Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amici di nessuno...
Ez a Schick meg Dybala szintű fogás lesz, érte is rendesen sokalltuk a 40-et.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Amici di nessuno...
Az új mez szerintem sokkal jobb lett, mint az idei, sőt az elmúlt mondjuk 15 év egyik legjobbja. A címert külön venném, mert az ettől független, gondolom nem az adidas találta ki.
Schick szinte biztos jön, ő ígéretesnek tűnik, De Sciglio jó lesz a keret bővítésére. Lemina remélem távozik mintegy 20 millióért, Lichtsteiner is mehet. N'Zonzinak 40 milla a kivásárlási ára, szívroham kerülgetne, ha közel ennyit adnának érte Marottáék. Nem látom, hogy ő akkora erősítést jelentene. A lyonos Tolissóban, aki állítólag ugyanúgy a célkeresztben van, több lehetőséget látnék, majd elválik.
Amici di nessuno...
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.06.08. 11:32:03
Közben Allegri aláírt 2019-ig, csak a hivatalos bejelentés van hátra.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2017.06.07. 13:35:43
Uj mez kikerult facebookra.
es twitterre
Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2017.06.07. 13:03:17
Egyébként a távozóknál eszembe jutott Alves. Remélem, nem akar lépni az elvesztett döntő miatt.
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.06.07. 11:54:31
Nem akarom azt mondani ezzel, hogy a Real mindenképp gyengébb, mint mi, viszont egy meccs alapján ne ítéljük meg a csapat egész évben nyújtott teljesítményét. Az első félidő egyértelműen a miénk volt, első vészelyes helyzetüket berúgták. A második játékrészt igen rosszul kezdtük, de Casemiro hozott egy rossz döntést és rárúgta onnan, ahonnan túl sűrűn nem lőne gólt, rohadt pechesen megpattant a labda és bement. Igen, onnan rosszul reagált a csapat, és rögtön kapott még egyet. Ettől függetlenül soha nem tudjuk meg mi lett volna, ha nincs ez a peches jelenet. Lehet csak volt egy kisebb hullámvölgye a csapatnak, ahogy az első félidő első negyed órája a miénk volt.
A másik ami zavar, hogy a média annyira meglovagolja ezt a "Juve mindig elveszti a döntőket, a Real meg megnyeri". Egyrészt nem mindegy ki ellen van a döntő (pl. Valencia, Leverkusen). Elmúlt négy évben két döntőt elvesztettünk mi, kettőt az Atleti. Kik voltak az ellenfelek? Háromszor a Real, egyszer a Barca. Ha bármikor mi játszunk az Atleticóval, a két csapat közül az egyik tuti nyert volna. Ráadásul hogy vesztett kétszer Simeone csapata? Egyszer a hosszabbításban egyenlített a Real, egyszer pedig 11-esekkel. Ennél szorosabban nehéz kikapni. Megint csak visszajutottunk oda, hogy apróságok döntenek meg a szerencse. Egyszer megfordul és behúzzuk.
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Egyébként sovány vigasz lenne, de örülnék, ha Mandzu megnyerné a Puskás díjat. Bár kicsi az esély, de hátha...
Mérhetetlenül nagy csalódás.
Döntőt nem akarom elemezni, gondolom mindenkinek ugyanolyan mérhetetlen csalódás volt. Relatíve jó első félidő után, a mai napig nincs válasz senkitől, hogy mi történhetett a másodikban. Hadd szögezzek le valamit az elején: Nem a vereség fájó, hanem annak a milyensége... ilyen lézengő, ellenállást nem tanúsító, hitetlenül játszó Juventust régóta nem láttam, mint ami volt a második félidőben (talán a 2013as Bayern párharc ugrik be elsőnek).
