Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CUORI BIANCONERI
Vki mást kéne odatenni, de ti már tudjátok is a választ 😄
CUORI BIANCONERI
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
CUORI BIANCONERI
on: 7végén zárkozhattok az északi tesókra😊) remélem teccene karácsonyi ajándéknak😊
#acm
na de hogy ne kegyen off,
Pavel, az #16277-ben említett interjút hol tudnám elolvasni?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
olasz bajnok: 29 14
olasz szuperkupa: 4 3
olasz kupa: 9 5
BL: 2 2
KEK: 1 x
UEFA kupa: 3 3
Európai Szuperkupa: 2 x
Interkontinentális Kupa: 2 2
Intertotó Kupa: 1 x
x=nem találtam,és nem is volt kedvem interes oldalakon turkálni
ez a kis táblázat is Alexet igazolja,nincs olyan amiben többet nyertek volna nálunk, õk mindig csak üldözõk voltak,és azok is maradnak
azt kell mondjam, soha nem védeném meg 😄
Hajrá Magyarország!
sztem változtasd meg!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
nem értette,elmagyaráztuk,ennyi.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Mert a Juve mindig 10-20 ponttal az Inter elõtt végzett a bajnokságban, és a nemzetközi kupákban is töb babér termett nekünk, mint nekik.
Interesek, magatokban keressétek a hibát.
Az un. bundabotrány pedig valóban csak feltüzelte bennünk is az ellentétet.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Persze mindkét táborban vannak ellenpéldák, van paraszt Milanos és normális Interes is, nem a Milant akarom ezzel fényezni.
Hajrá Magyarország!
És a te logo-d?
Kinek van köztünk olyan logoja amiben az intert merdázzuk?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
az,hogy ti kaptátok a bajnoki címünket és ti profitáltatok a legtöbbet az egészbõl az már csak hab a tortán
DE
mikor visszasoroltak titeket a b-be akkor hirtelen elkezdtétek utálni az Intert, mintha õk lettek volna a hibások.
vagy csak azért mert mi kaptuk meg a bajnoki címet? vagy miért?
amúgy kösszi! 😊
és természetesen Szép volt, SEBA!!
Történelmi szempontból õk kezdték el a rivalizálást, hiszen a Juventus mindig nyert, az Inter pedig mindig csak kergetett minket.
Totti és Nesta otthagyták a válogatottat: egyetértesz?
Ha a kvalitásaikat nézzük, természetesen nem. De tiszteletben tartom a döntéseiket. Nekem soha nem jutna eszembe az, hogy otthagyjam a címeres mezt.
Alex
Ez csak pár sor a nagy Alex interjuból, olvassátok el, eléggé tanulságos.
CUORI BIANCONERI
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!