Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Mai Gazzetta szerint Tévez ügynökével ma találkozik Marrotta, úgyhogy valszeg kiderül végre, mit akar Carlitos. A lap szerint 50% az esély a maradásra. Ha távozik, akkor Mandzukic a célpont, akitől hajlandó megválni az Atleti. Reálisabbnak tűnne, mint Cavani vagy Higuaín.

Morata pedig köszöntötte a twitteren Khedirát, úgyhogy nem valószínű a távozása. Valami spanyol interjúban azt mondta, hogy senki nem kereste őt Madridból, csak a nagyanyja szeretné, ha visszaköltözne. 😄D

Amici di nessuno...

Breki33
Foci-l levelezőlista,

" REAL-hírek uborkaszezonban, csak nektek... 😊"

Real hírek voltak a hozzászólásban, de ezt a részét másoltam be ami ránk is vonatkozott.
9csöves9
Gyönyörűek ezek a mondatok. Honnan van?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
A Corriere della Sera szerint a Juventus hajlandó lenne átengedni Vidalt a Real Madridnak, amennyiben ez segítene nekik megtartani Pogbát. A spanyol klub ugyanakkor nem vetné el a középpályás szerződtetését 40 millió euró környéki áron, amennyiben Verratti Párizsban marad.
Trunks
Makelelét ne felejtsd ki, akit úgy rúgdaltak ki onnan, amikor az egyetlen volt a középpályán, aki kemény védőmunkát tett le az asztalra. Különösen a védekező kp. posztján szabadul meg nagyon könnyedén a játékosoktól a Real a galaktikus éra óta. Nem vagyok oda Khediráért, de látom, hogy lehet hasznos a csapat számára. Mióta Juve-szurkoló vagyok, mindig is nagyon masszív volt a középpályánk (leszámítva a Ranieri-Ferrara-Zaccheroni korszakot). Deschamps, Conte, Di Livio, Davids, Tacchinardi - technikailag egyikük se volt favágó, de nem voltak labdazsonglőrök se. Ez a hagyomány folytatódik. Idén is miénk volt a legharapósabb középpálya, jövőre se lesz másképp. Inkább Khedira, mint valami törékeny virágszál, aki nem hajlandó becsúszni se. Ráadásul valszeg balhézni se fog, ha le kell ülni a kispadra.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.06.10. 00:47:31

Amici di nessuno...

9csöves9
Nem egy Zidane, de azért rengetegen átesnek a ló túloldalára vele kapcsolatban. Azért azt ne felejtsük el, hogy a sérüléséig a világ egyik legjobb válogatottjának és a Real Madridnak is alapembere tudott lenni, ahova ráadásul olyan "hozzá nem értő" edző személyes kívánságára került, mint José Mourinho. Szerintem ő be fog állni a Cambiasso,Samuel,Sneijder,Robben stb. sorba, akiket úgy rugdostak ki Madridból mégis meghatározó tagjai tudtak lenni később egy top csapatnak.

Trunks
Én se vagyok nagy rajongója, de ennyiért nem lehetett kihagyni. Kíváncsi leszek ez Pirlo vagy Vidal, esetleg mindkettejük távozásának szólt vagy csak a keret bővítésére szolgál. Úgy érzem a chilei lesz az áldozat.

Amici di nessuno...

Rockynhooo
fu Khedirat nagyon utálom, meg nem tartom egy jó játékosnak. volt egy jó szériája, de amúgy...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Lacee86
Hihetetlen. Most volt a BL döntő, alig kezdődött el az átigazolási időszak, mi meg már 2 üzletet nyélbe ütöttünk. 😄 Milyen jó volna, ha Morata-val és Khedirával egyetemben a következő idényben is kiütnénk a Madridot. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

forzajuve5
Khedira ma hivatalos lett. 4 évre írt alá. Szerintem eleinte ő csak a padog kap majd helyet, de kiváló lehet arra, hogy bármikor beszálljon bármilyen meccsre, mert már van annyi rutinja, hogy nem ilyed meg semmilyen helyzetben. többit meg majd meglátjuk, de én azt mondom, hogy stabil kezdő nem lesz belőle. arra jók tényleg az ilyen igazolások, hogy legyen egy erős padunk

9csöves9
Khedira is hivatalos, 4 évre írt alá. Marottáéknak nincs pihenő, hamarosan a Pereyra,Zaza,Berardi bizniszeket is le kell zavarni. Utóbbit legkésőbb június 20-ig.

