Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
Genoa,Napoli,Empoli,Inter,Parma

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Lehet, hogy elfogult vagyok, de sztem felkar volt és nem volt 11-es. Vierit pedig ki kellett volna állítani a picsába. Ja és be kellett volna még egyet szenvedni, meg voltak a helyzetek (Nedved rálõhette volna). Del Piero pedig úgy érzem nem a régi, vhogy nagyon lassan mozog.

Megérdemeltük volna a gyõzelmet.

Amici di nessuno...

forzajuve5
basszus ezt nem hiszem el, így most 3 pont az inter elõnye ha jól számolom, mi pedig 3. helyre kerülünk, mert Rómának jobb a gólkülönbsége

Kaplan
Itt az igazság, ahány kontrát elszórakoztunk vicc.. Egy passz, egy kiugratás és 3-4 ziccerünk lehetett volna. Valaki megtudnám mondani öt meccsre elõre kikkel játszunk?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
igazságos az x,annak ellenére hogy meglehetett volna

azt a büdös kurvát meg ki kellett volna szórni a picsába

BADE
grat,megérdemeltük...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

nono84
Fsazom ilyen nincs :@ azokat a helyzeteket be kell lõni ,mert ha nem ez lesz a nagyobb csapatok ellen.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

hát ilyen a világon nincs:@ legro megcsinálta...
9csöves9
van benne valami,de még ha sok ismétlés után sem tudják megállapítani az "olasz kollegák" akkor nehogy már elvárják a bírótól hogy élesbe befújja

na most megmagyarázták hogy mért nem volt szabályos a megadott gólunk<#idiota> sport1 színvonal...<#hehe>
forzajuve5
ezek kiokoskodták,hogy a gól érvénytelen valójában mert Trez zavarta a kapust a mozgásával..<#mf2>

forzajuve5
én még Buffont is kiemelném, nagyon jól jön ki a kapuból, és az a lábbal védés sem volt gyenge

Nocerino meg valóban gyakorolhatná a beíveléseket, mert még egy meccsen sem volt neki egy értelmes

9csöves9
jaja,pedig sok labdát szerez és harcol rendesen

Kaplan
Kettõt még be kell nyomni ennek a Fio-nak és vége. Egyelõre nem vagyunk jobbak, de már most idegesek egy kapott gól után.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

BADE
Eddig 2 játékos kiemelkedõ teljesítményt nyújt:
Jakinta és Almiron,legalábbis szerintem.
De az vmi hihetetlen,hogy Nocerino-nak egy jó passza nem volt,olyan helyekre ívelgeti fel a labdát,ahol 20 méteres körzetben nincs Juve játékos...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
mutu üti el kézzel és reklamál...valaki rúgja már le😄

9csöves9
támadásban nagyon gyengék vagyunk,annak ellenére hogy nem zavart annyira hogy Alex nem kezdõ,azért hiányzik.nélküle most csak az ívelgetések mennek ami logikus két ilyen magas csatárnál,csak úgynézki ma nem ez a legjobb megoldás

Iaqui gólja szép volt,és a védekezésünk is nagyon jó

forzajuve5
szép gól<#worship>

Mutu most ilyen szakadt mezben le sem tagadhatná hogy román 😊

nono84
Én mondtam, hogy Iaqui nagyon jó. A csapat játéka meg kifejezetten tetszik nekem.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

nah, így kell ezt csinálni!!!!!!!<#taps>
Zsolti9014
A mutus dologhoz még annyit, hogy amikor olyan csúnyákat nyilatkozott az volt az igazi arca(áruló).

Egyetértek. sajnos ez igaz.

Alextõl meg egy ilyn gól ma is jó lenne. 😄D

Hajrá Magyarország!

nono84
Én szkeptikus voltam vele még a szezon elején, mostmár a csapatba követelem minden meccsen. Nagyon jó szellemben játszik, látszott a hiánya a Torino meccsen.

