Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morata pedig köszöntötte a twitteren Khedirát, úgyhogy nem valószínű a távozása. Valami spanyol interjúban azt mondta, hogy senki nem kereste őt Madridból, csak a nagyanyja szeretné, ha visszaköltözne. 😄D
Amici di nessuno...
"
Real hírek voltak a hozzászólásban, de ezt a részét másoltam be ami ránk is vonatkozott.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.06.10. 00:47:31
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amici di nessuno...
Szerintem Tevez és Morata is marad, nem kell aggódnunk. Kifejezetten jó pozícióban várjuk ezt a mercatot. Pénz van, szóval nem szorulunk senki eladására, nagy szezont futottunk, szóval ha valakit vinni akarnak akkor alaposan megkérhetjük az árát. Arról sem lehet szó, hogy valaki azért igazolna el, mert úgy érezné, hogy itt nincs esélye a BL-re, mert láttuk, hogy van. Ha valaki távozni akar, az azért lehet mert többet akar keresni, vagy mert a Real-Barca páros közül hívja valamelyik. Azokért meg nem kár.
Amici di nessuno...
Jövőre Milánóban megnyerjük.
https://vine.co/v/eMDi7WVv1qe
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.06.08. 18:42:14
Amici di nessuno...
Ráadásul a helyzetek is megvoltak, a gól utáni periódusban mi voltunk a jobbak. Sajnos Tévez és Pogba is nagyon halovány volt, de igazából Morata se játszott jól. Ez pedig kevés volt a jó formában játszó Messi és Neymar ellen. Pirlót szereti mindenki ekézni, de egyáltalán nem éreztem, hogy lefelé lógott volna ki az egész mezőnyből. Mindenesetre most jött el a búcsú pillanata, ezt valószínűleg érzi ő is.
A jövő most nagyon homályosnak tűnik, de a fejemet fogom, ha a független "szakértőket" hallgatom. Egy részük szerint a következő időszakban nem fogunk tudni hasonló eredményt elérni, mert a sok "öreget" nem fogjuk tudni pótolni. Pedig ha visszanézzük a Lippi-érát, ugyanez ment. Amikor mindenkli azt hitte, hogy nem lehet Viallit, Ravanellit, Vierchowoodot, Carrerát, Paulo Sousát pótolni, a következő évben jött Zidane, Montero, Iuliano, stb. és még jobb lett a csapat. Amikor 2001-ben Zidane-on remek érzékkel túladtak Moggiék, abból a pénzből vettük Buffont, Thuramot és Nedvedet. Úgyhogy szerintem kár lenne temetni minket, bár egy döntős szereplés nagyban múlik a sorsoláson, következő évtől meg pláne, mivel az UEFA-nak sikerült megint ostobábbá tenni a kiemelést.
Visszatérve a kérdőjelekre: Pirlo tapsvihar és térdre borulások közepette távozzon a (majdnem) csúcson, Tévez remélem még marad egy évet. Bár a pletykák nem erre mutatnak, mindenesetre Marrottáék azt mondták, hogy a szerződést nem bontjuk fel, a Bocának ki kell akkor vásárolni, amire meg az argentínoknak állítólag nincs pénzük. Persze ha nem akar maradni, akkor kár itt tartani. Moratát állítólag Benítez szeretné. Viszont a kezdőbe nem tudom, hogy férne be, remélem ő marad. Pogba Madridban se villogott, Berlinben se játszott jól, nem tudom ez mennyire jó jel. Állítólag ő nem távozik a nyáron.
Viszont most érzem először, hogy ha valaki letesz egy szép summát az asztalra, akkor Vidalt el lehet engedni. Nekem nagy csalódás, hogy az elmúlt másfél évben hova jutott. Még mindig világklasszis védőmunkát tesz le az asztalra, de valahogy támadásban és befejezésben közel sincs a tavalyihoz-tavalyelőttihez képest. Amit idén nyújtott, azt még lehet Khedira is tudja hozni sokkal olcsóbban: kemény védőmunka és jó összjáték. Az olaszok De Bruyne-t és Oscart pletykálják a két csatár mögé, de ők nagyon drágák, nem hiszem, hogy reális lenne bármelyikük elhozatala.
Egy jobbhátvédnek is tudnék örülni, Lichtsteiner egy stabil szintet lehoz, de a Real ellen is lemaradt a gólnál a kis buziról, és érzésem szerint a szombati első gólban is benne volt. Bal oldalra jön vissza Asamoah, ő Evrával együtt remekül le fogja hozni azt az oldalt. A kérdés a csatársor és a fél kp. Buffon azt nyilatkozta, hogy 2-3 évig szeretne még ezen a szinten teljesíteni, nagy kérdés, kit fogunk utána szerződtetni a helyére.