Trunks
Igen, csak Moratában marha nagy a Real iránti szeretet és félő, ha hívják, akkor megy vissza. Ebből szempontból nem jött most jól az edzőcsere, mert a malac nem tartott rá igényt, míg Benítez lehet, hogy igen. De persze ez mind spekuláció. Tévez meg furcsa lenne számomra, ha egy ilyen szezon után azt mondaná, hogy hazatér. Miért írt akkor alá 2016-ig? Ennél versenyképesebb Európában se lehetne a Juve ahhoz képest, amikor 2013-ban ide jött.

Amici di nessuno...

9csöves9
De Laurentis most éppen azt nyilatkozta, hogy a Juvénak 100 millió... jó játékos, de Nápolyban egy fasz lett szerintem, óriási érdemei vannak neki is abban, hogy a Nápoly idén így leszerepelt. Elhitte, hogy ő a király, bármit megtehet, akkor focizott amikor éppen kedve volt. Közben meg be nem állt a szája egy pillanatra sem, ellenünk is minden egyes meccsen bicskanyitogató amit művelt. Nem kell ő ide, de szerintem ő sem akarna hozzánk igazolni.

Szerintem Tevez és Morata is marad, nem kell aggódnunk. Kifejezetten jó pozícióban várjuk ezt a mercatot. Pénz van, szóval nem szorulunk senki eladására, nagy szezont futottunk, szóval ha valakit vinni akarnak akkor alaposan megkérhetjük az árát. Arról sem lehet szó, hogy valaki azért igazolna el, mert úgy érezné, hogy itt nincs esélye a BL-re, mert láttuk, hogy van. Ha valaki távozni akar, az azért lehet mert többet akar keresni, vagy mert a Real-Barca páros közül hívja valamelyik. Azokért meg nem kár.

Trunks
Közben nagyon pörög a mercato. Moratát - ha igaz - azonnal akarja a Real, de jövő júniusig a miénk, akkor él a 30 millás opció. Elég kiábrándító lenne, ha most visszavenné a Real, másrészről mi szabjuk az árat. Higuaínt eladja a Napoli, állítólag ő az első számú célpontunk. Nekem nagyon nem szimpatikus, de jó játékos. Viszont ha megint az angolokkal (Arsenal, MU, esetleg Chelsea) kell licitálni, akkor megint nem mi nyerünk. De Laurentis 40 milliót szeretne érte. Ha Morata és Tévez is távozik, akkor azért be kellene nyúlni a tárca mélyére, mert egy Dybala, Berardi, Zaza, Llorente négyes kissé tapasztalatlannak tűnne.

Amici di nessuno...

9csöves9
Na vagyok én is. Sokat nem tudok és nem is akarok írni a meccsről, gratulálok a Barcelonának. Egy biztos, iszonyatosan büszke vagyok ezekre a srácokra, óriási szezont futottak.

Jövőre Milánóban megnyerjük.

Lacee86
Szép videó, kiváló zenével. <#eljen>

Trunks
Ezzel viszont nem tudok betelni. Kár, hogy végül is annyit ért, mint Del Piero elképesztő sarkazása 97-ben (szart se):

https://vine.co/v/eMDi7WVv1qe
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.06.08. 18:42:14

Amici di nessuno...

Trunks
Direkt vártam 1-2 napot, hogy higgadtan, átgondolva az eseményeket tudjak írni. Nagyon nagy kár ezért a döntőért, mert bizony ez egy nyerhető meccs lett volna. A korán bekapott gól után nemigen reménykedtem, de Morata egyenlítő gólja után nekünk állt a zászló. Az meg külön undorító, hogy a pogbás eset ellentámadásából pont az az idegbeteg állatot tettük naggyá.

Ráadásul a helyzetek is megvoltak, a gól utáni periódusban mi voltunk a jobbak. Sajnos Tévez és Pogba is nagyon halovány volt, de igazából Morata se játszott jól. Ez pedig kevés volt a jó formában játszó Messi és Neymar ellen. Pirlót szereti mindenki ekézni, de egyáltalán nem éreztem, hogy lefelé lógott volna ki az egész mezőnyből. Mindenesetre most jött el a búcsú pillanata, ezt valószínűleg érzi ő is.

