44078
-
#42033 Én nem általában mondom, hanem ezen a meccsen. -
#42032 Kurva jó volt a Jovetic, de a második félidőre ő is eltűnt. Cuadrado meg végig pörgött. -
#42031 Moat jovok haza meccsrol
Cuadrado a legjobb? :D
Nemtok mert ittam vegig de jovetic tudasban klasszisokkal mindebki elott jar -
#42030 Konkrétan Sandroval lehetett volna megnyerni a meccset. Ők elfáradtak, a két szélen meg lehetett volna bontani őket, de mivel csak Cuadradot erőltettük arra az oldalra kellett csak koncentrálniuk. Állandóan 2-3 emberrel találta szembe magát. Az egy dolog, hogy annyira nagy király, hogy általában meg is ette őket, de ez pont annyira fel is őrölte, hogy a beadás vagy a lövés már gyatra lett.
Pontrugót meg tényleg szerezni kell, kabaré amit művelünk szöglet és szabadrúgás címén. A végén ez a kombináció jól jellemezte az egészet. Ez Alexnél vagy Pirlonál kis túlzással ziccer.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.10.18. 23:39:42 -
#42029 Hát igen, amilyen fontos elemei voltak a szabadok a játékunknak Pirlo alatt, olyannyira nem tudunk velük most a világon semmit sem kezdeni. :( Pedig meccseket dönthetne el egy-egy jó lövés. -
preziosi #42028 azt még kihagytam, hogy jó lenne, ha kevesebb szabálytalanságot hoznánk össze a 16-os előtt, mert ezekből rengeteg van, illetve illene, ha komolyan elkezdenénk foglalkozni a szabadrúgásokkal is, mert amit egyéni- és csapatszinten előadunk eddig ilyen címszóval ebben a szezonban, az kritikán aluli. -
#42027 Ez a játékvezető nagyon rossz, emlékszem a hülyeségeire korábbról is. Nem értek veled egyet abban, hogy ne hajtottak volna a srácok. E tekintetben én nem éreztem hiányosságot. A Juve -de talán az egész meccs- legjobbja szerintem Cuadrado volt. Iszonyatos munkát végzett megint, és technikailag is nagyon ott van.
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2015.10.18. 23:26:58 -
preziosi #42026 összegezve a védelem tette a dolgát, buffon és barza ma is hatalmasak voltak.
a középpályán a kihagyott helyzet ellenére is khedira volt a legjobb emberünk, marchisio nagyon feltűnően nem találta önmagát, pogba pedig a második félidőre feljavult, de tőle ez még így is elképesztően kevés. sandro ilyen szintű mellőzése még dybaláénál is nagyobb rejtély, hihetetlen, hogy perceket sem kap, cuadrado oldalán pedig semmi variációs lehetőség, ha a seggén veszi a levegőt is végigjátszik 90 perceket. vele az a baj, hogy cselezni nagyon jól tud, gyors is, mint a fene, gólt lőni viszont képtelen, és a labdái sem olyan jók.
támadásban a szokásos, itt van lassan november, allegri cserélgeti, váltogatja az embereket, de fogalma sincs, hogy kiknek és milyen formában kéne játszania. zaza munkabírása és harcossága rendkívül szimpatikus, megkockáztatom csapatszinten is kiemelkedő, de a technikai képességei nagyon korlátozottak. morata képes a semmiből rendkívül fontos gólokat szerezni, de ugyanezzel az erővel eltűnni is, ráadásul nem igazán érzi jól magát a szélen. dybala továbbra is vagy játszik, vagy nem, inkább azért nem, mandzukicból pedig szintén nem láttunk még sokat, de ahhoz jóval erősebb széljáték kéne, hogy neki igazán hasznát vegyük.
