Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézzék meg pl. a cagliari elleni meccsünket.
és hiába magyaráznánk nekik, hogy a calciopolival kapcs. vizsgált meccsekbõl alig nyertünk egyet-egyet...
Hajrá Magyarország!
peti24
2007-09-23 17:46:02
"Minden kétes helyzetben a Juve javára döntött a bíró. Remélem ez nem egy elõszele annak ami következik, hogy ha nem megy a zebráknak akkor a bírók löknek egyet a szekerükön, mint ahogy ezt éveken át tették a Moggi korszakban."
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
és végre tökös bíró tökös partjelzõkkel akik nem ítéltek ellenünk semmi komolyat, sõt inkább velünk voltak
amúgy meg szerintem Del Piero valóban jól játszott, csak nagy volt talán a nyomás rajta, nem baj, legközelebb jobban megy majd neki is
Nekem Iaquinta játéka tetszett, meg Palladinóé azalatt a kis idõ alatt.
Alex meg sztem jól játszott, csak a döntõ szitukban nem volt elég pontos.
Buffon meg megint istenkirály volt!
A Legro-Criscito cserével abszolut nem értek egyet, attól hogy Criscitót verte Totti a gól elõtt. Persze gondolom a sárga közrejátszott.
Remélem Andrade sérülése nem komoly.
Nemtom láttátok-e még a mûsor végén egy sms-író véleményét: aszongya nem érti mit keres Del Piero még a Juvéban, mert már öreg....
Az biztos, hogy aki ezt írta, nem ért a focihoz. Meg az ilyenekkel, hogy xy már öreg, ilyenekkel a kis ált. isk. alsó tagozatos p.csök szoktak elõhozakodni.
FORZA JUVE! FORZA ALEX!
Hajrá Magyarország!
és még mindig összeszokottabban kellene játszani, ill. pontosabban
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Iaquinta lehetne kevésbé erõszakos, hogy ne fújják le a támadásokat
elsõ gólnál szegény Criscito nem nagyon tudott mit csinálni Totti ellen, de várjunk egy-két évet és akkor mellõle ilyen gólt nem kapunk
másodiknál meg ki kellett volna vágni onnan azt a rohadt labdát
ez a Grygera gyerek egész jól nyomja, ahoz képest, hogy elõször játszik tétmeccsen
Trez meg jó gyerek, betartja amit megígér😊
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
jelenleg sokkal jobb a Roma,remélem tudunk meglepetést okozni
LA STORIA CI INSEGNA CHE
LA LUPA ROMANA 'E
UN CANE BASTARDO CHE MUORE ALLATTANDO
QUEI FIGLI DI TROIA ALÉ!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
úgy legyen
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
A portugál válogatott játékos a Juventus legdrágább igazolásaként érkezett a nyáron Torinóba, hiszen a Bianconeri 13 millió eurót fizetett érte a Lyonnak. Tiagótól azt várták a klubnál, hogy a Vieira és Emerson távozása után meggyengült középpályába új erõt tud hozni.Ezzel szemben a portugál játékos teljes kudarcot vallott, és Ranieri egyértelmûvé tette, hogy a pocsék formában lévõ játékos helyett inkább Nocerino, vagy Zanetti kap lehetõséget.
A mai 'Corriere dello Sport' arról ír, hogy a Juventus januárban alacsonyabb áron eladhatja Tiagót, Ranieri rendelkezésére pedig 20 millió eurót bocsátanak, hogy megtalálja a játékos utódját.
Az egyik lehetséges jelölt erre a posztra Pablo Ledesma, a Boca Juniors 23 éves középpályása. A játékost igen nagyra tartják Argentínában, aki Chile ellen már a válogatottban is bemutatkozhatott.
Az is elképzelhetõ, hogy a Bianconeri visszahozza Claudio Marchisiót az Empolitól, akit éppen azért adtak kölcsön, mert Tiago az õ posztjára érkezett.
Mindezek ellenére Alessio Secco szerint Tiagónak csak idõre van szüksége, hogy formába lendüljön.
"Õ egy nagyszerû játékos, csak még egy kis türelemre van szüksége. Zinedine Zidane-nak is idõbe telt, mire hozzászokott az itteni viszonyokhoz. Tiago Európa egyik legjobb középpályása, és mi meg fogjuk várni, hogy megtalálja a formáját."
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!