Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
És kölcsön + opciós megoldásról írnak. Ez így még oké is lenne szerintem, bár továbbra is sokallom a támadókat.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

egyre inkább úgy néz ki, nem csak légből kapottak a jovetices pletykák, a gazzetta már odáig megy, hogy az 5 éves, 3.5 millió + bónuszos fizetése mellé megkapná tevez 10-es mezét is. marotta szerda - csütörtök körül találkozik majd az ügynökével.

9csöves9
Galliani remélem azért megvacsoráztatta

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szucsy89
miattatok bukjuk a már félig leigazolt j.martinezt

kapjátokbe😄
Trunks
Olvasom én is ezt a Jovetics-dolgot és nézek nagyokat. Már gyakorlatilag vettünk 4 csatárt, máskor kb. 5 évbe telt ez. 😄 Alapból azt mondanám, hogy jöjjön nyugodtan, de ha érkezik Dybala, Mandzukic, Zaza, (Berardi), akkor hova? Szerintem még 5 ilyen képességű csatár is sok 2 posztra. Berardi játszhatna a csatárok mögött, de akkor az gyakorlatilag egy 4-3-3, kérdés azt elbírná-e a védekezés.

Pogba szerintem is mehet 80-90-ért, a BL-ben mutatottak nem is indokolják ezt az árcédulát. De ha Vidalért lerak valami PL-klub 40 milliót, akkor ő is mehet nyugodtan.

Amici di nessuno...

ha jovetic érkezne, akkor berardi már biztosan nem. nekem van egy olyan érzésem, hogy ő támadó középpályás szerepkört kapna, ha tényleg itt kötne ki.

Grove4
Szerintem Jove már felesleges. Ennyi csatár hova? Kicsit orrnehéznek érezném a csapatot.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ilyen biztos nem lesz, mert morata nem szélső. ancelotti berakta oda csereként párszor első évében, gyanítom azért, hogy valahol mégis helyet kapjon, de nem az a posztja, és allegri minden bizonnyal nem is fogja ott játszani. berardival vagy joveticcsel lehetne 4-3-3-t játszani dybalával a széleken, de a tegnapi nyilatkozatából ítélve max továbbra sem gondolkodik komolyabban 3 csatáros felállásban.

Count Adyn
Kiváncsi leszek mi sül ki ebből, mindenesetre egy pogba-vidal-marci dybala-mandzukic-morata 4-3-3 brutálnak hangzik😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

marotta szinten minden héten lenyilatkozza, hogy pogba csak akkor kerül piacra, ha ő maga fogja kérvényezni, szóval én remélem, hogy nagy csapathoz méltóan tényleg megtartjuk az értékeink, és annyi történik, hogy elkezdtünk kicsit jobban költekezni mi is.

jovetic neve megint elkezdett felmerülni, nem egy lap hozza, hogy marotta jövőhéten találkozik az ügynökével. a legtöbb olasz csapat akarja, ha sikerülne elhozni, akkor berardi biztosan maradna a sass-nál.

9csöves9
Szerintem Pogba lesz a vezéráldozat a kp-n. Nekem olyan érzésem van, hogy már azt a pénzt költjük, csak okosan előbb gyorsan lezavarjuk az igazolásokat, ne húzzanak le minket a ránk zúduló vagyon miatt. Marotta siet, ez egyértelműen látszik, egyáltalán nem volt ez rá jellemző eddig. Mandzukicot egy délután alatt lerendezte, máskor 2 hétig még rágta volna az ügyet, hogy lefaragon 1 milliót vagy elbukja a játékost. Szerintem még júniusban lezavarja Berardit/Zazát,Pereyrát és akkor ott tartunk, hogy elköltöttünk 80-90 millió eurót, míg mások még el sem kezdtek szinte igazolni és még van 1-2 poszt ahova igazolnánk. Nagy kasza volt a BL-ben nem vitás, de annak egy jó része előre belkalkulált volt az amúgy sem túl nyereséges költségvetésben, nem hiszem, hogy amiatt jampiskodnánk ennyire.

