Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Zajlik az élet a Juventus háza táján: a hétvégén Livornóba utazó keretbõl valószínûleg Gianluigi Buffon, Haszan Szalihamidzsics és Marco Marchionni is hiányozni fog sérülés miatt. Az átigazolási piacon is meglehetõsen aktív az egylet, Sissoko után Mellberg érkezhet, s már távozott Almirón, Criscito, Paro, és Oliveira. A nemzetközi sajtó szerint Tiago maradására is kevés az esély.
Gianluigi Buffon krónikus hátbántalmakkal küszködik, pihennie kellene, de a mûtét sem kizárt
Mindenekelõtt finoman szólva is kérdéses az Inter elleni hétközi kupa-negyeddöntõt kihagyó Gianluigi Buffon részvétele a zebrák vasárnap délutáni livornói vendégjátékán.
A világbajnok hálóõr állítólag komoly hátproblémákkal küszködik, s az is benne van a pakliban, hogy a következõ hetekben sérvmûtétet kell végrehajtani a kapuson.
Esetleges kiesése nemcsak a bianconerik számára lenne rendkívül fájó veszteség, hanem az Európa-bajnokságra készülõ squadra azzurra felkészülésére is rányomná a bélyegét.
Haszan Szalihamidzsics is kihagyhatja a hétvégi fellépést Toszkánában. Öröm az ürömben viszont, hogy Marco Marchionni Inter ellen elszenvedett lábsérülése a vártnál jóval kevésbé súlyos, így is egy hónap kényszerpihenõ vár azonban a középpályásra.
A Lyontól múlt nyáron leigazolt francia fedezet Tiago ultimátumot adott a Tottenham vezetõinek: vagy hétfõig megszerzik játékjogát, vagy lemondhatnak a megszerzésérõl.
További hír a torinóiak háza tájáról, hogy Criscito, Oliveira és Paro elengedése után az uruguayi Sergio Almirónt is kölcsönadták, fél évre az AS Monacóhoz szerzõdött.
A francia védõ Jean-Alain Boumsong távozását viszont késleltetnék a sérüléshullámmal sújtott Juve vezetõi. Az ok: a pótlására kiszemelt Olof Mellbergért még nem tudtak zöldágra vergõdni az Aston Villa egyesületével, õ lehet Mohamed Sissoko után a második szerzemény januárban. Mellesleg a római védõ Matteo Ferrari a zebrák "B"-választása, amennyiben a svéd védõ nemet mondana.
már most tetszik a csávó, remélem megvesszük
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Valakinek nincs meg a tetkó jobb minõségben?
Del Piero_THe_oNlY_OnE!!!
sport
Tiago heti 35 ezer fontot keres majd Londonban
sport
Ma, 14:10, Forrás: SportFórum.hu sport
, módosítva: Ma, 14:11
sport
A hírek szerint a Juventus 10 millió euróért adja el Tiago Mendest a Tottenhamnek.
sport
Az olasz és az angol klub még nem egyezett meg egymással az átigazolási összegrõl, ám a 26 éves játékos igent mondott a Tottenham heti 35 ezer fontos fizetésére.
Tiago korábban a Chelsea-nél és a Lyonnál is szerepelt, a hírek szerint a Juve 10 millió eurót kér érte a Tottenhamtõl.
Hajrá Magyarország!
Vagy visszarendelni Mirantét, ha van rá lehetõség.
Szerintem Belardival nekimenni egy-két hónapnak, ha Buffon tovább kimarad, nm jó ötlet.
Hajrá Magyarország!
Bumbum helyett meg valaki sürgõsen kell, mert legalább akkor adjuk el, ha viszik! 😄
Jó, örültem a góljának, de védekezése az eléggé ... És az lenne az eredeti feladata.
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
én annak örülnék, hogy ha Mellberg meg az Aston Villa is belemenne az üzletbe, és akkor mehet Bumbum
amúgy meg a Villát is megértem.500 ezer font nem akkora tétel nekik,hogy ne érje meg inkább még megtartani egy stabil kezdõemberüket nyárig.
kérdés mit akar Mellberg
Mivel az Aston Villa még mindig nem egyezett bele Olof Mellberg téli Torinóba költözésébe, és Domenico Criscito kölcsönbe a Genoához távozott, a Juventus addig nem akarja elengedni Jean-Alain Boumsongot, amíg nem igazolt helyette más védõt. A francia védõ és a Juventus is mindenben megegyezett a Lyonnal, Bumbum el is köszönt ("Az Inter elleni gólom a búcsúajándékom, hiányozni fogtok"), de a vezetõk mégsem engedtél elutazni õt Franciaországba. "A Juventus visszautasította a játékos átigazolását azután, miután már mindenben megegyezett velünk. A játékos elfogadta, hogy szerdán Milánóban pályára lépjen, cserébe a Juve megígérte, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy Boumsong vasárnap már pályára léphessen a Lyon színeiben a St.Etiénne ellen. A zebrák ennek ellenére elõbb egy újabb játékost akarnak igazolni! 30 éves karrierem során nem találkoztam még ilyen viselkedéssel" - így kommentálta az esetet Marino Faccioli, a franciák sportigazgatója.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
vöröskereszt miatt.
