Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUFFON
ZEBINA GRYGERA ANDRADE CRISCITO
CAMORANESI TIAGO ALMIRÓN NEDVED
TREZEGUET IAQUINTA
Ebbõl nekem Chiellini nagyon hiányzik!!
Hajrá Magyarország!
A közös megegyezés az legalább gesztusnak szép. anyagilag akkor is veszteség, de Tacsi valóban megérdemli, hogy legalább így segítsünk neki. remélem jó csapathoz kerül.
Giannichedda lehet hogy az Udinesebe megy, csak a fizetése túl magas nekik.
Cserekapusnak meg tényleg kellene valaki, aki tapasztalt és jó kapus.
Egyébként Belardi elutazott az edzõtáborba. (bár õ sem biztos hogy jobb az auszitól). 1-2 év múlva Mirante jó helyettese lehet Giginek, de most egy Antonioli, Fontana, Pagliuca szintû rutinos öreg róka lenne a legjobb megoldás. Nem kér sok fizut, nem siránkozik ha padon kell ülnie és még jól is véd. 😄D
Hajrá Magyarország!
ehelyett az ausztrál helyett meg kéne valami normális cserekapust hozni,mert láttuk mi történik ha nincs normális pótlása Giginek.(Chimenti és a Milan esete)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ha már semmiképp nem kell, vagy 3-4 millióért eladhattuk volna...
A Verona pedig igyekszik megakadályozni, hogy megszerezzük Jess Vanstrattant, a cserekapus pozíciójába. errõl a juvefanpage és a bianconeri.hu is írt.
Hajrá Magyarország!
Meira miatt pedig a Stuttgart megsértõdött, hogy nem rajtuk keresztül kerestük meg a játékost, és feljelentéssel fenyegetnek (az UEFA-hoz fordulnának).
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Vazze! Fizessük már ki azt a 16 milliót, aztán hozzuk el, mert a végén még tényleg lemaradunk mindenkirõl!!!
Hajrá Magyarország!
Nedvedbõl soha nem elég
Írta: Dino Vercotti
2007. július 13.
Ma már közöltünk egy hosszabb Nedved-nyilatkozatot, Pavel azóta már a hivatalos honlapnak (sajtótájékoztató keretében) is beszélt a szerzõdésének meghosszabbításáról és a csapat jövõjérõl. Ajánljuk a cikket, mert egyelõre csak a honlap olasz részlegén lehet elolvasni. Na meg persze nálunk, magyarul!
Motiváció: "Nem akarok még otthon ülni. Megvan bennem a motiváció hogy folytassam és most itt vagyok."
A megegyezés: "A felkészülés kezdete elõtt beszéltem a vezetõkkel. Csakis az anyagiakon folyt a vita, más csapatoktól elõnyösebb ajánlatokat kaptam. A legfontosabb dolog az, hogy végülis megegyeztünk. Maradni akartam a Juventusnál és mindent meg is tettem ezért."
Barátok közt: "Nagyon megbecsülök itt mindenkit, különösen a csapattársaimat. Ezért is tett boldoggá, hogy mindannyian a maradás mellett döntöttek. Sokat beszéltem Buffonnal, bíztam abban, hogy marad és igazán nagyszerû döntést hozott. Szeretnék vele és a csapattal együtt további sikereket elérni."
A megújult Juventus: "Az elõzõ bajnokság befejezése után úgy véltem, hogy ez a csapat nem lesz versenyképes a nagyokkal. Úgy tûnik azonban, hogy a klub jól dolgozik az átigazolási idõszakban. Fontos játékosokat szereztünk. Versenyképesek vagyunk és ezt meg kell mutatnunk a pályán is."
Cél a Bajnokok Ligája: "Szerintem ezzel a csapattal a BL-részvételért harcba szállhatunk, ez lesz a legnagyobb motivációs erõnk. Azt nem tudom, hogy a scudettóért is, de a vezetõk azt mondták, hogy a bevásárlás még nem fejezõdött be és ha érkezik még világsztár, akkor a bajnoki címet is megpróbálhatjuk megszerezni."
Az új csapat: "Egyelõre még csak formálódunk, még soha nem játszottunk együtt az újakkal. Ez bizonyára hátrányt jelent. Minden poszton megerõsödtünk, idõ kell ahhoz, hogy összecsiszolódjunk, ebben nagy szerepe lesz Ranierinek. Mindenki a nulláról kezdi és mindenkinek meg kell harcolni a helyéért."
Az érkezõk: "Mindegyikük remek játékos, csak meg kell ismernünk õket. Örülök Iaquinta érkezésének, õ egy megfelelõ választás a csapat számára, sokat adhat a Juventusnak."
