44078

ibogldrc.jpg

• preziosi
    így is elég izgalmas lesz a bajnokság, mivel a firenzeiek is jól jártak sousával, meg a napoli is sarrival. nyilván nem fogja minden meccsét megnyerni a sousa-féle fiorentina, meg a nápoly sem fog mindenhol négyeket rugdosni, de szerintem nagyjából kiegyensúlyozott teljesítményt hozhat mindkettő, és akkor még ott a roma, inter, lazio. milan továbbra is kilátástalan, semmi középpályájuk nincs, így meg aztán tök mindegy, hogy hány 30 milliós bacca rohangál elől. a torino még lehet egy meglepetés, régóta klasszul végzi ventura ott a munkát.

benzema elég korrekt módon termeli a gólokat benitez irányítása alatt, ha ez a formája sokáig kitart, úgy még kevesebb értelmét látnám a real részéről, hogy visszavegye moratát. jobban fogalmazva morata részéről látnám kevesebb értelmét, a realnak igazából mindegy, hány játékost pihentet a padon és mennyiért.
  • Lacee86
    Én a szezon elején azt gondoltam, hogy a Milan idén jobban beszáll majd a buliba. De nagyon úgy fest, hogy nem így lesz. Persze azért még lesz egy téli átigazolás, rengeteg idő van még, szóval bármi lehet. A Juve se a 12. helyen fog zárni, ezt azért leszögezhetjük. :D
  • Trunks
    Rossz nézni ezt a Milant. Elszórtak egy rakás pénzt, és a csatársort leszámítva ugyanaz a hatás, mint az elmúlt években. Pedig egy jó Milannal még rohadt izgalmas is lehetne a bajnokság.
  • Trunks
    Kicsi a minta, de eddig úgy tűnik Dybala magabiztosan értékesíti a 11-eseket, ezzel azért néha meggyűjt a bajunk az elmúlt években. Lehet Marchisio rúgná, ha játszana, tavaly amikor nem volt Vidal és Tévez az inter ellen ő végezte el.

Pogba szabadjaival meg nem az a baj, hogy nem találja el a kaput, mert nem az a lényeg. Sok olyanra emlékeztek, hogy Pirlo szabadját védték? Nem, mert ha jól eltalálta, akkor vagy nem sok esélyük volt vagy épphogy elkerülte a kaput. Pogbánál az a gond, hogy nem is látom, hogy közel járna a gólhoz, olyan reménytelenek a kísérletei. Lehet éppenséggel, hogy edzésen jól rúgja, meccsen meg túlságosan görcsöl. Nem tudom mi lenne a megoldás.
  • preziosi
    pogbával meg kell várni marchisio visszatérését, viszont ha vele és khedirával is ezt a teljesítményt fogja nyújtani, le kell ültetni kicsit a padra, aztán elkezdeni terhelni leminát. a szabadrúgásaival kapcsolatban önmagában baromi idegesítő, hogy egyik sem talál kaput, annak tükrében meg aztán főleg, hogy dybala és hernanes valószínűleg azért eltalálná.

hernanes mondjuk szerintem nem fog sok sót megenni, támadó középpályásként még csak-csak hasznát vennénk, de minden jel arra mutat, hogy maradni fogunk ennél a 4-3-3-szerű felállásnál, amiben totálisan használhatatlan. megjegyzem, szerintem is ezt kéne erőltetni, méghozzá ezzel a morata-dybala-cuadrado hármassal elől, felesleges lenne visszatérni a 4-3-1-2-höz azért, mert allegrinek az a mániája.
    Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.10.04. 20:29:56
  • 9csöves9
    Szerintem jó volt ez, legalábbis az előzőekhez képest. Ebben a helyzetben nem számít semmi csak a győzelem, nem kell keresni most a hibákat. Mondjuk ahogy láttam Allegrit ő majd úgy is megteszi.

Pogba szabadjai teljesen kiakasztóak, de nem véletlenül erőltetjük, kell az önbizalmának. Nem hittem volna, hogy neki lesznek ezzel problémái, de nagyon látszik rajta, hogy lassan nem hiszi el, hogy bármi is összejöhet neki, teljesen frusztrált.

