Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Nehogy idejöjjön már😄 Azzal az emberrel csak többen vannak a pályán. Moggi azért tudta kit nem szabad megvenni...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
sajnos van benne valami amit mond.ha ez a történet tényleg a hátuk mögött történt.(nem Zambro az egyetlen aki ezt mondta)

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fabio Capello
nem tudom az e az áruló aki lelépett, vagy a csapat aki saccra 5%-ban tehetett a dologról. Nem a csapatnak köszönhetõen tört ki a bundabotrány, ez egyedül a mi kedves Moggi barátunk érdeme.

Zsolti9014
Alberto Gilardino ügynöke a napokban Torinóba utazik, hogy megkezdje a tárgyalásokat a Juventus elöljáróival. A csatárnak a Milannál már bejelentették, hogy a következõ szezontól nem számolnak vele, Adriano Galiani alelnök pedig azt is hozzátette: akár a Juventusnak is eladják, ha a torinóiak megfelelõ ajánlatot tesznek érte.

Gilardino örömmel ragadná meg az alkalmat, hiszen már fiatal korában is Juve-drukker volt, sõt 2005-ben csak egy hajszál választotta el, hogy a fekete-fehérekhez szerzõdjön: akkor az utolsó pillanatban Luciano Moggi klubelnök sztornózta a megállapodást, mert nem volt meggyõzõdve a támadó képességeirõl.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
én úgy gondolom, hogy aki igazán ragaszkodott a csapathoz, a klubhoz, az itt is maradt.

valószínûleg nem erõszakkal vették rá arra a távozás dologra.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Sziasztok,még a múltkori meccsekhez hozzászólva(csak hétvégenként tudok netezni),hááát Sissoko,újabb szar igazolás.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Csacsi
"Gianluca Zambrotta meglepõ támadást intézett volt klubja, a Juventus ellen. A jelenleg a Barcelona alkalmazásában áló válogatott védõ a 2006-os bundabotrány kirobbanása után távozott Torinóból, amiért rengeteg szurkolói kritika érte.

"Azt mondták, áruló vagyok, de igazából engem árultak el. Minket, akik mindent megtettünk az edzéseken és a mérkõzéseken, hogy két bajnoki címet szerezzünk, egyszerûen cserbenhagytak. Ráadásul azt a pénzt, amit az eladásunkból kaptak, saját adósságaik egy részének törlesztésére fordították - igenis nagy segítséget jelentettünk a klubnak."

A mai futballistákat sokszor éri kritika magas fizetésük miatt, ám Zambrotta úgy érzi, õ megéri a pénzét.

"Persze sokkal jobb most nekünk, mint néhány éve, de ez a futball gazdasági fejlõdésének eredménye. Mutassanak nekem egy olyan profit, aki visszautasít egy tökéletes ajánlatot dupla fizetéssel. Az emberek azt gondolják, hogy mi csak rugdossuk ide-oda a labdát, és felvesszük a nagy fizetéseket, de én mindenért megdolgoztam, amim van. Amikor iskolás voltam, minden nap reggel 6.30-kor keltem, és a tanulás, edzés mellett soha nem értem haza este 7 elõtt, amikor neki kellett fognom a házifeladatomnak. Nagyon nagy a konkurenciaharc: 200-an kezdtük az ifi szekcióban, és eddig a szintig összesen hárman - Frencesco Coco, Diego De Ascentis és én - jutottunk el." - nyilatkozta a játékos a 'GQ' magazinnak.

Bár Zambrotta egyszer vissza akar térni hazájába játszani, úgy látja, sok mindenen kellene változtatni.

"Mindig nagyon örülök, amikor hazautazom. Olaszországot szeretem a világon a legjobban, de manapság nem könnyû olaszként külföldön élni. Nagyon sok minden miatt lehet minket támadni, és én nem tudom - de nem is akarom - megvédeni Olaszországot. A feleségem Nápolyból származik, és nem tud eléggé szégyenkezni amiatt, ami ott történik. Az emberek látják azokat az óriási szeméthegyeket, melyek minket minõsítenek."

