Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Keretszûkítés
Írta: Dino Vercotti
2007. július 10.
A Juventus holnap kezdi meg az új idényre történõ felkészülést Pinzolóban. Mivel a keret nagyon bõ, ezért néhány játékosnak távoznia kell.
Nagyon sok, mindösszesen 32 játékos áll Claudio Ranieri rendelkezésére. Úgy tûnik, hogy Tacchinardi - ahogy visszatér - már csomagol is és elhagyja a Juventust. Blasi sorsa hasonló lehet, õt a Genoa keresi. Bár Ranieri nemet mondott az elképzelésre, továbbra sem zárható ki, hogy Criscitót kikölcsönzi a klub a Genoának. Piccolo és Urbano is máshol fogja elkezdeni az idény és arra is van esély, hogy a megerõsített középpályán immár Giannicheddának sem lesz helye, õt a Siena és a Frosinone keresi, de a fizetése túl magas és ez nehezítheti a megegyezést. Az Atalanta Legrottaglie személyétõl várja a védelme megerõsödését, míg Zalayeta a Deportivo La Corunában köthet ki. A hónap végére a fenti kérdések el fognak dõlni, a Juventus mintegy 20 millió eurós bevételt vár ezekbõl az üzletekbõl.
Forrás: La Gazzetta dello Sport, 2007.07.10., 7. oldal
Ezektõl tartottam. Sajnos lassan már be kell látnom hogy egyik kedvencem, Tacchinardi nem játszik többet Zebramezben.
Hajrá Magyarország!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Hajrá Magyarország!
Nem normálisak. Pavel olyan játékos aki a szívét adja minden meccsen. Képes meghalni a csapatért. Védekezik, támad, gólpasszt ad, gólt lõ, és mindemellett fekete fehér a szíve-lelke. Ilyen játékos kevés van és kevés is volt mindig!
Van der Vaart és Rosicky jó játékosok de Nedvedet nem pótolhatja SENKI!
Ha az õ posztjára kellene valaki, akkor min. egy védõ egy vkp, egy szélsõ meg egy csatár. õk is csak azokat a posztokat tudnák bejátszani, amiket Pavel egyedül, de még ez a 4 játékos sem tudna annyit hozzátenni a játékhoz mint Õ.
Hajrá Magyarország!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
beszarás,neki mindent megkéne adni
Burdisso nekem nem is igazán szimpatikus: úgy néz ki mint homoszexualomovics
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
optimista vagyok
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
"Nem akarok magamról beszélni, jobban kedvelem, ha mások ítélnek meg. Egyszerû dolgokat szeretek csinálni, és segíteni a csapattársaimat a gólszerzésben. Tudom, hogy ez a klub sok nehézségen ment keresztül. Most azonban helyreállt a rend, és erõs csapat épül tapasztalt játékosokból. Tudom, hogy nagyszerû dolgokat vihetünk véghez." - mondta Tiago.
Hajrá Magyarország!
A Palermo közzétette, hogy a Juventus újra érdeklõdik játékosuk, Andrea Barzagli iránt.
"A Juventus felvette velünk a kapcsolatot Andrea Barzagli ügyében, mi azonban meg akarjuk õt tartani, mert fontos számunkra." - árulta el a szicíliaiak sportigazgatója, Rino Foschi.
Bár úgy néz ki, hogy a Juventus megszerezte a Deportivo La Coruna középhátvádját, Jorge Andredét, nem elégszenek meg ennyivel, és még egy középsõ védõt akarnak igazolni. Barzagli már elég régóta a klub kiszemeltjei között van, és állítólag csak a tavaly nyári bundabotrány miatt nem játszik még Torinóban.
Eddig úgy nézett ki, hogy a Juventus nem tart igényt Barzagli szolgálataira, mert elsõszámú kiszemltjük a posztra Gabriel Milito volt, ám mivel a tárgyalások megrekedtek, most úgy tûnik, a Bianconeri mégis szeretné megszerezni a Palermo védõjét. Elképzelhetõ azonban, hogy a torinóiaknak nem lesz könnyû dolguk, mivel a védõt vinné az Inter és a Fiorentina is.
