Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
vicces lenne az a 20 millió,de még a 10 is

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
Bianconeri.hu

Keretszûkítés
Írta: Dino Vercotti
2007. július 10.
A Juventus holnap kezdi meg az új idényre történõ felkészülést Pinzolóban. Mivel a keret nagyon bõ, ezért néhány játékosnak távoznia kell.

Nagyon sok, mindösszesen 32 játékos áll Claudio Ranieri rendelkezésére. Úgy tûnik, hogy Tacchinardi - ahogy visszatér - már csomagol is és elhagyja a Juventust. Blasi sorsa hasonló lehet, õt a Genoa keresi. Bár Ranieri nemet mondott az elképzelésre, továbbra sem zárható ki, hogy Criscitót kikölcsönzi a klub a Genoának. Piccolo és Urbano is máshol fogja elkezdeni az idény és arra is van esély, hogy a megerõsített középpályán immár Giannicheddának sem lesz helye, õt a Siena és a Frosinone keresi, de a fizetése túl magas és ez nehezítheti a megegyezést. Az Atalanta Legrottaglie személyétõl várja a védelme megerõsödését, míg Zalayeta a Deportivo La Corunában köthet ki. A hónap végére a fenti kérdések el fognak dõlni, a Juventus mintegy 20 millió eurós bevételt vár ezekbõl az üzletekbõl.

Forrás: La Gazzetta dello Sport, 2007.07.10., 7. oldal

Ezektõl tartottam. Sajnos lassan már be kell látnom hogy egyik kedvencem, Tacchinardi nem játszik többet Zebramezben.

Hajrá Magyarország!

nincs ellenfél

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

:Asdadsadsadadsadsa

ezt hol olvastad?

9csöves9
egyetértek nála jobban nem hajt senki ebben a csapatban

Zsolti9014
Camoranesi valószínûleg hosszabbít. Legalábbis az ügynöke és a Tuttosport szerint is. Bár nem tökéletes az ajánlat még mindig.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Zebraportalon is láttam ilyet a chaten.
Nem normálisak. Pavel olyan játékos aki a szívét adja minden meccsen. Képes meghalni a csapatért. Védekezik, támad, gólpasszt ad, gólt lõ, és mindemellett fekete fehér a szíve-lelke. Ilyen játékos kevés van és kevés is volt mindig!
Van der Vaart és Rosicky jó játékosok de Nedvedet nem pótolhatja SENKI!
Ha az õ posztjára kellene valaki, akkor min. egy védõ egy vkp, egy szélsõ meg egy csatár. õk is csak azokat a posztokat tudnák bejátszani, amiket Pavel egyedül, de még ez a 4 játékos sem tudna annyit hozzátenni a játékhoz mint Õ.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
néhány helyen olvasom,hogy a sok hülye meg irogatja menjen csak majd jön Van der Vaart Rosicky meg az atyaúristen

Zsolti9014
egyetértek!

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
van egy kis hajlam a srácban szerintem is 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
Pavelnek nem tetszik a szerzõdés amit eléraktak...

beszarás,neki mindent megkéne adni

9csöves9
az meg a másik hogy én még BumBumot is szívesebben nézném a csapatba mint Burdissot

Zsolti9014
jól teszik. 😄

Burdisso nekem nem is igazán szimpatikus: úgy néz ki mint homoszexualomovics

Hajrá Magyarország!

Breki33
már fosnak .........
Breki33
Az Inter vezetõedzõje, Roberto Mancini meggátolta Nicolas Burdisso átigazolását a Juventusba. Mancini attól fél, hogy túlságosan megerõsödne a zebramezes riválisa, így nem engedte el az argentin védõt Torinóba, aki már csak egy lépésre volt az átigazolástól: már mindenben megegyezett Alessio Secco sportigazgatóval.
Count Adyn
Díszpárnát?😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Vki nézte ezt már?

Amici di nessuno...

Trunks
Most már hülye lenne visszavonulni azután, hogy végigszenvedte ezt az évet.

Amici di nessuno...

nono84
Énis úgy vagyok vele, hogy legalább még egy évet játszik még.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Grove4
Bárcsak annyi lenne!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
0 %

optimista vagyok

Grove4
Nem szeretném, nekem õ az egyik kedvenc játékosom.Egyébként rá se fogok ismerni a klubbra a seria a ban,mivel nem tudtam(csatorna hiányában)követni a klubb sorsát a seria-b ben,de lehet hogy az a ban se fogom tudni ugyanis a nemzetközi kupaporondon tudtam csak(M1,Viasat3)de ott csak 2 év mulva indul sajna!DE a kedvenc klubbom,annak ellenére hogy nem vagyok tisztában az átigazolásokkal és hogy nem írok ide olyan sûrûn.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

nono84
Mennyi esélyt láttok arra, hogy Nedved visszavnul?

