Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
Mindegy, a mai nap szóljon másról 😊
hisz november 9.-e van 😊
Ma 33 éves Alessandro Del Piero!
Boldog Születésnapot Neki !

9csöves9
szerintem kibaszottul okos,minden írásából ez jön le 😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

TifosoJuventino
Na most okos vagy hülye? xD

Sztem inkább ostoba a jó szó erre.

CUORI BIANCONERI

9csöves9
te okos,tudod miért volt az a tavalyi eltiltás? nem? akkor mit szólsz bele

ettõl függetlenül,Pavelnak sokszor felforr az agya, és ebben a helyzetben nem hiszem hogy Figot kéne baszogatni

jah sportszerû tavaly 6 meccs eltiltás idén már 3
ahoz képest j.zanettink 10 év alatt 1 eltiltás .D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

gercse
csak az orosz srác is lent maradt a földön egybõl, és elég kemény ütközés volt...,
és Nedved nálam akkor is az egyik legsportszerûbb játékosok közé tartozik(bármikor is hibázik,elismeri egybõl, ezért is vannak dühkitörései,amikor ellene fújnak) az más kérdés, hogy szívbõl hajt, és ha hibázik, akkor abból baj lehet..., és lehet mondani hogy juvés vagyok azért mondom ezt, de már a Lazio színeiben is követgettem a pályafutását(bár akkor még nem voltak közvetítések),
mindegy szerintem is hagyjuk

Holnap ünnepelünk inkább 😊 !

mert pl. egy bör "felszakadás" ill. nemtom, lehet csak egy durvább horzsolás nem ugyanaz mint egy törés ami a végét is jelentheti

és sztem Nedved õ már ott akkor érezte, hogy az ott durva volt

jah meg ugye te sem láttad a vidót teljesen, hogy ápolás után bocsánatot kért e v. nem?!

lenne még itt 1-2 észrevételem az esetekkel kapcsolatban de nem akarok itt ebben a topikban sok idõt eltölteni, mert lehet nemtetszene 1-2 embernek...

gercse
nem arról van szó, mert valóban csinál ilyet minden játékos..., de hogy a "baleset" után mi történik, na az már nem mindegy...Nedved sportemberként viselkedett, akkor is oda ment hozzá, és késõbb is bocsánatot kért,
Figón nem sok megbánás látszódott...

haggyátok már a hülyeségeket, minden rohadt meccsen elõfordulnak az ilyen esetek hogy valaki rátart a másik ember lábára és term. mindig az ellenfél szurkolóinak nem tetszik, nem kell megvédeni az ilyeneket videókkal, mert aztán 80millió ilyen videót be lehetne linkelni kül. játékosokról

jah de persze tudom a Zebrák ilyeneket nem csinálnak...

gercse
Nedved nem kért bocsánatot? Nem írt levelet?
...no comment
ON

olyan mint nedved

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Zsolti9014
ez igaz. de neki is vannak érzései, és valószínûleg nagyon szeretne még a válogatottban játszani, egyik barátja, Henry oldalán. 😄

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
Mondjuk abban nem vagyok biztos hogy ez nekünk jó vagy nem😄 Legalább nem sérül meg ott^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
mármint domenech

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Trez megint kimaradt Domenech keretébõl...
Csicska az az ember!

Hajrá Magyarország!

gercse
mekkora egy aljadék..., fel is emeli a lábát, hogy stoplival ütközzön..., és még bocsi se, semmi...

BADE
köszi az elérhetõségeket,próbálok alkudni majd vele,mert soknak találom a feliratozásért kért összeget.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Breki33
Nedvedet szidóknak Figó-t áldozati bárányként beállítóknak talán érdemes ezt megnézni

http://www.youtube.com/watch?v=KxHy8UAwV2Y
Zsolti9014
Az EMBEREK maradtak!!!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
<#eljen>
igazi sportember!