9csöves9
több helyen kezdõnek írják

nono84
Am ai meccstõl is tarot egy kicsit hiszen a Fio jó formában van. A mutus dologhoz még annyit, hogy amikor olyan csúnyákat nyilatkozott az volt az igazi arca(áruló).

Trunks
Nagy meccs lesz, az tuti. Sajnos Iaquinta elég valószínûtlen, hogy játszani fog.

És akkor egy kis visszatekintés...
1994 And ‘That Goal’ By Del Piero

Clashes between Fiorentina and Juventus usually produce a lot of goals. In 2001 Enrico Chiesa scored two absolute screamers in a 3-3 draw at the Delle Alpi, but perhaps the most memorable match of recent times was during Marcello Lippi's maiden Scudetto-winning year in 1994/95.

With 17 minutes to go in Turin, Fiorentina led 2-0 thanks to goals by Francesco Baiano and Angelo Carbone. Gianluca Vialli then scored a quick-fire double to draw Juventus level, before a 20-year-old Alessandro Del Piero completed one of the greatest-ever Serie A comebacks with the winner in the 89th minute. The Golden Boy got onto the end of a 60-yard long-ball to hook a stunning first-time volley into the top-corner. The goal will probably go down as the best of Del Piero’s career.

Amici di nessuno...

9csöves9
román...

iszonyat kemény meccs lesz,az kicsit nekünk kedvez hogy csütörtökön 120 percet szenvedtek a violák a Groningen ellen

elvileg a Napolitól sem utazhattak volna a hétvégén a szurkolók,mégis voltak jópáran a San Siroban,kellene egy kis bíztatás nálunk is mert pokoli lesz a hangulat a Franchiban. (erõs zárójelben jegyzem meg,hogy jól játszott tegnap az inter,fõleg az elsõ félidõben)

Zsolti9014
„Semmim sincs, de hálás vagyok a Juventusnak.”: mondta Mutu. „Õk hoztak vissza a futball elitjébe, mindazon problémák után, ami a Chelseaben ért.”

„Ranieri egy nagyszerû edzõ. Sok pozitív dolgot kaptam tõle. Mindig kezdõként számított rám a Chelseaben és mindig bízott bennem, életem legnehezebb pillanataiban is.”

„Örökké emlékezni fogok arra, mikor viccelõdött velem és közölte, hogy egy Ferrari szintû futballista lehettem volna, ehelyett azonban csak egy Fiat 500-as lettem.”

Érdekes módon a múltkor még nem volt ilyen hálás...
Nem is kétszínû a gyerek...

Hajrá Magyarország!

Trunks
BSZ! Elég hihetetlen, hogy már 31. Domenech meg lol.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Boldog születésnapot Camo!

Hajrá Magyarország!

nono84
Lassan tényleg elmegy ha ilyenet írnak róla:
Claudio Ranieri kérésére került Juventus csapatához a portugál középpályás, Tiago. A volt Lyon futballista egyelõre a kispadot koptatja, és elképzelhetõ, hogy már nem is lesz alkalma beverekednie magát Zebrák kezdõcsapatába.
A Porto le is csapna a válogatott játékosra, és 10 millió eurót szánna megvételére, azaz 3 millióval kevesebbet, mint amennyiért a Juve nyáron megvásárolta.

9csöves9
bsz Camonak!

Trezt megint nem hívta be domenech😄D

Breki33
Breki33
"Megvan az a veszély, hogy elveszítsük õt, de mindent megteszünk, hogy velünk maradjon"- Alessio Secco így nyilatkozott a sokadig sikertelen tárgyalás után. A szavak persze nem tetszettek Del Piero testvér-menedzserének, Stefanónak: "Megleptek Secco szavai, hiszen teljesen mást mondott, mint amit eddig tett. Nagy kár, hiszen ez igen nagy feszültséget kelthet. Alex távozik? Még csak gondolni sem akar erre.

