Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Subs: Kieron Dyer, Steve Harper, David Edgar, Matty Pattison, James Troisi, Andy Carroll, Tim Krul, Charlie Barnett, Alex Francis, Darren Lough
JUVE: Gianluigi Buffon, Sergio Almiron, Jonathan Zebina, Vincenzo Iaquinta, Pavel Nedved, Jorge Andrade, David Trezeguet, Zdenek Grygera, Cristan Molinardo, Tiago Mendes, Marco Marchionni
Subs: Emanuele Belardi, Alessandro Birindelli, Giorgio Chiellini, Hasan Salihamidzic, Alessandro Del Piero, Jean Alain Boumsong, Domenico Criscito, Raffaele Palladino, Antonio Nocerino, Manuele Blasi, Nicola Legrottaglie
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ma 4 kor játszunk a Newcastle ellen
sop://broker1.sopcast.com:3912/9089
tvants://list.tvants.com/tvants/?k=d709726e07e952c2a66423ad780c73bf
A Juventus szakvezetõje Claudio Ranieri elmondta, hogy kész megválni Giorgio Chiellinitõl (képünkön), aki így minden bizonnyal a Manchester Cityhez szerzõdik.
A Juve már elutazott Angliába, hogy megmérkõzzön a Newcasle United csapatával, ám Ranieri bevallotta, hogy nem valószínû Chiellini Torinóba való visszatérése.
A Skysports.com egy héttel ezelõtt feltárta, hogy a City csupán csak a Juve engedélyére vár ahhoz, hogy ajánlatot tegyen a tehetséges védõért, és most úgy tûnik, hogy az Öreghölgy kész megválni fiatal játékosától.
„Hogy visszafog-e térni velünk Torinóba? Ez csupán a Manchester City-tõl és a Juventustól függ.”: mondta Ranieri.
„Chiellini fontos játékos, de ha távozni kíván, akkor mi biztosan nem fogunk akadályt gördíteni eme szándéka elé.”
Hajrá Magyarország!
A tréning, a Mezzocorona és a Kínai Olimpiai Válogatott elleni összecsapás után eljött az idõ, hogy Claudio Ranieri Juventusa komolyabb vizekre evezzen.A játékosok készen állnak Angliába és Németországba utazni, ahol olyan minõségi csapatok ellen fognak megmérkõzni, mint a Newcastle United, a Hamburg, és a Sunderland csapata. E három tesztmeccs nagy érdeklõdéssel tölti el a szakvezetõt: „Kíváncsi vagyok, hogy fogunk elboldogulni ezen együttesekkel és, hogy készen állunk-e az idénykezdetre. Nehéz idõszak következik, de pontosan ez az, amit akarok. Látnom kell, hogy mire vagyunk képesek és azt, hogy a játékosok, hogy tudják egymás segíteni a pályán. Kiváló ellenfeleink lesznek, akik olyan mérkõzéseket fognak megkövetelni, ahol az utolsó percig küzdeni kell. Az elsõ két összecsapáson 180 perc alatt mindössze egy lövést kaptunk, a gyengébb képességû csapatokkal való meccsek nem segítenek az együttes fejlõdésében, jobban szeretem, ha nagy csapás ér minket, amelybõl a játékos kielemzi, hogy mit csinált rosszul.”
E három kiváló meccs és 9 nap edzés nagy segítség lesz a csapatszellem összekovácsolásának folytatásában. Ranieri óhaja: „Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy ne hagyjunk rést az ellenfeleinknek. Õk már kész csapatok, melyeknél szilárd kapcsolat van a játékosok és az edzõ között, mi még itt nem tartunk. De azon dolgozunk, hogy minél hamarabb készen legyünk. A Juventus korábban már megmutatta, hogy sohasem adja fel, melynek köszönhetõen rendkívül versenyképessé válik, ez a génjeikben van. Látni akarom, hogy taktikai szinten hogyan segítjük egymást, és hogy milyen jól hatnak egymásra a régi és az új játékosok. Mostanáig mindent nagyon egységesnek találtam, a játékosokat, akik nyerni akarnak, a fiatalokat, és az új szerzeményeket is. Nagyszerûek a fiúk.”
