Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
nem érdemes foglalkozni velük. semmit nem tudnak sem a calciopoliról, sem a fociról.
nézzék meg pl. a cagliari elleni meccsünket.

és hiába magyaráznánk nekik, hogy a calciopolival kapcs. vizsgált meccsekbõl alig nyertünk egyet-egyet...

Hajrá Magyarország!

james69holden
nah NSO-n már megin kezdõdik... <#levele>

peti24
2007-09-23 17:46:02

"Minden kétes helyzetben a Juve javára döntött a bíró. Remélem ez nem egy elõszele annak ami következik, hogy ha nem megy a zebráknak akkor a bírók löknek egyet a szekerükön, mint ahogy ezt éveken át tették a Moggi korszakban."

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Count Adyn
Na igen,ki tudja mi lett volna, igazad van 😊 Ha az elõzõ meccset nem bukjuk el az Udinese ellen, ez most felért volna egy gyõzelemmel.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
ezt kicsit bátor kijelentésnek érzem, mert szerintem ha bemegy a 11es akkor a Róma jobban hajtott volna, és lehet úgy járunk mint az elsõ félidõben, de lehet neked van igazad, ez már soha nem derül ki

és végre tökös bíró tökös partjelzõkkel akik nem ítéltek ellenünk semmi komolyat, sõt inkább velünk voltak

gercse
Én nem szoktam nézni az elemzést, mert mindig össze-vissza beszélnek,
amúgy meg szerintem Del Piero valóban jól játszott, csak nagy volt talán a nyomás rajta, nem baj, legközelebb jobban megy majd neki is

Zsolti9014
Jó kis meccs volt, az eredmény ebben az összetételben valóban nem rossz.
Nekem Iaquinta játéka tetszett, meg Palladinóé azalatt a kis idõ alatt.
Alex meg sztem jól játszott, csak a döntõ szitukban nem volt elég pontos.
Buffon meg megint istenkirály volt!
A Legro-Criscito cserével abszolut nem értek egyet, attól hogy Criscitót verte Totti a gól elõtt. Persze gondolom a sárga közrejátszott.
Remélem Andrade sérülése nem komoly.

Nemtom láttátok-e még a mûsor végén egy sms-író véleményét: aszongya nem érti mit keres Del Piero még a Juvéban, mert már öreg....
Az biztos, hogy aki ezt írta, nem ért a focihoz. Meg az ilyenekkel, hogy xy már öreg, ilyenekkel a kis ált. isk. alsó tagozatos p.csök szoktak elõhozakodni.

FORZA JUVE! FORZA ALEX!

Hajrá Magyarország!

gercse
Ilyen csapattel ez jó eredmény, remélem a sérültek hamar felépülnek,
és még mindig összeszokottabban kellene játszani, ill. pontosabban

Count Adyn
Na ez izgi volt, ha Alex bevarrja a tizit nyertünk volna😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
maradt, ennél jobbat nem lehetett kihozni ebbõl a meccsbõl

LasCar16
remélem marad ez az állás😄

#acm

aztarohadteget<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship> 2:2 <#eplus2>
forzajuve5
azaz 2-2 Iaquinta

bejön Palladino<#worship>
es nagyon koszi a bannert, tok jo lett
en meg Del Piero-nak<#nyes><#taps><#nyes>
neki még énis fizetnék egyet 😄DD
forzajuve5
Giginek meg lassan jönnek egy sörrel😊 nem semmi miket véd

forzajuve5
ez a mi szerencsénk, megint kiesett egy védõ<#falbav>

na mostmá Andrade is...<#gonosz3>
forzajuve5
na ilyen is 100évente egyszer van , és pont most....

Count Adyn
Ien nincs bazeg...

passzamek <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#fejvakaras>
forzajuve5
neeeeeeeeeeeem criscito legrottaglie csere

