Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
vidalt viszi az arsenal mindössze 30 milláért, ez nagyonbb érvágás
Amici di nessuno...
Kérdés ki lesz az új 10-es. Szerintem megint 1-2 évig nem húzza magára senki, aztán vagy Dybala/Berardi/mittoménki vagy megint valami új igazolás megkapja.
Pepét nagyon bírtam, Conte első szezonjában fontos láncszem volt, sajnos a sérülések miatt azóta vagy 5 meccset játszott. Nem egészen értem miért maradt itt ennyi ideig, de hátha valahol még tud élni a lehetőséggel.
Amici di nessuno...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Pepe is bejelentette, hogy távozik. Őt is nagyon bírtam, a veretlen szezonban nagyon fontos láncszem volt, kár hogy a sérülései kicsinálták. Remélem máshol még lesznek szép pillanatai.
az üzlet hivatalos, de az anyagi részletek még továbbra sem kerültek ki, azzal valószínűleg meg kell várnunk a klub közleményét. vadalá már a hétvégén áteshet az orvosi vizsgálatokon.
ismét előkerült gerson neve, a barcelonával kéne megküzdeni érte. marotta ki akarja használni a katalánok igazolási tilalmát, és egy 12 milliós ajánlattal kopogtat a fluminensenél, de ez még mindig elmarad attól a 17-18 milliótól, amennyit a barcelona fizetne érte jövőre. az újságírók már persze kitalálták, hogy átengedik nekünk, ezzel zöld utat nyerve pogbához. gerson 18 éves, támadó középpályás, brazília egyik legnagyobb tehetségének tartják.
a tevez-sagának sajnos még mindig nincs vége, most azt nyilatkozta a boca elnöke, hogy hiába a hírek, ők egy fillért nem fizetnek majd pénzben tevezért, főleg nem 5 milliót. a megállapodás kizárólag a fiatal játékosaikról szól kompenzációként.
Eddig akkor idén kik vannak meg fixre? Khedira, Mandzukic, Dybala ?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
#41460: Jövőre se fog neki Allegri könnyebben helyet találni. Dybala, Mandzukic és jó eséllyel Zaza se egy évre jött. Hacsak Moratát nem veszi vissza a Real (amit erősen kétlek, miután Agüero után futkosnak), akkor jövőre is ugyanekkora választék lesz elöl.
Amici di nessuno...
Berardi sztori tényleg érdekesen sült el. most elvileg van rá elővásárlási opciónk, jövőre 18 millióért lehet a mienk. arra tudok gondolni, hogy Allegri nem talált volna neki helyet a jövő évre tervezett taktikában, padoztatni meg hülyeség lett volna ennyi pénzért. így még lehet egy jó éve ami alatt további tapasztalatokat szerez, aztán jövőre már tényleg vissza kellene hoznunk, ő az egyik legnagyobb olasz tehetség.
na és persze az elmúlt hetek nagy költekezései után nem csoda ha nem tudtunk még érte is ennyi pénzt kiadni.
Nem értem ezt a berardis dolgot. Most nem úgy volt, hogy opciónk van rá? Ha azt kifizetjük, a miénk. Aztán kölcsön lehetett volna adni még egy évre. Nem lett volna egyszerűbb, mint hogy most övék a teljes játékjoga? Így még többe kerül, ha jövőre visszajön. Ha lemondunk róla, az meg nagy csalódás. Már elmondtam ezerszer, hogy Zazánál többre tartom, ráadásul 3 évvel fiatalabb. Belőle még világklasszis is lehet, Zaza meg úgy tűnik egy jó cserecsatár lehet. Miccolihoz tudnám hasonlítani. Nem játékstílusban, hanem kvalitásait tekintve. Na mindegy, majd az idő eldönti, de Berardit nem szabadna elkótyavetyélni.
Amici di nessuno...
tevez ügyében marotta elérte a maximumot, ebből a dologból nem lehetett kihozni többet. új messi ide vagy oda, én is kétlem, hogy vadala sok vizet zavarna majd az első csapat körül, de cáfoljon rám. sok sikert carlosnak, de részemről a keserű szájíz megmarad.
berardi ügyében tulajdonképpen kész tényként van kezelve, hogy a sassuolo megvette a teljes játékjogát, mi pedig jövőre 18 millióért visszavásárolhatjuk. lehet, én látok rémeket, mert én nagyon akartam őt már idén, de szerintem van esély rá, hogy berardi annyira lesz valaha juventus játékos, mint immobile.
Tévezből pedig kihozta Marotta, amit lehetett. Ennél többet nem is tudna fizetni a Boca. Ez a fiatal argentín tehetség kétlem, hogy megváltaná a világot, de ki tudja.
#41453: 4-4-2 az alaptaktika, tehát csak két belső védő kezd. Chiellini, Bonucci még évekig jók lehetnek, Barzagli még 1-2 évig biztos. Jön Rugani, neki is meg kéne adni a játéklehetőséget, mert hosszútávra biztosíthatná a posztot. Emellett még Cáceres is nyugodtan játszhat középen, semmivel se tűnt rosszabbnak, mint Ogbonna. Még hány középhátvéd kéne "sérülés esetére"?
Amici di nessuno...
http://www.juvefc.com/can-juventus-really-afford-an-established-world-class-playmaker/
A spanyol sajtó nagyon rebesgeti, hogy Pogba 2016 nyarától a Barcáé. Ugye a katalánok januárig nem igazolhatnak, télen meg furcsa lenne egy ilyen kaliberű váltás.