közelebb nem kerültünk a célunkhoz, a következő atalanta - sassuolo - torino - empoli - milan sorozatban leginkább 15 pont kéne, hogy tűzközelben maradjunk, de sajnos a mostani meccs alapján sem tudnám megmondani, hogy mi az, ami úton valami hasonló kivitelezhető lenne. az mindenesetre biztos, ha pozitívan akarom zárni, hogy ezt a meccset 1 hónapja csont nélkül elvesztettük volna. -
#42025 Csalódás...Az első félidő az övék volt, a második a miénk ez alapján igazságos a döntetlen. De a második félidőben annyira elfáradtak és Mancini annyira balfasz a meccselésben, hogy egy tökösebb Allgrivel és nagyobb hajtással, szívvel meglehetett volna ez simán. Emiatt haragszom a srácokra, érződik, hogy rengetegen formán kívül vannak, nem megy semmi, de egy ilyen derbin igenis szakadjanak meg. Ezt nem láttam a csapat nagy részén.
Azt azért remélem megérem, hogy mondjuk 2070-ben már robotok vezetik a meccseket vagy valami, mert hihetetlen, hogy nem lehet megnézni már úgy egy nagyobb meccset, hogy nem vak hülye buzi gyökér a spori. Össze-vissza fújt ide oda és mellette még az arrogáns viselkedésével is tovább bassza fel a játékosok agyát. -
#42024 Hát, ez az eredmény se nem rossz, se nem jó. Nem rossz, mert egy potenciális ellenfél otthonában pontot szerezni mindig értékes, de nem is jó, mert sajnos a hátrány nem csökkent, sőt, a Fiorentinával szemben még egy ponttal több is. Ha Khedira lövése bemegy... csak hát a fociban nincs "ha". :( -
preziosi #42023 4 és fél percet tévedtem a csere idejével kapcsolatban...
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.10.18. 22:16:25 -
#42022 Sajnos az Inter uralja inkább a meccset, nekünk pedig a védekezés közepette sikerült összeszednünk jó néhány sárgát... A bíró is egy hülye amúgy, teljesen össze-vissza osztogatta ezeket, eleinte mindenért, utána meg semmiért. Amúgy ha sikerült az Inter tizenhatosáig vinnünk a labdát, ott nagyon bizonytalanok voltunk. Én sok esetben már lövést vártam volna, de nem merte senki elvállalni, hanem szépen elvesztettük. Pogba továbbra is nagyon gyengén teljesít, de a többiektől is kicsit több kellene, főleg ott elöl. Nagyon jó lenne valahogy behúzni ezt a meccset, de bármi benne van. Majd meglátjuk. -
preziosi #42021 eddig annyi, hogy nagy bajban leszünk, ha barza nem lesz már, elképesztő űrt fog hagyni maga után.
pogba jó megmozdulásait továbbra is nagyítóval kell keresni, lassan el kell azon gondolkodni, hogy meddig fér még bele, hogy őt motiváljuk, miközben lassan november, de semmi formajavulást nem mutat.
a meccsben bármi benne van még, de ismételten nem mi vagyunk a jobbak. zaza - dybala csere talán több direktséget eredményezne, de allegrit ismerve a 75. perc környéke előtt erre semmi esély. -
#42020 Felipe Melo pár perc után benyalt egy sárgát, és ugyanolyan baromnak tűnik, mint anno nálunk. Szerintem elég jó esélye van, hogy megint elkövet valami hülyeséget. -
#42019 1-2 a tippem. :) -
#42018 #Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Evra, Khedira, Marchisio, Pogba, Cuadrado, Zaza, Morata. #InterJUVE
#FORZAJUVE!!!!!! -
#42017 Ez a legerősebb kezdő, egyetértek veled. Én azt érzem, nyerni fogunk, és ezt racionálisan is valósnak látom, nemcsak érzelmi alapon mondom. Gyakorlatilag most tudunk már azzal a játékosállománnyal játszani, amivel kellett volna az elejétől kezdve, az Inter pedig messze nem olyan stabil, mint ahogy az az első pár fordulóban tűnt. -
preziosi #42016 eljött a nagy nap, ha allegri nem húz majd valami váratlant, akkor egybehangzó vélemények szerint pályára kerül a buffon - barza, bonu, chiello - cuadrado, khedira, marcsi, pogba, evra - morata, dybala tizenegy. talán ez a legerősebb kezdőnk jelenleg, szóval remélem, ennek megfelelően is fogunk elbánni velük. a meccsre mellesleg minden jegy elkelt az inter jelenlegi helyezése miatt, 80 ezernél is többen várhatóak.