Egy újabb cseh: "Grygera? Tökéletes védõ, nem fogunk benne csalódni. Több poszton bevethetõ, szerintem középsõ védõként a legjobb. Nyugodtan játszhat, hiszen Buffon lesz mögötte, aki nem szokott sok gólt kapni."
Nedved helyettese: "Többen is tudnak játszani a posztomon. Például Palladino, aki már tavaly is szerepelt a helyemen vagy Marchisio, aki nagyon ügyes focista. A fiataloknak csak annyi szükséges, hogy játéklehetõséget kapjanak."
Ranieri: "Egy nagyon szimpatikus személy, igazi úriember, akit nagy tisztelettel és figyelemmel hallgatunk az edzéseken."
Egy évvel korábban: "Egy évvel ezelõtt úgy kezdtük meg ugyanitt a felkészülést, hogy nem tudtuk, ki marad velünk. Most sokkal nagyobb a nyugalom és csak a munkára kell koncentrálnunk. Ez egyértelmûen óriási elõny."
A bajnokság: "Ez egy sokkal jobb bajnokság lesz, mint a tavalyi. Három nagymúltú csapat is feljutott, megint mehetünk a San Siróba és ott lesz még a torinói derby is. Tavaly csak a Genoa és a Napoli elleni meccsünk volt rangadó. Ennél a felfrissült Serie A-nál nincsen jobb."
A riválisok: "Majd a pályán kiderül, hogy mekkora a különbség köztük és köztünk. Az Inter elõnyben van hozzánk képest, minden posztra legalább két nagyon jó játékosa van. A Milan pedig megnyerte a Bajnokok Ligáját. Mi meg a Serie B-bõl érkeztünk, újoncok vagyunk. Nehéz lesz, de óriási bennünk a visszavágás iránti vágy."
A jövõ: "Egy évet még szeretnék játszani. A jövõmön gondolkodom, még nem hoztam meg a döntést. Mindig azt mondtam, hogy szeretnék gyerekekkel foglalkozni. Majd eldöntöm, hogy mikor fejezem be."
Forrás: www.juventus.it
Hajrá Magyarország!

Állítólag 18 millióért vették, ennyit tudtunk volna mi is adni. Persze lehet, hogy a Barcát választotta volna, de túl korán kiszálltunk a versenybõl. Mind1, nem sírni kell, csak kell még 1 védõ.
Amici di nessuno...
persze jó védõ,de jelen pillanatban nem lehet egy Barcelonával versenyezni
Amici di nessuno...
Hajrá Magyarország!
A Juventus olasz labdarúgóklubnak újabb két játékosát sikerült kedden maradásra bírnia a zebrák szurkolóinak nagy örömére. Pavel Nedved és Mauro Camoranesi is úgy döntött, továbbra is kitart a bianconerik mellett. Ezzel már csak egy klasszis védõ hiányzik a klubnak ahhoz, hogy olyan kerettel rendelkezzen, amellyel beteljesítheti álmait a következõ idényben.
Buffon (jobbra) és Nedved (balra) továbbra is a Juve kulcsjátékosai maradnakPavel Nedved már a visszavonuláson törte a fejét, a Juventus vezetõinek végül mégis sikerült dûlõre jutniuk a játékossal.
Az olasz Skysport Italia televíziócsatorna kedd este jelentette be, hogy a Pavel Nedved és Alessio Secco ügyvezetõ igazgató közös vacsorája után megállapodás született a torinói klub és a cseh aranylabdás között.
Ezzel véget érnek azok a találgatások, amelyek szerint Pavel Nedvedet leigazolhatja az Internazionale. Massimo Moratti klubja ugyanis tárt karokkal várta volna a cseh sztárt, miután az a hét elején nem tudott megállapodni a torinóiakkal.
Kedd reggelig minden jel arra utalt, hogy szakítás lesz az ügy vége, végül azonban hirtelen 180 fokos fordulat következett be. Korábban Van der Vaart és Rosicky volt a két kiszemelt, akik nevei felmerültek Nedved pótlására.
Nedved maradása mellett kedden derült ki az is, hogy Mauro Camoranesi, a Juventus argentin származású olasz válogatott középpályása 2010-ig hosszabbított az egyesülettel. A játékost döntése után Claudio Ranieri vezetõedzõ külön üdvözölte.
Így gyakorlatilag csak egy klasszis védõ hiányzik a Juventusnak ahhoz, hogy valóra válthassa (v)érmes reményeit a soron következõ olasz élvonalbeli bajnokságban.
Elkészültek az új stadion végleges tervei
2007. július 11.
