44078
-
preziosi #41873 morata egy interjúban reagált az elhangzottakra, és bár vidal is igazolta, hogy ezek nem jelentenek semmit, de azt mondta, hogy nem tudná magát más csapatban elképzelni, a juventus az ő csapata, itt képzeli el a jövőjét.
a repubblica ezzel szemben ma azt hozta le, hogy íródott egy szerződés, miszerint a szezon végén visszamegy a madridhoz, más olasz lapok viszont továbbra is arról beszélnek, hogy semmi ilyenről nincs szó, marotta mindenképp itt akarja tartani, az új szerződése a bónuszokkal együtt 5 milliós is lehet.
hosszú lesz ez a sztori is, az biztos, de jó lenne, ha nem kéne minden nyáron kettő-három kulcsjátékost pótolnunk. pogba szerintem menni fog a nyáron, elég lesz ő, morata meg szedje szét dybalával európát.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.09.19. 16:01:10 -
#41872 Lehet csak én vagyok túl optimista, de szerintem nem kell még attól összecsinálni magunkat, hogy Perez ilyeneket nyilatkozgat. Nem tudják ők az ilyen játékosokat megbecsülni. Morata pedig lehet világklasszis is, mégse lehet vele akárhány mezt eladni. Nyáron már nagyon pletykálták, hogy Agüerót leigazolja a Real, szerintem inkább hasonló kaliberű csatárt fognak szerezni. Amúgy csak én nem értem hogy gondolták Marottáék ezt az egészet? A Realnak csak azt az összeget kell letennie az asztalra, amit mi adtunk + még 10 milliót. Elég nevetségesen hangzik, pláne amennyit a srác egy év alatt fejlődött. Tehát vagy bebukjuk, akkor azért elég sokba került vagy tök olcsón csináltunk egy jó játékost a Realnak. Vagy jó esetben Morata belénk szeret és/vagy nem kell a Realnak. Lehet Marottáék is ebben bíztak, bíznak. -
preziosi #41871 cuadrado ügyében elvileg hamarosan megkezdődnek az egyeztetések a chelsea-vel a játékos tényleges kivásárlása ügyében, az angolok 20 millió körül már hajlanának az üzletre.
berardi egyes hírek szerint már akár januárban érkezhet, abban az esetben, ha allegri stabilan a 4-3-3 mellett teszi le a voksát.
perez tett egy kijelentést arra vonatkozóan, hogy nem kizárt morata visszavitele a madridhoz, ezt marotta úgy akarja szabotálni, hogy január körül egy 2021-ig tartó, 3.5 millió + bónuszos szerződéshosszabbítást fog kínálni a spanyolnak. -
#41870 Te jó atyaég mekkora gólt lőtt Florenzi tegnap... ez még nagyobb, mint Beckham gólja anno a Wimbledon ellen.
Link
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.09.17. 15:38:23 -
#41869 Azért, mert presztízsből behívnak magyar szinten jónevű futballistákat, mert azt hiszik, majd ez jót tesz a műsornak. De nem. :D A Puhl Sanyi, az már valami. :) De viccen kívül, legalább a vitás helyzetek tárgyalásában kinek másnak lenne hitele, ha nem neki. -
#41868 Ja hát vele nem volt baj, volt hozzá szerencsém élőben is, aranyos teremtés.
Amúgy nem tudom miért lett elvetve az az irány, hogy blogírókat hívnak be szakérteni, ezerszer jobban képben vannak mint ezek. De ha innen az sg fórumból választanának 1-1 embert még azok is sokkal hozzáértőbb műsort csinálnának. Persze nem mindenki, neveket nem mondok :D -
#41867 Ez legalább HD-ben van, a Digisport nem volt abban, legalább is nálunk. :P A szőke csaj nekem tetszik, a többi elég vicces, főleg Gera. :) -
#41866 Óriási ez a kép...pláne a fejét vakargató Agüeroval a háttérben :D
-
#41865 Jaja, nevetséges majmolás.