aztán jöhet a szerda, de illik megemlíteni, hogy a 'gladbach elég tisztességesen feljött favre leváltása óta, sorozatban 4 győzelemmel és 14 rúgott góllal állnak azóta a bajnokságban, felkapaszkodva a középmezőnyre. ettől függetlenül hazai pályán kötelező lesz a győzelem, amivel kis túlzással már a továbbjutást is eldönthetjük, de közel sem lesz olyan sétagalopp, mint amilyennek mondjuk a szezon legelején gondoltuk volna.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.10.18. 11:11:00 -
#42015 De tavasszal se kapott meghívót, mint ahogy Quagliarella is pedig rúgott 13-14 gólt. Amúgy El Shaarawy se játszik a Monacóban, mégis általában kezdő. Úgyhogy Conte minden, csak nem következetes.
Amúgy Cáceres ismét megsérült, a dolog pikantériája, hogy pont Cuadrado rúgta le a válogatott meccsen. -
#42014 Sajnos Berardi idén játszott eddig összesen 180 percet a bajnokságban 4 meccsre leosztva, persze ennyi idő alatt gól nélkül. Először ott kéne királynak, vagy legalább állandó kezdőnek lenni. Na de majd nem sokára játszanak a Milan ellen, majd nekik rúg 2-3-4 gólt aztán beindul a dolog.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.10.17. 21:10:07 -
#42013 Nyilván szomorú a felhozatal a 90-es, 2000-es évekhez képest, de szerintem szánalmas, hogy egy Olaszország egy ilyen közepes képességű játékost, mint Éder 28 évesen honosít, aki a szinte gyenge braziloknak se kellett. Amúgy futballtudásilag valószínüleg pont Éder és Pellé a legrosszabb a felsoroltak közül, utóbbi legalább befejezésben nem rossz. Szerintem aki megüti a szintet az Quagliarella, Insigne, Zaza, talán-talán El Shaarawy és hol is van Berardi? Közülük Quagliarella most lett először meghívva, Berardi meg sehol nincs. Giovinco meg közel se volt ekkora király Olaszországban, de igazad van, hogy jobb volt, mint nálunk. Viszont szerintem aki eldobja a karrierjét csak a pénzt szem előtt tartva, az ne legyen már válgoatott. Magyar válogatott esetleg, mert annyira nincs senki, de olasz azért ne. Montolivo behívóját pedig inkább ne kelljen kommentálnom. Elég borzasztó, amit Conte művel. Peluso nem értem, miért nem kerettag még. Meg Giaccherini.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.10.17. 20:27:58 -
#42012 Na úgy tűnik bejöttek a jóslatok, erre a meccsre szinte mindenki rendelkezésre áll:
1 Buffon
3 Chiellini
6 Khedira
7 Zaza
8 Marchisio
9 Morata
10 Pogba
11 Hernanes
12 Alex Sandro
15 Barzagli
16 Cuadrado
17 Mandzukic
18 Lemina
19 Bonucci
20 Padoin
21 Dybala
22 Asamoah
24 Rugani
25 Neto
27 Sturaro
33 Evra
37 Pereyra
38 Audero -
#42011 Azért neki a Parmaban is megvoltak az ilyen dolgai, sőt még az Empoliban is Serie A újoncként. Igazából csak itt volt rá nagy a kabát, megnéztem volna egy Parma és Juventus közti szinten valahol, egy Fiorentinában mondjuk nagy király lett volna. Sose tudjuk meg.