Hosszú idõ után végre újabb lépés a stadion ügyében: elkészültek a végleges tervek és a remények szerint belátható idõn belül az aréna is készen lesz.
Gino Zavanella mérnök áll a projekt élén, õ az, aki megtervezte a Delle Alpi helyére épülõ új stadiont. "Nem csupán egy sima focistadion lesz ez, hanem egy olyan építmény, amely bevésõdik az emberek agyába. A mérkõzéseken túl is egy találkozópontnak szánjuk, ahol hasznosan tölthetõ el az idõ. Egy külön város lesz a városban" - nyilatkozta Zavanella. A stadion 40 ezer ember befogadására lesz alkalmas, csak ülõhelyek találhatóak majd benne és mindegyik hely fedett lesz. A Juventus 2009 õszétõl költözhet majd be. A beruházás 100 millió euróba kerül.
Forrás: La Stampa, 2007.07.11., 47. oldal
Hajrá Magyarország!
Õk kezdik meg a felkészülést
Írta: Cicus ügynök
2007. július 11.
A névsor nem teljes, és még távozók is lesznek a felsoroltak közül, mindenesetre a primavera játékosokkal együtt 3 csapatnyi futballista kezdi majd meg az edzõtábort.
Íme a névsor:
Kapusok: Buffon, Belardi, Vanstrattan
Védõk: Birindelli, Boumsong, Chiellini, Criscito, Grygera, Legrottaglie, Molinaro, Piccolo, Zebina
Középpályások: Almiron, Blasi, Camoranesi, Giannichedda, Marchionni, Marchisio, Nedved, Olivera, Salihamidzic, Tacchinardi, Tiago, Zanetti
Támadók: Del Piero, Guzman, Iaquinta, Palladino, Trezeguet, Zalayeta
Tacchinardi hiába szerepel a felsorolt játékosok között, mint arról mi is beszámoltunk, Õ nem vesz részt az edzõtáborban, hiszen hamarosan elhagyja a Juventust.
Andrade nincs a listán, de amint minden részletet tisztáznak a szerzõdéséval kapcsolatban, természetesen csatlakozik a többiekhez. Az Õ esetében egyébként a Juventus kiköti a szerzõdésben, hogy ha egy éven belül újabb térdsérülést szenved, akkor felbontható az egyezség.
Hajrá Magyarország!
ma van egyébként a hivatalos csapatbemutató,még nyár elején azt mondta Gigli,hogy itt már minden új igazolást és biztos maradót be akarnak mutatni
Írta: Raymond Luxusyacht
2007. július 11.
A rutinos középpályás nem is utazik el a pinzolói edzõtáborba.
"Jobbnak látom, hogy ne kezdjem el az edzõtábort, hiszen pár nap múlva úgyis abba kellene hagynom az ottani munkát" - mondta a futballista.
"Köszönöm az Atalanta elnökének érdeklõdését, jól esik, hogy nagyra értékelnek, de nem az övék az egyetlen ajánlat, amit kaptam."
A Gazzeta dello Sport információi szerint a Fiorentina és a Samp is szívesen látná Tacchinardit, és néhány napon belül eldõl a játékos sorsa.
<#szomoru1>#szomoru1><#boxer>#boxer><#rinya>#rinya><#sir>#sir><#shakehead>#shakehead><#falbav>#falbav>
Hajrá Magyarország!
Külföldi labdarúgás
A cseh irányító a korábbi hírekkel ellentétben marad a torinói klubnál, miután kedd éjszaka megegyezett a csapat vezetõivel a folytatásról.
A hét elején az a hír járta, hogy Pavel Nedved nem tud dûlõre jutni a Juventus labdarúgócsapatának vezetõivel szerzõdése meghosszabbításáról, így távozik Torinóból. Sajtóértesülések szerint a cseh klasszis és a klub vezetõsége hétfõn és kedden is tárgyalt egymással, de az elképzelések nem közeledtek. Nedvedet az Interrel boronálták össze, ám a váltásból nem lesz semmi, ugyanis a Sky Italia információi szerint kedd éjszaka a felek megegyeztek.
A hosszabbítás részleteit nem hozták nyilvánosságra, de az már biztosnak tûnik, hogy a cseh veterán a következõ idényt is a Juventusban kezdi.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Hajrá Magyarország!
Bocsi, azt hittem fiatalabb volt (23-ra emlékeztem). Igazad van, ez már nem fiatal.
van viszont egy "ötletem": Boulahrouz a Chelsea-bõl. El akarják adni, és egy ilyen pokróckemény védõ talán jó lenne az olasz bajnokságba.