Amúgy Llorente, Ogbonna, Isla 25-30 milliót hozhatna. Egyikőjükre se látom, hogy szükségünk lenne. Úgy meg cirka -60 millión állnánk, az se kevés, de azért egész más. Ez még Pogba vagy Vidal eladása nélkül is kigazdálkodható. Csak az idei BL-sorozat 100 milliót hozott közvetlenül, gondolom az egész brand közvetetten még többet profitált (merchandising, nyári túrákból befolyó pénz, stb.)
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Viszont nem nagyon látom annyira a helyét a csapatban, hogy ne adjuk el egy komoly ajánlat esetén . Nálam amúgy visszakerülne középre ahol Udinében is játszott, egy 3 fős középpálya bal oldalán szerintem nagyszerű lenne.
én mindenképp valami budget megoldásra számítok, legjobb esetben tényleg egy cuadrado/jovetic-féle játékos kölcsön + opciós jog formátumú hozatalára, ami tulajdonképpen jó is lenne, de akkor tényleg jól meg kell választanunk, hogy ki legyen az.
Korábban írtam, hogy tetszik ez a gyorsaság az igazolásoknál, ennél a posztnál azonban lehet okosabb lenne kicsit kivárni míg megindul rendesen a piac. Ha elkezdenek igazolni a pénzesek is lehet majd találni pár jó fogást, esetleg a MU-nál mondjuk Mata vagy Di Maria, ilyesmi.
Berardit én is hoztam volna már most, inkább mint Zazát. Mindenesetre, ha lehet hinni a híreknek Berardi is inkább erre a megoldásra szavazna, úgyhogy ám legyen.
ennek nagyon nem örülök, egy ilyen statisztikákkal bíró fiatal támadó már szinte mindenhol bőven lehetőséget kapott volna a bizonyításra, de akkor adva van a feladat, marottának hoznia kell valakit, mert szinte csak befejező emberünk van a keretben.
ha berardi és zaza a várható 25-27 millióba fognak kerülni, akkor már 92 milliónál fogunk tartani, egy szélső védővel ez könnyen átlépheti a 100 milliót is. erre nem is tudom, mikor volt utoljára példa, emlékeim szerint a 2011-12-es építkezésnél is megálltunk valahol 90 körül.
sok fog azon múlni, hogy jelenleg pogba vagy vidal összegét költjük-e titokban, vagy csak ennyit ér a bl, adidas szerződés, új tv-s szerződés, plusz az előző évek szűkmarkúbb költekezése.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
mondják még páran, hogy sok az a 4 év, de ha beválik, szerintem nem, mivel amit tényleg nem lehet elvenni tőle, hogy 190 centi szín izom a csávó.
ugyanazt tudom mondani, nem a legszimpatikusabb játékos, a poszt is érdekes, de kétségtelenül van benne harcosság és fantázia, szóval hajrá.

már olyan pletykák is vannak, miszerint mi már inkább ott hagynánk nekik zaza-t, hogy berardi érkezhessen, de zaza mindenképp költözni akar már nyáron, a sassuolo meg inkább ragaszkodna berardihoz. mellesleg azt is lehet hallani, hogy domenico sem ragaszkodna hozzá, hogy már most ide jöjjön, ha nem kapná meg a megfelelő bizalmat, mert be akar kerülni a jövő évi eb keretbe, amihez játszania kell.
érdekes fordulatok fognak itt még szerintem történni, de remélem, hogy ezen a héten végre tényleg lezárul ez a szappanopera, mert úgy néz ki, addig nem zárjuk le a mercatot támadóügyileg, ameddig e két játékos, de leginkább berardi sorsára nem került pont.
Pirlo még nem jelentette be, hogy mi lesz, de sokat sejtet a new yorki nyaralásról feltett képe. Állítólag opció az is, hogy januárig marad. Túl sok értelmét nem látnám. Bár ki tudja, lehet a sok fiatal tudna tőle 1-2 dolgot ellesni.
#41424: jobb oldalra még ott van Cáceres is. Ha egészséges, szerintem tud hasonlót hozni, mint a svájci. De nem ártana valaki oda se, az tény. A bal oldalt még lehozzák Asamoahék, aztán jövőre kell valakit szerezni Evra helyére. Nehéz lesz pótolni, pláne ilyen olcsón. Hirtelen még neveket se tudnék mondani, olyan kevés a jó szélsőhátvéd a piacon.
Amici di nessuno...
9csöves9: a pirlo-bejelentés fake, twitteren jelezte andrea, hogy neki nincs instagramja.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.06.22. 10:25:45
Pirlo pedig bejelentette, hogy New York - ba igazol. Köszönet neki, hálásak lehetünk hogy itt is megmutatta a zsenijét.
ha netán ez az üzlet is létrejönne, akkor a támadórészleggel aztán tényleg teljes mértékben készen lennénk, tehát ideje lenne minimum 1 szélső védőt is leakasztani. a bal oldal még éppen csak bírni fogja 1 évig az evra-asamoah rotációval, ha valamelyik nem sérül meg, de lichti még egy komplett szezonra egyedül már nagyon kevés.
részemről itt akár véget is érhet a mercato, amennyiben valóban igaznak bizonyul, hogy ezek a transzferek nem pogba vagy vidal eladásából kerülnek finanszírozásra.