Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Az U21 EB-n 2-2 lett az olasz-angol meccs, melyen Giorgio Chiellini viselte a kapitányi karszalagot (a meccs elején a nadrágjába tûrve hozta be azt a kis zászlócskát, amit cserélnek meccs elõtt a kapitányok). És a mi fiatal védõnk gólt is szerzett (gyakorlatilag a golyóival 😄). A csapat védelmének bal oldala nem volt stabil, gólt is kaptunk innen (Giorgio középen játszott), viszont Aquilani nagyon nagy gólt lõtt, igaz az angol kapus benne volt.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Nagy állat. Olyan gólokat lõ(tt), hogy csak nézek.

Amici di nessuno...

Breki33
Hegeace
Jól tom h õ középsõ középpályás ?

Heló szia remélem hogy vagy

9csöves9
állítólag Lucho Gonzales is a képbe került,14 millióra taksálják

én kurvára örülnék neki

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
tudom, de szerintem aki nem akar maradni, kár erõltetni. nem jó a kedvetlen focista

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nem kell még búcsúztatni,bármi lehet

Zsolti9014
semmi klubhûség, semmi Juve-szív, csak a pénz...
viszlát Camo! Köszönjük amit eddig a csapatért tettél, de remélem most jó sokat kapunk érted.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Az ügynöke azt nyilatkozta, hogy az elkövetkezõ napokban aláírják a szerzõdést, szóban már megállapodtak - állítólag.

Camoranesivel pedig nem sikerült megállapodni. Jelenleg 2,5 milliót keres évente, õ fél milliós emelést szeretne, a Juve pedig csak 100 000-est adna.
Ha megfizetik az árát, felõlem távozhat.

Amici di nessuno...

Forza Italia
Milito 100% hogy jön?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
és pont a Fiorentinába megy

valami olyasmit hallottam hogy a Drughi arra kérte a vezetõséget,hogy ne adják el...gondolom ez nem nagyon hatja meg õket

Trunks
Miccoli visszatér a kölcsönbõl, mert Ranieri igéynt tart rá. Cserének jó lesz, jobb, mint Iaquinta.

Gabriel Milito érkezik a Zaragozából, 14 millióért (+ még 1 millió, ha jól teljesít). Már úgyis kellett védõ, örülök neki, bár kicsit drága.

Balzaretti pedig majdnem biztos, hogy távozik. Nagyon sajnálom.

Amici di nessuno...

9csöves9
állítólag Huntelaarék ma Ciroval ebédeltek...

9csöves9
utolsó szalmaszál nekik persze hogy megpróbálják,és mivel a Juventusról van szó utána is járnak a dolognak.nem lesz ebbõl semmi,de azért legalább Antonioért hajthattak volna a srácok

gercse
de ez is érdekes, õk is bundáztak tavaly. és mégis nekik áll feljebb😄

nah még a végén levonnak 455484 pontot tõlünk...

nono84
Az Arezzo labdarúgócsapata arra kérte az olasz szövetséget, hogy vizsgálja ki, miként kapott ki a Juventus hazai pályán 3-2-re a Speziától, amely végül az Arezzo búcsúját jelentette a Serie B-tõl.

A vasárnapi összecsapás 2-2-re állt, majd a hosszabbításban kapott ki a pontvadászatot megnyerõ, és a bundabotrány miatt az elmúlt idényt a másodosztályban töltõ Juventus.

Az Arezzo igazgatója, Antonio Conte - aki korábban szerepelt a Juventusban - nagyon csalódott volt egykori klubjának játéka miatt.

A tavalyi bundabotrányban az Arezzo is érintett volt, ezért hat pont mínusszal vágott neki a Serie B-nek. Ha ez nem lett volna, biztosan marad a másodosztályban.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Trunks
Nekem meg inkább a menedzsment nem tetszik. Trezt megértem, ha el akar menni, õ már nyáron is akart. Camot pedig tudjuk pótolni.

Amici di nessuno...

Hegeace
Én örülnék Iaquintának, sokszor hozta már a tippmixem, számomra szimpatikus.