Hajrá Magyarország!

james69holden
ismered a vaterás miket-et? õ feliratoztat mezeket, eredeti betütípussal! (azt nem tudom h az idei Juvéssal rendelkezik e már)

viszont ahogy nézem vaterát, már nem "miket", hanem "mezshop" néven fut...
de elérhetõségei talán még a régiek:

[email protected]

[email protected]

ui. ha az eredetileg feliratolt ill. egyedi feliratos mezek közti árkülönbséget nézem kb. 3000Ft lenne a mezed megcsinálása

üdv

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

BADE
Nem tudjátok hol tudnám feliratoztatni az új idegenbeli mezünket?
Honnan lehet ugyanilyen számokat ill. betûket szerezni?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

gercse
Ilyennek képzeltem kb. Nedvedet belûlrõl, nem is kérdés, hogy igazi sport- és úriember

Breki33
A vasárnap esti mérkõzésen történt Figóval való összecsapása után - mely miatt a portugál játékos szárkapoccsont törést szenvedett - Pavel Nedvedet azzal vádolták meg, hogy túl erõszakosan szerelte ellenfelét, és szándékosan okozott neki sérülést. Pavel mindig is olyan volt, aki erõteljesen játszik, de emellett nagyon sportszerûen is. Éppen emiatt döntött úgy, hogy hivatalos úton válaszol a 'La Gazzetta dello Sport' cikkére, mely a leghevesebben támadta.

A 'Juventus.com' tette közzé a levél egy részletét:

Kedved Szerkesztõ,

Sajnálom, hogy súlyos sérülést okoztam Luis Figónak, tõle személyesen kértem bocsánatot, ahogyan azt illik. Úgy érzem viszont, hogy jogom van megvédeni magam az érzelmi alapokon nyugvó vádaskodásoktól, de legfõképp a szándékosságot vizsgáló találgatásoktól, melyek - számomra legalábbis úgy tûnik - az újságcikkekben és hozzászólásokban leggyakrabban felmerültek. Meg szeretném védeni magam, mert nem jellemzõ rám az a kép, amit rólam fest - többek között - a 'Gazzetta dello Sport' cikke.

Nem vagyok erõszakos játékos; nem azért játszom, hogy sérülést okozzak ellenfeleimnek. Nem csak, hogy nem akartam bántani Figót, de még csak fel sem merült bennem ennek gondolata, de legfõképp egyáltalán nem érzek haragot az Inter iránt. Az eset a mérkõzés hevében történt, rosszul idõzített szerelési kísérlet volt részemrõl. Egyáltalán nem próbáltam páros lábbal becsúszni, egyszerû szabálytalanság volt: egyértelmû volt, hogy Luis át akarja venni a labdát a jobb lábára, én ezt próbáltam megakadályozni. A labdához értem elõször (a lassítások egyértelmûen bizonyítják), de Figo lábát is megrúgtam ezzel a mozdulattal. Nagyon sajnálom a következményeket, de nagyra értékelném, ha elismernék, hogy nem szándékos szabálytalanság volt.

Persze, önkritikus vagyok, tudom, hogy a jellemem, a lelkesedésem, az elszántságom, és az egyenlíteni akarásom túlzásokba vitt, látszott ez a reklamálásaimban és a szereléseimben is. De én nem az a fajta játékos vagyok, aki megüti ellenfelét a lefújás után, vagy egyszerûen csak fájdalmat akar nekik okozni. Számomra képtelenség, hogy valaki azt gondolja, törleszteni valóm lenne az Interrel szemben. Számomra az Inter - Juve mérkõzés egyszerûen csak egy óriási sportesemény, melyet a két csapat ereje és rivalizálása tesz érdekessé.

Tudom, hogy sok ember kedvenc játékosa vagyok, és azt is tudom, hogy sok gyerek példaképe. Az õ véleményük sokat számít nekem, ezért nagyon rosszul esne, ha azt hinnék rólam, hogy sportszerûtlen és erõszakos vagyok. Miattuk döntöttem úgy, hogy megírom ezt a levelet.

