Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
😄DDDDDD

Amici di nessuno...

9csöves9
picit befürödtek a torosok 😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ez mekkora lol<#hehe><#hehe><#wilting>
9csöves9

9csöves9
😄DD

http://i109.photobucket.com/albums/n63/saintrainhard/joke.jpg

tiago legalább itt befért a kezdõbe...
9csöves9
játszottunk egy barátságos meccset tegnap Svájcban

BSC Young Boys Berno - Juventus 1:1 (1:1)
35' Joao Paulo - 45' Olivera

Juventus (4-4-2): Belardi - Birindelli (Bassaoulè😉, Legrottaglie, Zebina (Grygera), Molinaro - Salihamidzic (Nocerino), Tiago, Zanetti (Almiron), Nedved (Esposito) - Del Piero, Olivera (Pasquato)

Trunks
Most nem tom, mi van vele, de nem ez az igazi arca. Amúgy meg persze, hogy jobb kraucsnál. Nem nehéz.

Amici di nessuno...

az már az õ baja...<#idiota>
9csöves9
csak egy nyomorult féreg szegénykém

lol, zlatan fényévekkel jobb mint kraucs...<#rolleyes><#wilting>
Trunks
Hagyjuk már ezt... nyáron is mindenféle ilyen baromságokat írtak. Nem kell elhinni. Crouch amúgyse focista, nála még homoszexuelovics is jobb.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
nincs meg de emlékszem arra a jelenetre. Palla ízig-vérig Zebra 😄D

Hajrá Magyarország!

9csöves9
ilyet épeszû ember nem csinálna kár is rá szót pazarolni

úristen :| nehogymá kraucsot idehozzák :|
nono84
Gilberto Silva oké egy jó játékos aki az angol stílust is fel tudta venni. De ez a kráucs egy lapon nem említhetõ Trezzel. Ha elcserénék vele amit kétlek akkor az egyik legrosszabb üzlet lenne az egész szezonban.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
elég érdekes...
sztem Crouch nem sok vizet zavarna nálunk...Trez jobb csatár (sztem)

Breki33
Állítólag Ranieri a francia David Trezeguet játékjogát is hajlandó lenne átengedni az angol szolgálataiért cserébe.

na neeeeeeeeeeeeeee
Breki33
Claudio Ranieri célpontjai: Peter Crouch és Gilberto Silva
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában (Serie A) szereplõ Juventus vezetõedzõje ismét Anglia felé kacsingat. Elõbb kijelentette: vezetõedzõi pályafutása végén szívesen lenne a szigetországi válogatott szövetségi kapitánya, majd megjelölte azt a két - jelen pillanatban Angliában futballozó - játékost, akit szívesen látna jelenlegi csapatában. A Chelsea egykori trénere Gilberto Silvát és Peter Crouchot költöztetné Olaszországba.
9csöves9
sajnos ebbe bele kell nyugodnunk...mondjuk szerintem sokat nyom a latba az a szerzõdés

Trunks
Szerintem egy rohadt jó cikk. Sajnos a mutatott játék alapján egyet kell értenem ezzel, még akkor is, ha Ale isten volt és az is marad.

Amici di nessuno...

9csöves9
a Palladinos kép nincs meg? fél percig nyújtotta neki a kezét a drogbárónk,de Palla nem fogott vele kezet😄

Zsolti9014

Gigi mindenkivel jóban van. Nagyszerû ember és játékos.
Persze ezzel a mozdulattal el is törhetné a román nyakát 😄D <#eplus2>

Hajrá Magyarország!

fetrengtem rajta egy sort<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#taps>
nono84
"a másik meg amikor Chiellini!!!! lerántotta ms.futballkurvát"-ez hatalmas<#vigyor3>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
igen

Collina egyébként megint azt nyilatkozta hogy szabályos a gólunk,de megemlítette hogy nagyon nehéz a döntés

Zsolti9014
a Gazzetta ugye milánói székhelyû? ...

Hajrá Magyarország!

Trunks
Ezt honnan vetted? "Campione d'Italia 2005/2006:inter"

Amici di nessuno...

9csöves9
a gazzetta azt írta a fiorentinának még 2 11-est kellett volna kapniuk😄 az 1. amikor két védõ összezárt Semioli elött a másik meg amikor Chiellini!!!! lerántotta ms.futballkurvát

csak nem a Gyulai Bazsi? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bár lehet
rangadón mindig más a csapat mint egy átlagos meccsen
majd meglássuk ;]

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

nono84
Csak megérzés...

valószínû 😄D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

nono84
Amikor anno a sport tv-n elõször láttam olyan olasz meccseket ahol az egyik fél egy nagy csapat volt és esetleg egygólos hátrányban volt vagy döntetlen volt az állás akkor az utolsó negyed órat nagyon megnyomták. Emlékszem sok meccsen így született egy csomó gól, hogy a kiscsapat nem bírta a nyomást. Na most pont ez az érzés kapott el csak a Fio nyomott. Egy Juve színtû csapatnak nem szabad átadni a területet egy Fiorentina szintû csapatna, sõt senkinek sem.

