44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Ezalatt a BATE 3-0-ra veri a Romát 3 kapura lövésből.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.09.29. 21:58:03
  • wright
    Ezen a meccsen még én is tiszteletemet tettem :)
  • banok
  • 9csöves9
    De igen ezért is kedvenceim közé tartozott, soha nem fogom elfelejteni ezt a gólt. Jó volt visszanézni amúgy az egész összefoglalót, tökéletesen alakult, hogy az első félidőben előttünk parádézott Gigi, a második félidőben meg ebbe a kapuba esett a két gól, nem hittem volna, hogy Cáceres gólja utáni extázist még felül lehet múlni egy Alex góllal :)
  • Trunks
    Valamiért nem engedi úgy beszúrni, hogy ne az elejéről induljon a videó. 1:20-tól az első gól.
  • Trunks
    Hihetetlen. Ezen látszik, hogy teljesen el lett kúrva a mercato. Ide hoztuk Alex Sandrót gyakorlatilag azért, hogy tehermentesítse Evrát. Persze, megértem én, hogy most kellett lépni, mert jövőre elhozhatta volna más is, de lehet értelmesebb lett volna valakit hozni a jobb oldalra, ahol már tavaly is Lichtsteiner volt a csapat leggyengébb pontja. 3-5-2-ben wing backként meg rossz nézni. Tényleg kár érte, bár őszintén szólva már az elmúlt 1-2 évben is alig játszott a sérülések miatt, pedig hasznos játékos lehetett volna, középen és a jobb szélen is jó teljesítményre volt képes.

Plusz most visszanézve a dolgokat, egész sok fontos gólt szerzett a posztjához képest. Milan elleni kupadupla, Napoli ellen gól. Ez pedig örökre megmarad:

(nem ezen a meccsen voltál kinn, Csöves?)
  • 9csöves9
    Ki is tették. Eddig se volt sok szó a nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról, hát így valószínű már nem is látjuk többet Juve mezben. Kár érte, bírtam az Indiánt, de ez most teljesen érthető lépés.

Most az a szívás, hogy sérült Lichtsteiner, Pideon meg nincs nevezve a BL-re, tehát kőbe van vésve a 3-5-2 a Sevilla ellen.
  • 9csöves9
    Akciógólt meg annyit szerez kb. mint Cáceres. Nem hittem volna amúgy, hogy újra elkezded szopni ezt a majmot, azt hittem véget ért a szerelem amikor eligazolt a Poolba.
  • szucsy89
    ő kompenzája ezekkel

• Trunks
    Így már rémlik. Nem annyira követem az ilyeneket, őszintén szólva elég hidegen hagy. Közben olvasom, hogy lehet kikerül a keretből, most ezt mérlegelik. Állandóan sérült, lábadozás közben meg nem ilyeneket kellene csinálni. Ebben mondjuk egyetértek.
  • Count Adyn
    Kis kedvecned hány autot zuzott le eddig 4-5 öt?:D
  • 9csöves9
    Még Conte alatt már megcsinálta Cáceres is, akkor ha jól rémlik egy Porsche volt az áldozat és a jó Martin fejét is úgy kellett összevarrni.

szerk: itt is van

Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.09.29. 12:26:28
  • Trunks
    Ismét? Nem Vidal szokta ezt csinálni? Mindenesetre legalább ezen a területen sikerült pótolni.
  • szucsy89
    eltiltanám a profi sporttól is
  • 9csöves9
    Cáceres ismét összezúzott egy autót, ezúttal egy Ferrarit. Természetesen ittasan, bevonták a jogsiját, sérülés nem történt.
  • Trunks
    Az inter-szurkolóknak küldeném:
  • Lacee86
    Öröm nézni. :D
  • 9csöves9
    Gondoltam megnézem most már az Intert mi újság van. Kicsit segít a lelkiállapotomon na. :D
  • Trunks
    Jól benyeltük amúgy a sorsolást. Rögtön az elején egymás után jönnek a nehéz idegenbeli meccsek. Ez azt is jelenti, hogy azért később ebből a hátrányból visszaszedhetünk otthon.
  • 9csöves9
    Nincs mese el kell kezdeni hozni a hazai meccseket. A következő 7 meccsünkből 5 otthon lesz, idegenben pedig az Inter és a Sass. Milánóban mostanában nem teljesítünk rosszul és most rendesen súlya is lesz a meccsnek. Annak kell lennie a fordulópontnak.
  • Trunks
    Szerintem büntetésként nézhet majd EL-meccseket. Tapasztalatból mondom pláne a csoportmeccsek igazi ínyencségek, egy élmény nézni őket. Különösen, ha decemberben valami jó kis helyen kell játszani idegenben.

