Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TifosoJuventino
Szegény guminõ, nem éppen arra a célra használják amire kéne... vagyis de félig igen 😄

CUORI BIANCONERI

szerintem nagyon jó helyen van az a banán... 😄
TifosoJuventino
Mondjuk én nem pont Materazzi seggébe tettem volna, ha normális csapatban lenne még jobb is lehetne sztem, lásd VB.

Vki mást kéne odatenni, de ti már tudjátok is a választ 😄

CUORI BIANCONERI

9csöves9
poén.ha nem tetszik,tiltsd le a képeket vagy ne gyere be

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fabio Capello
Istenem... miért kell folyton ezt csinálni? Ne legyünk olyanok mint az általatok megemlített 'fújjuve, merda juve' tagok odaát.

9csöves9
😄

gercse
thx, ezt az oldalt nem szoktam látogatni, de most már fav

TifosoJuventino
link

xD

CUORI BIANCONERI

gercse
úgyám, tehát adott a feladat nektek is 😊
nyerni kell

LasCar16
on:mettyú hagyjad a bianconeriket, nálunk mindig szívesen látott vendég vagy:ASDdss
on: 7végén zárkozhattok az északi tesókra😊) remélem teccene karácsonyi ajándéknak😊

#acm

gercse
szeretem ezeket a megjelenéseket 😊, tekintélyparancsoló 😄
na de hogy ne kegyen off,
Pavel, az #16277-ben említett interjút hol tudnám elolvasni?

arra céloztam, hogy ilyen logóval, meg aláírással írogat ide..
gabber_saviola
Mátyás, tudod merre van az Inter topik? Ha nem akkor megmutatom.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
jogos. igazad van <#eljen>

Hajrá Magyarország!

gercse

Zsolti9014
ebben mi a vicces?

Hajrá Magyarország!

😊)))

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Zsolti9014
ez így van!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Juventus Inter
olasz bajnok: 29 14
olasz szuperkupa: 4 3
olasz kupa: 9 5
BL: 2 2
KEK: 1 x
UEFA kupa: 3 3
Európai Szuperkupa: 2 x
Interkontinentális Kupa: 2 2
Intertotó Kupa: 1 x

x=nem találtam,és nem is volt kedvem interes oldalakon turkálni

ez a kis táblázat is Alexet igazolja,nincs olyan amiben többet nyertek volna nálunk, õk mindig csak üldözõk voltak,és azok is maradnak

Zsolti9014
az a majdnem megvédtelek, az csak egy figyelmetlenségembõl adódott, gyengébb pillanatomban 😄
azt kell mondjam, soha nem védeném meg 😄

Hajrá Magyarország!

gercse
Így van, meg amúgyis, nem kell másokkal foglalkozni, csak magunkkal 😊

TifosoJuventino
Ne hogy már megvédd, még is mit védenél?<#vigyor4>

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
Heheh, gyerekek én nem írok semmit 😄

CUORI BIANCONERI

Zsolti9014
most majdnem megvédtelek, de megláttam az aláírásodat, hát...
sztem változtasd meg!

Hajrá Magyarország!

nono84
Nekem az nem tetszik az interben, hogy talán az utóbbi idõben a kezdõbe nem is került saját nevelésû játékos. Az inter évmilliók óta nem nyert semmit és most ahogy megkapták a scudettókat egybõl kinyílt a szurkolóik csipája. Meg a te személyiséged is dobott még egy lapáttal a tûzre 😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
ez most teljesen normális volt

nem értette,elmagyaráztuk,ennyi.

Megjegyzem, nekem személy szerint sosem volt bajom az Interesekkel, személy szerint nem is ismerek egyet sem...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Én meg azt tenném hozzá, hogy azt elmúlt 100 évben /ahogy azt Del Piero is kiemelte/ az Intereseknek volt bajuk velünk.

Mert a Juve mindig 10-20 ponttal az Inter elõtt végzett a bajnokságban, és a nemzetközi kupákban is töb babér termett nekünk, mint nekik.

Interesek, magatokban keressétek a hibát.