Valószínűleg még nincs meg konkrétan a francia új csapata, de ők a beérkező ajánlatokból tudhatják, biztos nem fog apróért távozni. Bármennyire is sajnálnám, de szerintem jó döntés lenne, ki kell szállni belőle amíg ekkora a hype körülötte. Lehetne várni még egy évet a francia EB-ig, de ki tudja mi lesz addig, kockázatos lenne várni, ha most tényleg 80+-os ajánlatok érkeznek.

Marchisiot nagyon adom, bár korábban is voltak jó időszakai, ennyire kiegyensúlyozott jó teljesítményt sohasem hozott. Az új szerződéséhez fizetésemelés is járt, ezentúl évente 4 milliót kap. A következő Bonucci lesz ő is megérdemli. Na meg Moratáéval sem ártana foglalkozni, még olasz szinten is nagyon kevés az évi 1 millió nettó amit hazavisz...
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.06.20. 09:03:01

Lacee86
Allegri a SkySportson bejelentette Mandzukic érkezését.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Trunks
Megnéztem Sturaro kiállítását, egy vicc. Nem a piros lap, teljesen jogos, nem gondolkozott. De a svéd gyerek előtte 1 méterről tökön lőtte. Persze ő ezért semmit nem kapott. Mutatja, hogy provokálni sokkal jobban megéri.

Amici di nessuno...

Trunks
18 millió a bónuszokkal együtt. Akármi is lesz, ennyiért ajándék. Matrit 11-ért adtuk el egy éve? Meg ha Zazáért adunk 15-öt, akkor ennyiért hülyeség lett volna Mandukicot kihagyni. A 3,5 millió se egy kiugró fizetés. Llorente ezek után tuti távozik. Lesz verseny elöl, az biztos. Kicsit 97-re hajaz a dolog, akkor cseréltük le szinte a komplett csatársort.

Rendesen átalakul így a keret. Hátul gondolom nem lesz nagy mozgolódás, a középpálya még kérdéses. Pirlo közölte a múlt héten, hogy az EB-ig folytatja a válogatottban, hogy ez ránk nézve mit jelent, azt nem tudom. Pogba és Vidal távozhat még esetleg, ha tényleg hozunk egy trequartistát valahonnan, akkor érzésem szerint a chilei lehet az áldozat. Pogba, Marchisio, Vidal, Khedira, Pereyra, Sturaro+egy irányító már túl sok lenne.

Amúgy Marchisio 2019-ig hosszabbított. Nálam ő a szezon legkellemesebb meglepetése, nem tudom, hogy ez Allegrinek köszönhető, de idén újjászületett és a legstabilabb teljesítményt ő nyújtotta.

Amici di nessuno...

Count Adyn
Never forget😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
Legyen úgy. Ez szinte kigazdálkodható Llorente árából, egy 10-est minimum el kell kérni érte.

legtöbb lap amúgy nem 18 + bónuszokról ír, hanem 15 millió + 3 millió bónuszról. remélhetőleg ez a valóság, akkor beppe ügyesen csinálta megint.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.06.18. 23:08:35

9csöves9
Berardi amúgy ma is gólt lőtt az u21-esek Eb nyitóján. Rugani és Sturaro is kezdő volt, utóbbit kiállították, sanszos, hogy annyi is az EB-je. A földön fekve sípszó után fejberúgta egy svéd, amire Sturaro bepipult és amolyan Gattusosan (ha már hozzá hasonlítgatják) odanyomott egyet a képébe.

látom én is, legtöbb oldal kész tényként kezeli, mandzukic a miénk.

hát hajrá, cáfoljon rám, innentől viszont fel van adva a lecke allegrinek, hogy ezeket a támadókat hogy helyezgeti el. morata a tavalyi szezonja után kezdőt érdemel, mandzukic szintén nem a padért igazol ide, de dybaláért sem azért fizettük buffon óta a legtöbb pénzt. és akkor még nem beszéltünk a két sassuolosról...

9csöves9
friss a sztori, szóval percenként jönnek az új hírek. 18 millió+bónuszok, hétfőn orvosi, 3,5 millás fizetés
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.06.18. 22:45:01

9csöves9
Marotta Madridban volt ma és állítólag könnyedén meg is egyeztek a felek Mandzukicról, jövő héten már jöhet is orvosira. Az árra nagyon kíváncsi leszek, de tetszik, hogy nem hajkurászunk elérhetetlen célpontokat 2 hónapig.