Forrás : juventuz.freeblog.hu

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kit--Kat
Nagyon felhúzott, hogy az Internek megint meccset ajándékoztak... Wháááááááá

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gercse
jó,
de nem is egy poszt, Nocerinonak nem kell feltétlenül szépen játszania, vagy állandóan pontosnak meg leleményesnek lennie, csak szerezzen labdát, meg védekezzen jól

nono84
Azért még így is klasszsokkal jobb, mint Nocerino 😊)

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
pont ezt akartam én is írni...
mert mostanáig nem sokat mutatott, persze nem is kapott túl sok játéklehetõséget, de van még mit fejlõdnie

9csöves9
na akkor talán el is kezdhetné bizonyítani a tehetségét

Zsolti9014
<#eljen><#taps><#worship>

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Palladino meghosszabbította szerzõdését 2011-ig

9csöves9
nem játszik náluk Mutu,Pazzini,Semioli és Vierinek is van valami sérülése

9csöves9
rohadtul félek a hétvégi meccstõl

Trunks
Miért kell állandóan ezzel foglalkozni? Lenne inkább több légiósunk (nem olyan, mint Sissoko...), csak lenne jobb a csapat.

Ha így folytatjuk (na meg a bírók...), akkor a 4. hely is nehéz lesz.

1. Internazionale 61
2. Roma 52
3. Juventus 48
4. Fiorentina 44
----------------------
5. Milan 42

Amici di nessuno...

m0tTh0w
Fiorentina feljött 4 pontra. Borzasztóan fontos meccs lesz a hétvégi ellenük. A roma és az inter tartlékosan fog felállni a bl miatt, remélem mindketten pontokat veszítenek majd...

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

gercse
a 4 pont valóban jobb, remélem azért lesz egy csapat, amely milánóban a 30. fordulóban helyre rakja õket...

9csöves9
calcio moderno...

ez még durvább lesz 5 év múlva

Számomra mindegy hogy néger vagy fehér, de kérdem én hány olasz, sõt hány európai volt a pályán?

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

9csöves9
dettó.örülök az iksznek,és nem tud felidegesíteni az hogy lefocizta õket a roma

Breki33
Jobb nekünk a döntetlen, de olyan jó volt látni ahogy újra szopatják az intert kinek fele néger....., erre a bíró belenyúl a mecsbe........

m0tTh0w
jobb a 4 pont, mint a 6...(a 2. helyben bízva, a remény hal meg utoljára.)

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Kaplan
Komolyan tele van már a faszom, a bírókkal. Ezért kiküldeni Mexest.. Jó ok kapott egy sárgát mert pályán belül futott át, de rá pár percre még egyet kiosztani egy szabálytalanságért.. Bírói mérlegelés rulz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Csacsi
Nah az Inter megint megkapta a szokásos bírói segíségüket. Mennyire ltszik, hogy nemzetközi porondon nem tudják nyújtani az eredményt, lásd Liverpool ellen.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
Hülye Róma elszúrta

Simán tönkre verhették volna Legófejûéket
Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

gercse
<#eplus2><#vigyor>

Breki33
Komanék hatot rúgtak az Internek

A Koman Vladimirrel felálló Sampdoria megsemmisítõ, 6-2-es vereséget mért az Interre a Primavera-együttesek számára kiírt kupa elõdöntõjének elsõ mérkõzésén.

A magyar és az ukrán felnõtt válogatottal is kacérkodó futballista támadó középpályásként végigjátszotta a 90 percet, és a tudósítások szerint remek játékkal bizonyított edzõjének. Több remek passza is volt, a negyedik és az ötödik találatból közvetlenül is kivette a részét.

Az elsõ félidõ után még döntetlenre állt az összecsapás, utána azonban két kiállítás megpecsételte a milánói kék-feketék dolgát. Elõbb a 62. percben tíz fõre olvadt a vendégcsapat, majd 20 perccel késõbb még egy embert elvesztett, így a 4 gólig jutó Marilungo vezette Samp fölényes sikert aratott és fél lábbal már a kupa döntõjében érezheti magát.

Nem akármilyen csapatot fektettek két vállra Komanék. Emlékezhetünk: az Inter utánpótlás-együttese az ország legjobbjai közé tartozik, Filkor Attilával a soraiban sorozatban aratta a gyõzelmeket. Úgy látszik, a magyar középpályás Grossetóba távozása nem tett jót a listavezetõ tartalékjainak, hiszen igen méretes pofonban szaladtak bele Genovában.