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

Breki33
<#eljen><#wave>
Breki33
a portugál válogatott Tiago Mendes - aki 9 millió fontért költözött Torinóba - is optimistán tekint az elkövetkezõ szezonra.

"Nem akarok magamról beszélni, jobban kedvelem, ha mások ítélnek meg. Egyszerû dolgokat szeretek csinálni, és segíteni a csapattársaimat a gólszerzésben. Tudom, hogy ez a klub sok nehézségen ment keresztül. Most azonban helyreállt a rend, és erõs csapat épül tapasztalt játékosokból. Tudom, hogy nagyszerû dolgokat vihetünk véghez." - mondta Tiago.
Zsolti9014
A tuttomercatoweb szerint Barzagli ma vagy holnap aláírhat hozzánk, bár ezt a Palermo-topik lakói sem tartják igaznak.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Barzagli újra a kiszemeltek között

A Palermo közzétette, hogy a Juventus újra érdeklõdik játékosuk, Andrea Barzagli iránt.

"A Juventus felvette velünk a kapcsolatot Andrea Barzagli ügyében, mi azonban meg akarjuk õt tartani, mert fontos számunkra." - árulta el a szicíliaiak sportigazgatója, Rino Foschi.

Bár úgy néz ki, hogy a Juventus megszerezte a Deportivo La Coruna középhátvádját, Jorge Andredét, nem elégszenek meg ennyivel, és még egy középsõ védõt akarnak igazolni. Barzagli már elég régóta a klub kiszemeltjei között van, és állítólag csak a tavaly nyári bundabotrány miatt nem játszik még Torinóban.

Eddig úgy nézett ki, hogy a Juventus nem tart igényt Barzagli szolgálataira, mert elsõszámú kiszemltjük a posztra Gabriel Milito volt, ám mivel a tárgyalások megrekedtek, most úgy tûnik, a Bianconeri mégis szeretné megszerezni a Palermo védõjét. Elképzelhetõ azonban, hogy a torinóiaknak nem lesz könnyû dolguk, mivel a védõt vinné az Inter és a Fiorentina is.

Persze rajta kívül is vannak még lehetséges alternatívák, mégpedig a tavály nyáron a Real Madridnak eladott Fabio Cannavaro, és az Inter védõje, Nicolas Burdisso.

Amennyiben a Juventus két új középhádvédet igazol, Jean-Alain Boumsong és Nicola Legrottaglie nagy valószínûséggel távozni fog, mivel a hírek szerint egyik védõ sem szerepel az új tréner, Claudio Ranieri terveiben.
Breki33
Úgy tûnik, Cannavaro visszatérésében komoly szava lehet - többek között - Gianluigi Buffonnak, Alex Del Pierónak, és David Trezeguet-nek, tehát a Juve sztárjainak. Elképzelhetõ, hogy Fabio Cannavaro visszatérése egyébként is csak pletyka, de ha mégsem így van, szüksége lenne volt csapattársai támogatására. A pletykák szerint azonban erre egyáltalán nem számíthat.

Ennek egyszerû oka van: az öltözõn belül árulónak tekintik azokat, akik elhagyták a süllyedõ hajót. Pl. Cannavarót, Zambrottát, Ibrahimovicsot, vagy Capellót.

A Juventus játékosai mostanában azonban mégis napi kapcsolatban állnak egymással, hogy eldöntsék, zöld utat kaphat-e a klub ehhez a tranzakacióhoz. Hiszen elõfordulhat, hogy a klub érdekei elsõbbséget élveznek majd saját sérelmeikkel szemben.
Zsolti9014
NEEE!

Pavel, ne tedd!

Azonban, ha tényleg visszavonul, szobrot kell neki emelni az új stadionban! Rengeteget tett a Juventusért!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Grosso a Lyonba ment. Sztem ennyi erõvel (és pénzzel) simán le tudtuk volna igazolni, és akkor Chiellini is játszhatna középen, mint az U21 válogatottban.

#14276: sajnos igazad van, kevés a stabilan jó teljesítményt nyújtó védõ, és aki van azt meg nem igazán lehet kirobbantani csapatából.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
sajnos nekem nem jut eszembe 1 db klasszis védõ neve se,akinek az ideigazolására reális esély van

Trunks
Ennek nagyon nem örülök, nem igaz, hogy nem tudtunk volna 1 tényleg klasszis védõt igazolna ennyi (vagy kicsit több) pénzbõl. Ráadásul már nem is fiatal. Sztem még így is kéne 1 középhátvéd.