Persze rajta kívül is vannak még lehetséges alternatívák, mégpedig a tavály nyáron a Real Madridnak eladott Fabio Cannavaro, és az Inter védõje, Nicolas Burdisso.
Amennyiben a Juventus két új középhádvédet igazol, Jean-Alain Boumsong és Nicola Legrottaglie nagy valószínûséggel távozni fog, mivel a hírek szerint egyik védõ sem szerepel az új tréner, Claudio Ranieri terveiben.
Ennek egyszerû oka van: az öltözõn belül árulónak tekintik azokat, akik elhagyták a süllyedõ hajót. Pl. Cannavarót, Zambrottát, Ibrahimovicsot, vagy Capellót.
A Juventus játékosai mostanában azonban mégis napi kapcsolatban állnak egymással, hogy eldöntsék, zöld utat kaphat-e a klub ehhez a tranzakacióhoz. Hiszen elõfordulhat, hogy a klub érdekei elsõbbséget élveznek majd saját sérelmeikkel szemben.
Pavel, ne tedd!
Azonban, ha tényleg visszavonul, szobrot kell neki emelni az új stadionban! Rengeteget tett a Juventusért!
Hajrá Magyarország!
#14276: sajnos igazad van, kevés a stabilan jó teljesítményt nyújtó védõ, és aki van azt meg nem igazán lehet kirobbantani csapatából.
Hajrá Magyarország!
Nedved pedig egyes források szerint heteken belül bejelenti a visszavonulását, utóda Rosicky lehet.
Amici di nessuno...
A következõ hetekben hivatalosan is bejelenthetik Nedved visszavonulását – közölte az olasz sportújság, a Corriere dello Sport.
A „zebrák” vezetõsége már megtalálta új kiszemeltjét, aki helyettesíteni tudná a veterán középpályást.
A cseh aranylabdást a tervek szerint egy honfitársa követné, ugyanis Tomas Rosicky a célpont, és az Arsenal kiválósága sem tartja kizártnak a váltást.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Claudio Ranieri, a Juventus új trénere szeretné, ha Pavel Nedved és Mauro Camoranesi jövõre is a Juventus keretét erõsítené.
"Két igazi bajnokról van szó. Mindkét játékosra szükségem van, mert a Juventusnak meg kell tartania az összes nagy játékosát. Remélem, hogy velünk maradnak." - mondta Ranieri.
"Nem igaz, hogy Pavel és Alex már öreg. Del Piero novemberben lesz 33 éves, Nedved pedig 35 augusztusban. Ha megnézzük Maldinit, vagy Costacurtát, láthatjuk, hogy milyen sokat tud nyújtani egy ilyen korú játékos. Már eddig is rengeteget tettek értünk, és meggyõzõdésem, hogy ezután még többet tehetnek majd."
A Deportivo la Coruna rábólintott a Juventus ajánlatára, így a 29 éves portugál válogatott védõ, Jorge Andrade (képünkön) öt évnyi spanyol légióskodás után Torinóba költözik.
„A portugál válogatott játékos a következõ napokban Torinóba utazik, hogy tisztázza a részleteket új klubjával” – áll a Deportiva la Coruna hivatalos honlapján.
A portugál nemzeti együttes kapitánya 2002-ben igazolt a portugál FC Portótól a spanyol csapathoz, melyben 129 mérkõzésen lépett pályára.
Spanyol sajtóértesülések szerint a Serie A-ba visszatérõ olasz együttes tízmillió eurót fizetett ki a 29 éves játékosért.
szerintem õ már nem lesz Juve játékos sajnos,nincs hír arról,hogy érdeklõdnénk és a posztja most teljesen telített
Tacchinardiról van vmi hír? Ha maradna, Nedvednek sokat segíthetne. Nem tudjátok valaki érdeklõdik-e?
Úgy hallottam, a Parma vinné.
Hajrá Magyarország!
kell még egy védõ meg egy cserekapus minimum.mondjuk ha megakarnák gyõzni Pavelt,hogy vállaljon még egy évet akkor szerintem az lenne a legjobb megoldás ha hoznánk egy olyan kp-t aki leveszi róla a terheket
jobb mint Bum-Bum na...