A jövő most nagyon homályosnak tűnik, de a fejemet fogom, ha a független "szakértőket" hallgatom. Egy részük szerint a következő időszakban nem fogunk tudni hasonló eredményt elérni, mert a sok "öreget" nem fogjuk tudni pótolni. Pedig ha visszanézzük a Lippi-érát, ugyanez ment. Amikor mindenkli azt hitte, hogy nem lehet Viallit, Ravanellit, Vierchowoodot, Carrerát, Paulo Sousát pótolni, a következő évben jött Zidane, Montero, Iuliano, stb. és még jobb lett a csapat. Amikor 2001-ben Zidane-on remek érzékkel túladtak Moggiék, abból a pénzből vettük Buffont, Thuramot és Nedvedet. Úgyhogy szerintem kár lenne temetni minket, bár egy döntős szereplés nagyban múlik a sorsoláson, következő évtől meg pláne, mivel az UEFA-nak sikerült megint ostobábbá tenni a kiemelést.

Visszatérve a kérdőjelekre: Pirlo tapsvihar és térdre borulások közepette távozzon a (majdnem) csúcson, Tévez remélem még marad egy évet. Bár a pletykák nem erre mutatnak, mindenesetre Marrottáék azt mondták, hogy a szerződést nem bontjuk fel, a Bocának ki kell akkor vásárolni, amire meg az argentínoknak állítólag nincs pénzük. Persze ha nem akar maradni, akkor kár itt tartani. Moratát állítólag Benítez szeretné. Viszont a kezdőbe nem tudom, hogy férne be, remélem ő marad. Pogba Madridban se villogott, Berlinben se játszott jól, nem tudom ez mennyire jó jel. Állítólag ő nem távozik a nyáron.

Viszont most érzem először, hogy ha valaki letesz egy szép summát az asztalra, akkor Vidalt el lehet engedni. Nekem nagy csalódás, hogy az elmúlt másfél évben hova jutott. Még mindig világklasszis védőmunkát tesz le az asztalra, de valahogy támadásban és befejezésben közel sincs a tavalyihoz-tavalyelőttihez képest. Amit idén nyújtott, azt még lehet Khedira is tudja hozni sokkal olcsóbban: kemény védőmunka és jó összjáték. Az olaszok De Bruyne-t és Oscart pletykálják a két csatár mögé, de ők nagyon drágák, nem hiszem, hogy reális lenne bármelyikük elhozatala.

Egy jobbhátvédnek is tudnék örülni, Lichtsteiner egy stabil szintet lehoz, de a Real ellen is lemaradt a gólnál a kis buziról, és érzésem szerint a szombati első gólban is benne volt. Bal oldalra jön vissza Asamoah, ő Evrával együtt remekül le fogja hozni azt az oldalt. A kérdés a csatársor és a fél kp. Buffon azt nyilatkozta, hogy 2-3 évig szeretne még ezen a szinten teljesíteni, nagy kérdés, kit fogunk utána szerződtetni a helyére.

A döntőre visszatérve: nem tudom, melyik a jobb: simán kikapni vagy így szorosan. Persze nagyon szépen helyt álltunk és álomszerű volt ez a szezon, csak bosszantó megint az utolsó lépcsőfoknál elbotlani. Ráadásul ki tudja, a csapat gerincének lesz-e még egy ilyen lehetősége. Buffont különösen sajnálom.

Amici di nessuno...

na, hát összességében az élvezetes döntők közé volt sorolható szerintem, ha az eredmény a mi szempontunkból nem is. nagyon nagy kár volt a korán bekapott gólért, innentől borult az, amit max előzetesen kitalált. az első félidőben nem játszottunk valami jól, nagyon sok helyzete volt a barcának, a másodikban viszont keményen magunkra találtunk. sajnos ilyen a foci, a pogba-esetbe direkt nem megyek bele, ők sajnos akkor is vissza tudnák venni a vezetést, amikor lazán nyertük a meccs azon a szakaszát.

nagyon nagy élmény volt ez a szezon, és bár a realitás tényleg az, hogy szilárdan ott legyünk minden évben a legjobb 8 között, meg kell próbálni ott lenni jövőre a san siroban is.

berardit még a héten vissza kéne szerezni, ha megy llorente, akkor felőlem zaza is jöhet. a tevezes pletykákból nem tudni, mi igaz, sajnos jelenleg erősebbek a negatív hírek. ebben az esetben remélem, hogy nem a maholnap 32 éves van persie-vel akarjuk pótolni. moratat mindenképp itt kell tartani, akkor is, ha benitez tényleg akarja, én például el tudnék képzelni egy dybala - morata - berardi hármast elől. andreának felesleges a neve miatt a padot koptatni, nagyon sokat tett a csapatért az elmúlt 4 évben, de neki váltania kell. pogba és vidal véleményem szerint maradni fognak, ha sikerül igazolni 1-2 minőségi szélsővédőt, főleg a jobb oldalra, meg egy jó játékost a csatárok mögé, akkor a következő szezonban sem lesz okunk szégyenkezni.

