Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
grat a csapatnak, köszi a linket.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
igen, én is így érzek.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
4-0-ra nyertünk a kínaiak ellen. a gólokat Trez,Nedved,Alex és Palladino szerezte

http://www.youtube.com/watch?v=3vkuEUaQlfA

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

nono84
Nem szeretem az ilyen híreket mikor a csapattársak összekülönböznek. Nálam azt jelenti, hogy nincs rendben valami a játékosok között.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Zsolti9014
Mauro Camoranesi majdnem összeverekedett Cristiano Zanettivel az egyik edzésen, míg az egykori Juventus középpályás Edgar Davids lába eltörött.

A Bianconeri már megkezdte nyár felkészülését a következõ évadra, és úgy tûnik, néhány játékos hidegvére felmondta a szolgálatot.

Történt ugyanis, hogy a torinóiak tegnapi edzésén egy egymás
elleni mérkõzésen Camoranesi késve csúszott be Zanettinek.
Ennek következményeként az olasz középpályás feldühödött és nyomban veszekedésbe kezdett az argentin születésû játékossal.
Claudio Ranieri ennek hatására véget vetett a „mérkõzésnek”, és az összekülönbözés okán mindkét futballistával komolyan elbeszélgetett.

A korábban Juventusban is futballozó mindenki által csak Pitbullnak becézett Davids ennél rosszabbul járt õt ugyanis lábszárcsonttörést szenvedett.

Az Ajax közleményben tudatta a sérülést, mely miatt a holland középpályásnak 3 hónapot kell majd kihagynia.

Mindkét hír szomorú.

Mielõbbi gyógyulást Davidsnak!
Békét a csapatba!!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
elvileg lehet majd ma követni a kínai olimpiai válogatott elleni barátságos meccset

http://85.92.128.155/~myp2p/Matches/Match2.htm

Zsolti9014
jaja, pedig így azért elesünk jópár milliótól. Ilyen játékosokat még 3-4 millióért el lehetne passzolni, de mi vagyunk a jószívû, megértõ, kedves klub, aki együttmûködik a játékosokkal, hogy azok majd innen távozva szép, trágár nyilatkozatokat tegyenek ránk.
sebaj, Giannichedda megérdemli (Tacchihoz hasonlóan) hogy vhol még rendszeresen játsszon.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
így megy ez tõlünk játékost nem vesznek...

Zsolti9014
igazad van

És egy hír a bianconerirõl:
Ha kedd, akkor... szerzõdésbontás
Írta: Magnóhasú Mackó
2007. július 22.
Már nem sokáig a Juventus játékosa Giuliano Giannichedda: kedden ugyanis közös megegyezéssel szerzõdést bont vele a klub.

"Kissé elszomorít, hogy így alakult. Lassan 33 éves vagyok, és még játszani akarok. A klub nagyon megértõ volt velem, kedden szabad leszek. Annak idején egy legyõzhetetlen csapatba érkeztem, és az egyetlen kudarcunk az volt, hogy hamar kiestünk a BL-bõl" - mondta a középpályás, aki nagy eséllyel a Livornóban folytatja a pályafutását, bár az Udinese is szívesen látná - utóbbi klubbal hétfõn ülnek le tárgyalni.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
több mint 1 hónap van még,volt már olyan hogy aug 31-én hoztunk két világsztárt

Zsolti9014
Nagyon gyorsan telik az idõ az átig. szezonban. Védõnk meg alig van. Az igaz hogy nincs sok stabilan jól teljesítõ védõ, akit le tudnánk igazolni, de vmi megoldás kellene. Vagy a fiatalok meg tudják oldani?
Ti mit gondoltok?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Nedved egy igazi vezér, jó hogy nekünk 3 ilyen típusú játékosunk van. (Alex, Pavel, Gigi).
De Nedvednek van talán a világon a legnagyobb akaratereje. Rengeteget küzd, hajt. Szenzációs!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Pavel még a csütörtöki pihenõnapon is lement edzeni.elképesztõ

gabber_saviola
köszönöm szépen Breki mester

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
a corriere dello sport szerint,opciót akar a klub szerezni Quagliarella 2008-as leigazolására

