Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Nem érdekel mit írtál. Szólt hozzád valaki is? Máskor ha mindenképp szófosásod támadna, inkább ne szedd szét mondatonként külön hsz-be. Kösz.

Amici di nessuno...

Mondjuk nyilvan nem fogod te beismerni de kozel sem nalatok jatszanak a legjobb vedok...igaz nalunk sem
Az meg h tavaly meg azelott levettek Messiz?!ez milyen erv?😄 most a jelen van es jelen pillanatban nalatok nincs az a vedo aki megfogja a jelen formaban jatszo Messit,ha meg megis akkor van meg egy Neymar,Suarez....nem lennek Allegri helyeben...
Akkor te nem mostanaba neztel Barca meccset...en pedig nem vok elajulva a ti vedelmetektol!Messiek sokkal szervezettebb,inteligensebb vedoket us megevett mar iden😉 ti a lehetos legkonnyebb agon jutottatok idaig: kaptatok egy szethullott dortmundot,szereny kepessegu monacot majd egy teljesen kifacsart madridot!meglehet nezni h mi milyen agon jutottunk ide:angol bajnok,francia bajnok ,nemet bajnok es ugye most jon az olasz.Elismerem a juvet de iden a mi csapatunk mas kavehaz!szeleken vagytok a legsebezhetobbek es ezt ki is fogjuk hasznalni remelhetoleg😊 legyen egy hatalmas meccs!
Trunks
Ami kérdéses lett Chiellini kiválásával, az az, hogy kit fog így Suarez támadni? Megint Evrát?

Amici di nessuno...

Trunks
Szerintem túl van ez dramatizálva. Nem igaz, hogy Messiék ellen semmit nem lehet tenni, imádkozni kell, hogy ne villanjanak meg. Hülyeség. Nem véletlenül nem rúgott tavaly a 6-7 Atlético elleni meccsen egy gólt se a kis tetkós törpe vagy hogy anno Mourinho Intere levédekezte azt az elődöntőt. Igenis szervezett védekezéssel sok mindent el lehet érni. Nyilván a Real vagy Guardiola Bayernje nem képes erre, nem is ez az erősségük. Mindenesetre leegyszerűsíteni az egészet arra, hogy ha jó napja van a Barca-triónak, akkor esélyünk sincs, szerintem túlzás.

Chiellini hiánya fájni fog, a kupadöntőben nagyot játszott. Alapvetően nem aggódnék, hogy Barzagli helyettesíti, mert szerintem a világ egyik legjobbja a posztján, hihetetlen rutinnal hozza le a meccseket. Egyetlen aggasztó jel, hogy a négy védős felállásban nem sokat játszott idén, de azért nem hiszem, hogy ez lenne a döntő. Fontosabb, hogy a kp-ról és a csatársorból senki se dőljön ki.

Amici di nessuno...

Breki33
Rockynhooo
Most olvastam NSO-n, hogy biztonsági okokból nem lesz... :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Kaplan
Akkor majd ott személyesen is megismerjük egymást. Viszont azt nehezen akarom elhinni, hogy ne lenne egy hatalmas kivetítőn, valamelyik nagy téren meccsközvetítés.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rockynhooo
Iszonyat nagy hangulat lesz az fix. Ha már csak bóklászoltok utcán - tereken - kocsmák között, már az hatalmas élmény lesz 😊 Én fix mentem volna veletek, de nem vagyok MO-n. De foglaltam már asztalt egy olasz étterembe, úgyhogy megyek a Pirlos válogatott mezemben és szorítok Skóciából 😄

Amúgy én attól tartok, hogy Messi meg Neymar annyira könnyen fickándozik meg indul meg, meg annyira nyomják a sambat, hogy lapok nélkül majd nem lehet őket megállítani :\ akárhogy is végződjön a szombat este, hatalmas utat tett meg ez a csapat a Serie B-ből, eredménytől függetlenül egy boldog nap lesz ez minden Juventino számára. Még nekem is, pedig csak egy szimpla szimpatizáns vagyok 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

9csöves9
Én megyek. Mi sem tudunk semmit, majd valahogy lesz, biztos, hogy lesznek jó helyek. Kurva sokan mennek jegy nélkül.