Breki33
Zsolti9014
Van bizony. Őszintén szólva annyira kevés bajnokit tudtam megnézni idén, illetve amit láttam is, jobbára a miénk volt, hogy nem nagyon vagyok képben Dybala képességeivel, és tartok attól, hogy talán túlsztárolt játékos, de nagyjából Pogbával is hasonló volt a helyzet. Oké, ő ingyen jött, nem lehet összehasonlítani.

Persze a másik dolog, hogy nagy kérdések vannak előttünk. Őszintén, szívből kívánom, hogy Gigi pályafutása alatt még nyerjen egy BL-t, mert neki az hiányzik a kollekcióból, de pár éven belül utódlásra lesz szükség. Storari kiváló helyettes, de korban ugyanannyi. Lealival nem tudom, mi a helyzet most.

A védelemben Barzagli szerintem a legstabilabb, egyszerűen tanári, de szegény sokat sérült, és ő is benne van már a korban lassan.

A középpálya nagyon kényes, az egyértelmű, hogy Pirlo bármekkora kedvencem is, de lassan már itt fog minket hagyni. Pogba és Vidal a világ bármely csapatába beférne, szeretném, ha maradnának, és rájuk lehetne építeni a jövő csapatát, de ezt különösen a franciánál gondolom legalábbis kétségesnek. Vidal többször hűségesküt tett, és látszik rajta minden egyes meccsen, hogy a Juve az élete. Bele kell kapaszkodni, nem szabad elengedni! Persze lehet mondani, hogy sokat kapnánk érte, és abból kiket lehetne hozni, de ez már az a szituáció, amikor pillérről beszélünk. Maradnia kell.
Itt még tényleg Sturaro, Coman lehet a jövő embere.

Elöl ugye Tevezt nagy nehezen megtaláltuk, de ő sem hosszú távú megoldás. Morata még lehet az. Llorente is jó, de itt azért bizakodásra adhatnak okot a fiatalok, ha úgy alakul.

És akkor itt merül fel, hogy kikkel lehetne majd a jövőben pótolni a kiesőket.

Buffon pótolhatatlan, de nem is nagyon van ötletem, ki vehetné át a helyét adott esetben. Talán Sirigu?
Középpályán Pirlo szintén utánozhatatlan, de mostanában amikor elkaptam egy-egy PSG-meccset, azt láttam, hogy Verratti egészen kiváló. Jól cselez, harcos és jól is passzol.

Khedirát én nem erőltetném, de ha ingyen jön, egy próbát megér. Csak ez ne jelentse Vidal vagy Pogba távozását, ne vele akarjunk pótolni bárkit is.

Hihetetlen, hogy hogy telik az idő. Mintha tegnap játszottuk volna az első Serie B-s bajnokinkat, és hát Pessotto balesete, a két ifista halála is olyan közeli. Közben meg mintha mégis eltelt volna ezer év, akkora utat jártunk be.

Emlékszem, a Calciopoli előtt csak úgy záporoztak a nevek, hogy ki érkezhet az amúgy is bombaerős csapatba. Mindenesetre hihetetlen büszkeség, nagy eredmény onnan talpraállni. És kell, hogy legyen feljebb is!

Hajrá Magyarország!

Lacee86
Nekem pont ezért fura most, h ezért a kissé őrült összegért megvettük ezt a Dybalát. Persze kívánom, h váljon be, de azért van benne bőven rizikó.

Zsolti9014
Így van. Jók és okosak az igazolások. Pirlo, Pogba ingyen, Barzagli valami 300 ezerért. Persze ezekben mindig ott volt a nagy kérdőjel, de az idő és a srácok Marottáékat igazolták. Sturaróban nagy a potenciál, Comanból én még keveset láttam, de az szintén biztató volt. Ez egy igazán szerethető, csupaszív együttes.