Kicsit átverve éreztem magam, hogy már pedig nekünk nem ezt ígérték ... Tényleg felesleges belemenni ilyenekbe, hogy megpattanó lövés, meg Ramos féle kiállítás, mert nem volt jelentőségük, egyszerűen halálra volt ítélve az egész a második félidő alapján, ennek a lelketlen, koncepció nélküli játéknak ez lett volna a végeredménye amúgy is.
Ahogy írta lentebb Lacee a 2015-ös 3:1 is mondható nagyobb arányú vereségnek, de ott küzdöttek végig, úgy éreztem partyban van a csapat és fejben is ott voltak végig, akarták a győzelmet, büszkének érezhettem magam, de most itt baromira nem...
Viszont ez az egész szezon annyira jó volt, 45 percet levéve, hogy nem kéne, hogy minden emléket lenullázon az utóbbi egy évből, még ha iszonyat keserű is. Mi kellhet ahhoz, hogy a jövőben ilyen éles szituban ne legyen ilyen mentális összeomlás? mert az is tény, hogy tudásban ott van ez a csapat, én arra jutottam, hogy 1-2 sztár alkat hiányzik akik ilyen szituban nem remegnek meg. Vidal - Tevez - Pirlo azért más volt karakterben / karizmában , mint a mostani középpálya. Ha én lennék Agnelli akkor most a pénztárcába nyúlnék és 1-2 sztárt (már akit el lehet csábítani olaszba) megvennék, illetve olasz tehetségek begyűjtését folytatnám, akik tényleg szerepet is kapnak néha napján. Jó ez a csapat nem kell szétbarmolni, ezt nem másítja meg a döntő, de ki kell egészíteni itt ott minőségibb játékosokkal. De fogalmam sincs kik lehetnek a potenciális célpontok az idei merkátóban.
Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2017.06.05. 16:15:13
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.06.03. 23:45:53
Csak azt ne felejtsük el, meg remélem a játékosok sem feledik, hogy ez egy csodás szezon volt. Egyetlen egy lépcsőfok nem jött össze, azon kívül öröm volt minden hétvége és BL meccsnap is Szeptembertől - Júniusig.
Megvetni nem fogom érte, ha a Milant választja. Hozzánk nyilván nem jön vissza, legalább a Napolit tavaly kikosarazta (állítólag). Nyáron fogja elvenni a csaját, aki olasz, gondolom ez nyomós érv a digókhoz való visszatérés mellett. :)
A Kessie-Biglia páros+Musacchio kezdetnek mindenesetre ígéretes.
Azt viszont egyáltalán nem értettem az utolsó, teljesen tét nélküli bajnokin miért nem Storari játszott, ennyit megérdemelt volna. Vagy Donnarummát addig kell játszatni, amíg még nálatok van?
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2017.06.01. 22:08:46
Amici di nessuno...
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2017.05.30. 23:22:18
A legjobb, amit ezzel kapcsolatban hallottam, hogy az identitását vesztette el a mai foci. Egyszerűen ilyen játékosok nincsenek már manapság, már ami a klubhűséget illeti. Remélem De Rossi nem hagyja ott a Romát, nagy űrt hagynának ők ketten maguk mögött.
Amici di nessuno...

Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2017.05.29. 15:05:06
A búcsúja közben valószínűleg nem is inkább őt "sirattam" , hanem az utolsók egyikét akik megmaradtak abból a korból amikor megszerettem a focit. Az az élet rendje, de szomorú, hogy valószínűleg soha nem lesznek már ilyen alakok a modern futballban, mint ahogy azt sem tudom elképzelni, hogy a ma 6-7 éves gyerekekben olyan szintű kötődés ki tudjon alakulni játékosok és klubok iránt, mint amikor én/mi elkezdtük ezt az egészet..."régenmindenjobbvót!"
A Rómának azért szurkoltam most, hogy legalább Totti miatt nyerjék meg már a meccset! Egyébként remélem, nem fog már elmenni sehova bohóckodni.
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.05.28. 20:16:54
link
Amici di nessuno...