A csapat Newcastle-be utazik (ahol egy ideig meg is szállnak, eltekintve a hamburgi összecsapástól) azon ötlettõl vezérelve, hogy minden egyes játékos erõnléti szintje fejlõdjön. Ranieri úgy véli, hogy ezen elméletével ez megvalósítható: „Megpróbálom rotálni a játékosokat, hogy mindenki játsszon 90 percet. Del Piero még nincs a többiek szintjén, beszélni fogok vele és megpróbáljuk majd feltornázni arra a bizonyos fokozatra. Lesz még néhány mérkõzésünk augusztus 26.-ig, a kondíciója minden bizonnyal fejlõdni fog. Camoranesi jobban van, minden meccs elõtt döntésre fogok jutni vele kapcsolatban, akárcsak az orvos. Legrottaglie velünk jön és örülök, hogy megtarthattam. Elõl mindenrendben. Trezeguet és Iaquinta könnyen tudnak alkalmazkodni egymáshoz. Palladino egy nagy tehetség; neki csupán több rutinra van szüksége.”
Hajrá Magyarország!
A viccet félretéve, szerintem már a Parma ellen sem lesz könnyû.
Hajrá Magyarország!
Tovább gyûrûznek a Chiellini távozásával kapcsolatos pletykák, ezúttal társa is akadta Domenico Criscito személyében, ugyanis a Juventus – pletykák szerint – e két játékost áldozná fel Gabriel Heinze megszerzése végett.
A Bianconeri teljesen újjá alakítja védelmét, mely igen gyengén muzsikált a tavalyi Serie B-s idényben.
Chiellini nagy valószínûséggel 7 millió fontért a Sven Goran Eriksson által irányított Manchester Citybe szerzõdik, míg pletykák szerint Criscito visszatér kölcsönbe a Genoához. Az Öreghölgy ez által helyet teremtene Heinzének.
Az U21-es védõ korábban hangoztatta, hogy szívesen visszatér a Marassiba, ha nem kap állandó lehetõséget Torinóban.
Chiellini távozása ellenére, úgy tûnik, mint hogy ha mégsem lenne elég hely Criscito számára az ok pedig szintén Manchesterbõl ered.
Míg a United jogi csatát vív a Liverpoollal, addig Sir Alex Ferguson számára az jelenthetne megoldást, ha külföldön adná el az argentin futballistát.
A Juventus minél hamarabb szerzõdtetni szeretné a védõt és a Manchester United sokkal boldogabb lenne, ha Olaszországban látná futballistáját, mintsem a Liverpoolban.
Heinze vételára 6,8 millió font és e transzfer mese a Premiership rajta elõtt nagy valószínûséggel befejezõdik majd.
„Még két évig szerzõdés köti hozzánk, és ha nem kapunk egy olyan ajánlatot, amely számunkra megfelelõ, akkor továbbra is a mi játékosunk lesz.”: mondta a United vezérigazgatója David Gill.
A Juve további lehetõségei: Philippe Senderos, Fernando Meira, és a szerb U21-es válogatott Branislav Ivanovic.
Úgyis van vazze, nehogy már maradjon védõnk...
(Senderos sztem messze nem Juve-szintû, Meira maradni akar Stuttgartban, Ivanovicról meg nem is hallottam).
Hajrá Magyarország!
De itt egy nyilatkozata, amiben bõven található utalás a távozásra és a maradásra is, ezeket az ellentéteket emeltem ki:
Chiellini elégedetlen
Írta: Jean-Brian Zatapathique
2007. július 16.
Azt hittük, csupa móka, és kacagás van a Juve háza táján, de tévedtünk: Giorgio Chiellini például kicsit morcos mostanság.
A fiatal védõ ugyanis nem látja túl biztosnak a helyét, és ettõl õ bizony bús pandának érzi magát.
"Mielõbb beszélni akarok a vezetõkkel. Megértem, hogy fontos volt a kulcsjátékosok megtartása, illetve a csapat megerõsítése, ugyanakkor velünk is törõdni kellene, akik sokat tettünk a feljutásért. Egyesekkel már beszéltek, és én is szeretném, ha fontos játékosként kezelnének. Nem a szerzõdésem idõtartama izgat, hiszen 2011-ig él a kontraktusom. De szeretném tudni, hpgy fontos szerepet szánnak nekem. Annak sem örülök, hogy távoztak olyan játékosok, akik sokat tettek a klubért, mint például Balzaretti."
Lehet, hogy Chiellini külföldön talál megoldást a problémáira, hiszen a Liverpool a hírek szerint 8 millió eurót adna érte.