Kicsit olyan az egész mintha idiótáknak,kisgyerekeknek meg nőknek csinálnák a műsort, nem pedig nagyrészt hozzáértő, futballszerető férfiaknak. Ahogy jelölgették be a monitoron azokat az üres területeket...édes istenem. Ma belenézek a Roma-Barcába, hasonló sztori lesz. -
#41864 Remélem az is feltűnt, hogy mennyire az angol meg az olasz Sky Sportsot akarják koppintani. Érintőképernyő, külön a sarokban a szőke csaj. Mennyibe kerülhetett ez a studió, aztán használni se tudják?
Meg a nagy szakértők, akik szerintem tavaly láttak két Juve-meccset, azelőtt legutóbb a Milan elleni BL-döntőt. Szabics, aki szerint csodának kell történnie, hogy gólt lőjünk. Érdemes volt összehozni kurva sok pénzből egy ekkora szar sportcsatornát. Egyetlen pozitívum, hogy azt az öreg szőke picsát legalább lecserélték, aki a VB-k, EB-k alatt tette az eszét. Gera meg én is úgy éreztem valami szer hatása alatt áll, majdnem bealudt. -
#41863 Na ha ez nem kovácsolja össze a srácokat akkor semmi. Nagy győzelem volt, nagyon érezte mindenki a súlyát, hogy most össze kell kapnia magát. Negatív teljesítményt nem is nagyon tudnék kiemelni, páran viszont extrát hoztak, főleg Gigi. Hihetetlen amit megint művelt, elfogultság nélkül a futballtörténelem legnagyobb kapusa. 15-20 éve folyamatosan a topon, nincs még egy ilyen.
Ez az M4-es közvetítés meg egészen borzasztó volt. Láttam már sok szart, de ez közelít a legaljához. Pideon, Stuani, Hernandes,Krádádó na meg a szakértés...Gera újra tolja a kábszit vagy alapból ilyen sötét barom? Az sem volt semmi ahogy nyomkodták az érintőképernyős monitort, teljesen fogalmatlanok voltak. Mutatták volna inkább végig azt a szőke picsát, többet ért volna.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.09.16. 14:25:56 -
#41862 Paul Pogba
2 órája ·
Qatar City 1 - 2 Juventus. Great win. Thank you for your support.
:D:D:D -
#41861 Most végre megmutatta a csapat, hogy azért nem kell mindenkinek rögtön a kardjába dőlnie a rossz kezdés miatt. Cuadradónak nem tudtam, hol lesz helye, még most se vagyok benne egész biztos, de eddig remekül tolja. Marchisio nagyon hiányzott, de végre játszottunk egy jó meccset, látszik, hogy sokkal több van ebben a keretben, mint ami eddig látszott. Mandzukic és Morata is meglehetősen pocsékul kezdte a szezont, mindkettejüknek jót fog tenni végre a gól. Pogba asszisztját pedig a második gólnál érdemes visszanézni, úgy látszik sokat figyelte Pirlót, a Maestróhoz méltó labda volt. Végre ő is csillantott valamit, Allegri pedig nagyon meg tudja szervezni a védekezést nemzetközi szinten is. Remélem ez helyre tette az ostoba fütyülő szurkolókat. Remélem ez lesz a fordulópont.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.09.16. 00:36:30 -
preziosi #41860 hatalmas győzelem volt, meghozta a gyümölcsét az, hogy megőriztük a nyugalmunk a bekapott gól után is.