Heló szia remélem hogy vagy

Zsolti9014
Ja, most nézem a Tuttosport (elég Juvés lap) címlapján Huntelaar fotója és a szalagcím
Juve, cala l'asso
Huntelaar alla stretta finale, Gila l'alternativa. Rispunta Malouda

Nem értem hogy ez mit jelent (valaki leírhatná), de szerintem közel vagyunk Huntelaarhoz.

A Corriere dello Sport meg a címlapon hozza, hogy a Juve elõnyben van Andrea Barzagliért.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
És Conte bundával vádol minket.
Sok alapja nincs, de ha lesz belõle valami nagyon megváltozik Conte megítélése a szememben (most nagyon kedvelem).

Más: Barzaglit nem szabad hagyni a Fiorentinának. Neki sem lenne elõrelépés, nekünk meg védõ kell. Balzat sem kellene eladni, mert így egy teljesen új, összeszokatlan (van ilyen szó?) védõsorral jövõre nem lesz túl jó!

Huntelaart én is várom.

Almiron nem kell. Inkább Maresca kellene, aki valszeg szívesen visszajönne, miután volt egy olyan nyilatkozata egy (Real vagy Barca elleni) gólja után, hogy "Juve csak egy van." És szerintem mivel idén nem túl sokat játszott, nem volt jó szezonja, nem kérne túl sokat érte a Sevilla.

Tacchinardit tartsuk meg (tudom hogy sokszor írtam már, de 😄) Youtube-on keressetek rá a nevére van ott egy kiváló videó róla.

Camoranesi ügynöke szerint, ha a szerzõdésajánlaton a számok nem változnak, Camo távozik. Õ is és Trez is sokat zuhant a szememben, eddig (fõleg Trezt) nagyon bírtam, most pénzéhes, hûtlen játékosoknak tartom õket, ugyanakkor köszönöm nekik hogy a B-ligában nem hagyták ott a csapatot, de ha nem akarnak maradni, jó pénzért adjuk el õket most!

Iaquintát elég kétesen ítélem meg (szeretem is meg nem is), sok sikert neki, most itt az alkalom hogy bizonyítson, eddig ez nem volt meg neki. (bár ha Lippi kivitte a VB-re...Marcellonak én hiszek 😄)

Hajrá Magyarország!

9csöves9
most olvastam csak hogy a vereségünk miatt kiesett Conte csapata :c

9csöves9
nagyon sajnálom Trezt,kivételes képességû játékos volt.remélem tényleg olyan helyre kerül ahol maximálisan megbecsülik és eredményes lesz

Iaquintának meg nagyon nem örülök,de ha elhozzuk Huntelaart is akkor ki leszek engesztelve

Trunks
csak ez kellett nekünk

Amici di nessuno...

nono84
Nem egy Trez képességû játékos, de cáfoljom rám -kívánom neki-.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
a k.va életbe

Kaplan
Hurrá.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
Az Udinese elnöke Giampaolo Pozzo alátámasztotta azon híreszteléseket, miszerint Vincenzo Iaquinta a Juventus csapatát erõsíti majd a következõ szezonban.
A két klub már megállapodott, már csak a játékossal kell egyeztetni a részleteket

Count Adyn
Iaquinta kevés lenne szvsz gólerõsségben. Én Fifa 07 ben lehoztam Huntelaart Trez helyére már egy ideje, és jól megvannak Alex-el <#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
"nem akarnak megtartani"

szerintem DE

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
hagyjuk már Almiront békén, nem kell õ nekünk, fõleg ilyen áron.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Mert Bojinov 100% hogy jövõre nem lesz nálunk, meg ugye Trez és Zalayeta jövõje is erõsen kérdéses.

Ilyenkor sajnos nem tudok annak örülni hogy "én megmondtam" hogy Trez gesztusai mit jelentenek.
Ha távozik, akkor viszlát és köszönünk mindent, minden egyes gólt, minden pályán töltött percet.