Grove4
Persze Balotelli minden ökörségénél tapsikoltál.

Félreértés ne essék, hibázott, nem is kicsit, de azért ne essünk már át a ló túlsó oldalára!

Lacee86
Nem örülnék neki, ha kiraknák a keretből, de sajnos igaz, ami igaz, megérdemelné, akkor is, ha ő Vidal. :/ Azért a bocsánatkérés, és ahogy látszik, hogy őszintén bánja, mindenképp pozitív.

szucsy89
annyira tudtam hogy a "nem az én hibám volt" videó csak kamu, és odaállították hogy mondja be hogy megnyugodjon mindenki... hát, nem lett szimpatikusabb ember 😄 bár mindenki hibázhat, azért a büntetését megadnám neki (jogsi ugrott + kurva nagy pénzbírság, és még a keretből is ki kéne rakni de ugye az esélytelen)
Lacee86

"Ittam két italt, balesetem volt, ahogy mindenki tudja, a feleségem és sok más ember életét pedig veszélybe sodortam. Nagyon sajnálom. Mindenekelőtt meg akarom köszönni mindenkinek, aki támogatott egész idő alatt, amíg a rendőrségen voltam azok után, ami ma történt. Bocsánatot kérek a csapattársaimtól, az edző csapattól, a vezetőségtől, az emberektől és az egész országtól… Nagyon nehéz erről beszélnem, igazán zavarban vagyok attól, ami történt. Minden, amit tehetek, hogy bocsánatot kérjek, megérezzem az emberek támogatását és megmutassam a pályán, hogy ez a lehetőség, amit kaptam, ér valamit. És kérem a feleségem bocsánatát, a csapattársaimét, ahogy mondtam, az edző stábét és a vezetőségét. Meg fogok próbálni mindent, és mindent beleadok, hogy bajnokok legyünk. Ennyit szerettem volna. És azoktól az emberektől is bocsánatot kérek, akiknek balesetet okoztam, az én hibám volt. És bocsánatot kérek mindenkitől…" (Arturo Vidal)
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2015.06.18. 19:27:05

9csöves9
Persze, de nem is ott, hogy BL döntőzzünk rögtön megint jövőre. Legalábbis nem lehet elvárás. Ha hosszútávon gondolkozunk akkor ebbe a Dybala-Morata párosban iszonyat potenciál van és ha mögöttük nem kell újraszervezni a csapatot akkor a következő szezonban is jók lehetünk a BL-ben. Amúgy én sem hiszem, hogy ezzel a négyessel nekivágnánk a szezonnak, kockázatos.

Én abban biztos voltam, hogy a csatárok mögé nagyon akar valakit Allegri. Vidal és Pereyra csak kényszermegoldások voltak, ha egy kívánsága lehet Allegrinek akkor biztos, hogy arra a posztra kéri. Korábban beszéltük, hogy nem valami erős a felhozatal azon a poszton, Oscar az egyik, de én sem vagyok tőle elájulva. Talán De Bruyne tetszene a legjobban, de ő neki lesz PL kérője is és hát rohadt drága.

Trunks
"A bajnokságra szerintem bőven elég lenne ez a négyes."

De már nem ott tartunk, hogy a bajnokság a lényeg, nem? Ez a szezon megmutatta, hogy bizony a legjobbakkal is felvesszük a versenyt. Bízok én a fiatalokban, de ha Mandzukicot olcsón el lehet hozni állítólag 3,5 millás szerződéssel 4 évre, akkor szerintem hiba lenne ezt kihagyni. Ami érdekes, hogy nagyon pletykálják, hogy még jön egy játékos a csatárok mögé. Ez Allegri kívánsága. Nem tudom, ki lenne oda reális, ettől az Oscar gyerektől eddig nem vagyok túlzottan elájulva. Diego se vált be anno.