"Úgy érzem, készen állok arra, hogy Olaszországon kívül is kipróbáljam magam. De úgy tervezem, hogy maradok. Az a nagy különbség más bajnokságok, és a mi focink között, hogy Olaszországban 23-24 évesen egy futballista még fiatalnak számít, míg másutt már 3-4 éve a legmagasabb szinten számolnak vele. Ráadásul itt nagyobbak az elvárások is: míg máshol egy fiatal megengedhet magának egy-két hibát, nálunk ez nem így van. Mindenesetre ha a Juventusnál csak cserejátékosként számolnak velem, akkor nem zárkózom el a megkeresésektõl. Vannak ajánlataim, ha nem is Juve szintû csapatoktól, de nekem a legfontosabb, hogy játszhassak. Mindegy melyik poszton, de a meccseknek legalább a 60%án játszani szeretnék, nem csak az egyharmadán."
Na, ezek után a feladat annyi hogy játéklehetõséget kell adni neki , és akkor valószínû hogy marad.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
tény, hogy elférnének egyszerre, de a transzfer lényege az lenne, hogy egyik játékos (Heinze) érkezik, másik (Chiellini) távozik. én nem bánnám ha megvennénk Heinzét, csak Giorgiot ne adjuk el.
Hajrá Magyarország!
mondjuk szerintem simán elférnének egyszerre a csapatban
mi értelme lenne eladni egy fiatal kiváló tehetséget, hogy utána leigazoljunk egy nála több mint 10 évvel idõsebb jó játékost.
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Sztem nem jó ötlet! Palla kell nekünk.
Hajrá Magyarország!
A Parma pedig kemény lesz az 1. fordulóban, nem igazán örülök neki. Mindig nehéz meccseket játszunk ellenük (attól a 4-0-tól eltekintve).
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
sorsolás volt a kupában,aug 29. Parma-Juventus
Blasit vigyék, azt nem csípem, de Chiellinit NE adjuk el, könyörgöm! Elég nagy baklövésnek tartom Balza eladását is.
Hajrá Magyarország!
Legrottaglie lehet hogy a Besiktashoz megy.
Újabb két Juve-játékossal erõsített az Empoli. Felice Piccolo, a fiatal középhátvéd, aki 8-szor lépett pályára a Juventusban, kettõs tulajdonba kerül a toszkán csapathoz, míg Claudio Marchisio, a zebrák 21 éves középpályása egy évre, kölcsönbe igazol az Empolihoz. Ranieri, a vezetõk és a játékos közös döntése volt ez, hogy még több rutint szerezzen és folyamatos játéklehetõséghez jusson, hiszen Torinóban nem játszott volna annyit, amennyi fejlõdéséhez szükséges. A két játékos mellett két támadó, Rej Volpato (kettõs tulajdon) és Sebastian Giovinco (kölcsönben) is Empoliban kezdi az új szezont. 2008 nyarán így Marchisio és Giovinco megerõsödve, új tapasztalatokkal tér majd vissza Torinóba
Hajrá Magyarország!
Azért nem másoltam be ide mert elég hosszú és képek is vannak benne.
Hajrá Magyarország!
Nevetségesek ezek a jegyárak,a felsõ tribün olcsó,de mi garantálja,hogy nem szakad le😄
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Van der Vaart is jó lenne jövõre, ha Pavel visszavonul. Bár Nedvedet sztem senki nem pótolhatja.
Védõfronton tanácstalan vagyok, mint már azt megbeszéltük kevés a jó védõ és még kevesebb aki eljönne (legalábbis középsõ védõ).
Tényleg, még kb. 1 hónapja volt szó arról hogy Huntelaarra van opciós jogunk 2008-ra (talán a Tuttosport, v. a Corriere írta). Ez igaz?
Hajrá Magyarország!
A zebraportálon olvastam,hogy leigazonánk G.Rossi-t,Quagliarella-t,Van der Vaart ill. a Zapata,Heinze,Senderos trióból valakit.Természetesen nem mindenkit erre az idényre.
A holland nagy tehetség még mindig,érdemes lenne megvenni,fõleg,hogy most nincs az egekben az ára.
vagy Heinze középre is jó? lehet hogy rosszul tudom, akkor bocs.
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
OLASZOKAT a csapatba!
A MU inkább a Zebráknak adná Heinze-t, mint a Liverpoolnak...
A Manchester meg akar válni Heinzétõl, miután a védõ kijelentette, távozni akar Manchesterbõl. A Juventus áll legközelebb az Argentín védõ leigazolásához. A Juve már korában is le szerette volna igazolni Heinzét, most akár 5 millió euróra is csökkenhet Heinze vételára, mert a Manchesteri csapat el szeretné kerülni, hogy a védõ a Liverpoolhoz kerüljön."