Azt mondjuk nyugodtan Allegri is megmondhatná ki mit rúgjon és akkor nem lenne ebből probléma. A 11-esnél is úgy kellett Dybalának rádumálnia Moratát, rögtön őt is kereste a gólörömnél egyből. Nincs igazi vezér a mezőnyben, minden egyes meccsen látszódik.
    Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.10.04. 20:28:05
  • Trunks
    Szerintem nem volt ez olyan rossz. Mondom, az elejét lekéstem, a gólt nem láttam, de utána nem sok köze volt a Bolognának a meccshez. Pogba továbbra is lófasz sajnos, viszont a Khedira-Marchisio tengely ütős lesz. Ha 3-1-re vezetünk miért kéne széthajtania magát mindenkinek az utolsó 10 percben? Legalább nem sérül le senki, az eredményt is jobban őrzi a labdajáratás, szerintem ezzel nincs gond.

Az inter meccsét meg nem láttam ma, viszont az első 5 fordulóban a kiesőjelöltek, középcsapatok ellen mindig összeszenvedtek egy egy gólos győzelmet, majd az első értelmes csapat, aki szembejött, agyonverte őket, most pedig ikszeltek Genovában. Ettől miért kell annyira hanyatt vágódni? Szerintem örülnek, ha meglesz a BL-selejtezős hely. Ne felejtsük el, attól hogy pár pont hátrányt összeszedtünk, még mindig bőven mi, aztán a Roma a favorit. Jóval utánuk a Napoli és az inter.

Pogba szabadjai tényleg reménytelenek. Akartam írni, hogy valaki számolja hányat rúgott eddig fölé?
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.10.04. 20:05:01
  • preziosi
    a bajnokságban továbbra is ugyanúgy szenvedünk, mert aztán erre sem mondhatja senki, hogy egy szép győzelem volt. tulajdonképpen boldog-boldogtalan betalál ellenünk, az előzetes negatív felhangok ellenére pedig a nem rég még sérült khedira toronymagasan a legjobb középpályásunk az elmúlt 2 meccs alapján. az sem tetszett túlzottan, hogy az utolsó 10 percben olyan üres labdajáratásokat toltunk, mintha éppen 7-1-re vezetnénk egy előkelő helyezés birtokában a tabellán.

ha nem sérül le senki, mert azt mindig hozzá kell tenni, akkor elvileg a válogatott szünet után teljes lesz a keret. hát ennél már csak jobb lehet. toltunk egy 6 pontos hetet, de ez nem jelent semmit, az inter meg már mutatott játékban is jó lenne jelezni, hogy mi is bele akarunk szólni a dobogó állásába.
  • Lacee86
    Hát lehet, mert jó szabadot még nem lehetett látni tőle. :D
  • preziosi
    pogba a szerződésében harcolta ki, hogy ő lőhesse a szabadrúgásokat? én nem emlékszem olyanra, hogy akár csak a kaput eltalálta volna, de folyamatosan ő áll oda. rendkívül idegesítő. akkor miért vettük hernanest? az alapján, amit eddig láttunk tőle, nagyjából neki a pontrúgásokban ki is merülne a haszna, de azokat sem kapja meg.
  • Trunks
    Ordas nagy kamu tizenegyesnek tűnt, de most jól jött. :) Igazából lekéstem az első negyedórát, de állítólag eddig 5 lövésből 4 gólt kaptunk hazai pályán a bajnokságban.

#41982: Hernanes sajnos úgy tűnik annyit ér, mint gondoltam. Pirlóhoz annyiban hasonlít csak, hogy mindketten lassúak. Csak a Maestrónak nem volt szüksége a gyorsaságra, mert anélkül is megoldotta. Hernanes viszont középgyenge mind támadásban, mind védekezésben. Rádaásul szinte mindig odapasszolja a legközelebb állónak, a játékot nem tudja szervezni. Ha Marchiso és Khedira egészséges marad/lesz, akkor nem hiszem, hogy sok kenyeret fog megenni nálunk.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.10.04. 19:29:55
  • Lacee86
    Hernanesnek nem kellene erőltetnie ezeket a távoli lövéseket...
  • Trunks
    Azt hiszem eléggé követem a nemzetközi focit, még ha olasz focin meg néhány BL-meccsen kívül nem is szoktam nézni. De a felsorolt nevekből párat nem is ismerek, ami azért eléggé nevetségesen hangzik, mivel ugye arról beszélgetünk (elvileg), hogy ki volt az elmúlt év 50 legjobbja. Az egész egy vicc. A szavazás is. A válogatottak csapatkapitányai, akik a haverokra voksolnak. Amúgy is a kis zselés buzi vagy Mesike kapja, mondjuk legalább idén jogosan.
  • Lacee86
    Ugyanolyan komolytalan, mint a FIFA manapság. De Buffon nyilatkozata erről mutatja, mekkora sportember is ő. Egy legenda ő már, bármi is legyen.
  • 9csöves9
    Aranylabda listát láttátok? Nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek rajta, de inkább az utóbbi. Bármennyire is komolytalan szarság lett az egész, óriási szégyen, hogy lehagyták róla Buffont. Szinte az egész olasz futballtársadalom felháborodott rajta, rengetegen megszólaltak ennek a kapcsán. Csak pár név: Ospina,Medel,Paulo Guerrero,Atsu,Son,Vargas,Luongo??? hát mi a büdös szar ez?
  • 9csöves9
    Hallani olyan hangokat is, hogy egy ilyen után fél évet ki kéne hagyni... Nagy harcos a svájci, de nem hiszem, hogy ezek után kockáztatni kéne, láttunk már elég tragédiát az utóbbi években a futballpályákon. Nagyon sajnálom. :(