Amici di nessuno...

ezekkel kb. 100%-ban egyet tudok érteni.

szerintem sem lenne feltétlen hülyeség nekimenni a következő szezonnak akár ezzel a csatárossal, akkor sincs semmi tragédia, ha netán 5. évben lemaradunk az első helyről, de legalább szokják egymást ezek a fiatalok, akik a juventus jövőjét jelentik. ez viszont nem így fog történni, biztos nem fogunk egy 20-21 év átlagéletkorú négyessel bekezdeni, szóval szerintem mandzukic vagy valaki érkezni fog. jelenleg ő tűnik a legbiztosabbnak, viszont akkor tényleg, minek zaza?

másik mercatos hír, hogy tegnap állítólag befutott londonba az ajánlatunk oscarért, 18 millió font. én nem nagyon értem, miért akarná eladni a chelsea az egyik legjobb kreatív játékosát, főleg ennyi pénzért, de az is tény, hogy oscar elég sérülékeny, plusz a chelsea nem az a csapat, ahol halálra lenne becsülve egy edző vagy játékos.

ha allegri megkapja a kívánt emberét a csatárok mögé egy oscar-minőség képében, a kulcsjátékosaink maradnak, akkor tevez ide vagy oda, hatalmas reményekkel várhatjuk a szezont. arról nem beszélve, hogy marotta amennyiben lezavar egy mandzukic-oscar párost cirka 37 millióból, akkor megint megmutatja, hogy hogy is kell ezt csinálni. kár, hogy erre kevés az esély.

9csöves9
Nagyrészt egyetértek azzal amit Tevez kapcsán írtatok. Egy biztos, semmi értelme úgy maradnia, ha ő már nem akar. El tudom képzelni, hogy az idei év után már nincs sok motivációja a topfutballban, ennél jobb idényt nehezen futna a következő szezonban. Minden fél jól járt ezzel az időszakkal, de főleg mi, úgyhogy csak hálával tartozhatunk az Apacsnak. Neki a Boca, olyan mint nekünk a Juventus, én nem tudok rá neheztelni emiatt. Szerintem kapunk azért pár milliót, és ugye Tevez a legjobban kereső játékosunk, az ő bérét oda lehet adni olyannak, aki nem 1 évet maradna csak.

Vidal tegnap sajtótájékoztatót tartott, sírva kért bocsánatot Chilétől és a feleségétől, rettenetesen hülye volt. A válogatottból nem rakják ki, a szövetségi kapitány, a játékosok és a szurkolók is mellette állnak. A jogsiját elveszik, pénzbírság és havonta le kell jelentkeznie a milánói chilei nagykövetségen.

Berardi-Zaza kérdés. Minden attól függ szerintem, hogy milyen típusú csatárt hozunk még. Ha Mandzukicot akkor Berardi kell, ha egy játszósabb csatár akkor pedig Zaza. Sok múlik a taktikán is, ha marad a két csatár, akkor nem nagyon tudok elképzelni egy Mandzukic-Morata párost. Szerintem amúgy Berardi már megérett a Juventusra, és a Sassuoloban már nem nagyon érzem, hogy tudna fejlődni. Nem minden a játékperc, az is rettenetesen fontos, hogy hétről hétre kikkel és milyen körülmények között dolgozik az ember. Mivel Berardi több poszton is bevethető, szerintem Allegri találna neki bőven játékidőt.

Ha sikerül idén Pogbát és Vidalt is megtartani, akkor én ezzel a bitang középpályával megtámogatva még neki is mernék menni a szezonnak a Morata-Dybala-Zaza-Berardi négyessel. Morata kész játékos, szerintem óriási idénye lesz. Dybala ára pedig nyilván kezdőjátékost sugall. Ha nem csinál esetleg belőle Allegri trequartistát, vagy nem vált valami 3 támadós felállásra, akkor én azért nem hoznék a nyakára egy 25-30 milliós nagyobb nevű csatárt. A bajnokságra szerintem bőven elég lenne ez a négyes.

