Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8k-t meg megért
am én most rendeltem egy real mezt 8k-ért, holnap kapom meg elméletileg, ha jó lesz, akkor a következõ juve mez lesz 😄
na offnak vége, ezért büntit is kaphatnál 😄
nehogy megfertõzzed itten a lakókat
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
enyémnek 270k lett a vége, de azaz olaszos filing hát beszarás
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
full olasz váz Trevizóból és hozzá Campagnolo cuccokkal
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nagy dillema ez 😄
meg szüleim sem csípik, hogy ilyen dolgokra költöm a zsebpénzem
meghát sajnálom is õket 😊, az unokáknak majd mutogatni kéne még 😄
simán hordom az Olasz válogatott mezemet és a Palermóst is (igaz a Palermóssal vigyázok 😄dddd)
nem én voltam, egy másik srác volt, én csak felvetettem,
marad a csuklószoríító 😊
nem te voltál aki írtad,hogy rendeltél a napokban?
bár nagyon gondolkodm még egy Legrottaglie mezben , csak az a bajom, hogy nincs szívem hordani amikor lenne rá lehetõség..., Del Piero mez is csak a szekrénben díszeleg...
meg mondjuk a 10k érte sem valami jó befektetés, de a szívem kezd úgy elzebrásodni hogy nem bírom ki 😄
Heló szia remélem hogy vagy
Hajrá Magyarország!
a másik meg, hogy aránytalanul drága!
De ne legyen igazam és játsszon jól, ha már megvesszük.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
csak ha kikapnak akkor azt mondják, amit írtál...hogy nem fontos a kupa, ha nyernek akkor meg õk a májjerek...
Almiron: 9 M
Tiago: 15 M
Sissoko: 13 M
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Juventus have agreed a deal to sign Momo Sissoko from Liverpool for €13m and the transfer will become official this Sunday, according to the Gazzetta dello Sport...
ez NEM lehet igaz!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
"Ha a Juventus ellen játszik, Cruz szinte mindig betalál. Egy gól novemberben, a bajnokságban, most kettõ az Olasz Kupában, és még számos a múltban. Tegnap Legrottaglie feladata volt, hogy semlegesítse ezt a veszélyes csatárt. A védõ szokásához híven jól játszott, az argentin csatár azonban így is eredményes volt. A mérkõzés után Nicola ellenfelét dícsérte. De nem csak õt.
"Gratulálok neki, de magunknak is. Nem adtuk fel, és a végén a kitartásunk meghozta eredményét. Sajnos elbíztuk magunkat, nem tudtuk a legjobbat nyújtani, és úgy kaptunk két gólt, hogy az Inter elõtte nem is alakított ki helyzetet. Kár érte, pedig emberelõnyben akár már tegnap eldönthettük volna a továbbjutást, hiszen végig uraltuk az elsõ félidõt is."
Egy olyan meccsen született döntetlen, amelyet nyernünk kellett volna, igaz, 0-2-nél ki is kaphattunk volna.
Viszont a csapat akarása, küzdése (ami saját magunkhoz képest most nem volt nagy), elõtt azért megemelem a kalapom.
Maga az eredmény nem rossz, a visszavágón így megvan minden esély, HA tudunk javulni, mondjuk az idény eleji formánkra.
Továbbra is kellene egy védõ, és egy cserekapus.
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
visszavágó mikor lesz?
jó lenne addig egy védõt venni, ill. ha felépülne mindenki