cuadrado nagyon jó lehet nálunk, ha így folytatja, lehet beszélni a chelsea-vel, hogy mennyiért is véglegesíthetjük. morata úgy látszik folytatja a nagyon fontos gólok szerzését a bl-ben, őt mindenképp meg kell tartani. sturaro esetében pedig rejtély, miért tol le ilyen szinten ellentétes színvonalú és teljesítményű félidőket. -
#41859 gratulálok, megérdemeltétek. ja és videóbírót... -
#41858 Nem bírom abbahagyni a röhögést, rohadtul megérdeltük a kamu gól után! Az ironikus az, hogy különben jó eséllyel 0-0 lett volna az eredmény. Gyönyörű volt mindkét gól, nagyon kellett ez. -
#41857 Nyertünk!!El se hiszem! :D -
#41856 De kelett már ez gyerekek! -
Nyiri #41855 Gratula... Citybe kevés a pénz valszeg. Azért ilyen fos :D
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2015.09.15. 22:24:52 -
#41854 Tessék, ezért jött Mandzukic... -
Nyiri #41853 Jaja most láttam én is. Picsába. Hihetetlen hogy a kiherélt Juve simán verhetné a City-t pedig kb. 3x annyit ér a keret -
#41852 A vicc, hogy ha minden igaz Chiellini fejéről pattant be. Ilyen nyilván nehezen fordul elő, ha nem nyomja lefelé Kompany. -
Nyiri #41851 Én nem vagyok Juve fan de az hogy Chiellini-n mászik fel a gólszerző a fejeléshez picit pofátlanság. Főleg hogy bíró persze meg is adja. -
#41850 Most kezd rohadtul elegem lenni... lófaszt nem csináltak. Hozzáteszem ez se volt szabályosabb, mint Pogba gólja.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.09.15. 22:02:25 -
#41849 Mandzukicnak mégis mit kellene csinálnia? Nem kap egy labdát se. Ami eljut hozzá, azt jól megjátssza, csak ez kb. 2 labda félidőnként.
Csak én érzem, hogy simán nyerhető lenne ez a meccs? Hatalmas üres területek, be kell hozni Dybalát és/vagy Pereyrát, rúgni egy gólt, aztán megvagyunk. Bár igazából lehet nagyon nem érdemes kinyílni, mert egy kényelmes 0-0 nekünk remek eredmény lenne. -
preziosi #41848 sturaro a végére kezdett belejönni, lichti viszont katasztrófa.
támadójátékunk sem nagyon van, egyedül morata próbálkozik, mandzukic meg minden, csak nem meggyőző az eddigi meccsek alapján. dybalának lassan jönnie kell, kérdés az, hogy ki helyére. -
#41847 Félidő végére ezt vissza is vonom :D -
#41846 Sturaro néha vakon van.
Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2015.09.15. 21:09:51 -
#41845 Viszont a City benga állataival Mandzukic jobban felveszi a versenyt, illetve végre lesz kinek érkeznie Cuadrado beadásaira. -
preziosi #41844 erre nagyon kíváncsi leszek, valahogy jó előérzetem van a 4-3-3-mal kapcsolatban. mondjuk én sturaro helyett lehet bedobtam volna a mély vízbe leminát, annál sokkal rosszabb nem lehet, mint amit sturaro produkált a szezon eddigi meccsein.
dybala kimaradása valóban érdekes, és kérdés, hogy mennyire fog jót tenni 21 évesen az előmenetelének, hogy a gólok ellenére sorozatosan kezdőpadra szorul, de azért morata meg az egész tavalyi egyenes kieséses menetelés során húzta a seggünk. a legtöbb lendület egyértelműen egy dybala - morata - cuadrado hármasban lenne, remélem hamarosan fogjuk látni azt is.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.09.15. 20:11:56 -
#41843 Csak húzott valami váratlant Allegri: 4-3-3 Cuadradóval a jobb szélen, bal szélen Morata, középen Mandzukic! Egyedüli furcsaság, hogy Dybala annak ellenére kimarad, hogy gyakorlatilag az összes idei gólunkat ő lőtte.
JUVENTUS (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Sturaro, Hernanes, Pogba; Cuadrado, Mandzukic, Morata. A disposizione: Neto, Barzagli, Alex Sandro, Lemina, Pereyra, Zaza, Dybala
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.09.15. 19:56:36 -
#41842 Az alakzat az már tetszetős. Marchisio kár, h megsérült. :( -
#41841 Ja még azt lehagytam, hogy ugyanígy vagyok Lichtsteinerrel is, Cáceres szerintem jobb teljesítményt nyújtott nála a hétvégén. -
#41840 Szerintem kb. ez várható, tavaly is többször Pereyra játszott a csatárok mögött, elvileg Lemina lehetne a "Marchisio-helyettes", de gondolom őt nem meri még bedobni Allegri.