Állítólag a felek már megegyeztek abban, hogy két évvel, 2010-ig hosszabbítják meg a játékos szerzõdését, de a fizetésben még hiányosságok vannak. A vezetõség 5 millió euróról 3,5 millió euróra akarja lecsökkenteni Del Piero éves fizetését, ami nem tetszik a csatárnak, aki csak annyit szeretne, hogy legalább úgy kezeljék õt, mint ahogy a másik két bajnokot, Nedvedet és Trezeguetet, akiknek nem csökkentették ilyen hatalmas összeggel fizetésüket (a francia még mindig 4 millió eurót keres).
forzajuve5
Camoranezi ma 31 éves. Boldog Születésnapot Kívánok neki!

Az Essabr gyerek állítólag nagyon ügyes... Asszem marokkói

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

nono84
Gratula nekik .Sajnos róluk nem sokat tudok, de kiváncsi leszek hányan fognak a nagycsapatban bemutatkozni. Azért ha Filkor átigazolna a Juvéba nem lenne nagy baj😄DDD

Trunks
<#worship> Újabb nagy grat, a primavera csapatunk mindenkit agyonbasz.<#worship>

Amici di nessuno...

9csöves9
<#worship><#worship><#worship>

ez a Pasquato gyerek nemsokára közel lesz az elsõ csapathoz😊

Zsolti9014
ezaz!
nagyon nagy gratula a fiúknak!!!
és dupla öröm, hogy azért ennek a meccsnek magyar vonatkozása is volt. Hajrá Attila!!! (bocs, tudom hogy interes, de MAGYAR)

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Primavera szuperkupa:

INTER-JUVENTUS 0-2 (0-0)<#worship>

RETI: 10’ st Pasquato, 43’ st Essabr.

INTER: Alfonso; Filippini, Fatic, Dennis Esposito, Federici (19’ st Perissinotto); Filkor (13’ st Gerbo), Bolzoni, Marroufi, Siligardi; Napoli (19’ st Litteri), Balotelli.
A disposizione: Belec, D’Angelo, Krhin, Slavkovski.
All. Vincenzo Esposito.
JUVENTUS: Merlano; Bamba, Bassaoulè, Ariaudo, Duravia; Campagna, Cosentini (31’ pt Maio), Vecchione; Simone Esposito (17’ st Leta), Bottone (13’ st Essabr), Pasquato.
A disposizione: Fiory, D’Antoni, Borin, Castiglia.
All. Chiarenza.

ARBITRO: Giacomelli di Trieste.

AMMONITI: 27’ pt Duravia, 13’ st Bamba, 28’ st Gerbo, 34’ st Maaroufi, 43’ st Essabr, 48' st Dennis Esposito.

nono84
Jó persze erõs túlzás, csak a különbségeket akartem érzékeltetni.

gercse
hát az tény, hogy az angol és az olasz emberek között van különbség, de ha olyanok kezdenek el járni a meccsekre, akik nem eresztik ki a hangjukat, akkor a nemlétezõ kardomba dõlök

9csöves9
egyékbént most a MU-Roma-n tökéletesen lehet hallani a különbséget. az a pár ezer Romás lazán elnyomja az 50-60 ezer angolt

9csöves9
hát azért ez erõs túlzás

nono84
Most néztem a youtubon a torino-juve meccsrõl ilyen kamerás felvételt. Hát olyan soha nem lesz.... Egyébként szerintem olaszországban szinte csak az ultrák járnak meccsre.

gercse
jajj, csak azt ne...

nono84
Soha nem fog elmenni Alex. Csak azért írnak róla az újságok mert nincsen mirõl írniuk.

Zsolti9014
Alex nem megy sehova. Nem tudná megtenni.

(legalábbis nagyon remélem)

Hajrá Magyarország!

9csöves9
pár év és Itáliában is angol színházak lesznek stadionok helyett...

9csöves9
így van,és gercse második sorában is van igazság

alá fogják írni azt a szerzõdést,csak nem mindegy hogy mikor.Treznél is érzékelhetõ mennyit dobott rajta az a szerzõdés