Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
de most komolyan

Amici di nessuno...

nono84
Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) játékvezetõi bizottsága egy hónapra eltiltotta Mauro Bergonzi játékvezetõt, aki súlyos hibákat vétett a Napoli-Juventus bajnokin.- nagyon nem segít, de megérdemelte!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
Zalayeta eltiltva 2 meccsre

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szerinted ez itt ez a vélemény ez kit érdekel?
9csöves9
huzzál innen a picsába^^

tokmind1 ugyse ertek be ^^

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ez hihetelen, mint nálunk tavasszal Turienzo Alvarez
ilyen ámokfutókat örökre eltiltanám

remélem BL-ben nem vezet meccset, vicc lenne mondjuk...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

forzajuve5
Bergonzi-t egy hónapra eltiltották a játékvezetéstõl. mondjuk ez rajtunk már nem sokat segít

Zalayeta is büntetésre számíthat a mûesés miatt

Trunks
Nevetséges komolyan mondom. Szombaton nem voltam itthon, tegnap néztem meg a Youtube-on az összefoglalót. Nevetséges mindkét 11-es, mindkettõnél a Napoli játékosa átugrotta a védõt ill. Gigit. Ilyen is csak ellenünk fordulhat elõ.

Mindenesetre az összefoglaló alapján jó volt a Napoli, de Alexnak 2 gólt is illett volna szereznie, majdnem az 1. helyzetet is kihagyta.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Buffon a Napoli elleni mérkõzésrõl

A világ legjobb kapusa a ControCampo olasz mûsorban nyilatkozott...

"Hogy aludtam e szombat este? Igen, de nehezen, még mindig ideges vagyok amiatt, ami történt. Az elsõ tizenegyesnél például annyira egyértelmû volt a tiszta szerelés, hogy még vitatkozni se lehetett volna róla. Én sportember vagyok, nem pedig tiltakozó. Ráadásul ismerem Bergonzit, jó bíró. Amikor befújta a tizenegyest, mondtam neki, hogy hatalmas hibát követtél el, kérj segítséget az asszisztensektõl. És õ megkérdezte. Viszont azt a választ kapta, hogy a büntetõ teljesen jogos volt. A második? Ott megbocsájtok a játékvezetõnek, nehéz lett volna megállapítani, hogy hozzáértem e Zalayetához, vagy sem, itt a partjelzõknek kellett volna besegíteni, de nem tették. Már nem is reklamáltam annyit, az elõzõ esetnél elvették a kedvemet. Ránéztem Zalayetára... A Milan krízise? Nem várta senki, hogy már most plusz 10 ponttal elõttük legyünk, de tény, hogy jó bajnokságot játszunk. Szerintem viszont lassan erõre kapnak, és elkezdik ledolgozni a hátrányukat. Azt pedig elmondom, hogy soha nem álltam közel a Milanhoz. Amikor megismertem a Juve terveit, rögtön tudtam, hogy hosszabbítani fogok.

Hajrá Magyarország!

cassoneitaly
de végül csak megkellett tennem.. a vendégek várták a tortát.. <#vigyor0>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cassoneitaly
köszi =) Hát mitmondjak picit örültem neki..<#nevetes1>, nem volt szívem felvágni...

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

9csöves9
nagyon komoly 😊

cassoneitaly

nono84
Ez tényleg szimpatikus nyilatkozat. De látszik, hogy az Inter mögött ma nagyon szoros lett a helyzet.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
Örülhetünk, hogy legalább az Inter sem nyert, és csak 1 pontot szerzett

gercse
ez valóban szimpatikus nyilatkozat

9csöves9
<#eljen>

Zsolti9014
Aurelio De Laurentiis, a Napoli elnöke a szombati, Juventus elleni találkozó után megkereste Giovanni Cobolli Gigliót, a troinóiak elsõ emberét, és bocsánatot kért, amiért csapata jogtalan tizenegyesekkel nyert.

- Focistáink jól játszottak, de ilyen körülmények között megnyerni a meccset mégsem okoz örömet. Ugyanakkor nem tehetek semmit, nem a mi hibánk, hogy hibázott a játékvezetõ. A szövetség vezetõinek meg kellene érteniük, hogy eljött az idõ, amikor be kelle vezetni a videó visszajátszásokat, különösen a büntetõk esetében - mondta a nápolyi elnök.

Hajrá Magyarország!

gercse
ja, de így is rosszul jött ki nekik, mert kiállították Ambrosinit

Zsolti9014
jaja, Gigi teljesen összehúzta magát.

