Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
http://i109.photobucket.com/albums/n63/saintrainhard/joke.jpg
BSC Young Boys Berno - Juventus 1:1 (1:1)
35' Joao Paulo - 45' Olivera
Juventus (4-4-2): Belardi - Birindelli (Bassaoulè😉, Legrottaglie, Zebina (Grygera), Molinaro - Salihamidzic (Nocerino), Tiago, Zanetti (Almiron), Nedved (Esposito) - Del Piero, Olivera (Pasquato)
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
na neeeeeeeeeeeeeee
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában (Serie A) szereplõ Juventus vezetõedzõje ismét Anglia felé kacsingat. Elõbb kijelentette: vezetõedzõi pályafutása végén szívesen lenne a szigetországi válogatott szövetségi kapitánya, majd megjelölte azt a két - jelen pillanatban Angliában futballozó - játékost, akit szívesen látna jelenlegi csapatában. A Chelsea egykori trénere Gilberto Silvát és Peter Crouchot költöztetné Olaszországba.
Amici di nessuno...
Gigi mindenkivel jóban van. Nagyszerû ember és játékos.
Persze ezzel a mozdulattal el is törhetné a román nyakát 😄D <#eplus2>#eplus2>
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Collina egyébként megint azt nyilatkozta hogy szabályos a gólunk,de megemlítette hogy nagyon nehéz a döntés
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
rangadón mindig más a csapat mint egy átlagos meccsen
majd meglássuk ;]
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
A sport1 studiójában pedig egyre nagyobb baromságok hangzanak el, mostmár kikapcsolom inkább a lefújás után. fülöp is 1 hülye állat, mindig mondja a juve ellenes baromságait...
Amici di nessuno...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hajrá Magyarország!
Iaquinta, Almiron és Buffon teljesítménye tetszett.
Volt néhány szép támadásunk, a játékunk a Livorno elleni meccs óta azért már javult.
Nem kellett volna átengedni talán a kezdeményezést a Fionak, inkább támadgatni kellett volna. Persze könnyû nekem ilyet mondani. 😄
A 11-esnél viszont nem szidtam annyira Legrot, ez sztem 10-bõl 6 védõnél ugyanígy történt volna. Persze nyilván õ is hibázott, de látszott a képen, hogy le akarta szorítani a karját, csak ugrás közben a lendület meg stb. stb. Lényeg hogy az õ hibája is volt meg nem is.
A Sport TV meg minden héten kitalál vmi magyarázatot, hogy a Juve miért nem lõtt szabályos gólt, meg hogy mennyit ítéltek a javunkra. Ezzel is elõsegítve a Juve és az olasz foci amúgy is túúúl pozitív megítélését Magyarországon.
Vieri és Mutu meg két nagy faszkalpag.(Vieri eseténél is lehetett látni hogy nagyon a mi javunkra ítéltek...)
Sebastien Frey jó kapus, sokat köszönhetnek neki a lilák.
Összeségében az idegenbeli 1-1 nem rossz, de lehetett volna jobb is.
Meg hát lesz is még jobb. 😄D
FORZA JUVE!!!!
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Legrót pedig nem hibáztatom. Az egész meccsen megbízhatóan játszott, nem az õ hibája volt.
Ha úgy nézzük, amit a torino ellen kaptunk, azt most elvették tõlünk.
Amici di nessuno...
Körübelûl ennyi pontot lenne kötelezõ szerezni a következõ meccseken.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Napoli : Juventus 10.28.
Juventus : Empoli 10.31.
Juventus : Inter 11.04.
Parma : Juventus 11.11.