Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A vezetés teljesen megérdemelt. Be kell rúgni a helyzeteket, ilyen egyszerû. Örülök, hogy a védelem Chiellini nélkül is szervezett, bár a Palermo ma nagyon gyenge.
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
ami nemtetszik hogy Camo most túlságosan befelé van tolva,holott korábban én is mondtam hogy kikéne ott próbálni😊
ha ezen a meccsen góltkapunk elásom magam
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Trez lazán beollózta 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Serie A TIM 2007/08
13ª giornata d’andata
Torino, stadio Olimpico
Domenica 25 novembre 2007, ore 20.30
JUVENTUS - PALERMO
JUVENTUS: Buffon; Zebina, Legrottaglie, Criscito, Molinaro; Camoranesi, Zanetti, Nocerino, Nedved; Iaquinta, Trezeguet
A disposizione: Belardi, Birindelli, Salihamidzic, Tiago, Marchionni, Palladino, Del Piero
Allenatore: Ranieri
PALERMO: Agliardi; Zaccardo, Barzagli, Biava; Diana, Simplicio, Guana, Caserta, Pisano; Brienza, Amauri
A disposizione: Fontana, Rinaudo, Cassani, Migliaccio, Bresciano, Tedesco, Cavani
Allenatore: Colantuono
ARBITRO: Saccani di Mantova
ASSISTENTI: Carrer e Carretta
QUARTO UOMO: Romeo
FORZA JUVE!
Ma meg nyerni kell, de nagyon, most már sorozatban, mert az Inter csúnyán elhúz.
CUORI BIANCONERI
Marco meg megint nincs a keretben...
Hajrá Magyarország!
Pirlo ab 2008/2009 bei Juventus?
Andrea Pirlo
Dienstag 20. November 2007 13:28 Uhr
Én örülnék neki, bár õszintén megvallva nem sok esélyt látok rá.
Hajrá Magyarország!
Chiellini,Palla és Jaki játszott. Chiellini nagy gólt lõtt,Palladino meg nagyon jól játszott folyamatosan a fiatal Del Pierohoz hasonlították,majdnem lõtt is egy gólt a "Del Piero-zónából"
a végén Chiellini és õ volt az interjúszobában ahol Capello is errõl beszélt vele
Hejj és majd amikor jön Mutu😛
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ez megér 20k-t
Amici di nessuno...
2007. november 19., hétfõ, 15:20
Szurkolóinak rasszista megnyilvánulásai miatt az Olasz Labdarúgó Szövetség 20 ezer eurós bírsággal sújtotta a Juventust.
A torinói tábor november 4-én "koszos cigánynak" csúfolta Zlatan Ibrahimovicot, az Internazionale szerb származású svéd csatárát, aki tavaly nyáron hagyta el a Juventust a milánói csapat kedvéért.
Olaszországban három hete erõsödtek fel a cigányellenes hangok, amikor egy román állampolgárságú roma férfi brutálisan megölt egy római nõt. A gyilkosság után több bosszúakcióra került sor a román bevándorlók ellen.
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
#15963 Azt nem hiszem el hoiyg ilyen nagy csapatnál úgy igazolnának játékost, hogy nem tudják a képességeit és zsákbamacskát vásárolunk. Nem tudom miért nem játszatjuk Tiagót egyes meccseken.