Trunks
Mandzukicon kívül egyetértünk. Berardival meg nem az a bajom, hogy nem tartanám elég tehetségesnek vagy akár érettnek arra, hogy nálunk szerepeljen. Viszont ha itt van Morata, Zaza, Dybala, plusz Mandzukic vagy valaki más tapasztalt, klasszis csatár, akkor nem látom Berardi hogy kapná meg az elég játékidőt. Viszont ha meg ő megkapná, akkor meg Zazára nincs semmi szükség. Az meg, hogy ne érkezzen senki más, és nekivágunk a szezonnak egy Morata-Dybala-Zaza-Berardi négyessel, akik közül a 22 éves spanyol játszott egyedül európai kupameccset, háááát, kissé túlzásnak érezném.

Amici di nessuno...

valahol nagyjából egyet értünk, csak bizonyos pontokon nem.

én sem mondtam egy pillanatig sem, hogy tevezt itt kell tartani, tudjuk a múltjából, hogy milyen hatással lenne ez a csapatra.

mandzukic nekem alapból nem szimpatikus, egy durva, sokat szabálytalankodó játékos, a védőmunkája mondjuk tényleg kiemelkedő. én nem csak a nyers számokat nézem, de az biztos, hogy az athletico "frissen" igazolt griezmann - mandzukic kettőséből a francia vitte azért a szezont. ennek okán gondolkodtam el azon, hogy oké, hogy sokat termelt a heynckes-féle 4-2-3-1-ben, de hogy nálunk ilyen felállást nem fog látni, abban szinte biztos vagyok. elvileg egója is van a srácnak rendesen, ezért nem csodálom, hogy a hasonszőrű guardiolával nem sokáig fértek meg egy csárdában, de ha tényleg cholo sem ragaszkodik hozzá, az jelent valamit.

berardival kapcsolatban ugyanazt tudom mondani. neki viszont nagy rajongója vagyok, és oké, hogy hány játékos mellett szerepel mondjuk a wikipedián az 'fw' betűpáros, de berardi nélkül konkrétan egy mandzukic, zaza, dybala, morata csatársor esetében egyetlen játékos lenne, akit nyugodt szívvel lehet tevez visszavont szerepkörében játszani, és az dybala. coman szerintem szinte biztos, hogy kölcsönben kezdi meg valahol a szezont. berardi két szezon alatt összehozott 30-31 gólos statisztikája szerintem mutatja, hogy érdemes vele megpróbálkozni, és nem feltétlen kéne azért padoztatni, mert 20 éves. a bl-ben még valószínűleg tényleg kevés, de akkor padozzon ott.

forzajuve5
Tevez miatt én marha pipa vagyok. szerintem se tisztességes a részéről, hogy így felrúgja ezt a nem túl hosszú idejű szerződését. pláne az után, hogy nálunk indult be újra a karrierje és újra a legnagyobbak közt volt emlegetve európában.
csapattal is jól kibaszik, mert nehéz lesz a pótlása. idén lehetett volna a többi szekciót erősíteni, és majd jövőre ráértünk volna egy klasszis csatárt keresgélni.

#41390: azért szerintem itt a pénzen megy a legnagyobb rugózás. nagyon sokba van a két játékos, ráadásul ez csak a fele játékjoguk. személy szerint azt mondom, hogy nem is érnek ennyit, de a vezetőség biztosan tudja mit csinál.

Vidal pedig tényleg nagy hülye volt, ha ő a hibás, ha nem. ittassan nem szabadott volna volán mögé ülni, pláne nem egy bivalyerős Ferrariba. pedig ahogy kezdte a copát, az alapján most mennybe mehetett volna Chilében...

Trunks
Hadd vitatkozzak veled. Bár szerintem se normális, hogy Tévez gyakorlatilag szerződést szeg, mi meg elengedjük, azért nem ennyire fekete-fehér a dolog. Bevett szokás, hogy ha a játékosnak egy éve vagy kevesebb van hátra a szerződéséből és nem akar hosszabbítani, akkor vagy megegyezik a klub és a játékos, és mindenkinek jobb, vagy mindenki szenved a szerződés végéig (játékos kikerül a keretből, klub feleslegesen állja a fizetést). Lásd Llorente utolsó bilbaói éve. Azért egy ilyen balhés játékost, mint Tévezt itt tartani, mert van még 1 éve hátra a szerződésből, hülyeség. Plusz többe is kerül és rontja a csapategységet is. Szerintem megegyezünk a Bocával vagy az apacs ügynökeivel, hogy valami minimális pénzért cserébe mehet, amerre lát. Mindenesetre szerintem is gáz, hogy ennek így van vége, ezt már tudhatta volna előre, és akkor a klub nem számít rá 3 évig, illetve kár volt itt 1-2 hétig húzni a dolgot.