Kit--Kat
jó meccs

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Eddig most játszunk a legjobban, még bármi lehet ebbõl

megmondom õszintén, én nagyon meglepõdtem, hogy Criscito hétrõl-hétre tudja hozni a formáját és stabil kezdõ... csak így tovább!!<#worship>
forzajuve5
jó volna ez a 3 csatáros taktika, ha a középpálya tényleg jobban hajtana és adnák a labdákat elõre
Iaquinta lehetne kevésbé erõszakos, hogy ne fújják le a támadásokat
elsõ gólnál szegény Criscito nem nagyon tudott mit csinálni Totti ellen, de várjunk egy-két évet és akkor mellõle ilyen gólt nem kapunk
másodiknál meg ki kellett volna vágni onnan azt a rohadt labdát

jó meccs... de még jobb lenne, ha vezetenénk...
ez a Grygera gyerek egész jól nyomja, ahoz képest, hogy elõször játszik tétmeccsen
gercse
Nem igaz hogy milyen gól volt ez a második..., de küzdeni kell, egy félidõ alatt még bármi lehet, Nedved sajnos nem nagyon pörög, ill. Nocerinotól még nem sok jó labdát láttam...Camo nagyon hiányzik

forzajuve5
ez így nem lesz jó...már 2-1

Count Adyn
Alex is majdnem bevarrta a szabadrugást huh

forzajuve5
kellett dícsérni a római védelmet, ezt most szerencsére jól elrontották
Trez meg jó gyerek, betartja amit megígér😊

Count Adyn
Trezegóóóól!!!!

nono84
Remélem meglepetést fogunk okozni(furcsa ezt leírni). Sajnos ezt sem látom csak kb. 10 percet. Jó szurkolást!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

bízom benne
9csöves9
no mindjárt meccs

jelenleg sokkal jobb a Roma,remélem tudunk meglepetést okozni

LA STORIA CI INSEGNA CHE
LA LUPA ROMANA 'E
UN CANE BASTARDO CHE MUORE ALLATTANDO
QUEI FIGLI DI TROIA ALÉ!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
téves,Grygerát több helyen kezdõbe írják

úgy legyen

9csöves9
Morganti vezeti majd a meccset,Grygera még nem de Saláta már játszhat

9csöves9
Lucarelli a Sahtarhoz hívja Alexet 😄

Breki33
sztem is piros az
az enyémen alapból az a piros van berakva, amivel a mezen van a számozás...
Trunks
Csomóban a felirat körvonala rózsaszín, ami nem nagy cucc, viszont ha már lehet, legyen vmilyen más színû.

Amici di nessuno...

Breki33
melyikben van rózsaszin?
Trunks
Mindegyik jól néz ki, de a rózsaszínt ha lehet hanyagoljuk, bármilyen formában legyen is...

Amici di nessuno...

Breki33
Lehetne egy ilyen is

A Juventus januárban eladhatja Tiagót

A portugál válogatott játékos a Juventus legdrágább igazolásaként érkezett a nyáron Torinóba, hiszen a Bianconeri 13 millió eurót fizetett érte a Lyonnak. Tiagótól azt várták a klubnál, hogy a Vieira és Emerson távozása után meggyengült középpályába új erõt tud hozni.Ezzel szemben a portugál játékos teljes kudarcot vallott, és Ranieri egyértelmûvé tette, hogy a pocsék formában lévõ játékos helyett inkább Nocerino, vagy Zanetti kap lehetõséget.

A mai 'Corriere dello Sport' arról ír, hogy a Juventus januárban alacsonyabb áron eladhatja Tiagót, Ranieri rendelkezésére pedig 20 millió eurót bocsátanak, hogy megtalálja a játékos utódját.

Az egyik lehetséges jelölt erre a posztra Pablo Ledesma, a Boca Juniors 23 éves középpályása. A játékost igen nagyra tartják Argentínában, aki Chile ellen már a válogatottban is bemutatkozhatott.
Az is elképzelhetõ, hogy a Bianconeri visszahozza Claudio Marchisiót az Empolitól, akit éppen azért adtak kölcsön, mert Tiago az õ posztjára érkezett.

Mindezek ellenére Alessio Secco szerint Tiagónak csak idõre van szüksége, hogy formába lendüljön.

"Õ egy nagyszerû játékos, csak még egy kis türelemre van szüksége. Zinedine Zidane-nak is idõbe telt, mire hozzászokott az itteni viszonyokhoz. Tiago Európa egyik legjobb középpályása, és mi meg fogjuk várni, hogy megtalálja a formáját."
nono84
Én személy szerint megköszönöm munkátokat mert tele van ez az oldal bannerekkel, szóval lehet mibõl választani. Úgysem tud senki olyan bannert csinálni ami mindenkinek tetszik, de egy két játékos tényleg kell rá, hogy lehessen látni ez egy foci csapat.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Breki33
vagy valami ilyesmi

Breki33
Maradt benne egy hiba

Breki33
Na valamilyen ilyesmire gondoltam

Igazából a betü szélén a szín nem tetszik meg az egész túl nagy de vmi ilyesmire gondoltam