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
Lol Romanak is befujtak egy kamutizegyest, mivan itt vazze? De rossi kihagyta mondjuk😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kaplan
Megnéztem a tiziket. Az elsõre ha még azt mondja, hogy az talán elfogadom, mert nem láthatta tisztán és gondolhatott arra is, hogy oda rúgott Chiellini pedig a felvételrõl tisztán látszik, hogy a labdát rúgta el. De a második tizenegyes, az maga a vicc kategória, Buffon még a kisujjával sem ért Zalayetahoz..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
nem kell semmiféle összeesküvés elméletet gyártani,ezt lehetett tudni a szezon elején,hogy mindenki ellenünk lesz

azért kiváncsi lennék mi lenne ha az inter ellen kapnánk 2 ugyanilyen büntetõt

Hegeace
Énis azon gondolkoztam h kinek van ekkora hatalma és ennyi pénze ...

Heló szia remélem hogy vagy

gercse
Megnéztem én is itt a belinkelt dolgokat....
hát elmehet a jó k.rva anyj.ba az ilyen bíró, ill. az is, aki elintézte, hogy így legyen, mert az sem kizárt, hogy ennek így kellett lennie...
Nem baj, ennek ellenére, maxot kell kihozni magunkból.

nono84
A számok alapján pedig Almirón jól játszott, sok passz nagy százalékban jó helyre. Az egyetlen gól szép volt. A Napoli elsõ gólja hatalmas védelmi hibából született. A két tizi meg az abszolút kamu kategória volt. Az elsõnél például arra gurult a labda amerre a védõ szerelése után kellett. A másodiknál meg tisztán látszik, hogy Gigi ér oda elõször a labdához.

Zsolti9014
Megnéztem...
Undorító...
Eddig a videóbíró ellen voltam, hiszen a foci emberek játéka, amihez hozzátartozik a tévedés is. De most már biztos vagyok benne hogy szükség lenne a videóbíróra, mert ezek már nem tévedések, hanem CSALÁS!!!
Pl. Gera (török-magyar), Materazzi(olasz-ausztrál-VB06), most ez a 2 tizi, stb.

Hajrá Magyarország!

na ehez nem fûznék kommentárt mert begyûjtenék néhány büntipontot káromkodás miatt, de az tény, hogy én az ilyen bírót még attól is eltiltanám, hogy a tv-ben focimeccset nézzen!!!<#gonosz3>
Hegeace
ááááááááááááá, csak wapon néztem este, majd leesett az állam, bár én ott látatlanban Nedved hiányának és az esetleges védelmi bakiknak tudtam be de íííígy újjab bíróbal bõvült a fekete listám: Brian Moreno, Luis MEdina Cantalejo és most már Mauro Bergonzi is ....

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
http://watchgoals.blogspot.com/2007/10/serie-week-9-napoli-3-1-juventus.html

két tizi a jutubon is

http://www.youtube.com/watch?v=SD1SEOTPmGs

http://www.youtube.com/watch?v=GbJZzJ_OE1U

james69holden
összefoglalót ha találtok a meccsrõl, linkeljétek thx
(fõleg a 2 tizi érdekelne)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
Bergonzi 3-as osztályzatot kapott 10-es skálán a jószívû gazzettától

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Persze az nso-n az a legrosszabb, hogy pl. a futsal-válogatott utóbbi idõkben elért jó eredményeit letudják 2 apróbetûs sorban, de a Juve vereségét kihozzák "szalagcímben". Nevetséges.
És végülis még jól is jártunk hogy nem közvetítette a sport tv mert ott amit mûveltek volna...

Hajrá Magyarország!

9csöves9
elég ha két büntetõt megnézed...

Zsolti9014
Nem láttam a meccset, ezért nem kommentálom.
Majd az Inter ellen javítunk remélem!

FORZA GRANDE JUVE!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
persze a meccsrõl szóló nso cikk említést sem tesz semmirõl,ellenkezõ esetben különszámot adtak volna ki

SZERETÜNK MISUR TOMI!

9csöves9
számítottam rá hogy kurvára ellenünk lesz az egész bírói kar de ez már hihetetlen...

amikora sport1 összeállította a CSÚNYA CSALÓ JUVENTUS címû mûsorát az egész!!! szezonról,abban nem volt egyetlen ezekhez hasonló eset sem

BADE
hát bakker megnéztem a tizenegyeseket,remélem ez a bíró soha többet nem vezethet mérkõzést...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

nono84
<#rinya>Azért aki látta és akar róla írni az írhat. Sajnos én nem láttam csak szöveges formában.

james69holden
vége, maradt a 3-1

a meccsrõl nem mondanék semmit idegességembe...
aki látta, tudja miért

joéjt

james69holden
hát ez kész, még egy k*rva kamutizit befújtak a napolinak!!!

3-1

buffon hozzá sem ért zalayetához, és még õ kapott sárgát lol

nono84
faszom 2-1 :@@@

james69holden
gyerekek b+, milyen tizit kapott a napoli???
nem hiszem el te

2-1 oda

ezt a mocskos bírót baszki, és ráadásul az orra elõtt történt
TISZTÁN LABDA VOLT!

james69holden
bazz alex 5 méterrõl fölélövi aahhhh

nono84
Bazz már 1-1 49p. Gargano :@

nono84
46p. 0-1 Del Piero Góól