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Hazaértünk Berlinből. Csöves, majd vegyük fel a kapcsolatot! Egy örök élmény volt ez, büszke vagyok mindenkire! FORZA JUVE!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rockynhooo
és milyen jó látni, hogy mennyi ember van még ebben a csapatban akikben rengeteg van. Például Sturaro, Coman. + Okosan igazol ez a CSAPAT. Sokkal szimpatikusabb ez az egész, mint amikor egy csapat 80 millióért vesz egy játékost, majd ha nem jött be mehet tovább. Tetszik ez a mentalitás amit a Juventus képvisel.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szucsy89
grat, szépen helytálltatok!
Zsolti9014
GRANDE JUVE!!!

Hihetetlen kettős érzések kavarognak most bennem. Egyrészt nagyon szomorú vagyok, mert hát ez mégis csak a BL-döntő volt. Látni a srácokon az akarást, amikor Vidal egy sima bedobásnál az ég felé tartja a labdát, szinte a sírás kerülget, visszagondolni rá. Persze lehet mondani a "HA" kezdetű mondatokat is, hiszen 2-1 előtt egy nagyon véleményes szituáció volt a Barca kapuja előtt. De el kell ismernem, egy kicsivel jobb volt a katalán csapat.

És hogy miért kettős érzések? Amikor 2003-ban a Milan ellen kikaptunk, összedőlt bennem a világ. Most másabb volt. Papíron sokkal nagyobb különbség volt a két csapat közt, de a JUVENTUS igazi CSAPATKÉNT helytállt. Az egész szezonban. Milyen mélyről jöttünk? 2006-ban, amikor a Barca BL-t nyert, mi indultunk a Serie B-be. Aztán felálltunk, végigaraszoltunk, és rátettük a mancsunkat Európa trónjára. Ráülni nem sikerült. Nem tudom, mikor láthatom megint a csapatomat a döntőben, most ugyanis bőven erőn felül jött ki ez a BL-menetelés.

Elképesztő büszkeség tölt el amiatt, hogy így tudtunk játszani, tényleg komoly erőkifejtésre késztetve a Barcelonát, Messit sokszor szinte teljesen kikapcsolva. Emelt fővel járhat az utcán játékos és szurkoló egyaránt. Viszont nagyon szomorú volt látni Pirlót ennyire letörve. Gigi viszont a végén is tele pozitív energiával. Elképesztőt játszott, a VILÁG LEGJOBB KAPUSA örökké. Könnyekkel küszködök most is.

Mert Buffon már lassan két évtizede a csúcson, mert Barzagli amikor csak éppen nem sérült, gyönyörűen oktat, mert Chiellinit is hátráltatják a sérülések, de ő igazán rettenthetetlen. Mert Pirlo már ugyan öregecske, de most is olyan labdákat adott, amiket bárki megirigyelne. Mert Vidal igazi harcos. Mert Pogba Istenáldotta tehetség. Mert Tévez az elmúlt évek egyik legjobb csatárigazolása. Mert Morata kíméletlen volt a spanyol csapatok ellen. Mert Allegri egy igazi zseni - remélem nem túlzás ezt mondani. Köpködtem, egyértelműen rühelltem, de már nagyon is kedvelem. Ez a Juve egy történelmi csapat, még ha most nem is soroltam fel mindenkit.

És végül: gratulálok a Barcelonának, korszakos együttesük van.

Ui.: Jól látom, hogy a Juvestore-ban már nincs hazai mez? Itthon hol érdemes rendelni? Szeretnék egy Pirlósat.
Utoljára szerkesztette: Zsolti9014, 2015.06.07. 07:06:15

Hajrá Magyarország!

gercse
Az egyetlen eddigi olyan döntő, ami után én is azt érzem, hogy hát ez van, az ezüst is szépen csillog.
Ezt a barcát nem lehetett megverni, csak nagy mákkal max, szóval gratula a csapatnak, szép szezon volt, nem csalódás a második hely, hanem érdem.

Lacee86
Büszke vagyok a Juventusra, amit nemcsak ezen a meccsen, hanem au egész idényben nyújtottak. Allegri előtt is megemelem a kalapom.

Le a kalappal a Juve elott!!nem hittem volna h,igy toljatok!! Sajnalom Pirlot nagyon:/
UUUU
Örülök és mégis sajnálom, hogy igy alakult. Sok sikert nektek az eljövendő időkben is, megtettetek mindent amit lehetett, ne szomorkodjatok, mert mindent megtettetek amit lehetett és büszkék lehettek a csapatotokra, mely sokkal kisebb játékerővel olyan erőkifejtésre késztették a Barcelonát, amelyet gy csapat se mondhatja el magáról.
Buffonnak pedig külön nagy grula, mert egy kivételes játékos.

