Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cassoneitaly
Valaki segítsen!
Naon Fontos!! ----- Nem tud valaki belinkelni képeket DEl PIERO tetkóiról ??? -----

Köszike elõre is!!!

<#worship>GRANDE ALE<#worship>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

TifosoJuventino
Mentek még ti is oda, hidd el nekem.

CUORI BIANCONERI

9csöves9
😄

hihetetlen,hogy még ilyenkor is tudtok sírni.szezon végére is hagyjál azért pár könnycseppet

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
lol
ugylatszik a B-be kellet menjetek hogy ne allandoan nektek fujon a biro, most legalabb meglatjatok ti is mijen ha ellenetek fujnak, mi mar lattuk eleget!
Breki33
Ilyenkor persze senkise veri a mellét itt, hogy milyen csalók vagyunk.....
TifosoJuventino
A bírói ténykedés a zebrák ellen, a zebra.gportal oldalon...

Elég kiábrándító és szomorú dolog ez.

CUORI BIANCONERI

9csöves9
mi is köszönjük Jézus😄

Zsolti9014
Jézusnak köszöni a Juventus védõje
Külföldi labdarúgás

Nicola Legrottaglie, a Juventus védõje megtalálta Jézust, és azóta teljesen kicserélõdött.

Legrottaglie 2003-ban igazolt a Chievóból Torinóba, de elsõ szezonja pocsékra sikeredett, és még tavaly is csak epizódszerepet kapott a Serie B-ben szereplõ Juventusban. Az elmúlt hetekben azonban visszaszerezte helyét a torinói kezdõcsapatban, és Giorgio Chiellinivel betonbiztos belsõ védelmet alkot.

- Sajnos Andrade megsérült, és az edzõnk úgy döntött, hogy kipróbál a védelemben. Chiellinivel nagyon jól megértjük egymást, ezért egyre jobban megy a játék. Most már hiszek magamban, visszanézve a korábbi hibáimat, elcsodálkozom, hogy véthettem ekkora bakikat. Most már tiszta a fejem, nyugodtabb lettem, mikor a Juventus kölcsöadott a Sienának, csapattársam, Tomas Guzman felnyitotta a szemem. Beszélt nekem Jézsról és megváltoztatta az életemet, általában véve is és a futballban is. Teljesen más ember lettem - nyilatkozta Legrottaglie.

Hajrá Magyarország!

TifosoJuventino
Köszi.

CUORI BIANCONERI

Breki33
Egy bõvebb félórás összefoglaló

600 MB
9csöves9
TifosoJuventino
A két gólt nem lehet valahonnan letölteni?

CUORI BIANCONERI

Trunks
Legro gyönyörû gólt fejelt, idén már a másodikat.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Valamint Alessandro Birindelli ma 33 esztendõs!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKI!!!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
A Serie A 12. fordulójának válogatottjában Nicola Legrottaglie, Mauro German Camoranesi, és Vincenzo Iaquinta képviseli a Juventus színeit.

A forduló válogatottja (4-3-3): Castellazzi (Sampdoria) – Legrottaglie (Juventus); Maggio (Sampdoria); Aronica (Reggina); Galante (Livorno) – Gasbarroni (Parma); Camoranesi (Juventus); Tedesco (Palermo) – Iaquinta (Juventus); Amoruso (Reggina); Tavano (Livorno)

Akik még befértek volna:

Alberto Fontana (Palermo)
Maurizio Lanzaro (Reggina)
Andrea Dossena (Udinese)
Marek Hamsik (Napoli)
Andrea Pisanu (Parma)
Franco Brienza (Palermo)
Ezequiel Lavezzi (Napoli)

Hajrá Magyarország!

Trunks
Helyes, mindegyikük megérdemli, hogy bekerült.

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
Most néztem meg a meccset az eurosporton. Az utolsó gól is szabályos volt, nem láttam semmi lökést senkinél. No comment, ez már kurtára szánalom amit ellenünk mûvelnek.

CUORI BIANCONERI

Zsolti9014
viszont Alex kimaradt.