Érdekes per elé néz az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és az
Inter. Mint arról már beszámoltunk, egy török férfi erkölcsi kártérítést
követel a szervezettõl és klubtól, mert a Fenerbahce elleni BL-meccsen
az olaszok vöröskeresztes mezben léptek pályára.
Bár egy ideig úgy tûnt, hogy a drukkert sikerült lebeszélnie errõl a
Fener vezetésének, de vélhetõen mégis gyarapodik a világ furcsa
pereinek a száma.
Egy bizonyos Baris Kaska nevû török ügyvéd mindenesetre beadta a
keresetét a bíróságra, amely szerint nevezett úriember a televízióban
nézte az Inter-Fenerbahce Bajnokok Ligája-találkozót, amely 3-0-s
hazai sikerrel végzõdött. A problémája nem is ezzel volt, hanem az
olaszok mezével: a milánóiak ugyanis fehér alapon vöröskeresztes
dresszben léptek pályára, ami azért annyira nem különleges, hiszen ez
a forma Milánó jelképének számít.
Csakhogy Kaska urat az egykori kereszteslovagok öltözékére
emlékeztette, akik a keresztesháborúk során erõszakos hittérítést
végeztek a Közel-Keleten, ezért szerinte ez emberek millióiban
ébresztett keserûséget.
Az ügyvéd az UEFA-t és az Intert is beperelte, utóbbi számára pedig
pontlevonást követel a BL-ben.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Mohamed Sissoko a Juventushoz igazolt
2008. január 24. 21:10
MNO
A torinói terveknek megfelelõen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serei A) szereplõ Juventus leigazolta a Liverpool mali válogatott középpályását, a 22 éves Mohamed Sissokót.
Az afrikai légiós négy és fél éves szerzõdést írt alá, volt klubja tizenhárom millió eurót kapott érte. A Juventus további erõsítéseket is tervez, felvetõdött, hogy visszarendelik a csapathoz az Empoliban kölcsönben játszó Sebastian Giovincót, akit az olasz labdarúgás egyik nagy ígéretének tartanak. Viszont Claudio Ranieri, a Juventus vezetõedzõje lehûtötte a kedélyeket Rafael van der Vaart átigazolásával kapcsolatban. Az 56 éves szakember nem tartja valószínûnek a középpályás szerzõdtetését. A Hamburg holland játékosa korábban visszautasította a német klub 2012-ig szóló szerzõdésajánlatát, ezután a sajtó többször is cikkezett arról, hogy Torinóba költözik.
Valahogy nem Juve szintû focisták...
A Juve az egy szint, valahol nagyon magasan, és itt /mióta én drukkolok nekik/ azért Platini, Boniek, Rossi, Zoff, meg Zidane, szóval ilyen szintû focisták játszottak.
Ehhez képest az eddigi igazolások az elmúlt 2 évben nagyon ez alatt a szint alatt vannak. Fõleg most, hogy a Juve ismét a Serie A bajnoki címéért hajt.
2 éve elment Zambrotta, Cannavaro, Thuram, Vieira, Emerson, ibra, akik helyettük jöttek, messze nem olyan képességû focisták.
Világklasszisokat kell venni, nem Mellbergeket /már bocsánat a svédtõl/.
A Buffon, Andrade /ha még felépül valaha/, Chiellini, Camo, Marchionni, Palladino, Alex, Trez, Jaki vázra kell építeni és ide keresni a hiányposztokra néhány igazán nagy nevet és jó játékost.
Meg tehetséges utánpótlást.
Fõleg középre, a védelem közepére és a középpálya közepére.
VdV vagy Diego, esetleg mindkettõ, na azok igazolások lennének.
Hátulra meg Carvalho-t el lehetne hozni a Chelsea-bõl /talán/.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Azthiszem ez hiányzik a Juventusból idén, cagyishát csak 1-2 játékosban van csak meg.
Akikben meg megvan azok meg sérültek Pl. Camoranesi.
A meccsrõl inkább nem beszélek...örüljünk az eredménynek. De ha a visszavágóra nem tudunk összehozni egy védelmet, és egy kapust, akkor semmi esélyünk a továbbjutásra.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
:oooooo
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
csakúgy mint a Borussia Dortmund, az Arsenal, vagy az Fc Basel,
nekik szurkolok, de nem fáj ha kikapnak, ellentétben a Juventussal...
na remélem érthetõ 😄
akkor a gyõztesnek nem is örültél?😄
na hagyjuk, nekem mindig furcsa marad az ilyesmi, egyszerre csak egy csapatnak tudok igazán szurkolni, ill. kettõnek, egy magyarnak és egy külföldinek