Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mer azt is szeressem -.-
8k-t meg megért
gercse
reál mezt minek vetted?
tûzelõnek marha drága...😄D

hõõõõõha 😄 az azér má nemgyengusz<#eljen>

am én most rendeltem egy real mezt 8k-ért, holnap kapom meg elméletileg, ha jó lesz, akkor a következõ juve mez lesz 😄
gercse
okés 😄 mondjuk mondtam már, majd ha keresõ ember leszek, akkor nekem is lesz 😄
na offnak vége, ezért büntit is kaphatnál 😄

9csöves9
😄DDdd

nehogy megfertõzzed itten a lakókat

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
hát nem 😞
enyémnek 270k lett a vége, de azaz olaszos filing hát beszarás

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
hehe, az nem tíz rongy 😄

gabber_saviola
vegyél inkább egy fasza országútit 😄dd
full olasz váz Trevizóból és hozzá Campagnolo cuccokkal

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
mondjuk a náron hívtak már párszor focizni, meg lehet megyünk olaszországba is nyaralni, mégis csak jól jönne egy friss juve mez 😄
nagy dillema ez 😄
meg szüleim sem csípik, hogy ilyen dolgokra költöm a zsebpénzem

gercse
xl-eset tudok csak szerezni, és egy nagyon kicsit hosszú..., l-es jobb lenne egy fokkal...
meghát sajnálom is õket 😊, az unokáknak majd mutogatni kéne még 😄

gabber_saviola
ezt kérdezem, hogy mé nem hordja? :}

9csöves9
de épp ez az hogy õ nem hordja😊

gabber_saviola
mermért?
simán hordom az Olasz válogatott mezemet és a Palermóst is (igaz a Palermóssal vigyázok 😄dddd)

gercse
okés, akkor nem veszek inkább 😄 (meggyõztél...max ha lesz ösztöndíj még az idén, akkor 😄)

nem én voltam, egy másik srác volt, én csak felvetettem,
marad a csuklószoríító 😊

9csöves9
ha csak mutatóba van akkor nem érdemes megvenned 10 k ért

nem te voltál aki írtad,hogy rendeltél a napokban?

gercse
okés, akkor majd mielõtt megvenném, átnézem az összeset, ha van rá lehetõségem 😄
bár nagyon gondolkodm még egy Legrottaglie mezben , csak az a bajom, hogy nincs szívem hordani amikor lenne rá lehetõség..., Del Piero mez is csak a szekrénben díszeleg...
meg mondjuk a 10k érte sem valami jó befektetés, de a szívem kezd úgy elzebrásodni hogy nem bírom ki 😄

9csöves9
megõrülök

9csöves9
én vettem múltkor Pécsen,jó csak ki kell válogatni melyiken van a legkevesebb hiba😄

Hegeace
Amilyen formája van a csapatnak, Momo idejön és elsõ meccsén eltörik a lába ... :S

Heló szia remélem hogy vagy

gercse
én is olvastam, nagy kár, remélem a többi sérült (Camo Chiellini, Andrade) minél elõbb felépül

Zsolti9014
bocs a dupláért

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Marco talpcsonttörést szenvedett a zebraportal szerint. lehet hogy vége a szezonjának. az infó még nincs megerõsítve.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
egyik dolog, hogy elég gyorsan változik a véleménye a Juvéról, meg kedvenc csapata is sok van 😄

a másik meg, hogy aránytalanul drága!

De ne legyen igazam és játsszon jól, ha már megvesszük.

Hajrá Magyarország!

nono84
Hát ez az pont ezt írtam pár napja. Hihetetlen amikor azt mondják hogy nem lesz számottevõ igazolás télen erre kidobunk egy ilyen játékosra ennyi pénzt. Ahelyett, hogy nyáron idehozzuk az említett playereket.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

simán 😄
gercse
egy ilyen csuklószorító szerintetek megér 2,5k-t?

gercse
olvastam én is...remélem pofára esnek,
csak ha kikapnak akkor azt mondják, amit írtál...hogy nem fontos a kupa, ha nyernek akkor meg õk a májjerek...

Breki33
Mutassuk meg neki és küldjük vissza a lego-ba
Breki33
Trunks
Hihetetlen, hogy 1 szezonon belül 3-adszor adunk ki csomó pénzt 1 felesleges középpályásra.