9csöves9
majdnem egy napon született Zebibabával,neki ma van a 29. 😄

Breki33
gabber-nek boldog szülinapot !!!!!!!!
gyönyörû gólok 😊

9csöves9
itt vannak a gólok

http://www.youtube.com/watch?v=A1ZpW6qUWXg

Zsolti9014
bocsi, elnéztem 😄D
azért így már más.
csak az olasz részlegen néztem és mivel 18.40-kor elvileg már vége volt a meccsnek és a honlap feltüntette a 2. félidei csapatot is, ezért értettem félre.

köszi hogy javítottál. mindenkitõl elnézést😄D

Szép volt fiúk, FORZA JUVE!!!

Hajrá Magyarország!

nem az csak részeredmény volt 5-0 lett a vége
Zsolti9014
BumBum góljával 1-0-ra nyertünk a Mezzocorona ellen, bõvebben a hivatalos oldalon.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Magyarok a Juvéban

Károly I Jenõ(edzõ),

Viola József,Hirzer Ferenc,Kincses Mihály,Árpás János.

A Juventus foglalkoztatta története során a legkevesebb magyart a bajnok csapatok közül,de ugyanezt elmondhatja magáról a Pro Vercelli és a Casale is.Az utolsó magyar az olasz bajnokságban Sándor Tamás volt az 1997-98as idényben, ekkor a Torinóban játszott.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Nagyon jó oldal!

A szavazásnál néztétek? minden csapat nagy kezdõbetûvel, az Inter csupa kicsivel írva. 😄

Hajrá Magyarország!

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
jobb lenne aranysárga színû szám.

nekem még a 90-es évek végi Sony-s tetszett a legjobban (abban nyertük a BL-t is, meg talán 98-ig volt az a mez), második helyen a 02/03-as Lotto amit ti is mondtatok. Annak a rózsaszín-fekete kapusmeze is nagyon állat volt.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Nekem is a lotto mezük tetszett a legjobban.

nono84
Ki fut itt a képen csak nem armstrong? XD Bár nem tudnám a focihoz kapcsolni személyét😄

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
hm, nem rossz, de nálam még mindig a 2002/03-as mez a nyerõ
azt hittem, vastagabb csíkok lesznek a tavalyi után, de nem..., pedig szerintem jobb lenne, bár ez így meg hajaz a régebbi idõk mezeire, ami nem baj

Breki33

A Juventus trénere, Claudio Ranieri a csapat holnapi - az idény legelsõ - mérkõzésérõl beszélt:

"Csak egy edzõmeccs lesz, de a legelsõ alkalom, hogy 11 játékosból álló csapat áll fel."

Egy hét már eltelt az edzõtáborban, itt az idõ, hogy a Juventus lejátssza elsõ rendes mérkõzését: július 18-án, szerdán, 17 órakor a Bianconeri a Mezzocorona együttesével méri össze erejét Pinzolóban (a helyi csapat, akik most jutottak fel a Serie C2-be). Ez tökéletes alkalom, hogy egy pillantást vethessünk a csapatra, Claudio Ranieri pedig segít ebben:

"Nem lehet azt mondani, hogy ez lesz az igazi Juventus, mert ez csak egy edzõmeccs. Még nem is döntöttem a kezdõ tizenegyrõl. Általában a mérkõzés elõtti este választok, amikor nyugodtan össze tudom szedni a gondolataimat. Ráadásul még két edzésünk is lesz addig, nem tudom, a sérültek közül ki áll majd rendelkezésemre."

Camoranesi számára kétséges a játék, míg Buffon és Del Piero biztosan nem lép pályára. Ranieri szívesen beszélt a csapatkapitányról:

"Szorgalmas, pozitív gondolkodású srác, aki szívbõl teszi a dolgát, és mindig a legjobbat akarja nyújtani. Abban bízott, hogy jól kezdheti a szezont, formába lendült, aztán jött ez a kis kényelmetlenség, de szerencsére most már túljut rajta. Saját magának õ a legjobb orvos. A többiekkel együtt felpörgetjük, és hamarosan újra a rendelkezésemre állhat."