Contét meg emiatt szerintem nem igazságos savazni, egészen gyenge mostanság az olasz csatárfelhozatal, pláne, hogy kik voltak az elődök akár csak az elmúlt 15 évet nézve is. Giovinco ezekkel a számokkal és a játékával abszolut megérdemli a behívót ebben a gyenge mezőnyben. Éder,Insigne,Pellé,Quagliarella,Zaza,Immobile, El Shaarawy,Gabbiadini,Giovinco kb. a választási lehetőség, ember legyen a talpán aki ebből nagy dolgokat összehoz nemzetközi szinten. Ráadásul a nagy része általában tagja a válogatott keretnek. -
#42010 Tényleg gyönyörű gól, de nem véletlen nem csinált ilyeneket a Serie A-ban. Csak ebből a gólból látszik, hogy azért a védekezéstől nem kell sokat várni. Elment egy olyan ligába, ahova Európából csak Németh Krisztiánok vagy levezetni vágyók mennek. Lelke rajta, pofátlanul sok pénzt fizetnek neki, de igazából szerintem csak azért kaphatott meghívót, mert Conte a kapitány. Amilyen hülyeségeket csinál és amennyire megint ragaszkodik néhány kedvencéhez, megnyugtat, hogy már nem ő a Juve edzője. Éder-Pellé a kirobbanthatatlan csatárpáros, komolyan?! -
#42009 Hétfőn meg még játszott az olasz-norvégon, kb a repülőről leszállva rúgta. Nagyon bejött a kicsinek ez a váltás, jól meg is fizetik, sztárként kezelik, valószínűleg ő lesz a szezon játékosa, 22 gólja mellett van vagy 20 gólpassza is. Persze helyén kell kezelni, ott Némó is nagy király, de jó helyen van. -
#42008 Odabasz! :D :) -
#42007 Giovinco gólja
http://lebuzz.eurosport.co.uk/viral/delicious-sebastian-giovinco-scores-a-magical-goal-in-the-mls-two-days-after-inspiring-italy-5426/ -
#42006 Lol, én egyszer voltam Inter-Juvén, az meg 2-1 lett. :D -
#42005 :D
Tobbiek mondtak kifizetik csak ne menjek es mezt se vegyek
Megvett coutinho mezt eladtuk, utana kovacic mezt eladtuk...most jon icardi :D -
#42004 ha most is az lesz akkor a következőre összedobjuk túrád :D -
#42003 X ev utan vegre lesz egy kis izgalom milanoi oldalrol
Eddig 2x voltam inter juven mind a ketszer 1-2 lett
Most megyek penteken 3xorra :D -
preziosi #42002 úgy hírlik, caceres visszatérhetett az első csapathoz, így lichtit és mandzukicot leszámítva tényleg teljes a keret a milánóiak ellen. nagyon remélem, hogy mindenki érzi a csapaton belül, mennyire fontos lesz ez a meccs, az inter és a 'gladbach ellen két olyan eredményre van szükség, hogy elkezdjünk komolyan lendületbe jönni. -
#42001 Még jó, hogy este nem olvastam lehet kárt tettem volna valamiben. Azóta már megnyugtatott mindenkit, hogy készen áll a vasárnapi meccsre. -
#42000 Igen, most olvastam..hála az istennek. -
#41999 Elvileg az első röntgen szerint nincs törés. -
#41998 szárkapocscsont törés...4 hónap... -
#41997 4hónap -
#41996 Komolyan mondom erre már nincsenek szavak... ezúttal Morata sérült meg a Luxemburg (!!!) elleni létfontosságú selejtezőn. Hordágyon kellett levinni, súlyosnak tűnik a dolog. -
#41995 Az a lényeg a részünkről, hogy féltávnál benne legyünk az első 5-6-ban. Ha ez megvan, akkor onnantól a végső cél -tehát minimum a dobogó- már sokkal elérhetőbb. -
#41994 Lazio semmit nem erősített a nyáron, a tavalyi produkciót is nehéz lesz megismételniük, nagyon rövid a keretük, hogy beleszólhassanak a scudetto sorsába. Fiorentina hasonló, jó kis csapat, de egész más egy szezont jól végigjátszani, mint 5-10 meccset. Plusz nekik ott az EL is, tavaszra az is megteszi a hatását. Napoli esetleg beleszólhat, de ezt mondjuk már évek óta, és soha nem volt esélyük se. A 3-6. helyért izgalmas lesz, hogy elöl is az legyen, arról nekünk is tennünk kell vagy legalábbis a Romának kellene egy kiegyensúlyozott szezont hozni.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.10.05. 01:04:26