Mandzukic véleményem (és nem csak az enyém) szerint az egyik leghasznosabb csatár a piacon. Igen, nem rúg 25-30 gólokat egy szezonban, de a laikusok kivételével mindenki be tudja látni, hogy senkit sem csak egy mutató (jelen esetben a lőtt gólok száma) minősít. Nyomás alatt tartja a védőket, rengeteget fut, helyet csinál a többieknek, stb. Ráadásul nem kerül x csillióba, mint sok "sztárcsatár". Az meg, hogy Guardiola nem tartott rá igényt, nálam egyértelműen pozitívum, látva a pusztítást, amit az elmúlt két évben a világ akkori legjobb csapatánál végbevitt. A nyugdíjas Xabi Alonso leigazolása gigászi fizetésért, majd minden esetben erőltetése; Rafinha, a klasszis jobbhátvéd, ezért a posztján a világ egyik legjobbja, Lahm játsszon egy teljesen idegen poszton és még sorolhatnám. Azt hiszem, a rendkívül gyenge eredmények ezeket a döntéseket is igazolják. Hogy Simeone nem tart a horvátra igényt, kissé aggasztóbb, mert az argentínt nagyon nagyra tartom, de hát ő másként gondolja a dolgokat. Ő se hibátlan azért, lásd Fernando Torres és a 3/19-es gólmutatója. Plusz már leigazolták Viettót a Villarrealtól.

Berardit meg nehogy visszahozzuk ebben az idényben, elöl mindenképp megleszünk létszámban és minőségben is, kár lenne őt padoztatni. Őszintén szólva Zazára nem tudom mi szükségünk van, egyáltalán nem tűnik klasszisnak a srác. A csatársor összeállítása ennyi hasonló stílusú támadóval jó felvetés. Majd Allegri megoldja. 😊

Vidalt nem kommentálnám különösebben. Hibázott, kapjon pénzbüntetést vagy közmunkát, bánom is én. Bár elítélem, és igenis, nekik is vállalniuk kell a következményeket, azért nem kell túldramatizálni a dolgot.

Amici di nessuno...

marotta elvileg kijelentette, hogy a futballista elsősorban ember, tehát ha tevez el akar menni, akkor haza ingyen elengedjük. szép gesztus, csak mi lenne, ha ebből rendszer lenne a futballvilágban. bárki, aki valamire hivatkozva fel akar rúgni egy élő szerződést, az simán kilép, és mi speciel a kívánt és szintén marha nevetséges 5 milliót eurót sem fogjuk megkapni a szezonban 29 gólos csatárunkért. valóban szép volt, amit itt 2 év alatt csinált, de ez így a végére minden, csak nem sikersztori.

mandzukicnak én személy szerint túlzottan nem örülnék, lehet hogy gólerős bizonyos játékrendszerekben, de van oka, hogy guardiola őt tette ki elsőnek a csapatból, illetve simeone sem ragaszkodik hozzá túlzottan. az is egy érdekes kérdés, hogy így mit csinálnánk 3 olyan csatárral, akik nagyrészt csak teljesen elől jók (mandzukic, morata, zaza + ha rajtunk marad netán, akkor llorente), mivel visszavonva rendesen csak dybala és berardi tudna játszani, de jelenleg berardi érkezése sem vehető készpénznek.