Palinko
Annyira sajnálom. Az elején bekapott gyors gól nagyon nem kellett volna, igaz az első félidei játék a 33% os labdabirtoklással felejthető. A gólban nagyon szép munka volt, nem nyílt ki a csapat taktikusan kiegyenlítettek, csak hát aztán a barca válasza sem volt semmi, az utolsó az a mind1 kategória. Jobb csapat a barca, meg is érdemelték, csak hát már egy kicsit sablonos.
bakkerman
Gratulalok a Juventusnak,amit ebben a szezonban elert oriasi teljesitmeny ! Bajnoksag,kupa,BL donto,es utobbiban MELTO!!! ellenfele volt a szeretett csapatomnak. Sok sikert a tovabbiakban!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

😞

UUUU
Buffont mindenképpen sajnálnám, ha nem nyerné meg, szerintem az elmúlt 20 év legjobb kapusa a világon. A 8. percben is mit fogott.

Lacee86
Hát, azért örülhetünk, h csak 1-0 a félidőben, annak ellenére, h voltak nekünk is helyzeteink. Amiket megállapítottam:
-Chiellini iszonyúan hiányzik
-Pogba szörnyen játszik, árnyéka önmagának
-Tevez sem remekel, bár alig jut el a labda hozzá
-Marchisio a Juve legjobbja eddig sztem
-ideges a csapat, még Buffonon is látszik a feszültség (lsd. a hibáját a végén...)
Mindezek mellett a Barca védelme is ki-kihagy, és ezt kellene sokkal jobban megbecsülni, és rohadtul kihasználni. Nem tudom, mit lehetne kitalálni, de remélem, Allegri tudja... A 2. félidőben ez nagyon kevés lesz, mert minden mélypontot nem fogunk megúszni.

UUUU
Pénz, reklám stb. Sry de az ellenfélnek szurkolok, de azért sok szerencsét nektek, mert igy korrekt, mert ez nem a gyűlölködésről szól, hanem nemes ellenfelek, nemes vetélkedéséről és mindig is tiszteltem az olasz csapatok hozzáállását.
Tehát méegegyszer sok sikert ,jó szurkolást és kellemes időtöltést. Mi amici.

Trunks
Igen, gondolom nem volt más. Ez a meccs előtti ceremónia viszont mire jó, azt nem tudom.

Egyszer végre húzzuk be a döntőt! A kupát sikerült, azt pedig mostanában ritkábban nyerjük, mint a BL-t. 😄

Amici di nessuno...

UUUU
Gondolom más olyan nem nagyon volt, aki még megfelelő állapotban van védeni. Persze én is egy Zoffot szivesebben láttam volna, de azért 73 évesen ez nehéz lett volna. Bár Peruzzi is inkább odafért volna, hiszen ő legalább BL győztes a Juve szineiben.

Trunks
Barça Starting XI :1.Ter Stegen
3.Piqué
4.Rakitic
5.Sergio
8.Iniesta
9.Suárez
10.Messi
11.Neymar
14.Mascherano
18.Jordi Alba
22.Alves

#Juventus starting XI: Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra, Marchisio, Pirlo, Pogba, Vidal, Tevez, Morata. #JuveFCB #UCLfinal

Legalább a Juve twitterese értelmesen ki tudta egy sorba posztolni. Semmi meglepetés. Barzagli hál' isten vállalja a játékot. A sors fintora, hogy mindhárom berlini világbajnokunk a kezdőben?

Amici di nessuno...

Trunks
Van der Saart nem tudom kinek volt az ötlete berakni a Juve-legendák közé, elég gyenge volt nálunk. Csöves befért végül az All-Stars csapatba? Ha már csak ezért kiment.

Amici di nessuno...

UUUU
Sok szerencsét mára srácok, Avanti Così Ragazzi!

szucsy89
Grove4
"Idióta társalgás..." max az ő részéről. Köszi.

Amúgy nem tudjátok, hogy mikor lesz a Barca-Juventus legendák vs. világválogatott gálameccs?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Lacee86
Nem lehetne, h az idióta társalgásotokat máshol folytassátok? Köszi.

Grove4
Igen. Na most már kimehetsz játszani.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Na a vedoitek is kb ezen az agyi szinten vannak😄
Grove4
Szopd le anyádat, már bocsánat! 😉

okok majd holnap kiderul😉
Count Adyn
Miután bemutatkoztál hogy hülyébb vagy mint szücsy itt senki nem fog komolyan venni, ne is probalkozz inkabb koszi😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"