(igaz, az utóbbi idõben nem sokat játszott, de amúgy jó játékos.)
Hajrá Magyarország!
Legro pedig 27 évesen került hozzánk, nem hiszem, hogy az fiatal lenne. Egyszerûen csak nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket. Ha megnézed, az akkori jól szereplõ Chievóból szinte senki sem futott be nagy karriert.
Amici di nessuno...
Nedved az Interbe igazol?
Külföldi labdarúgás
A Juventus vezetõi egyelõre nem tudtak megállapodni Pavel Nedveddel, az Inter pedig lecsaphat a veterán középpályásra.
Az Inter tavaly nyáron Patrick Vieirát és Zlatan Ibrahimovicot szerezte meg a Juventustól, idén pedig Pavel Nedvedet halászhatják el a Juve orra elõl a milánóiak. A veterán cseh középpályás eddig nem tudott megegyezni a torinói vezetõkkel szerzõdése meghosszabbításáról, ezért már a visszavonulását is kilátásba helyezte.
Nedved ügynöke azonnal felvette a kapcsolatot az Interrel, s a bajnoki címvédõ vezetõi hajlanak is arra, hogy leigazolják a rutinos futballistát, és újabb egykori Juve-játékossal erõsítsék meg a keretüket.
Hajrá Magyarország!
Andrade a Juventus játékosa
2007. július 10.
Ahogy elõzõ írásunkban már valószínûsítettük, az bekövetkezett: Jorge Andrade hivatalosan is a Juventus játékosa, 2011-ig írt alá.
Az elsõ mondata - immár Juve játékosként - a következõ volt:"Számomra a Juventus a legjobb csapat Olaszországban." Hosszabb megszólalás is várható tõle még a mai nap, természetesen arról is beszámolunk majd.
Forrás: www.calciomercato.com, 2007.07.10., 13:01
Hajrá Magyarország!
Boumsong: "Megérdemlem a lehetõséget"
2007. július 10.
Jean-Alain Boumsong elszánt és esze ágában sincs elhagyni a Juventust: marad és harcol a helyért.
"Szerdán ott leszek a felkészülés kezdetén. Tudom, hogy az újságokban már eladtak engem, de a helyzet az, hogy nincs napirenden ez a kérdés. Akkor érkeztem ide, amikor a Juventus másodosztályú volt és most, hogy feljutottunk, nem akarok elmenni innen. Szerepem volt a feljutásban és bele akarok kóstolni a Serie A-ba. Még nem beszéltem Ranierivel, de remélem, hogyha problémája van velem, azt elmondja. Voltak érdeklõdések a nyáron, keresett a Bordeaux, de más csapatok - a Besiktas, a Herta és a Dortmund - is le akartak igazolni. Én azonban nem kívánom elhagyni a Juventust."
Ezt azért tisztelem benne.
Hajrá Magyarország!
Andrade szerelmi vallomása
2007. július 10.
A portugál védõ tegnap este megérkezett Torinóba, ahol ma fog átesni az orvosi vizsgálatokon. Nagyon szimpatikusan nyilatkozott, ahogy az várható is volt.
"A Juventushoz igazolni egy álom beteljesülését jelenti. Ez szerelem volt elsõ látásra, az elmúlt napokban minden nagyon gyorsan történt. Azonnal elfogadtam a klub ajánlatát, mert a Juventus számomra a garanciát jelenti." Andrade - ha nem találnak nála rendellenességet - 3 éves szerzõdést ír alá.
Forrás: www.calciomercato.com
Mindenki ezt mondja 😄
Hajrá Magyarország!
vagyis lehet hogy vele még jobban is járnánk mint Bumbummal. <#hehe>#hehe>
Legro meg micsoda nagy tehetségnek indult, aztán soha nem futotta be a neki jósolt karriert. lehet hogy túl korán került hozzánk.
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
amúgy a Real leigazolta Pepét,szûkül a kör
Hajrá Magyarország!
Kapusok: Buffon, Antonioli, Trini
Védõk: Chiellini, Salihamidzic, Criscito, Grygera, Boumsong, Zebina, Birindelli, Barzagli, Andrade
Középpályások: Camoranesi, Nedved, Tacchinardi, Almiron, Tiago, Marchionni, C. Zanetti
Csatárok: Del Piero, Trezeguet, Palladino, Iaquinta és esetleg Zalayeta.
Megjegyzés:
Tudom, hogy Salihamidzic elsõsorban középpályás, de szélsõhátvédként is nagy szükség lesz rá sztem.
Szívem szerint Zebinát és Bumbumot eladnám, de így is kevés védõnk van.
Hajrá Magyarország!