Helyére szerintem (és úgy tûnik Ranieri szerint is) Huntelaar lenne a megoldás, mert fiatal és gólerõs.

Hajrá Magyarország!

Trunks
EZ nagyon nem tetszik... Almiron-ügy még mindig, miért nem fizetünk inkább?

Amici di nessuno...

Trunks
Hát kb. bárki, csak Iaquinta ne...

Amúgy nem értem, miért minden csatárt a Juvéval hoznak hírbe. Végülis itt van Ale, Bojinov, Palladino, Zalayeta, meg elvileg Treze.

Amici di nessuno...

banok
A mai Juventus-Spezia mérkõzés összefoglalója

lehet, hogy egy kis ideig várni kell a videó aktiválódására mert most töltöttem fel.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gercse
jobb ha egy lelkes csatár játszik helyette, mondjuk inkább õ mint Iaquinta...
Gilának örülnék, de csak ha formába is jönne

forzajuve5
Trezeguet:"Mindig a maximumot nyújtottam, betartottam a szavamat: 15 gólt szereztem, ahogy azt Deschampsnak megígértem. Hogy a mai, pályán mutatott gesztusaim a búcsút jelentették volna? A jövõm egyértelmû. Hét év alatt kivívtam 14 millió szurkoló és a csapattársaim megbecsülését. De a klub megújult, változások álltak be és a vezetõk felõl nem érzékelem már azt a bizonyos megbecsülést. Úgy érzem, hogy a klub más mellett döntött, az itt töltött esztendõk alatt elért 140 gólom ellenére, amellyel beírtam magam a Juventus történelmébe. Most még nem tudom, hogy mi fog történni. Elmegyek nyaralni, ha a vezetõknek mondanivalójuk van, az apámat, Jorge-t hívhatják telefonon. Nem érdemes tovább tárgyalni: az lenne a legjobb, ha megmondanák, hogy nem akarnak megtartani, ahelyett, hogy nevetséges ajánlatokat tesznek. Talán valaki kételkedik a képességeimben: pedig hûséges vagyok és a ragaszkodásomat már bizonyítottam a pályán. Köszönet a szurkolóknak, de a döntést a klub hozta meg. A Juvéban szerettem volna folytatni a pályafutásomat, a vezetõk azok, akik ezt nem akarják. Sok sikert kívánok az utódomnak. Remélem, helyt fog állni. Nem tudom, hogy hova megyek. Azt várom, hogy a klub egy olyan csapatnak ad el, amely megfelel az én szintemnek."

én nagyon sajnálom, hogy elmegy, az egyik leggólerõsebb csatár, kár érte<#rinya>

gercse
Na, nem rossz üzlet sztem,

gabber_saviola
Barzagli megy a Juvéba, Paro pedig hozzánk.

Jövõ héten Andrea Barzagli minden bizonnyal a Juventus játékosa lesz már, mivel mind2 klub megegyezett egymással. A 12 millió euró melett Matteo Paro érkezik Sziciliába.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

NEM BAJ! égés ide, égés oda... a lényeg h elsõ hely jutottunk fel! majd talán az a pofon felhívja a figyelmet a kedves vezetõkre h kéne hátvédet is igazolni...
Zsolti9014
2-3 a vége. nem sikerült a szép búcsú a B-ligától és Corradinitõl.

Hajrá Magyarország!

james69holden
2-2

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9
nah ez eddig Mirante nagy napja

Zsolti9014
micsoda szabadrúgás!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Kettõt is!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
mekkorát védett:o

9csöves9
Gigli mosolya se volt természetes,szerintem neki mutatott ki Trez

9csöves9
Alex elhatározta,ma megint nem passzol Treznek

Zsolti9014
egy pillanatra nem nézek oda és már 1-1!
Nem láttam a gólokat, de Boumsong megint alkotni látszik.
Trez gólörömére visszaértem, ebbõl azt szûröm le, hogy nem sokáig marad zebra (arckifejezés meg stb).

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Bumbum öngólja után Trez egyenlített egy szép befejezéssel