Sampdoria – Inter 6-2

<#mf2><#taps><#wave>
forzajuve5
én még mindig azt mondom hogy idén el kellett volna kezdeni felépíteni egy megfiatalított csapatot, Bl hely úgy is meg lett volna,csak max nem 2. hely és egyenesen a bl, hanem mondjuk 4. hely és játszunk selejtezõt.
ennek semmi értelme hogy kidobunk euró tízmiliókat olyan játékosokra akik máshol a cserepadot koptatják

BADE
Én Molinaroval az edzéseken órákon keresztül gyakoroltatnám a beadásokat,erõnlétileg nagyon ott van,akárkit képes lefutni,meglépni szélen,de a beadás az vmi borzalom.Lehet,hogy inkább a középpálya közepén kellene játszatni,ugyanis a lapos passzai általában jók.😊
Ha visszatér Andrade,akkor jó kis védelmünk lesz.
Ha a tabella második felében lévõ csapatokat nem tudjuk megverni,akkor nem tudom minek áradoznak a bajnoki címrõl...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

gercse
Köv meccsen remélem jétszik majd Stendardo, most is játszhatott volna szvsz, Chiellini meg kiment volna Molinaro helyére,
köv meccsen középpálya talán: Camo,Nocerino,Sissoko,Palla
bár lehet h lehetõséget kap Tiago...

egyébként meg az a baj még a mostani Juventusszal, hogy ha nem játszunk jól akkor nem is nyerünk, régebben ilyen játékkal is behúztuk a meccset...
Fejben kelll helyre rakni mindenkit, és akkor talán nem kell aggódni

Zsolti9014
Tegnap hulla fáradtan megnéztem a meccset, az 1.félidõben nem játszottunk jól, a 2. alapján megérdemeltük volna a gyõzelmet.
Sissokko "játéka" nem tetszett, de a védelem két szélére is kellene egy-egy ember (Balzarettit miért adtuk el???-a Milan ellen láttam a hétvégén).
Tehát újabb tizenakárhány kidobott eurómillió. Sissokko szintjét Nocerino is simán hozza.
Nekem Zanettinagyon hiányzott, de a Fio ellen mellette Nedved és Giorgio is fog. Legronak meg lassan összeyûlnek a lapok.

Forza Juve!

Hajrá Magyarország!

Breki33
Hát õse látta a meccset

"A 62. percben Nedved lövése pattant meg a védõkön, del Piero pedig a lefelé hulló labdát kapásból a hálóba vágta, mivel azonban lesrõl lépett vissza, a bíró nem adta meg a gólt"

Azért örülnénk ha a második kapusunk a tegnapi Sereni szintjén védene
Breki33
Döntetlen a torinói „állatkertben”

Gólnélküli döntetlent hozott az olasz bajnokság 25. fordulójának nyitómérkõzése, a Juventus-Torino városi derbi, azaz a "Zebrák" és a "Bikák" összecsapása. A találkozót a hazaiak több góllal nyerhették volna, de del Pieróék még a legnagyobb helyzeteiket is elpuskázták.

- pepsifoci.hu - Remek iramban kezdõdött a torinói városi rangadó. Mindkét oldalon akadtak helyzetek, lüktetõ volt a játék, komoly veszély azonban nem alakult ki a kapuk elõtt. A 24. percben Sereni kapus saját csapattársával, Natalival ütközött, a szerencsétlen jelenet következtében a játékos megsérült, így nem tudta folytatni a játékot, a helyén Dellafiore folytatta.

Három perccel késõbb Iaquinta fejelt kapura egy szögletet követõen, Sereni bravúrral tolta léc fölé a labdát. Állandósulni látszott a Juve fölénye, Iaquinta ismét betalálhatott volna, de lövésébe belevetõdött egy védõ. Az esetnél egyébként is lest jelzett a partjelzõ. A Torino egyre ritkábban jutott el a hazai kapuig, a korábbi Inter-játékos Recoba gyenge kísérletét például óriási füttykoncerttel honorálták a Zebrák ultrái. A sérülés miatti hosszabbításban még Comotto veszélyeztetett, de fejese elsuhant Buffon kapuja elõtt, így gól nélkül zárult az elsõ játékrész.

