Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz, a 2. félidõ nem volt vmi jó részünkrõl sem, de a bíró egy farok volt, szegény Pavelnél rendesen felment a pumpa, de végülis akkor sem kellett volna már a végén... jó, tudom könnyû nekem innen beszélni.
Ranieri kiállítása meg egy vicc volt...
Ha a télen jól tudunk erõsíteni/frissíteni + a csapat is még összecsiszolódik akkor még a scudetto is meglehet, de a dobogó 2. foka a legreálisabb. És azért a játékunk is javulgat, ettõl a meccstõl eltekintve. Hiszen a Genoa ellen nem volt könnyû játszani, sok szabálytalanság volt a meccsen.
Persze a sporttv kommentálásától és szakértésétõl, valamint a tegnapi milanos hozzászólótól már nálam is felmegy a pumpa 😄
Neki csak annyit üzennék, hogy a Juve ezzel a "játékkal" (ahogy õ írta) 5-öt rúgott felkészülési meccsen a Rómának, ill. ha figyelné a bajnokságot, már ott is találkozott egymással a 2 csapat, az eredmény: 2-2. A milanja pedig nem véletlenül 10. De ezekkel inkább nem is foglalkozom tovább.
Különben Gabber a Palermo-topikban nemrég azt írta, hogy Barzaglit a télen valószínûleg elhozzuk.
Hajrá Magyarország!
Most már azért látszik, hogy mindenképp dobogón fogunk végezni!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
viszont a téli átigazolási idõszakban frissíthetnénk pár poszton és akkor még bármi lehet
egyetlen nagy elõnyük a többiekkel szemben, hogy nem vagyunk BL szereplõk... sokat számít
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Érdekes, hogy az újoncok milyen jól szerepelnek.
Amici di nessuno...
ha ez igaz lesz, akkor többet nem nézek forma 1-et...
ON
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Amici di nessuno...
grat a Ferrarinak!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
viszont végig azt néztem ott ül e Capello a kispadon,hihetetlen hogy beálltunk megint 1-0-nál
Ale meg még mindig az Isten. Ma õ volt a legjobb, a gól szép volt, azok a cselek meg...
Amici di nessuno...
Alex végre jó volt,erre annyit faragták hogy benne is felment a pumpa
2. félidõben elég gyengék voltunk
Nedved kiállítása meg no comment, megint elment az agya...
(bár ennek elõidézõje volt ez elõtte kapott jogtalan sárga)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Marchionni mikor térhet vissza? Ha õ vagy Camo felépül, akkor végre lesznek veszélyes beadások a szélrõl és erõsebb lesz a középpálya.
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ale pedig ma végre újra betalál szerintem. Épp ideje lenne.
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Vincenzo Iaquinta is a doubt after being struck down by flu, but if the ex-Udinese man is passed fit, he is likely to take his place in a forward trident alongside Del Piero and Trezeguet."
Amici di nessuno...
Gigi,Grygera,Legro,Chiellini,Molinaro,Nocerino,Pavel,Zanetti,Alex,Trez,Palla
A juventus.com-on található hírek szerint Nocerino volt a 120. Juve-játékos a válogatottban. GRATULÁLOK NEKI!!!
És a JuveStore-ban rendeztek egy csocsóbajnokságot, igaz ezt a cikket nem igazán értettem meg (gyakorlatilag 0 körül mozgó olasztudásom miatt), a lényeg hogy Palladino, Molinaro (és Pessotto és Camo neve is szerepel a cikkben) vettek részt rajta.
Hajrá Magyarország!
Il capitano: "Una scelta decisiva per la mia carriera e per la mia vita"
el se hiszem, hogy lassan túlvagyunk egy generáción...
szerintem mindenki emlékszik még hogy a 98-as vb-n majdnem legfiatalabbként játszott
Amici di nessuno...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Auguri David!
JUVENTUS-VERONA 3-2
1996.12.15. Serie A 13. forduló
A gyõztes csapat: Peruzzi, Torricelli, Dimas, Ferrara, Montero, Tacchinardi, Di Livio (Padovano), Jugovic, Boksic, Del Piero (Lombardo), Zidane (Pessotto)
Teljes mérkõzés letölthetõ innen
700MBhttp://btc74.extra.hu/Juventus_Channel_Juventus_Verona_3_2_(15_12_1996).avi