Fanzone amúgy lesz 8-ig. Utána meg keresünk valamit.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.06.04. 14:58:42

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
ez jó nagy szívás. tényleg benne van Chielloban a hiba lehetősége, de még így nagyon fog hiányozni. Gondolom akkor Barza-Bonu belsővédő páros lesz a kezdőben

Kaplan
Te is jössz busszal? Én még mindig nem tudom, hogy akkor a közös meccsnézés milyen formában lesz. Információ hiányában, egyre borúsabban látom a dolgot. Lesz végül a stadion környékén hivatalos UEFA fanzone? Vagy távol a stadiontól, valami kiülős helyen, kocsmában nézzük majd.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
Most már hivatalos, Chiellini nem játszik 😞 Bármennyire is szar éve volt, azért ez nagy érvágás. Pláne, hogy Bonu is szinte csak vele játszott párban egész évben. Arról nem is beszélve, hogy így nincs meg a 3 védős variációs lehetőség. Nagyon nem kellett volna most ez.

9csöves9
Pár lemondás miatt lett szabad hely a Berlinbe tartó buszokon. Ha valakit még érdekel ma lehet jelentkezni. Akár semleges is jöhet, elég nagy banzáj lesz Berlinben, lesznek ott BL legendák is, Alex pl. tuti. lesz holnap egy jó kis meccs egy Juve-Barca legendák vegyes szintén régi nagy játékosokat felvonultató csapat ellen. Többen közülük ott lesznek másnap a fan zone-ban is.

9csöves9
Chiellini szinte biztos kihagyja a döntőt... Barzagli felépült, de szerintem ő se százas. Remélem csak terelés, de Giorgio remélem nem játszik összedrótozva. Amúgy is van egy kis 2012es EB döntő utánérzésem, de így meg pláne. Akkor is sérülten vállalta a játékot, benne is volt vagy 2 gólban.

Trunks
Most olvasom, hogy Rugani a Samphoz kerülhet kölcsönbe, mert Romagnolit eladják a Romának. Jól hangzik. Másik, hogy valszeg Neto érkezik a Fiorentinától cserekapusnak, Storari így távozhat. Kérőkből nincs hiány.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.06.03. 12:01:13

Amici di nessuno...

Trunks
Vegyük meg őket, ha már van opciónk. Viszont Zaza engem még nem győzött meg, hogy a Juve szintjén lenne, Berardi sokkal ígéretesebbnek tűnik. Remélem ő még egy évig marad a Sassuolónál és megint rúg majd 15 gólt. Ez jobban szolgálná a fejlődését, mint nálunk a csereszerep.

Rugani meg tényleg nagy fogásnak tűnik. Viszont vele is az a bajom, mint Berardival. Ha most elhozzuk, mikor fog játszani? Chiellini, Bonucci és Barzagli legalább előtte lenne a sorban. 4-4-2-nél pedig csak két középső védő kell. Őt is kár lenne padoztatni.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.06.03. 11:49:18

Amici di nessuno...

forzajuve5
lehet kezdeni az aggódást, mert Carlo papa nem vállalja az edzősködést.

„Köszönöm a Milannak a támogatást, és hogy érdeklődött irántam. Nehéz volt nemet mondanom a szeretett klubomnak, de pihenésre van szükségem. A legjobbakat kívánom a csapatnak” – írta Ancelotti a Twitteren.