A döntőre visszatérve: nem tudom, melyik a jobb: simán kikapni vagy így szorosan. Persze nagyon szépen helyt álltunk és álomszerű volt ez a szezon, csak bosszantó megint az utolsó lépcsőfoknál elbotlani. Ráadásul ki tudja, a csapat gerincének lesz-e még egy ilyen lehetősége. Buffont különösen sajnálom.
Amici di nessuno...
nagyon nagy élmény volt ez a szezon, és bár a realitás tényleg az, hogy szilárdan ott legyünk minden évben a legjobb 8 között, meg kell próbálni ott lenni jövőre a san siroban is.
berardit még a héten vissza kéne szerezni, ha megy llorente, akkor felőlem zaza is jöhet. a tevezes pletykákból nem tudni, mi igaz, sajnos jelenleg erősebbek a negatív hírek. ebben az esetben remélem, hogy nem a maholnap 32 éves van persie-vel akarjuk pótolni. moratat mindenképp itt kell tartani, akkor is, ha benitez tényleg akarja, én például el tudnék képzelni egy dybala - morata - berardi hármast elől. andreának felesleges a neve miatt a padot koptatni, nagyon sokat tett a csapatért az elmúlt 4 évben, de neki váltania kell. pogba és vidal véleményem szerint maradni fognak, ha sikerül igazolni 1-2 minőségi szélsővédőt, főleg a jobb oldalra, meg egy jó játékost a csatárok mögé, akkor a következő szezonban sem lesz okunk szégyenkezni.
Persze a másik dolog, hogy nagy kérdések vannak előttünk. Őszintén, szívből kívánom, hogy Gigi pályafutása alatt még nyerjen egy BL-t, mert neki az hiányzik a kollekcióból, de pár éven belül utódlásra lesz szükség. Storari kiváló helyettes, de korban ugyanannyi. Lealival nem tudom, mi a helyzet most.
A védelemben Barzagli szerintem a legstabilabb, egyszerűen tanári, de szegény sokat sérült, és ő is benne van már a korban lassan.
A középpálya nagyon kényes, az egyértelmű, hogy Pirlo bármekkora kedvencem is, de lassan már itt fog minket hagyni. Pogba és Vidal a világ bármely csapatába beférne, szeretném, ha maradnának, és rájuk lehetne építeni a jövő csapatát, de ezt különösen a franciánál gondolom legalábbis kétségesnek. Vidal többször hűségesküt tett, és látszik rajta minden egyes meccsen, hogy a Juve az élete. Bele kell kapaszkodni, nem szabad elengedni! Persze lehet mondani, hogy sokat kapnánk érte, és abból kiket lehetne hozni, de ez már az a szituáció, amikor pillérről beszélünk. Maradnia kell.
Itt még tényleg Sturaro, Coman lehet a jövő embere.
Elöl ugye Tevezt nagy nehezen megtaláltuk, de ő sem hosszú távú megoldás. Morata még lehet az. Llorente is jó, de itt azért bizakodásra adhatnak okot a fiatalok, ha úgy alakul.
És akkor itt merül fel, hogy kikkel lehetne majd a jövőben pótolni a kiesőket.
Buffon pótolhatatlan, de nem is nagyon van ötletem, ki vehetné át a helyét adott esetben. Talán Sirigu?
Középpályán Pirlo szintén utánozhatatlan, de mostanában amikor elkaptam egy-egy PSG-meccset, azt láttam, hogy Verratti egészen kiváló. Jól cselez, harcos és jól is passzol.
Khedirát én nem erőltetném, de ha ingyen jön, egy próbát megér. Csak ez ne jelentse Vidal vagy Pogba távozását, ne vele akarjunk pótolni bárkit is.
Hihetetlen, hogy hogy telik az idő. Mintha tegnap játszottuk volna az első Serie B-s bajnokinkat, és hát Pessotto balesete, a két ifista halála is olyan közeli. Közben meg mintha mégis eltelt volna ezer év, akkora utat jártunk be.
Emlékszem, a Calciopoli előtt csak úgy záporoztak a nevek, hogy ki érkezhet az amúgy is bombaerős csapatba. Mindenesetre hihetetlen büszkeség, nagy eredmény onnan talpraállni. És kell, hogy legyen feljebb is!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Hihetetlen kettős érzések kavarognak most bennem. Egyrészt nagyon szomorú vagyok, mert hát ez mégis csak a BL-döntő volt. Látni a srácokon az akarást, amikor Vidal egy sima bedobásnál az ég felé tartja a labdát, szinte a sírás kerülget, visszagondolni rá. Persze lehet mondani a "HA" kezdetű mondatokat is, hiszen 2-1 előtt egy nagyon véleményes szituáció volt a Barca kapuja előtt. De el kell ismernem, egy kicsivel jobb volt a katalán csapat.