• Lacee86
    A topikban trollkodásod úgy gondolom, megmarad egy ideig pót tevékenységnek nálad, mert sok Milan BL/EL meccset jövőre se fogsz látni valszeg. ;)
  • szucsy89
    én látom a párhuzamot, mindkét csapat fos :D
  • Trunks
    Ez teljesen hülyeség. A kettő össze se hasonlítható. A 2010-es interből szinte mindig a pályája csúcsán vagy kicsit azután volt. Törvényszerű volt a hanyatlás, ott kellett volna több kulcsembert egy rakás pénzért eladni, ehhez képest Sneijder vagy Milito is maradt, amíg már semmit nem értek. Ehhez képest nálunk az igazán fontos játékosok közül csak Tévez (tulajdonképpen még ő is simán jó lehetett volna, de inkább nem akart már ezen a szinten játszani) és Pirlo öregedett ki, viszont tőlünk távoztak is, nem maradtak, amíg saját maguk paródiáivá nem váltak. Vidalt pedig eladtuk, amikor a legtöbbet lehetett érte kapni. Valamint a befolyó pénzeket befektettük fiatalokba (Dybala, Zaza, Rugani, Alex Sandro, Hernanes, Lemina). Nem igazán látom a párhuzamot az előző évi BL-döntő és az idei gyenge szezonkezdet kivételével.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.09.27. 15:02:12
  • Lacee86
    Igen, ez is igaz teljesen.
  • limperatore
    Hasonlo szitu az interhez 2010 utan
  • 9csöves9
    Amit óriási hibának érzek (és már nyáron is megjegyeztem), hogy egy ekkora átalkuláshoz képest kurva karcsú volt a felkészülés. Játszottunk kb 3 komoly meccset, ez édeskevés amúgy is, pláne így.
  • Lacee86
    Konkrétan az az érzésem van Pogbával kapcsolatban, mint aki egymaga akarja megváltani a világot. Össze-vissza cselez (amik rendszerint nem is jönnek be mostanában), teljesen a "csakazértismegmutatom" mentalitással játszik. Én továbbra is Marchisio hiányát érzem nagyon, illetve annyira jó lenne már látni azt is, hogy Khedirával mit tudunk kezdeni. Az a baj, hogy már jó pár meccse tart az idény, de még nem volt olyan, hogy a teljes repertoárból, mindenféle kompromisszum nélkül tudott volna Allegri válogatni. Így pedig -főleg egy ilyen átalakulás után- nagyon nehéz.
  • 9csöves9
    Ha fordított esetben történik ez a végén és mi vezetünk 2-1-re akkor Orsato nem hagyta volna el élve Nápolyt és ment volna a szokásos nóta. Én amúgy kurvára utálom, ha ilyeneket befújnak.

Amúgy egyetértek, nem azzal van itt a gond, hogy Rómában és Nápolyban kikapunk 2-1-re. A történelem legerősebb Juventusai is megtették már ezt. A nagy baj, hogy tisztán látszik, hogy nincs csapatunk, csak kurva jó focisták egymás hegyén hátán. A nyári távozókkal a vezéregyéniségek hiányoznak a csapatból, ezt sajnos úgy néz ki huszonéves srácokkal nem lehet pótolni. Pogbán látszik ez a legjobban, konkrétan kabaré a csávó így Pirlo Vidal és Marchisio nélkül, összeroppantja a teher és csak erőlködik. Nem tudom agyilag van e olyan szinten,hogy ebből a gödörből kijöjjön. Kezdésnek megpróbálhatná alázattal és küzdéssel kompenzálni azt, hogy éppen nem jön össze semmi, nem az első rossz passz/csel/lövés után összeomlani és flegmázni, hisztizni.
  • Trunks
    Ez a végén itt szerintem 11-es volt, ha maga előtt kalimpál a kezével a gyerek, akkor hiába a földről pattan oda. Szorítsa le, és akkor nincs ilyen. Pont olyan x-es meccsnek tűnt, amilyet általában Nápolyban játszani szoktunk. Jókor jött a góljuk, onnan futottunk az eredmény után, és kontrázni jól tudnak. Érdekes eddig a bajnoki teljesítmény: idegenben megjártuk a két legnehezebb helyszínt és ki is kaptunk + szintén nem könnyű Marassiból elhoztuk a három pontot. Az otthoni mérleggel van inkább a gond, ott kellett volna mindhármat hozni gyenge-középgyenge ellenfelek ellen. Ez a mai teljesítmény nem volt se rossz, se jó, inkább az eddigi bénázások miatt ég a ház.