Lacee86
La Vecchia Signora. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

9csöves9
Egyre több hír jön arról, hogy Berardit és Zazát is megvesszük a nyáron. Nekem tetszik az ötlet, még ha valamelyikük megy is kölcsönbe, ha már rájuk tettük a kezünket ne engedjük el őket. Rugani is sokat kerül szóba, nagyon jó lenne, ha ő maradna az első csapatnál. Ő volt az egyedüli az egész Serie A-ban aki végigjátszotta az egész bajnokságot az első perctől az utolsóig, tavaly is már letolt 40 meccset a B-ben. Ami durva, hogy idén a 38 bajnoki meccse alatt egyetlen lapot sem kapott, hihetetlen dolog egy középhátvédtől, ráadásul 20 évesen.

9csöves9
Jó de nálunk adott volt a tulajdonosi háttér meg jött az új stadion. A Milannál először költeni kéne már arra több mint száz milliót hogy valaki többségi tulajdonos legyen. És akkor még a keretről nem is esett szó, ami amellett hogy szar, még az egyik legnagyobb bérköltséggel is rendelkezik Olaszországban. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy új stadiont is akarnak, aminek még nincs meg a pontos helye és még egy kapavágás sem történt. Azért írtam, hogy itt nem csak az igazolásokat kell nézni, egy üzletember aki összeharácsolt egy vagyont élete során nem fogja zsákszámra önteni egy olyan dologba a pénzt, amiből nem tudja biztosra, hogy vissza is hozza. Márpedig egy futballklub üzemeltetése ritka esetben pluszos dolog.

Trunks
Most olvasom, hogy Berlusconi Donadonit szeretné, ha Ancelotti nem vállalja. Így már nem lenne sok reményem...

Amici di nessuno...

Trunks
Bízok benne, hogy a Milannál nem ez lesz. És ha belegondoltok nem is kell itt több száz milliót elkölteni, hogy legyen egy bajnokesélyes csapat 1-2 éven belül. Mi mekkora szarból jöttünk vissza 4 évvel ezelőtt? Kellett hozzá egy karizmatikus, szakmailag jó edző, plusz néhány jó igazolás. Nyilván a csapat magja azért adott volt és alulteljesítettünk az előtte lévő két évben, de a két 7. helyből lett hirtelen egy bajnokságért küzdő csapat.

Európai kupaszereplés nélkül még ez a nem kiemelkedő játékoskerettel rendelkező Lazio is a semmiből hozott egy 3. helyet. Szisztematikus munkával, némi befektetéssel lehetne hozni egy BL-helyet, aztán utána már lehetne a bajnokságért küzdeni. Nekem nagyon hiányzik egy jó Milan. Az Intert utálom, mint a szart, plusz ők az elmúlt 20 évben se nagyon küzdöttek a bajnoki címért a calciopoli előtt, úgyhogy nem bánom, ha az EL-helyekért harcolnak.

Amici di nessuno...

9csöves9
Én úgy érzem a Milannál is ez lesz. Ha nem kamu a befektető, akkor is egyszerűen egy olyan ember aki nem abból gazdagodott meg hogy valahol éppen olajat talált nem engedheti meg magának hogy több száz milliós tételeket zsebből kifizessen. És itt nem csak az igazolásokra kell gondolni, meg nem egy-egy szezonos távlatokban. Thohir rohadt gazdag, de nem hülye, gondoltam, hogy nem fog orrba szájba igazolni.

szucsy89
az internél a "pénzes" thorir 1 éve van lófaszra nem mentek vele

a milannál talán most kezdődik vmi új (Ancelotti, új befektető), meglátjuk
Lacee86
Még az Internél látok is valamicske halvány javulást, de a Milannál nem sokat. 😛

szucsy89
még a 2 milánói csapatnak kéne erősnek lennie, és akkor jó is lenne a bajnoskág, mint a régi szép időkben (amikor nyertük a bajnoki címeket😄)
limperatore
aztakurva :|

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Lacee86
A Róma kikapott, a Fiorentina nyert. Így végül a Róma csak egyetlen ponttal előzte meg a Laziót, a Napoli meg csak az 5. lett. 😄

Trunks
Félidőben semmi nem mutatott arra, hogy nyerni fog a Napoli. A 11-esnél meg egy lyukas garast nem adtam volna a Lazio győzelméért. De nagyon megérdemelték. Remélem jövőre nem esnek össze a kettős teher alatt.