És hogy miért kettős érzések? Amikor 2003-ban a Milan ellen kikaptunk, összedőlt bennem a világ. Most másabb volt. Papíron sokkal nagyobb különbség volt a két csapat közt, de a JUVENTUS igazi CSAPATKÉNT helytállt. Az egész szezonban. Milyen mélyről jöttünk? 2006-ban, amikor a Barca BL-t nyert, mi indultunk a Serie B-be. Aztán felálltunk, végigaraszoltunk, és rátettük a mancsunkat Európa trónjára. Ráülni nem sikerült. Nem tudom, mikor láthatom megint a csapatomat a döntőben, most ugyanis bőven erőn felül jött ki ez a BL-menetelés.
Elképesztő büszkeség tölt el amiatt, hogy így tudtunk játszani, tényleg komoly erőkifejtésre késztetve a Barcelonát, Messit sokszor szinte teljesen kikapcsolva. Emelt fővel járhat az utcán játékos és szurkoló egyaránt. Viszont nagyon szomorú volt látni Pirlót ennyire letörve. Gigi viszont a végén is tele pozitív energiával. Elképesztőt játszott, a VILÁG LEGJOBB KAPUSA örökké. Könnyekkel küszködök most is.
Mert Buffon már lassan két évtizede a csúcson, mert Barzagli amikor csak éppen nem sérült, gyönyörűen oktat, mert Chiellinit is hátráltatják a sérülések, de ő igazán rettenthetetlen. Mert Pirlo már ugyan öregecske, de most is olyan labdákat adott, amiket bárki megirigyelne. Mert Vidal igazi harcos. Mert Pogba Istenáldotta tehetség. Mert Tévez az elmúlt évek egyik legjobb csatárigazolása. Mert Morata kíméletlen volt a spanyol csapatok ellen. Mert Allegri egy igazi zseni - remélem nem túlzás ezt mondani. Köpködtem, egyértelműen rühelltem, de már nagyon is kedvelem. Ez a Juve egy történelmi csapat, még ha most nem is soroltam fel mindenkit.
És végül: gratulálok a Barcelonának, korszakos együttesük van.
Ui.: Jól látom, hogy a Juvestore-ban már nincs hazai mez? Itthon hol érdemes rendelni? Szeretnék egy Pirlósat.
Utoljára szerkesztette: Zsolti9014, 2015.06.07. 07:06:15
Hajrá Magyarország!
Ezt a barcát nem lehetett megverni, csak nagy mákkal max, szóval gratula a csapatnak, szép szezon volt, nem csalódás a második hely, hanem érdem.
Buffonnak pedig külön nagy grula, mert egy kivételes játékos.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
-Chiellini iszonyúan hiányzik
-Pogba szörnyen játszik, árnyéka önmagának
-Tevez sem remekel, bár alig jut el a labda hozzá
-Marchisio a Juve legjobbja eddig sztem
-ideges a csapat, még Buffonon is látszik a feszültség (lsd. a hibáját a végén...)
Mindezek mellett a Barca védelme is ki-kihagy, és ezt kellene sokkal jobban megbecsülni, és rohadtul kihasználni. Nem tudom, mit lehetne kitalálni, de remélem, Allegri tudja... A 2. félidőben ez nagyon kevés lesz, mert minden mélypontot nem fogunk megúszni.
Tehát méegegyszer sok sikert ,jó szurkolást és kellemes időtöltést. Mi amici.
Egyszer végre húzzuk be a döntőt! A kupát sikerült, azt pedig mostanában ritkábban nyerjük, mint a BL-t. 😄
Amici di nessuno...
3.Piqué
4.Rakitic
5.Sergio
8.Iniesta
9.Suárez
10.Messi
11.Neymar
14.Mascherano
18.Jordi Alba
22.Alves
#Juventus starting XI: Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra, Marchisio, Pirlo, Pogba, Vidal, Tevez, Morata. #JuveFCB #UCLfinal
Legalább a Juve twitterese értelmesen ki tudta egy sorba posztolni. Semmi meglepetés. Barzagli hál' isten vállalja a játékot. A sors fintora, hogy mindhárom berlini világbajnokunk a kezdőben?
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amúgy nem tudjátok, hogy mikor lesz a Barca-Juventus legendák vs. világválogatott gálameccs?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"