9csöves9
tényleg hihetetlen...ez a Gyulai is atlétaként beül és eldadogja a hülyeségeket amit a szeretett misurunk a szájába rág

Trunks
Nocerinónak viszont tényleg nem volt 1 jó passza se. Chiellini viszont nagyon jól játszik, örülök, hogy nem adtuk el a nyáron. Nedvedtõl várnék még többet, bár ma már aktívabb volt, mint az eddigi meccseken.

A sport1 studiójában pedig egyre nagyobb baromságok hangzanak el, mostmár kikapcsolom inkább a lefújás után. fülöp is 1 hülye állat, mindig mondja a juve ellenes baromságait...

Amici di nessuno...

Kit--Kat
Annak a koszos románnak mindíg is elleneztem, a megvételét és az újbóli felemelkedésének a támogatását. Padlón kellett volna hagyni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
Ja, mégvalami: a széleken lehetne többet próbálkozni. Mondjuk ez sztem Camo és Marchionni visszatérésével változni fog. Pl. a Cagliari ellen is sokat dobott rajta Camo.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Na szóval a véleményem:
Iaquinta, Almiron és Buffon teljesítménye tetszett.
Volt néhány szép támadásunk, a játékunk a Livorno elleni meccs óta azért már javult.
Nem kellett volna átengedni talán a kezdeményezést a Fionak, inkább támadgatni kellett volna. Persze könnyû nekem ilyet mondani. 😄
A 11-esnél viszont nem szidtam annyira Legrot, ez sztem 10-bõl 6 védõnél ugyanígy történt volna. Persze nyilván õ is hibázott, de látszott a képen, hogy le akarta szorítani a karját, csak ugrás közben a lendület meg stb. stb. Lényeg hogy az õ hibája is volt meg nem is.
A Sport TV meg minden héten kitalál vmi magyarázatot, hogy a Juve miért nem lõtt szabályos gólt, meg hogy mennyit ítéltek a javunkra. Ezzel is elõsegítve a Juve és az olasz foci amúgy is túúúl pozitív megítélését Magyarországon.
Vieri és Mutu meg két nagy faszkalpag.(Vieri eseténél is lehetett látni hogy nagyon a mi javunkra ítéltek...)
Sebastien Frey jó kapus, sokat köszönhetnek neki a lilák.

Összeségében az idegenbeli 1-1 nem rossz, de lehetett volna jobb is.
Meg hát lesz is még jobb. 😄D

FORZA JUVE!!!!

Hajrá Magyarország!

Trunks
Ez a legidegesítõbb. Átengedtük nekik a játékot, mezõnyfölényben játszottak, de helyzetük alig volt.

Amici di nessuno...

nono84
Mint mondtam én elégedett vagyok a mutatatott játékkal, bár a második félidõbe csak néha-néha néztem bele. Persze biztos lesz ez még jobb is, de a Franchiból nem sok csapat fogja elvinni mind a 3 pontot.

9csöves9
"a második félidõben a fiorentina egykapuzott" erre bejátszanak 2 db akcióból származó helyzetet

Trunks
Azért a pozitívumokat látni kell. Sztem a védelem és a középpálya sokkal stabilabb a sok hiányzó ellenére is. Ellenben a támadásokon van még mit csiszolni. Camo nagyon hiányzik.

Legrót pedig nem hibáztatom. Az egész meccsen megbízhatóan játszott, nem az õ hibája volt.

Ha úgy nézzük, amit a torino ellen kaptunk, azt most elvették tõlünk.

Amici di nessuno...

Mutatott játékban nem vagyunk túlmeggyõzõek...

nono84
Tudom nem lesz egyszerû, de az Intert elkapjuk!

az inter meccsig még van egy szûk hónapunk
Trunks
Azért ez így nem lesz egyszerû...

Amici di nessuno...

Kaplan
Genoa (3),Napoli (nagy csata lesz : 3/1),Empoli (3),Inter (3/1),Parma (3)
Körübelûl ennyi pontot lenne kötelezõ szerezni a következõ meccseken.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
Juventus : Genoa 10.21.
Napoli : Juventus 10.28.
Juventus : Empoli 10.31.
Juventus : Inter 11.04.
Parma : Juventus 11.11.

Kaplan
Igazság szerint az Intert szerintem sem lehet majd megfogni most. A kicsik ellen hozni fogják a meccseket, ebbõl az következik, hogy a rangadókon (oda-vissza) 4 pont begyüjtése lenne az optimális.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!