Allegri a sajtótájékoztatóján elhintett néhány dolgot, szóval nagy meglepetések nem lesznek a kezdőben. Állítása szerint ugyanaz a kezdő 11 lép pályára mint a Sevilla ellen, ennek ellenére az újságok Sandrot írják Evra helyett. Támogatnám. Asamoah és Padoin is fognak játékperceket kapni. A sérültek állapotáról is esett szó, Pereyra izomfáradtság (nem ő az első már idén), Sturaro húzódás, de egyik sem komoly dolog, szerinte a válogatott szünet után Marchisioval és Mandzukiccsal együtt mindegyikük hadrafogható. Cáceresről annyit mondott, hogy jó állapotban van, de továbbra is a klub álláspontja szerint nem készül együtt a csapattal.

• Lacee86
    Akármennyire is gyengélkedett itt az utóbbi időben Lichti, sajnálnám, ha nem folytathatná a profi futballt. Mielőbbi jobbulást neki!
  • preziosi
    lichsteinerre minimum 30 napos kihagyás vár, műteni fogják a szívproblémája miatt. kérdés, hogy így közel a 32-höz mennyire fogja egy szívprobléma után erőltetni ezt a fajta futballt, érthető lenne, ha nem kockáztatna. caceres ugye ki lett rakva a keretből, tehát kijelenthető, hogy nincs jobboldali védőnk. cuadrado tudását nem fogjuk oda elpocsékolni, tehát vagy barzából lesz stabilabban szélső, vagy marad padoin...

moratát megint megkérdezték a maradásáról, a mostani nyilatkozata már jóval sejtelmesebb volt. szerinte tiszteletlenség lenne a klubbal és a csapattársaival szemben, ha választ adna arra, hogy marad-e, ezért csak a jelennel foglalkozik. mindenki döntse el maga, ez mit is akar jelenteni. valószínűleg nyárig 120 féle variáció fog napvilágot látni a dologgal kapcsolatban, ezekre többnyire felesleges is felülni, de az biztos, hogy a vezetésnek mindent el kell követnie, hogy itt tartsa.
  • preziosi
    nagy győzelem volt a szerdai, de jó lenne, ha a bajnokságra is áttevődne a fellángolás, mert két egymást követő jó meccset még nem láttunk a csapattól.

biztató hír, hogy a borgaro elleni felkészülési meccsen marchisio 30, asamoah 60 percet játszott, a ghánai gólt is szerzett. úgy fest, szép lassan megmutathatja a csapat az igazi erejét, bár ehhez az is kell, hogy ne sérüljön le majd szokásosan másik két-három játékos azonnal. szerintem, ha a bologna és az inter ellen tudnánk szerezni 6 pontot, az jelentene akkora lökést a csapatnak, hogy el tudjunk kezdeni komolyan felzárkózni.
  • Count Adyn
    David luiztól röhögőgörcsöm támad ahányszor látom, eszembe jut a VB a fejéről mindig:DD
  • Trunks
    A Juve történetének egyik legjobb ár-érték arányú játékosa Pirlo mellett. Mennyiért szereztük, 6 lyukas labda? Valami hasonló. Sajnos Allegri nem favorizálja a 4-4-2-ben, de tegnap néha jobbhátvédet játszott, egész kiválóan, pláne az adottságaihoz képest. Cuadradónak is adott egy remek passzt az első félidőben+ Moratának az assziszt, védekezésben meg hozta a szokásosat. A vicc, hogy a hét csapatába tuti csak azért került be, mert adott egy gólpasszt.
  • Kaplan
    Szerintem Marty jó arc! :D
  • Lacee86
    Érdekes. Barzagli sokszor észrevehetetlen, de ezen a poszton végül is inkább ez a jó. :) Stabil, megbízható játékos, az biztos.