A második félidõ rögtön rosszul kezdõdött a vendégek számára, hiszen Diana is megsérült, õt Rosina váltotta. Az 51. percben del Piero kínálta meg a tizenhatos környékérõl Serenit, de a vendégkapus szögletre ütötte a labdát. A 62. percben Nedved lövése pattant meg a védõkön, del Piero pedig a lefelé hulló labdát kapásból a hálóba vágta, mivel azonban lesrõl lépett vissza, a bíró nem adta meg a gólt. Hat perccel késõbb jó 35 méterrõl veszélyeztetett a Juventus élõ legendája, de szabadrúgását hatalmas bravúrral ütötte ki Sereni. Sorra jöttek a Juve-helyzetek, de gól egyikbõl sem született. A 74. percben szabadrúgáshoz jutott a Torino. A labda mögé Rosina állt, és 18 méterrõl hatalmas kapufát rúgott. Hét perccel a rendes játékidõ vége elõtt a meccs helyzetét hagyta ki a zebramezes csapat. Del Piero szögletét Camoranesi csúsztatta meg, a kivetõdõ Sereni pedig az érkezõ Iaquinta elé ütötte a labdát, de a csatár lemaradt a kipattanóról. Nem sokkal késõbb ismét Iaquinta lõhetett volna gólt, de lövésé elakadt egy védõ lábában.

A 92. percben megfogyatkozott a Juve, miután a kakaskodó Nedvedet kiállította a játékvezetõ. Ez azonban már nem változtatott semmin, del Piero még elhibázott egy szabadrúgást, így gól nélküli döntetlennel zárult az összecsapás.

Juventus – Torino 0-0
Teljesen egyet értek Veled.Különösen ami Nocerinot illeti.Mit keres egy ilyen ember a Juventusban?Fel nem foghatom.

Kaplan
Nyomoronc fasszopás alibi foci. Elegem van már ezekbõl is... Igazán megtanulhatnának már nyerni... Bocs, de egy picit most ki vagyok.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Bazzeg, ezek szerint a legjobbról lemaradtam. Buzi kábeltévé.<#boxer>

Amici di nessuno...

9csöves9
milyen igaz...

m0tTh0w
ahh, dehogy. Fiorentina nincs az alsó házban. Õket simán verjük<#gonosz3>

Csacsi
Nehéz lesz a fiorentina ellen. Hiányozni fog Chiellini, Nedved, Zanetti, Trezeguet?

9csöves9
nincs kispadunk.nem az elsõ meccs ahol egy frissítéssel nyerhettünk volna.Sissoko a legrosszabb,Camo meg a legjobb volt.Pavel mozdulatát meg nem bánom,rakja csak helyre azt az idiótát

m0tTh0w
Gyötrelem! Gusztustalan anti foci az amit a gránátosok bemutattak, plusz még szerencsénk se volt. Palladinó lesgólját sajnálom, Nedved piroslapja körüli szituácó meg egzszerûen nevetséges volt. Remélem legalább annyi lesz, hogy marad ez a 3 pont különbség a tabllán....

Trunks
Ez most komoly? Toldo

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
PAVEL PAVEL NEDVED NEDVED

CUORI BIANCONERI

Count Adyn
Amugy sajnos hiányzik Trez nagyon szerintem, még ha ugytûnik hogy semmit nem csinál is, leköt 2-3 védõt😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

trimre
Hi!
Tudom, hogy nem ide tartozik, boccs, de ezt a topikot látogatják legtöbben... Tehát tudnátok mondani nekem egy kapust, akinek a neve rímel a Ricardo-ra? Tudom, hogy eléggé hülyén hangzik, de akinek van ötlete, kérem segítsen! Elõre is köszi minenkinek!

Forza Juve

CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII

Trunks
Alex szabadjánál meg mekkorát védett már Sereni. Ha nem 28-ról lett volna, akkor simán bombagól.

Amici di nessuno...

Trunks
Simán nyernünk kellett volna a 2. félidõ alapján. Szinte egykapuztunk. A torino antifoci fc-nek egyetlen helyzete volt, az is egy szabad volt, ami teljesen jogtalanul lett megítélve.

Ranieri meg mi a fenét csinál? Sissoko annyi labdát eladott, hogy már számolni se tudtam, erre kit hoz le? Palladinót. Behozza helyette a támadni (+passzolni+lõni) nem tudó Nocerinót, gratulálok.

A bírókkal pedig a faszom kivan már. MINDENT lefújnak, ha vkihez hozzáérnek, már szól a síp.

És mindennek tetéjébe még a kép is elment a végére, úgyhogy az utsó 5 percet nem is láttam.

Amici di nessuno...