Itt a keret:

Az olasz keret:

Kapusok: Marco Amelia (Livorno), Gianluigi Buffon (Juventus), Gianluca Curci (AS Roma)
Hátvédek: Andrea Barzagli (Palermo), Daniele Bonera (AC Milan), Fabio Cannavaro (Real Madrid), Giorgio Chiellini (Juventus), Fabio Grosso (Olympique Lyon), Massimo Oddo (AC Milan), Christian Panucci (AS Roma), Gianluca Zambrotta (Barcelona)
Középpályások: Masimo Ambrosini (AC Milan), Mauro Camoranesi (Juventus), Daniele De Rossi (AS Roma), Gennaro Gattuso (AC Milan), Simone Perrotta (AS Roma), Andrea Pirlo (AC Milan)
Csatárok: Antonio Di Natale (Udinese), Alberto Gilardino (AC Milan), Vincenzo Iaquinta (Juventus), Cristiano Lucarelli (Sahtar Doneck), Raffaele Palladino (Juventus), Fabio Quagliarella (Udinese), Luca Toni (Bayern München)

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Palladinot meghívta Donadoni a válogatottba!!!

gratulálok neki!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
a bíró azt nyilatkozta nem Iaquinta volt a szabálytalan,hanem más.folytatódhat a tippjáték:Na akkor ki?

Csacsi
Breki : Köszi az összefoglalót.

edavid : ban pls.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

TifosoJuventino
Egy szó mint 100, néha iszonyatosan gyenge a csapat... a BL helyezés legyen meg. A bírókról meg nem tudok mit mondani.

Iaquinta meg egy állat<#vigyor0>

CUORI BIANCONERI

Breki33
Csacsi
valahol nincs egy összefoglaló véletlenül?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Hát igen a bíró megint elvett tõlünk 2 pontot. Sajnos ebben a bajnokságban már legalább minusz 5-6 pont a játékvezetõk miatt..szóval akár az elsõ helyen is lehetnénk. Talán a pihenõhéten végre elfelejtenek minket a bírók és akkor jöhet a gyõzelmi széria. <#eljen>

9csöves9
hát nemtudom,kb 5x néztem vissza Jaki gólját és nem értem ebbe mi a szabálytalan...ha ez szabálytalanságnak számítana akkor kb 80 szabálytalanság lenne egy meccsen,pláne Olaszországban

Count Adyn
Valahol olvastam már hogy kérdezte valaki, de már nem találom hol, nem tudja valaki, hogy az idei mez hátán mien betûtipussal van írva a név?

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Második hely még simán meglesz, nem kell aggódni. Udinese örül, ha ez elsõ 6-ba be tud kerülni.

Amici di nessuno...

Trunks
Nem tudom, miért aludtunk el az elején ennyire... így szép az x is. Iaquinta a csapat legjobbja hetek óta, mit csinál Ranieri???

Amici di nessuno...

gercse
Hát igen, úgy tünik nem marad más, mint a dobogó, bár nem bánnám, ha más csapatok is botlanának...

Zsolti9014
sajnos ezzel egyetértek

mindegy, a 0-2-rõl az X az szép, küzdésbõl jeles.
viszont ez egy nyerhetõ meccs kellett volna hogy legyen.

sebaj, cél a dobogó továbbra is, FORZA JUVE!!!

Hajrá Magyarország!

TifosoJuventino
Nem tudok mit hozzátenni... Szerencsére az X meg van...

CUORI BIANCONERI

gercse
Én azt mondom, hogy idén ha lenne rá esély, hogy scudettot nyerjünk, akkor is az ilyen esetek miatt fogjuk elveszíteni...

9csöves9
mindenhol azt olvasom,hog szabályos volt

örülök.

Zsolti9014
én sem láttam, csak olvastam

Hajrá Magyarország!

9csöves9
kiváncsi leszek rá...

Zsolti9014
Iaquinta lõtt még egy meg nem adott gólt.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Kiállították Colyt is a Parmából.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
(Gasbarroni 1 gól-1 gólpassz, nyáron véglegesítettük az eladását)

Hajrá Magyarország!

nono84
Most kellene nyerni, valszeg a Fio is kikap...

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
jó volna nyerni mert a Fio vesztésre áll, egy gyõzelemmel meg tudnánk õket elõzni, de ha marad minden eredmény így akkor az Udine is megelõz minket

Count Adyn
Gyerünk mégegyet!!44

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nono84
Iaquinta<#worship>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
Iaquinta! mondom én hogy kezdõnek kell lennie

na mégegyet😄

nono84
2-2 😊

forzajuve5
2-2

9csöves9
Chiellinit kiszórták,hetek óta bennevolt már

forzajuve5
csak még1 gólt, legalább az x legyen meg

forzajuve5
2-1