Az edzések után a különbözõ csapatok elleni játék valami újat nyújt majd, de mindenekelõtt lehetõség adódik, hogy 11 játékos alkosson egy csapatot:

"A játékosok száma miatt az edzéseken eddig 13 emberbõl álló csapatokat alkalmaztam, és rájuk bíztam, ki milyen poszton játszik. Arra vagyok kíváncsi a leginkább, hogy egy rendes mérkõzésen hogyan viselkednek a különbözõ játékosok. Elõször nem kérek majd túl sokat."

A szurkolók most is támogatják a csapatot, és ezért Ranieri már az elsõ naptól kezdve nagyon hálás:

"Nem számítottam ilyen meleg fogadtatásra. Ez még inkább motivál minket. A játékosok mindent beleadnak az edzésken, az újak ugyanúgy, akár a régiek. Napról napra egyre jobban kezdünk egy igazi csapatra hasonlítani. Jelenleg ez az egy dolog, amiben riválisaink elõbbre járnak."
Breki33
sztem se jó
9csöves9
nekem régen bejött,de ez a mostani nekem se tetszik annyira

forzajuve5
ezt a piros számozást a mez hátán nem kellene erõltetni, nem jól néz ki

forzajuve5
Ma 17 órától játsza a Juventus az idény elsõ edzõmérkõzését.

Pinzoloban a C2 ligában játszó Mezzocorona lesz az ellenfél. Camonaresi, Del Piero és Buffon biztosan nem lépnek ma pályára, de Ranieri egyébként minden játékosnak lehetõséget kíván adni. Az edzõ azt is elmondta, hogy többféle taktikai megoldást is ki akar próbálni. Az új igazolások egytõl-egyig rendelkezésre állnak, és valószínûleg játszani is fognak, így Andrade, vagy a frissen szerzõdtetett kapus, Novembre is.

9csöves9

james69holden
<#eljen>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Breki33
Még mindig a Juventus a legnépszerûbb
Írta: Mr. Gumby
2007. július 15.
A Gazzetta dello Sport felmérése szerint továbbra is a Zebrák a legnépszerûbbek Olaszországban. Örvendezzünk hát a százalékokat, megoszlásokat olvasgatva!
A reprezentatív felmérés idén májusban készült. 800 fõs mintát választottak ki, amely nem, kor, iskolai végzettség, foglalkozás, lakóhely szerint reprezentálja a 18 évesnél idõsebb olasz népességet. (Érdeklõdõ olvasóink egyébkánt a www.agcom.it oldalon elolvashatják a kutatás teljes módszertani dokumentációját.)

Na, de nézzük az eredményeket! A Juventusnak szurkol a megkérdezettek 17,4%-a, a második a Milan 12,4-%-kal, a harmadik az Inter 11%-kal. A negyedik Napolinak az olaszok körülbelül 6%-a szurkol. A taljánok egyharmada nem drukkol egyetlen csapatnak sem. Több kategóriában is a Juve az elsõ: például a Zebrák szurkolói a leghûségesebbek. A juventinok 85,6%-ának nem volt korábban más kedvenc csapata - ugyanez az arány az interistáknál 81,8%. Az Inter az a klub egyébként, ahol a legnagyobb arányú a lemorzsolódás, hiszen az egykori kedvenc klubok listáján õk lettek az elsõk. Érdekes, hogy a Juvéval kapcsolatban egyetlen megkérdezett sem mondta azt, hogy a visszasorolás miatt elhagyta volna a Zebrákat.

Örülhetünk, mert köztünk alacsony a divatdrukkerek aránya: a juventinok csak 13,7%-a mondta azt, hogy egy játékos miatt lett a csapat szurkolója - ugyanez az arány a milánói klubok szurkolóinál 18% feletti. A csapatválasztásban egyébként a családi hatások (34%), illetve a lakóhely (21,8%) a meghatározóak.

