Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nono84
Trez <#worship>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Csacsi
trezegooooooooooool 2-0

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
jön Giovinco...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Csacsi
trezeguet kiharcolta, és értékesítette. 1-0

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
Bergonzi remélem nézi,így néz ki amikor a kapus elüti a támadót

Csacsi
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

Csacsi
bet365.com

9csöves9
tárgytalan

ilyen nincs nekünk ítéltek tizit:o

Csacsi
11-est kaptunk jogosan

9csöves9
hol nézitek?

Zsolti9014
0-0 a félidõ

Hajrá Magyarország!

nono84
Aki esetleg nem ismeri itt találhat fasza statisztikákat emberekre lebontva is akár! Forza Juve!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Csacsi
Iaq, és Palla játéka lendületet hozott a csapatnak. Nagyon jól játszunk. lendületesen ötletesen. De sajnos a kapu elõtt pontatlanok vagyunk. Tiago próbálkozik, látszik rajta az akarás.

Szóval eddig elégedett vagyk, de ha nem rugunk gólt hamarosan, akkor bajban leszünk, mert ez megbosszúlja magát.

Trunks
Hol van Alex?<#wow1> Õ pillanatnyilag a legjobb formában lévõ csatárunk...

Amici di nessuno...

Trunks
Igen, én se járok már oda vagy 2 éve. Eléggé felhígult a közösség...

Tiagónak pedig asszem eljött az utolsó esélye a bizonyításra. Eddig se értettem, miért nem kap több játéklehetõséget.

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
Na Tiago, most mutasd meg!

FORZA JUVE!!!

CUORI BIANCONERI

forzajuve5
JUVENTUS: Buffon; Birindelli, Grygera, Criscito; Molinaro; Salihamidzic, Zanetti, Tiago, Palladino; Iaquinta, Trezeguet
A disposizione: Belardi, Zebina, Almiron, Olivera, Marchionni, Camoranesi, Del Piero

Csacsi
A meccset élõben viszonylag jó minõségben, és eddigi tapasztalataim alapján jó sebességgel a bet365.com oldalon lehet nézni. Igaz regisztrálni kell, de szerintem megéri.

Remélem tudtam segíteni pár embernek.

TifosoJuventino
Jah, sajnos elég rég volt... most sok a paraszt xD

A meccset a TV nem adja, talán p2p-n kiderül adja e vmi, de a rádiót már beizzítottam.<#nevetes1>

CUORI BIANCONERI

Trunks
Persze, még mennyire... ott is jó Juve-közösség volt még anno. P

Amici di nessuno...

Kit--Kat
Üdv!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
így van, egyetértek!

FORZA JUVE!!

Hajrá Magyarország!

gercse
Mindegy, hogy eltiltják-e vagy sem, rajtunk nem segít, a lényeg, hogy elõre tekintsünk, és nyejük a meccseket (persze ha hagyja a bíró is,de csak nem lesz még ilyen eset több, reméljük)

Zsolti9014
épp ez a lényeg: ha egy játékos olyan szabálytalanságot követ el, amiért sárgalap járna (vagy ugye piros), de ezt a játékvezetõ vagy az asszisztensek nem veszik észre, így a meccsen nem is részesül büntetésben, a fegyelmi bizottság videófelvételek alapján eltiltHATja.
valami ilyesmi van most érvényben.

de végülis ennek már semmi jelentõsége nincs esetünkben.

Hajrá Magyarország!

Jó estét Juve Fanok! Juventus mérközéseket és a csapattal kapcsolatos dvd-ket gyûjtõ emberke vagyok. Szívesen cserélek és vásárolok.Van sok ritkaság és érdekesség a birtokomban,mint pl:mérközések a 80-as évektõl napjainkig.Bajnoki és kupameccsek egyaránt valamint összefoglalók.Van még játékosokról:amore bianconero sorozat,vagy la grande storia juventus dvd sorozat.Akit esetleg érdekel vagy van csere alapja azt szívesen várom,a dorina02@zelkanet e-mail címen.FORZA JUVE!
9csöves9
tudtommal mûesésért sárgalap jár

Zsolti9014
vele nincs is bajom, csak azzal hogy ha egyszer a felvételek alapján eltiltanak valakit (mivel ugye a meccsen a bíró nem vette észre és nem büntette ezért a videó a perdöntõ), akkor azt miért vonják vissza.
bár én részben örülök is ennek, hiszen Zacsiról van szó, valamint a Napoli is elég jó idén. mi meg úgysem kapjuk vissza a pontokat.

Hajrá Magyarország!

TifosoJuventino
Igen, mindketten játszhatnak, ha az edzõ úgy akarja.

CUORI BIANCONERI

9csöves9
Giovinco és Marchisio játszhat ellenünk?

nono84
Finom védelemmel fogunk felállni akkor holnap.

TifosoJuventino
Nagyon nehéz évünk lesz az az igazság...kíváncsi vagyok mi lesz télen. Amúgy én lehet, hogy Tiago-Almironnal kezdenék...

CUORI BIANCONERI

9csöves9
Zacsi jógyerek,csak tette a dolgát

Zsolti9014
visszavonták?
inkább részemrõl szintén no comment....

Viszont ha az Intert megverjük, akkor majd felkapja a fejét a futballvilág ismét Ránk!

Hajrá Magyarország!

TifosoJuventino
Hehe, ez jó volt xD

Nah egyenlõre holnap nyerjünk, ez legyen a fejekben, semmi más.

Amúgy Zalayeta eltiltását visszavonták... no comment.

CUORI BIANCONERI

forzajuve5
Üdv TifosoJuventino!

más:
tûz volt a csapat öltözõjében, de senki nem sérült meg, csupán anyagi kár keletkezett

most nézem hogy sárga lapok miatt nem játszhat holnap Chiellini,Nocerino és Legro, Nedved pedig még eltiltását tölti, úgyhogy ez a holnapi meccs sem lesz egy egyszerû kaland, na mind1, az inter elleni meccsre legalább jól kipihenik magukat

9csöves9
😄DD

1 hétig mehetne a banner alá is

nono84
Isten hozott! <#taps>

Más:
Ora tutta quanta la curva canterà per te.. Zlatan sei uno zingaro.. Zlatan sei uno zingaro!-Vajon hányszor halljuk hétvégén?<#vigyor3><#hawaii>

gercse
szassz, Fh-ra én is írtam régebben 😄
gyûlünk, ez az 😊

9csöves9
na baszod ilyen fogadtatást a pápa se kapott volna😄

gabber_saviola
üdv az sg-n

én nem vagyok Juvés, de bírom az itteni zebrásokat

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

banok
meg én is de én nem vagyok Juventus szurkoló XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zsolti9014
Üdvözlünk! <#wave>

Hajrá Magyarország!

james69holden
<#wave>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Breki33
Ezek szerint énis P
9csöves9
szeva Pavel<#gonosz1>

Trunks te szerintem ismered az FH-ról

Breki33
<#wave><#nyes>
Trunks
Üdvözlünk! Forza Juve!!!

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
Tisztelet az Uraknak!
Pár ember ösztönzésére rávettem magam és bereggeltem ide😊

Forza Juve Per Sempre

CUORI BIANCONERI

9csöves9

Trunks
Felháborító, hogy ilyeneket még meg lehet csinálni... gyakorlatilag 1 bíró bármelyik meccset el tudja csalni, komolyabb következmények nélkül. Miért nem tiltják el 1-2 évre? Akkor kicsit nagyobb súlya lenne az ilyen eseteknek...

Amici di nessuno...