Amici di nessuno...

Lacee86
Na végre újra vezet a Lazio. 😊

Trunks
Lol. Akartam írni, hogy úgy néz ki elkiabáltam. Erre Higuaín kihagyja a 11-est... micsoda meccs! Mondjuk undorító, hogy lassan már több a bíró, mint a játékos, mégse látják, hogy kívül volt a szabálytalanság.

Amici di nessuno...

Lacee86
Azért még nyugtával a napot... Bár én is a Laziót látnám szívesebben a BL-ben, de most komoly mélypontjuk van a meccsen.

Trunks
Úgy néz ki a Lazio elintézi ezeket a szerencsétleneket. Szimpatikus csapat, megérdemlik. Benítez hihetetlen, hogy két ekkora 0 eredménnyel záruló szezon után leülhet a Real padjára. Közben meg elköltöttek vagy 100 milliót, cserébe egy 3. és 4. hely, valamint megnyerte egyszer a kupát. Ennél sokkal szarabb szereplést elképzelni is nehéz ebben a helyzetben.

Amici di nessuno...

Grove4
Igen, igen! Nagy felbontásban kellene, felirat nélkül, ha megvan. 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Ez e?

Grove4
Segítsetek pls! Keresek egy olyan háttérképet nagy felbontásban, amin egy faszi van (az nem derül ki, hogy ki a mi játékosunk vagy sem, mert csak a felsőteste van a képben, a feje nem) a mi régi mezünkben, még new hollandos és a jobb kezével a címerre mutat. Lehetőleg nagy felbontásban kellene nekem ez a kép. Régen megvolt, csak elkallódott valamerre.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Nezzetek
Semmit,inkabb nezetek a galafocit😉
Trunks
Ez mit jelent?

Amici di nessuno...

Trunks
Ez mindent elmond.

Amikor Bonucci lenn maradt az első félidőben, kissé megijedtem, és Allegri is elég nyomott fejet vágott (mondjuk ez magában még nem hír). Barzagli sérült, kérdéses, hogy felépül-e a döntőre, ha kidőlt volna Bonucci, akkor elég szarban vagyunk.

Toninak grat, nem kis dolog, de azért jó eséllyel Tévez nyeri, ha nem szereplünk ilyen jól Európában.

Amici di nessuno...

Csak azert mert ezen a forumon biztos nagy sportemberrk lehetnek😄
szucsy89
ekkora gyökeret, ez még nálam is kiverte a biztosítékot 😄DDDD
Mor3llo
A pali eddig folyamatosan a Bayern topicban trollkodott, most átjár ide is. A poén az, hogy Barca drukker, de a Barca topicban sosincs ott 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Lacee86
Azért nagyban közrejátszott Tévez pihentetése abban, h lemaradt a gólkirályi címről. De ezt nem lehet felróni Allegrinek. Luca Toni meg amúgy büszke lehet rá, ha 39 évesen gólkirály lesz. Most már azt mondom, remélem, sikerül neki.

9csöves9
Komolyan nem értem az ilyen mit érez ilyenkor amikor ezt így keményen benyögi 😄 magam előtt van a feje ahogy büszkén rányom a küldés gombra, hogy most aztán megmondtam nekik!

A meccs jó szar volt, látszott, hogy mindenki a háta közepére kívánja. Sajnálom, hogy Teveznek nem jött össze a gólkirályi cím, de óriási sztori lesz ha Toni nyeri. Pereyra gólja és az, hogy nem sérült meg senki legalább pozitív dolgok.

Grove4
Köszcső!

Na ugy latom lett egy jo evetek😊 becsuljetek meg mert nem mostanaba lesz hasonlo...szetkapjak a "csapatot"csak nehogy hozzank keruljon ez a tulhypeolt pogba.. Dontobe Messi fickandozni fog a vedotok kozott.visca barcaa!