Az un. bundabotrány pedig valóban csak feltüzelte bennünk is az ellentétet.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

ha ez neked fesztivál akkor bocs

asszem én most nem írok saját véleményt, mert már megkaptam a karácsonyi büntit, de tény, hogy nem itt kéne fesztiválozni ha interes vagy...
Zsolti9014
Annyit fûznék még hozzá, hogy az Interrel annyi a probléma, amit már írtatok, de elsõsorban a szurkolóikkal van gond, hiszen pl. egy Milan-drukker tud gratulálni a Juve-gyõzelméhez, az Intereseknek meg a merdás logó, meg az antijuvés aláírások sorakoznak fel.
Persze mindkét táborban vannak ellenpéldák, van paraszt Milanos és normális Interes is, nem a Milant akarom ezzel fényezni.

Hajrá Magyarország!

TifosoJuventino
Na mija cock van itt már megint xD

CUORI BIANCONERI

Trunks
egyetértek

Amici di nessuno...

gercse

Breki33
Ja fõleg az a csicska gyerek aki idejött a bajnokcsapatos logojával villogni és kötekedni.

És a te logo-d?

Kinek van köztünk olyan logoja amiben az intert merdázzuk?

Csacsi
Nekem csak annyi bajom van még plusszba az interrel, hogy nincs benne szinte 1 db olasz játékos sem. Ez eléggé szúrja a szememet. De persze ez saját vélemény. A másik, hogy olyan büszkén kiabáljátok a világba, hogy bajnokok lettetek abban az évebn, mikor a juvétól elvették, mintha megküzdöttetek volna érte. Plussz maga a mentalitásotok. Állandóan bejártok ide a Juventust szídni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
nekem mindig is bajom volt az Interrel,és ezzel a legtöbb Juvés így van

az,hogy ti kaptátok a bajnoki címünket és ti profitáltatok a legtöbbet az egészbõl az már csak hab a tortán

én csak azt nem értem hogy eddig az Interrel semmi bajotok nem volt szinte egy Juvesnak sem

DE

mikor visszasoroltak titeket a b-be akkor hirtelen elkezdtétek utálni az Intert, mintha õk lettek volna a hibások.
vagy csak azért mert mi kaptuk meg a bajnoki címet? vagy miért?

Breki33
Köszi, hát azse volt semmi
Zanetti

Breki33
A 3. gólunk elõtt ki adta azt a fantasztikus keresztlabdát?
mér kellene levenni? olyan mintha Jabba beszélne... 😄😄😄
amúgy kösszi! 😊
és természetesen Szép volt, SEBA!!
9csöves9
a hangot vegyétek le inkább😄

Gio gólja

TifosoJuventino
Az Interrel való rivalizálás most élesedett ki, mikor a pályán elvesztették, de végül mégis megkapták a bajnoki címet?

Történelmi szempontból õk kezdték el a rivalizálást, hiszen a Juventus mindig nyert, az Inter pedig mindig csak kergetett minket.

Totti és Nesta otthagyták a válogatottat: egyetértesz?

Ha a kvalitásaikat nézzük, természetesen nem. De tiszteletben tartom a döntéseiket. Nekem soha nem jutna eszembe az, hogy otthagyjam a címeres mezt.

Alex

Ez csak pár sor a nagy Alex interjuból, olvassátok el, eléggé tanulságos.

CUORI BIANCONERI

Trunks
Giovinco már most beférne a csapatba, jövõre vissza kell hívni.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
<#eljen><#worship><#taps>

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Giovinco gólt lõtt<#gonosz1>

Count Adyn
Roma x elt, de örülhetnek neki kb, Torino rughatott volna vagy 7-8 gólt ha nem ine balfaszok a kapu elõtt...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nono84
Salihamidzic játéka nekem is tetszett. Alex labdaátvétele a második góljánál extra klesszis megoldás volt. Így kell játszani idegenbe. Remélem botlik ma a Roma.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Count Adyn
Úristen a Torino a második ziccerét hagyja ki a szundikló Róma ellen:/ 2 játékos nem birta berugni üres kapura 3 méterrõl behalok...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"