• Lacee86
    Speciel ezen én is nevettem. :)
  • szucsy89
  • 9csöves9
    Közel volt ez azért a teltházhoz. A Sevilla szektora volt teljesen üres, jöttek vagy 50-en, meg a Sud melletti két sarokból középre tömörülnek a szurkolás meg a jobb kilátás miatt. Nagyon feltűnőek ezek a fehér székek ha üresen vannak hagyva.
  • Trunks
    Onnan, hogy beállt Immobile tudtam, hogy nem fogunk gólt kapni. Meg igazából olyan lett volna, ha beszopjuk, mint a Frosinone ellen. Első félidőben volt egy kósza lövésük, azon kívül piknikezhetett Buffon.

Ami kicsit szomorúbb, hogy egy ilyen meccsen nem volt teltház. Nem mondom, hogy a Sevilla egy Barcelona, de azért mégiscsak egy fontos hazai BL-meccs volt. Meglep, hogy nem kelt el minden jegy.
  • Trunks
    A Gladbach ellen otthon pedig gyakorlatilag le is lehet rendezni a továbbjutást. Ilyen is rég volt.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.09.30. 22:48:43
  • Lacee86
    Telibe találtam a végeredményt, yeah. :) Én is akkor nyugodtam meg igazán azért, mikor meglett a 2. gól. Csak így tovább! :)
  • 9csöves9
    Na ez tetszett. Bár végig fostam, hogy egy helyzetből beszopjuk ahogy illik. Cityt megmentette egy 11-es a végén, de azért így is jól néz ki a tabella. Idén úgy néz nem kell rettegve nézni az 5. 6.fordulót.
  • Trunks
    Hú, ez de tükörsima volt. Nagyon gyengének tűnik mondjuk a Sevilla, pláne így tartalékosan. De végre a középpálya és a játék is jónak tűnt. Khedirától kezdésnek remek volt. A védőmunka elsőosztályú, összjátékban is jó volt. Jön még Marchisio és jó lesz ez.
  • Lacee86
    Én azért Khedirának is örülök, h végre játszik. Nem ismerem túlzottan, de kíváncsi vagyok, mit tud. A meccs elején az a mentése hátul nagyon szép volt.
  • Trunks
    Moratát csak a BL-ben kéne játszatni. Zsinórban 5 gól. Komolyan mondom szinte több gólt szerez Európában, mint a bajnokságban. :) Cuadrado megint jó, Dybala viszont szinte észrevehetetlen, eddig nem igazolja, hogy neki mindenképp kezdenie kellene.
  • Lacee86
    Köszi. :)
  • Rockynhooo
    Itt szinte mindig van, minden focihoz. Válaszd ki a neked megfelelőt.
  • Lacee86
    Jó streamet tud valaki? Nincs Sport2-m sajnos. :(
  • Rockynhooo
    ‪#‎Juventus‬ starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Cuadrado, Khedira, Hernanes, Pogba, Evra, Morata, Dybala
  • Trunks
    Valami ilyen várható este:

JUVE (4-3-3): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini, Evra; Khedira, Hernanes, Pogba; Cuadrado, Dybala, Morata.

Sokat nem tud variálni Allegri. Megmondta, hogy Khedira játszik esetleg még Lemina kezdhetne, de ő mostanában elég sokat játszott, kell neki is a pihenő. Kíváncsi leszek Khedirára, remélem nem sérül megint meg. Bár nyilván elsőre nem kell tőle nagyon sokat várni. Érdekes, hogy ilyen meccsen játszatja először Allegri.
  • Lacee86
    Végül 3-2 lett, de ez még így is vicc. Egyébként tőlünk -a Seria A-tól függetlenül- holnap sima győzelmet várok, 2-0 a tippem.
  • Count Adyn
    Nem, ő ezekkel kompenzál, szücsykém:DDDSADAD