék Iaquinta meg mögötte jobboldalt

Bojoról még semmi konkrét,valószínûleg visszamegy Firenzébe õk meg kölcsönadják valahova

Shotogan
Tiago nagy fogás volt szvsz!
Almiron milyen poszton játszik nem tudja vki?
A középsõ védõ alap,egy Milito - Barzagli kettõs nagy lenne,ha össze tudna szokni,még nem is öregek.Csak Milito most a realhoz ál közelebb sajnos.Még a Garay - Barzagli kettõst is elfogadnám.csak boumsongot ne...
az elég érdekes lenne ha Trez meg Iaquinta egyszerre lenne pályán.
amúgy most Bojinovval mi van?leigazoltuk?vagy visszament firenzébe?õt még azért meg kéne tartani sztem

Köszi a válaszokat! Akkor ezekszerint van még bõven pénz... xd Szerintem a következõ szezonban csak a milan okozhat majd problémát, de lesz esélyünk legyõzni õket is! Forza
9csöves9
a Sampdoria Zalayetaval vagy Bojinovval pótolná a Q betûs srácot 😊

Zsolti9014
én még Gasbarroni eladását sajnálom, igaz a középpályán így is van sok jó játékos, de õ még fiatal és sokat segített a parmának a bennmaradásban.

Hajrá Magyarország!

Ütõképes csapatunk lesz, az biztos!

Trezben pedig bízok, hogy továbbra is zebra marad.
9csöves9
teljesen egyetértek

és meg kell tartani Trezt

Kaplan
Ebbõl a 40 millióból vettünk két olyan nevet amelyikre azt mondom, hogy ez igen! Diego Milito-t még mindenképp meg kéne szerezni Barzagli-val egyetemben.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

úristen, már 40 milkát elköltöttünk? 😮 eddig bele se gondoltam, hogy így összesen mennyiért vásároltunk...
9csöves9
40 milliót költöttünk,Balzarettibõl és néhány közös tulajdonos transzferbõl jött be némi pénz.azt hogy még mennyit tud költeni a klub az szerintem nincs megkötve,ráadásul van még jópár játékosunk akit be lehet vonni pénz helyett egy-egy igazolásba

közben felmerült Garay neve is esetleges igazolásként,ha Milito nem jönne össze

forzajuve5
Eddig 40 millió...

6 éve nem költött ennyit az átigazolásokra a Juventus. Akkor Buffon, Thuram és Nedved leigazolásakor 100 millió feletti összeget adtak ki a Zebrák.

Igaz, akkor Zidane, Inzaghi és Van der Sar eladásából körülbelük ugyanennyi bevétele is volt a klubnak. Az azóta eltelt idõszakban a torinóiak nem csináltak nagy bevásárlásokat, de idén biztos volt, hogy a csapat versenyképessé tételéhez erõsítésekre lesz szükség - erre eddig több mint 40 millió eurót költött a vezetés.
Ebbõl az összegbõl érkezett Iaquinta (11,3 millió), Tiago (15 millió), Almiron (9 millió), Criscito (7,5), Nocerino (3,7), Molinaro (2,5) - igaz ezeket az összegeket csökkenti, hogy az átigazolások egy részénél játékoscsere is zajlott.
A bevételi oldalon eddig a Balzarettiért kapott 3,8 millió, illetve a közös tulajdunú játékosokért (Boudianski, Gasbarroni, Sculli) kapott pénz áll.

kicsit szétcsúsztam...segítene vki h most akkor mennyit költöttünk játékosokra eddig? mennyi maradt még úgy kb a tervezett pénzbõl? csak azé h kb. még mennyi igazolásra lehet számítani (vagy milyen szintû játékosra)...
9csöves9
a tegnapi u21-es válogatott meccsen játszott Palla,Criscito,Nocerino és Chiellini is

Criscito és Palla is értékesítette a büntetõjét,Criscitoról több helyen azt olvastam hogy el voltak ájulva a játékától

9csöves9
újabb hírek,mivel Paolucci teljesen a miénk ezért õ,Nocerino és pénz költözne Udinebe

9csöves9
igen Udinebe igazolt mert dönteni kellett a kettõs játékjogokról és az Udinese ajánlott többet. ám többen úgy gondolják Olaszországban,hogy a Juve támogatta meg az Udine ajánlatát

itt olvastam hogy Quagliarella Udine-be igazolt

Egész jól hangzik az a hátsó négyes 😄 Tényleg kell még védõt szereznünk, ha ütõs csapatot akarunk.
Zsolti9014
egyetértek, védõ mindenképpen kell, fõleg hogy már Balza is távozott. Mert a helyére érkezõ Molinaro még nagyon rutintalan, fiatal.

Védõsornak tetszene: Chiellini, Milito, Barzagli, Grygera.
Ha a Fio még Barzaglit is elhalássza elõlünk, megyünk Firenzébe rombolni 😄DD

Hajrá Magyarország!

nono84
wwww.goal.com 6/21/2007 Tiago O. Lyon Juventus Confirmed Full Ownership.

Trunks
Ja, Tiago pedig remek igazolás, kellett már vki a középpályára is.

Amici di nessuno...

Trunks
Én nem igazán vagyok boldog egyenlõre... legalábbis ami a játékospolitikát illeti: állandóan egyre több csatár kerül szóba: Iaquinta, Gilardino, Quagliarella, Huntelaar, stb.

Védõnek viszont örülnék mostmár. Milito remélem jön+ még kéne legalább egyvalaki.

Amici di nessuno...

Breki33
Képes Sportban Nedved poszter Buffon interjú

És várható Juventus poszter sajnos két fajta lesz és gondolom addig kell venni míg juvéset nem kapunk
Count Adyn
Del Piero, Trezeguet, Zalayeta, Palladino, Iaquinta, Quagliarella durva névsor valóban😄 Tiego is jó hír. LAssan egész jól fog alakulni a csapat ha minden összejön😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nono84
Milyen cstárok 😮 kicsit csatár túltengés lenne😄
Tiago<#taps>