Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
én kurvára örülnék neki
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
viszlát Camo! Köszönjük amit eddig a csapatért tettél, de remélem most jó sokat kapunk érted.
Hajrá Magyarország!
Camoranesivel pedig nem sikerült megállapodni. Jelenleg 2,5 milliót keres évente, õ fél milliós emelést szeretne, a Juve pedig csak 100 000-est adna.
Ha megfizetik az árát, felõlem távozhat.
Amici di nessuno...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
valami olyasmit hallottam hogy a Drughi arra kérte a vezetõséget,hogy ne adják el...gondolom ez nem nagyon hatja meg õket
Gabriel Milito érkezik a Zaragozából, 14 millióért (+ még 1 millió, ha jól teljesít). Már úgyis kellett védõ, örülök neki, bár kicsit drága.
Balzaretti pedig majdnem biztos, hogy távozik. Nagyon sajnálom.
Amici di nessuno...
A vasárnapi összecsapás 2-2-re állt, majd a hosszabbításban kapott ki a pontvadászatot megnyerõ, és a bundabotrány miatt az elmúlt idényt a másodosztályban töltõ Juventus.
Az Arezzo igazgatója, Antonio Conte - aki korábban szerepelt a Juventusban - nagyon csalódott volt egykori klubjának játéka miatt.
A tavalyi bundabotrányban az Arezzo is érintett volt, ezért hat pont mínusszal vágott neki a Serie B-nek. Ha ez nem lett volna, biztosan marad a másodosztályban.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Amici di nessuno...
Heló szia remélem hogy vagy
Juve, cala l'asso
Huntelaar alla stretta finale, Gila l'alternativa. Rispunta Malouda
Nem értem hogy ez mit jelent (valaki leírhatná), de szerintem közel vagyunk Huntelaarhoz.
A Corriere dello Sport meg a címlapon hozza, hogy a Juve elõnyben van Andrea Barzagliért.
Hajrá Magyarország!
Sok alapja nincs, de ha lesz belõle valami nagyon megváltozik Conte megítélése a szememben (most nagyon kedvelem).
Más: Barzaglit nem szabad hagyni a Fiorentinának. Neki sem lenne elõrelépés, nekünk meg védõ kell. Balzat sem kellene eladni, mert így egy teljesen új, összeszokatlan (van ilyen szó?) védõsorral jövõre nem lesz túl jó!
Huntelaart én is várom.
Almiron nem kell. Inkább Maresca kellene, aki valszeg szívesen visszajönne, miután volt egy olyan nyilatkozata egy (Real vagy Barca elleni) gólja után, hogy "Juve csak egy van." És szerintem mivel idén nem túl sokat játszott, nem volt jó szezonja, nem kérne túl sokat érte a Sevilla.
Tacchinardit tartsuk meg (tudom hogy sokszor írtam már, de 😄) Youtube-on keressetek rá a nevére van ott egy kiváló videó róla.
Camoranesi ügynöke szerint, ha a szerzõdésajánlaton a számok nem változnak, Camo távozik. Õ is és Trez is sokat zuhant a szememben, eddig (fõleg Trezt) nagyon bírtam, most pénzéhes, hûtlen játékosoknak tartom õket, ugyanakkor köszönöm nekik hogy a B-ligában nem hagyták ott a csapatot, de ha nem akarnak maradni, jó pénzért adjuk el õket most!
Iaquintát elég kétesen ítélem meg (szeretem is meg nem is), sok sikert neki, most itt az alkalom hogy bizonyítson, eddig ez nem volt meg neki. (bár ha Lippi kivitte a VB-re...Marcellonak én hiszek 😄)
Hajrá Magyarország!
Iaquintának meg nagyon nem örülök,de ha elhozzuk Huntelaart is akkor ki leszek engesztelve
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
A két klub már megállapodott, már csak a játékossal kell egyeztetni a részleteket
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ilyenkor sajnos nem tudok annak örülni hogy "én megmondtam" hogy Trez gesztusai mit jelentenek.
Ha távozik, akkor viszlát és köszönünk mindent, minden egyes gólt, minden pályán töltött percet.
Helyére szerintem (és úgy tûnik Ranieri szerint is) Huntelaar lenne a megoldás, mert fiatal és gólerõs.
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Amúgy nem értem, miért minden csatárt a Juvéval hoznak hírbe. Végülis itt van Ale, Bojinov, Palladino, Zalayeta, meg elvileg Treze.
Amici di nessuno...
lehet, hogy egy kis ideig várni kell a videó aktiválódására mert most töltöttem fel.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Gilának örülnék, de csak ha formába is jönne
én nagyon sajnálom, hogy elmegy, az egyik leggólerõsebb csatár, kár érte<#rinya>#rinya>
Jövõ héten Andrea Barzagli minden bizonnyal a Juventus játékosa lesz már, mivel mind2 klub megegyezett egymással. A 12 millió euró melett Matteo Paro érkezik Sziciliába.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nem láttam a gólokat, de Boumsong megint alkotni látszik.
Trez gólörömére visszaértem, ebbõl azt szûröm le, hogy nem sokáig marad zebra (arckifejezés meg stb).
Hajrá Magyarország!