A Juventus minden foglakozási kategóriában nagyjából egyformán népszerû. Az Inter a vezetõk között elõzi meg a torinóiakat, míg a Milan a diákok és a vezetõk között. A Juventus a tanárok és a munkanélküliek körében érte el a legnagyobb támogatottságot - mindkét kategóriában a megkérdezettek több mint 20%-a juventino. A háztartásbelieknél a legalacsonyabb a Juve támogatottsága, ugyanakkor ez az a kategória, ahol a megkérdezettek több mint a fele nem szurkol egyetlen klubnak, így a relatíve alacsony érték is elég volt a Zebráknak, hogy itt is megelõzzék a két milánói csapatot. Kor szerint a 25-34 évesek körében a legnépszerûbb a Juventus, a két milánói klub a 45 és 64 év közöttiek között megelõzi a bianconerokat, illetve a Milan az elsõ a 24 év alattiaknál.

bianconeri
Breki33
Breki33
Cannavaro nem zárja ki, hogy visszatér

A madridi védõ a mai Gazzetta dello Sportnak adott interjújában elképzelhetõnek tartja, hogy újra a Juventusban szerepeljen. Az alábbiakban néhány, minket érdeklõ részt emelünk ki a beszélgetésbõl.

Hiányzik Önnek Olaszország?

Természetesen, de most a Real játékosa vagyok. Persze sok mindent lehet hallani a jövõmmel kapcsolatban...

Blanc azt mondta, hogy Cannavaro ügyében nincsenek tárgyalások.

Nem tudom, mire gondolhatott. Igazság szerint például gyakran beszélgetek Seccoval, akivel jó kapcsolatban vagyunk. Védõre van szükségük, de eddig nem történt semmi konkrétum. A Juventusszal 2 bajnokságot nyertem, nyilván nem közömbös számomra a klub. De a szerzõdésem Madridba köt, és aki meg akar szerezni, annak a klubommal kell megegyeznie.

Mit szól ahhoz a hírekhez, miszerint egyes játékosok elleneznék a visszatérését?

Abszurdnak tartom a feltételezést. Baráti viszonyban vagyunk Alexékkel.

A Juve most igazolta le Andradét és Grygerát.

Meglátjuk, hogy megy majd nekik az olasz bajnokságban. A külföldieknek soha sem könnyû nálunk, például tavaly Boumsongnak is voltak nehézségei a beilleszkedéssel.

Két külföldi védõvel erõsített a Juve: nincsenek tehetséges olasz fiatalok?

Vannak, de csak kevesen. Például Criscito, aki bizonyított a Serie B-ben és az U21-es válogatottal, de a Juve egy másik szint. Szerintem ha marad Torinóban, kiváló játékot nyújt majd. De ha az elsõ hónapokban nem kap elég lehetõséget, biztosan távozni akar majd
Zsolti9014
A felkészülési meérkõzéseken pedig fehér mezben fognak pályára lépni a játékosok, a Serie A-ba való visszajutást, és a megtisztulást szimbolizálandó. Errõl a JuveFanPage-en van egy cikk.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
aug. 22-én lesznek bemutatva az új mezek

hát nem sietik el

Zsolti9014
jah, és a csapatok, ahova mentek:

Sampdoria - Fiorentina, Hajduk Split, Borussia Dortmund, Siena - Genoa, (Tacchinardi még klub nélküli), Empoli, Birmingham City - Palermo, Fiorentina Edzõ: nemtom

Hajrá Magyarország!

nono84
Ez a nem semmi. 😮

Zsolti9014
Nagyon tehetséges srác! Egyszer még válogatott lesz. (remélem 😄D )

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
emlékszem tavaly Zamparini nagyon akarta magának 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
Sampdoria (kölcsönbe csak hál'Istennek).

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
uhh, ez nem semmi 😮

Mirante hova ment?

Zsolti9014
Criscito meg mehet Zebina helyére, vagy Grygera jobbra Criscito középre. Nemtom, de nekem Zebina soha nem volt szimpi.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Criscito úgyse tudom mit keres a bal oldalon. Oda kell Chiellini, oszt' jó is.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Ja, és egy érdekesség:
A távozókból összeállítottam egy csapatot:

Mirante - Balzaretti, Tudor, Kovac, De Ceglie - Paro, Tacchinardi, Giovinco, Kapo - Miccoli, Bojinov. Edzõ: Deschamps

Ez sem lenne rossz. 😄DD

Hajrá Magyarország!