Pogba tud egyáltalán szabadot lőni? Mert az eddigi nem tudom hány, talán 5-6 próbálkozásból egyik se találta el a kaput. Persze Pirlo se találta el mindig, de ha igen, akkor általában gól lett belőle.
  • limperatore
    Pedig jobbak voltatok sokkal elso felidoben, pont akartam tenni juvera mikor jott a gol a semmibol
  • Trunks
    Szép gól volt. A baj az, hogy Hernanes lehet a csatárok mögött még hasznos lehetne, de a védők előtt teljesen súlytalan, nem tudja elosztani a zsugát. Nagy szarban vagyunk, amíg Marchisio vissza nem jön.
  • Trunks
    Valszeg még szélsőhátvédként a leghasznosabb (vagy inkább legkevésbé nem hasznos) Padoin, de azért nem értem Cáceres miért nem lenne jobb megoldás.
  • Count Adyn
    Főleg hogy Zaza-Dybala páros kezd :)
  • Trunks
    Az argentín válogatási szisztémát inkább hagyjuk. Tevez amikor Messi után a legjobb formában lévő csatár volt, akkor se kapott meghívót. Inkább behívták a Werdernek az argentín csatárát, aki életében rúgott vagy 3 gólt. Akkor Romero a kezdőkapus, akitől a Samp szurkolói örültek, hogy sikerült megszabadulni. Dybalát is miért most hívják be? Az előző válogatott szünet előtt legalább játszott, tavasszal a Palermóban lőtte a gólokat. Úgyhogy ezekbe kár többet belelátni. Igazából a legjobb az lenne, ha meg se hívnák, legalább nem kell utazni meg nem sérül le.
  • preziosi
    egyáltalán nem lepődnék meg, ha dybala ma is padozna. marrottának volt egy nyilatkozata a tuttosportnak, amiben arról beszélt, hogy nem várja senki el dybalától, hogy egyből tevez örökébe lépjen, ezért nem szánnak neki kulcsszerepet erre a szezonra. megkap minden szükséges időt, hogy a jövőben a juventus kulcsfigurája lehessen. ő egy igazi bajnok, mindenki nagyon örül, hogy minket erősít, bla, bla. közben már a nemzetközi sajtó is elkezdett cikkezni arról, hogy miért van, hogy a válogatottba behívják, nálunk viszont nem kap lehetőséget.
  • 9csöves9
    Este vizitálunk a kolerásoknál, vendégszurkolók persze ismét nem utazhattak a meccsre...Két várható kezdő tartja magát, de nem lennék meglepve, ha egyik sem lenne végül:

3-5-2 : Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Evra,Pogba,Hernanes,Lemina,Cuadrado-Morata,Dybala
    4-3-3: Buffon-Evra,Chiellini,Bonucci,Padoin-Pogba,Hernanes,Lemina-Pereyra,Morata,Cuadrado

Közben Allegri a napokban tartott sajtótájékoztatót, szerinte a játékkal nincs nagy baj, a szerencsének, valamint a sok fiatal játékos tapasztalatlanságának köszönhető a vergődés. Van benne valami, ha a statisztikákat nézzük az összes topbajnokságot figyelembe véve nekünk van a legtöbb lövésünk (21,2/meccs), egészen borzasztó a helyzetkihasználásunk. Állítása szerint hamarosan teljes kerettel készülhetünk, ennek megfelelően kb. még aznap kiderült, hogy Lichtsteinerre hosszabb kihagyás vár. Asamoah már nevezve lett a mai meccsre is, Khedira az első csapattal edz.
    Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.09.26. 10:49:40
  • Trunks
    Most én se írnám le az Intert, bár azért a padjuk bőven nem ilyen, mint a kezdőcsapat. 1-2 sérülés (pl. Joveticsnél szinte boritékolható), aztán kérdés hogy bírják. De a top3-at bárhogy simán hozni kell. Nem tragédia, ha nem leszünk megint bajnokok.

Most jönnek az igazán fontos meccsek: Nápoly a hétvégén, Sevilla szerdán.
  • 9csöves9
    Oké, de lassan abba lehet hagyni a legyintgetést az Interre, az ilyen zsinórban aratott győzelmek annyi plusz önbizalmat adnak egy csapatnak, hogy még ez a kókler Mancini is valami dicsőséges hadvezér lesz az élükön. Oda kell figyelni, kezdésnek Milánóban nyerni kell.
  • 9csöves9
    Ez biztos. A BL döntős, zsinórban négyszeres bajnok még nyáron elkölt egy 130 milliót a keretre akkor egyértelmű, hogy az edző viszi el a balhét.