Almiron: 9 M
Tiago: 15 M
Sissoko: 13 M

összesen: 37 M

Transfermarkt.de szerint Diego és van der Vaart együtt ér 46 M-t. Mindenki gondoljon, amit akar.

Amici di nessuno...

gercse
Mellbergre kiváncsi leszek, remélem minél hamarabb pályára lép (ha már megegyeztek...)

Count Adyn
Még 12 meccs és Alex lesz a legtöbb mérkõzést játszó Juventus játékos😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

haggyadmármagadléccives -.-
9csöves9
Tiago ügyében úgynézki megszületett az egyezség a Tottenhammel,de a mi kis portugálunk kevesli a fizetést

9csöves9
olyan játékos nem kell aki segget csinál a szájából

gabber_saviola
simán jó játékos, nem tudom mit izéltek

Fabio Capello
naneee... kidobott pénz

gercse
hátha bejön és jól játszik majd..., bár Zanettinél szerintem sem jobb...

Trunks
A büdös picsába...

Juventus have agreed a deal to sign Momo Sissoko from Liverpool for €13m and the transfer will become official this Sunday, according to the Gazzetta dello Sport...

ez NEM lehet igaz!

Amici di nessuno...

Trunks
A játékunk katasztrófális volt, nekünk se voltak helyzeteink. Csak kényelmesen passzolgattunk, ezért voltunk fölényben. Szerintem csak nekünk lehet okunk az örömre az eredmény tudatában.

Amici di nessuno...

gabber_saviola
UFFICIALE: Almiron al Monaco <#wave>

Breki33
Legro:

"Ha a Juventus ellen játszik, Cruz szinte mindig betalál. Egy gól novemberben, a bajnokságban, most kettõ az Olasz Kupában, és még számos a múltban. Tegnap Legrottaglie feladata volt, hogy semlegesítse ezt a veszélyes csatárt. A védõ szokásához híven jól játszott, az argentin csatár azonban így is eredményes volt. A mérkõzés után Nicola ellenfelét dícsérte. De nem csak õt.

"Gratulálok neki, de magunknak is. Nem adtuk fel, és a végén a kitartásunk meghozta eredményét. Sajnos elbíztuk magunkat, nem tudtuk a legjobbat nyújtani, és úgy kaptunk két gólt, hogy az Inter elõtte nem is alakított ki helyzetet. Kár érte, pedig emberelõnyben akár már tegnap eldönthettük volna a továbbjutást, hiszen végig uraltuk az elsõ félidõt is."
Zsolti9014
jaja, amit Csöves írt: a Real már nem akar hallani Diegóról

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Szóval fennmaradtam a Sport1-es közvetítés végéig!
Egy olyan meccsen született döntetlen, amelyet nyernünk kellett volna, igaz, 0-2-nél ki is kaphattunk volna.
Viszont a csapat akarása, küzdése (ami saját magunkhoz képest most nem volt nagy), elõtt azért megemelem a kalapom.
Maga az eredmény nem rossz, a visszavágón így megvan minden esély, HA tudunk javulni, mondjuk az idény eleji formánkra.
Továbbra is kellene egy védõ, és egy cserekapus.

Hajrá Magyarország!

gercse
a fenébe..., mindegy, alkotni kell akkor is vmit otthon 😄

Trunks
Szánalom volt nézni a játékunkat, mintha mi lettünk volna emberhátrányban. Innen tovább kell jutni.

Amici di nessuno...

Trunks
Fájdalmas volt nézni, amit a védelem csinált. A 0-2-höz képest pedig szépen visszahoztuk a semmibõl a meccset. Mindkét csapat gyakorlatilag helyzetek nélkül szerzett 2 gólt. Otthon egy gyönyörû 0-0 és tovább is jutottunk. Bum-Bum!<#worship>

Amici di nessuno...

Count Adyn
Hááát, jövõ héten

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
Egyetértek, nálunk nagyon hiányzott pl.: Buffon, Chiellini, Nedved, Camoranesi, Marchionni...

visszavágó mikor lesz?
jó lenne addig egy védõt venni, ill. ha felépülne mindenki

Count Adyn
Teljesen jó ez az eredmény szerintem, igaz hogy 10 ember ellen, de ha nincs a kiállítás akkor meg sanszosan 1-0 ide az elején, és teljesen más meccs lett volna. Az inter erõsebb kerettel rendelkezik, ez van. Én büszke vagyok rá, hogy így vagy úgy, hogy minket nem gyõztek le egyszer se.