Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Chiellini hiánya fájni fog, a kupadöntőben nagyot játszott. Alapvetően nem aggódnék, hogy Barzagli helyettesíti, mert szerintem a világ egyik legjobbja a posztján, hihetetlen rutinnal hozza le a meccseket. Egyetlen aggasztó jel, hogy a négy védős felállásban nem sokat játszott idén, de azért nem hiszem, hogy ez lenne a döntő. Fontosabb, hogy a kp-ról és a csatársorból senki se dőljön ki.
Amici di nessuno...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amúgy én attól tartok, hogy Messi meg Neymar annyira könnyen fickándozik meg indul meg, meg annyira nyomják a sambat, hogy lapok nélkül majd nem lehet őket megállítani :\ akárhogy is végződjön a szombat este, hatalmas utat tett meg ez a csapat a Serie B-ből, eredménytől függetlenül egy boldog nap lesz ez minden Juventino számára. Még nekem is, pedig csak egy szimpla szimpatizáns vagyok 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Fanzone amúgy lesz 8-ig. Utána meg keresünk valamit.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.06.04. 14:58:42
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.06.03. 12:01:13
Amici di nessuno...
Rugani meg tényleg nagy fogásnak tűnik. Viszont vele is az a bajom, mint Berardival. Ha most elhozzuk, mikor fog játszani? Chiellini, Bonucci és Barzagli legalább előtte lenne a sorban. 4-4-2-nél pedig csak két középső védő kell. Őt is kár lenne padoztatni.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.06.03. 11:49:18
Amici di nessuno...
„Köszönöm a Milannak a támogatást, és hogy érdeklődött irántam. Nehéz volt nemet mondanom a szeretett klubomnak, de pihenésre van szükségem. A legjobbakat kívánom a csapatnak” – írta Ancelotti a Twitteren.
Amici di nessuno...
Európai kupaszereplés nélkül még ez a nem kiemelkedő játékoskerettel rendelkező Lazio is a semmiből hozott egy 3. helyet. Szisztematikus munkával, némi befektetéssel lehetne hozni egy BL-helyet, aztán utána már lehetne a bajnokságért küzdeni. Nekem nagyon hiányzik egy jó Milan. Az Intert utálom, mint a szart, plusz ők az elmúlt 20 évben se nagyon küzdöttek a bajnoki címért a calciopoli előtt, úgyhogy nem bánom, ha az EL-helyekért harcolnak.
Amici di nessuno...
a milannál talán most kezdődik vmi új (Ancelotti, új befektető), meglátjuk
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ez e?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amikor Bonucci lenn maradt az első félidőben, kissé megijedtem, és Allegri is elég nyomott fejet vágott (mondjuk ez magában még nem hír). Barzagli sérült, kérdéses, hogy felépül-e a döntőre, ha kidőlt volna Bonucci, akkor elég szarban vagyunk.
Toninak grat, nem kis dolog, de azért jó eséllyel Tévez nyeri, ha nem szereplünk ilyen jól Európában.
Amici di nessuno...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A meccs jó szar volt, látszott, hogy mindenki a háta közepére kívánja. Sajnálom, hogy Teveznek nem jött össze a gólkirályi cím, de óriási sztori lesz ha Toni nyeri. Pereyra gólja és az, hogy nem sérült meg senki legalább pozitív dolgok.