Nedved pedig egyes források szerint heteken belül bejelenti a visszavonulását, utóda Rosicky lehet.

Amici di nessuno...

Pavel Nedved már tavaly is fontolgatta a labdarúgó pályafutásának befejezését, de akkor a Juventus kizárása miatt a folytatás mellett döntött.

A következõ hetekben hivatalosan is bejelenthetik Nedved visszavonulását – közölte az olasz sportújság, a Corriere dello Sport.

A „zebrák” vezetõsége már megtalálta új kiszemeltjét, aki helyettesíteni tudná a veterán középpályást.

A cseh aranylabdást a tervek szerint egy honfitársa követné, ugyanis Tomas Rosicky a célpont, és az Arsenal kiválósága sem tartja kizártnak a váltást.
Zsolti9014
igen, a Corriero dello sport is címlapon hozza a dolgot, míg valamelyik honlap szerint (nem emlékszem) közel a megállapodás. (hányszor mondták már ezt...)

Hajrá Magyarország!

9csöves9
felmelegítettük a Barzagli transzfert,biztos vagyok benne hogy ez Nocerino távozását jelentené

Zsolti9014
az lehet hogy telített a posztja, de szerintem bármely védekezõ középpályásunkkal simán felveszi a versenyt, fõleg úgy, hogy (fõleg ha a védelem nem lesz elég erõs) azért 2 VKP kell a kezdõbe.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
úgyértem a védekezéssel járó terhet venné le Nedved válláról, ugyanis Pavelnek idén is sokat kellett védekezéssel foglalatoskodnia.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Andradenak 2x szakadtak már el a térdszalagjai...

Breki33
Ranieri: "Szükségem van Nedvedre és Camoranesire"

Claudio Ranieri, a Juventus új trénere szeretné, ha Pavel Nedved és Mauro Camoranesi jövõre is a Juventus keretét erõsítené.

"Két igazi bajnokról van szó. Mindkét játékosra szükségem van, mert a Juventusnak meg kell tartania az összes nagy játékosát. Remélem, hogy velünk maradnak." - mondta Ranieri.

"Nem igaz, hogy Pavel és Alex már öreg. Del Piero novemberben lesz 33 éves, Nedved pedig 35 augusztusban. Ha megnézzük Maldinit, vagy Costacurtát, láthatjuk, hogy milyen sokat tud nyújtani egy ilyen korú játékos. Már eddig is rengeteget tettek értünk, és meggyõzõdésem, hogy ezután még többet tehetnek majd."
Breki33
Milan - Juventus 1-6

link
Breki33
nono84
Juventus: Jorge Andrade a klub legújabb szerzeménye
A Deportivo la Coruna rábólintott a Juventus ajánlatára, így a 29 éves portugál válogatott védõ, Jorge Andrade (képünkön) öt évnyi spanyol légióskodás után Torinóba költözik.

„A portugál válogatott játékos a következõ napokban Torinóba utazik, hogy tisztázza a részleteket új klubjával” – áll a Deportiva la Coruna hivatalos honlapján.

A portugál nemzeti együttes kapitánya 2002-ben igazolt a portugál FC Portótól a spanyol csapathoz, melyben 129 mérkõzésen lépett pályára.

Spanyol sajtóértesülések szerint a Serie A-ba visszatérõ olasz együttes tízmillió eurót fizetett ki a 29 éves játékosért.

9csöves9
hol segíthetne Pavelnek? balszélen?

szerintem õ már nem lesz Juve játékos sajnos,nincs hír arról,hogy érdeklõdnénk és a posztja most teljesen telített

Zsolti9014
Sok sikert Andradénak.

Tacchinardiról van vmi hír? Ha maradna, Nedvednek sokat segíthetne. Nem tudjátok valaki érdeklõdik-e?
Úgy hallottam, a Parma vinné.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
mostmár a Depor hivatalos oldalán is fent van,vagy 11 millió euró vagy 7+Zalayeta

kell még egy védõ meg egy cserekapus minimum.mondjuk ha megakarnák gyõzni Pavelt,hogy vállaljon még egy évet akkor szerintem az lenne a legjobb megoldás ha hoznánk egy olyan kp-t aki leveszi róla a terheket

spanyol források -.-

9csöves9
spanyol források (háhá) szerint leigazoltuk Andradet

jobb mint Bum-Bum na...

Zsolti9014
😄D

Hajrá Magyarország!