őszintén ezt sem értem túlzottan, hogy miért nem tudunk hetek, hónapok óta megegyezni 2 játékos ügyében egy olyan csapattal, akik második szezon óta köszönhetik az elsőosztályú tagságuk nekünk és ennek a két játékosnak. rugóznak itt azon, hogy nekik még kéne egy évig berardi, na de nehogy már ne tudjuk egy sassuolonak megmondani, hogy ennyi volt, a keretünkben akarjuk tudni. így is kapnának másfél játékjogért majd' 28 milliót, abból egy ilyen kaliberű csapat nehogy már ne tudjon erősíteni.

az utóbbi napok híreire pedig vidal copa america alatt tanúsított magatartása a korona, ezt különösebben nem is kommentálnám.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.06.17. 17:52:06

Trunks
Úgy néz ki itt a vége. Tévez ügynöke üzent, hogy Carlitos a Bocát választotta. Nagyon megkedveltem az elmúlt két évben, 0 hisztivel mindig odatette magát. Mégis így az elválás azért keserű szájízt hagy maga után. Nem tudom miért kellett itt húzni az időt, meg amúgy is elég köcsög dolognak tartom, hogy nem aláír egy szerződést, ráadásul nem egy 5 éveset, aztán fogja magát, és két év után felrúgja. Remélem azért valami kártérítést kapunk ezért, nem csak ingyen elengedjük a Bocába. Mindenesetre ha nem akar itt játszani, akkor menjen is. Majd jön helyette olyan, aki szívesen teszi.

Mandzukic lehet így a befutó. Személy szerint nagyon örülnék neki, védekezésből is keményen kiveszi a részét, bizonyított Heynckes Bayernjében és az Atléticónál is, még ha nem is lőtt 30 gólt az előző szezonban. Zaza is majdnem biztos érkezik 15 millióért, Berardi még egy évet maradhat a Sassuolónál.

Amici di nessuno...

limperatore

Il Nostro Calcio
2 hrs ·
Vidalt valószínűleg kiteszik a chilei válogatottból, mivel az éjszakai balesete során a szondázás alkoholos befolyásoltságot állapított meg.
Mindenesetre őrizetbe vették.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
Egyetértek, de nem fogják egy hazai rendezésű Copán az éppen legjobban teljesítő játékosukat kibaszni. Amúgy meg nem lehet tudni mennyi alkohol volt benne, gondolom ott nincs zéró tolerancia. Kapni fog egy pénzbírságot aztán helló, ugyanúgy mint máshol a celebek. Ők ráadásul ott kb. nemzeti hősök, nem holmi szappanopera sztárok.

szucsy89
mi az hogy nyilván nem lesz belőle semmi? remélem jól megbasszák, elveszik jogsiját stb... rá ugyanúgy vonatkoznak a szabályok. szánalmas, hogy istennek képzelik magukat ezek a focisták (legyen az akár milanos is), ezzel mások életét veszélyeztetve
9csöves9
Vidal elég jól aprít a Copán, 2 meccs 3 gól 2 gólpassz, erre éjjel balesetet szenvedett, összetörte a Ferrariját. Nincs baja, de volt némi alkohol benne. Nyilván nem lesz belőle semmi.

Trunks
De ez nem VB-rendezés, hogy abból Katar vagy a ruszkik közvetlenül profitálnak. Románia vagy Svájc fizetne azért, hogy ez esetleg jó lehet nekik? Közben pl. az angolokkal kibasznak. Ugyanígy a BL-kalapok átvariálása se értem mire jó. A portugál, ukrán vagy holland bajnoknak. Nagyon erősek anyagilag, mondhatom.

Amici di nessuno...

Lacee86
Nem látjuk át, h ezért pontosan ki kinek és mennyit fizetett. -.-

Trunks
Azt a kurva élet... az UEFA és a FIFA mindent elkövet, hogy a csapatok rangsorolása minél ostobább és igazságtalanabb legyen. Ha jól értem, júliusban zárul le a következő VB sorsolásához használt rangsor.

Jelenleg ez így néz ki:
1 GER Germany 1775
2 BEL Belgium 1509
6 NED Netherlands
7 POR Portugal 1229
9 FRA France 1164
10 ESP Spain 1147
11 SUI Switzerland 1146
12 ROU Romania 1115
13 ITA Italy 1101

Ha minden igaz, az olaszok 9.-ek, így csak a 2. kalapba kerülnek, míg Románia (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) az elsőbe... ha ma az olaszok ikszeltek volna egy kibaszottul TÉT NÉLKÜLI barátságos meccsen, akkor megelőzték volna Romániát. Gratulálunk FIFA, tényleg 50%-ban kell számítania az utolsó év eredményeinek, köztük a felkészülési meccseknek. Így legalább látszik, hogy Portugália bizony az elmúlt 5 év eredményei alapján 3 hellyel megelőzi Spanyolországot, Svájc két hellyel Olaszországot vagy a románok 6 hellyel a horvátokat. Vagy akár az osztrákok 19 hellyel a svédeket. Uramatyám.