A legjobbakat kívánva,

Pavel Nedved
Breki33
A torinói ellenséges fogadtatás után Zlatan Ibrahimovics arról beszélt, miért hagyta el tavaly a Juventust. A bundabotrány kirobbanása után óriási felháborodást váltott ki Torinóban, hogy a svéd csatár a Bianconeri egyik legnagyobb riválisához, az Interhez távozott.

"Egyszerûen csak nem akartam a Serie B-ben játszani. Két bajnoki címet szereztem a Bianconerivel, de ezután rengeteg minden történt, és minket a másodosztályba számûztek. A Bajnokok Ligájában akartam játszani, nagyon vágytam a nagy mérkõzésekre. Ezt viszont nem kaphattam volna meg a Serie B-ben. Tudtam, hogy legalább egy év kell a visszatéréshez, így azt gondoltam, nem lenne a legjobb ötlet, ha maradnék. Korábban is gondoltam már arra, hogy távozom a csapattól, ezért nem újítottam meg a szerzõdésemet, a történtek csak a végsõ lökést adták meg. Az Inter csak egyike volt az érdeklõdõ együtteseknek. Ugyanúgy, mint amikor elhagytam a Malmö csapatát, és az Ajaxhoz igazoltam, most az Inter volt a leggyorsabb."
nono84
<#felkialtas><#felkialtas><#taps>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

TifosoJuventino
Tisztelt Barátom, Mr. Csöves felhívta egy fontos dologra a figyelmemet. AZ elmúlt rangadón tõlünk 10 Olasz játékos játszott a pályán, az ellenfél részérõl ez a szám 0.

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
„A Juventus és a Milan panaszkodik a bírókra? Eleddig semmilyen perdöntõ bizonyítékot nem láttam.”: jelentette ki Moratti.

Simán megütném a csávót ha szembejönne velem.

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
Ne is törõdj vele, agyilag nulla a csávó.

CUORI BIANCONERI

9csöves9
hi,ma volt az utolsó hogy ilyen kurvavicces voltál ugye??

gercse
akkor már 3an vagyunk 😊
remélem örökre juvés marad, és szimbólummá válik

hi, holnap lesz úgye a juve meccs a blben??<#buck>

Trunks
Dettó, egyik kedvencem lett. Nem értem, miért nem Palla kapta a legjobb osztályzatot, Nocerinónál biztos jobb volt.

Amici di nessuno...

Kaplan
Chiellini eszméletlenül szimpatikus nekem 😄D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
néztem Zebraportálon a La Stampa értékelését, ott is érdekes osztályzatok vannak:
Buffon 6,5
Grygera 5,5
Legrottaglie 6
Chiellini 6,5
Molinaro 6
Palladino 6
Nocerino 6
Zanetti 6,5
Nedved 5,5
Iaquinta 7
Trezeguet 5,5
Del Piero 5,5
Camoranesi 7
Ranieri 6,5

Hajrá Magyarország!

gercse
Inter topikban meg ott vannak az értékelések és Palla 5-t kapott...eszméletlen

Zsolti9014
A Serie A 11. fordulójának válogatottjában Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Mauro German Camoranesi, és Raffaele Palladino képviseli a Juventus csapatát.

A forduló válogatottja (4-3-3): Buffon (Juventus) – Chiellini (Juventus); Cordoba (Inter); Konko (Genoa); Galante (Livorno) – Camoranesi (Juventus); Mancini (Roma); Langella (Atalanta) – Leon (Genoa); Lavezzi (Napoli); Cruz (Inter)

Akik még befértek volna:

Matteo Sereni (Torino)
Christian Maggio (Sampdoria)
Cesar (Inter)
Emil Hallfredsson (Reggina)
Fabio Liverani (Fiorentina)
Raffaele Palladino (Juventus)
Giampaolo Pazzini (Fiorentina)

Hajrá Magyarország!