Barzagli viszont megint tanári volt a Chievo ellen, egész egyszerűen nem emlékszem rossz meccsére az elmúlt évekből, Chiellinit meg bármennyire is szeretem, róla nem mondható el ugyanez. Nálam simán ő kezdene. Ruganit is egyszer megnézném most már, de nyilván nem ilyenkor.
Amúgy nem ilyenkor szokott Allegri húzni valami váratlant? Lásd tavaly Sturaro a Real elleni elődöntőben. -
#41839 A Dortmundot inkább ne is hozzuk fel, érzek némi hasonlóságot abban hogy mi nyugtatjuk magunkat, hogy majd úgyis beindul a dolog stb., ahogy tavaly a Dortmund szurkolók is ezt mantrázták tavaszig :D
Most éppen ez a várható kezdő terjeng, szerintem lesz még változás:
-
#41838 A Dortmundnak is katasztrófálisan ment a szezonja, miközben a BL csoportját nyerte anno, szóval sztem no para. Egy X abszolút nem elképzelhetetlen. -
#41837 Ja én is úgy értettem, hogy a "szurkolók" részéről nincs szükség ilyenre. Nagyon elkényeztetett mindenkit ez a pár év, mit hisznek ezentúl minden bajnokságot megnyerünk?
Agüero nagy érvágás nekik, az utóbbi években mindig akkor omlott össze a játékuk amikor ő kidőlt.
Annyira minden ellenünk szól most, hogy úgy érzem meglepünk mindenkit. Ha nem is nyerünk, szerintem jó teljesítményt fogunk kirakni a pályára. Pogba például ha el akarja adatni magát, akkor most a turbánosok előtt össze is hozhat magának egy mesés szerződésajánlatot . Gólt várok tőle. -
#41836 Pedig állítom, hogy jelenleg Marchisio a keret legfontosabb embere. Nélküle nem ugyanaz a játék. Még a védőmunkáját se nagyon tudja más hozni, előrefelé pedig nélküle nem ugyanúgy "folyik" a labda. A Citynél pedig Agüero dőlt ki, ha minden igaz, nem tudom, melyikük fog jobban hiányozni, de tavaly amit láttam a Cityből nagyon durván kiemelkedett az argentín. Nem hiszem, hogy igazán tudnák pótolni, mint ahogy mi se Marchisiót. Kíváncsi leszek, hogy Lemina fog-e játszani a helyén vagy megint Hernanest tolja hátrébb Allegri.
Bonucci kritizálta őket, "könnyű tapsolni, amikor minden jól megy" vagy valami hasonlót írt. Szerintem teljesen igaza van, azért még nem tartunk ott, hogy fütyülni kéne, pláne, hogy végre nem volt rossz a játék. Buffon pedig az első félidő végén jelezte a szurkolóknak, hogy szükségük van rájuk. Ezzel meg szerintem végképp nincs gond, szerintem nagyon szimpatikus gesztus volt, egyáltalán nem kötekedő. -
#41835 Én sem láttam a meccset, előzetesen az életemet is rátettem volna hogy simán nyerünk.
Pár játékosunk nyíltan kritizálta a csapatot kifütyülő nézőket, erre aztán most tényleg kurvára nincs szükség. Jó hogy végre letudtuk ezt a szektor bezárást, bár lehet hogy a Suddal összejött volna a győzelem.
Marchisio megsérült megint, nem játszik kedden... -
#41834 Sajnos nem láttam a meccset, de ha csak a statisztikát nézem, akkor nagyon nagy fölényben voltunk. link
A meg nem adott gólt megmondom őszintén nem értem, de köszönjük meg. :)