Fasza lesz, amikor majd kihúznak egy Németország, Olaszország, Oroszország, stb. és egy Románia, Wales, Skócia csoportot.

Mi az értelme, hogy szétkúrják ezt is meg a BL-csoportok sorsolását is? Nem a nagyok hozzák a sok pénzt? Vagy ezt képtelen belátni a sok korrupt agyatlan hülye?
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.06.16. 22:42:18

Amici di nessuno...

9csöves9
Allegri elég konkrét dolgokat említett a legutóbbi sajtótájékoztatóján. Elmondta, hogy szeretné ha igazolnánk egy klasszikus 10-es játékost, konkrétan Oscart nevezte a Chelseaből, de azt is megemlítette, hogy Pastore,Isco,Di Maria és Kroos is nagyon szimpatikus neki. A csatárkérdésről is faggatták, szerinte nincs túl sok megszerezhető a piacon, Mandzukic és Higuain nevét dobta be, bővebben a horvátot méltatta. Fontosnak tartja, hogy Berardi,Zaza és Rugani is csatlakozzon a kerethez. Nem tudja még, hogy mi lesz Pogba és Tevez sorsa, de ha maradnak akkor még jobban oda kell tenniük magukat mint idén.

Trunks
De imádom ezeket a válogatott meccseket. Első félidőben megsérült De Silvestri, Buffon és Bonucci is. A samposat rögtön levitték hordágyon, Buffont a szünetben kell lecserélni, Bonucci meg talán folytatja. Reméljük legalább Marchisióval nem történik semmi...

Amici di nessuno...

Gabor77
Ajjaj....ez nem jó hír. Ha már elmegy, mehetett volna haza...

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Gabor77
Ajjaj....ez nem jó hír. Ha már elmegy, mehetett volna haza...

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Trunks
Sarri hivatalosan is a Napoli új edzője. Nem nagyon ismerem, de az Empolinál állítólag jó munkát végzett. Benítez teljesítményét szerintem hozni fogja sokkal kevesebből.

Paolo Sousa pedig a Fiorentina edzője - már majdnem hivatalos, de a szurkolók tiltakoznak a juvés múltja miatt. Kicsit "vihar a biliben" szaga van, játszott nálunk két évig 20 évvel ezelőtt, később megfordult a Parmában és az Interben, nem lehet mondani, hogy iszonyat ragaszkodna a klubhoz.

Tevezről nem értem miért nincsenek még hírek. Elvileg ma kellett volna kiderülnie, hogy mit is akar. Remélem nem húzza az időt a Copa végéig, jobb lenne mielőbb rendezni a dolgokat. Igazából pár héten belül ki is alakulhat a teljes keret, aztán lehet kezdeni a munkát.

Amici di nessuno...

forzajuve5
Marotta ma azt nyilatkozta, hogy nagy esély van Tevez távozására, nagyobb mint Pirloéra. én is nagyon pipa leszek ha nem a Bocába megy ha távozik

Trunks
Nagyon nagyot csalódnék benne, de nem is nagyon tudom elképzelni. Még ha hazatér a Bocába, el tudom fogadni, de mivel lenne jobb az Atlético vagy a PSG? Atletinél ott van Simeone, PSG több $$$, de csak nem ezek számítanak már a leginkább.

Amici di nessuno...

9csöves9
Egyre jobban aggasztanak a Tevezes hírek... Őszintén szólva kicsit haragudnék is rá, ha a Boca helyett az Atletibe vagy a Psgbe menne.

Amúgy ha már közösségi média, Sturaro feltett egy képet amin Berardival ölelkeznek az u21esek edzésén, futuro, juve, finoallafine hesstegekkel.