Breki33
Capello szerint a Juventus egyre erõsebb

Fabio Capello, a Juventus egykori trénere szerint a Juventus egyre erõsebb lesz, és bármelyik csapatra veszélyt jelenthetnek, de úgy véli, hogy az Inter legnagyobb riválisa a Roma lesz idén.

A Bianconeri nagy küzdelemben 1-1-es döntetlent ért el tegnap este az Inter ellen. Az idény elõtt sokan úgy vélték, hogy a Juventus nem lehet esélyes a bajnoki címre, ám Fabio Capello szerint a torinóiak olyan erõt képviselnek, amivel számolni kell.

"A Juventust nagyon nehéz lesz megverni." - mondta Capello a 'Rai Radio Anch'io Sport'-nak - "Nagyon határozottak és elszántak, és az óriási akarásnak köszönhetik a teljesen megérdemelt döntetlent. Az egyetlen rész, ahol a Bianconeri gyenge, az a középpálya. A játékosaik nem a legjobbak ott, de õk is gyõzelemre éhesek, és ez nagyon sokat számít."

Bár Capello szerint a Roma az Inter legerõsebb riválisa, azért látja a fõvárosiak hibát is.

"A Roma és a Fiorentina is jó játékosokkal rendelkezik, de valami hiányzik belõlük. Szerintem a Roma idén az Inter legerõsebb kihívója, de túl sok gólt kapnak, és ez még megbosszulja önmagát."
Breki33
jobbulást neki
Chiellini Vs Ibrahimovic.

http://youtube.com/watch?v=j6Hhch2souA
vicces fiú vagy

9csöves9

9csöves9
az már Nocerino hibája😄 de tényleg megfigyelhetõ már meccsek óta

Trunks
Néztem én is, csak sok köze nem volt hozzá Treznek... nem is a közelébe mentek az indítások lol

Amici di nessuno...

nono84
Nekem a gólöröm nagyon tetszett tegnap, mindenki hogy örült és a sok kemény munkának láthatták az eredményét és azt láttam , hogy van csapatunk.- ezt már elõzõleg is leírtam

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5

Eltörött Luis Figo, az olasz Internazionale labdarúgójának (képünikön jobbra) lábszárcsontja – közölte a milánói klub hivatalos internetes oldala, a www.inter.it. Az aranylabdás középpályás a Juventus elleni, vasárnapi, 1-1-es döntetlennel zárult összecsapáson sérült meg súlyosan.
„A portugál játékos a jobb lábának szárkapocscsontja eltörött – olvasható a szûkszavú közleményben. – Figót holnap (kedden) megoperálják, hogy rögzítsék a törött testrészt.”
A Sporting Lisszabon, az FC Barcelona és Real Madrid korábbi futballistáját a második félidõben kellett lecserélni, miután összecsapott Pavel Nedveddel, a Juventus szintén aranylabdás középpályásával.
Nedvednek a játékvezetõ súlyos szabálytalanságért sárga lapot adott az eset után.
A közleményben nincs szó arról, hogy Figo felépülése meddig tart majd, és mikor jelentkezhet újra játékra.

lol, pedig nagyon meg se lett rúgva
most lesz ideje eljárni a nyugdíjasklubba<#crazya>

Zsolti9014
ja, szoros volt a hurok, Giorgio kibújt belõle, patkány meg adott neki egy kicsi sallert.

Hajrá Magyarország!

TifosoJuventino
Egész meccsen elvoltak, aztán avégén amikor lefújta a bíró egymás meleltt mentek és a patkány így meg akarta ölelni a nyakánál vagy mi aztán picit szoros votl a hurok, azt Chiellini nem hagyta xD

CUORI BIANCONERI

forzajuve5
a meccs végén mi volt az a svéd kisköcsög és Chiellini féle vita? sajna épp nem oda figyeltem, de utólag halottam haveroktól olyat hogy megütötte Chiellinit

TifosoJuventino
Igen, lestem is mit vagdalkozik mindig elõre XD

CUORI BIANCONERI