Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Én a gólra írtam.

De másként látom kb úgy ahogy most beszélnek errõl.
gercse
azért szerzett egy két labdát, meg jól zavart
ezenkívûl valóban nem volt maradandó pillanata

Trunks
Azért az túlzás. A mezõny legrosszabbja volt, minden labdát eladott a gól elõtt. A gól után legalább nem ért labdához, ez volt az össz.pozitívum a gólján kívül.

Amici di nessuno...

Trunks
- ki ez a kommentár? olyan baromságokat mondott, hogy majdnem kikapcsoltam a hangot. "Sissoko a mezõny legjobbja volt" pfffff
- örülhetünk, hogy az elsõ 25 percben nem kaptunk 3 gólt
- Sissoko gólja gyönyörû volt, különben pocsékul játszott. nem volt pontos passza, állandóan eladta a labdát
- Zebinának muszáj volt cselezgetnie a gól elõtt, elvesztette, ebbõl lett a gól
- szánalmas, amit mûvelünk. semmi ötlet, Zebina állandóan felívelgeti a labdát, egyik indítása sem pontos
- Stendardo miért nem játszik? Zebinánál még õ is jobb

Amici di nessuno...

9csöves9
úgy játszunk mint egy csoport óvodás akik még nem látták egymást soha

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
volt egy két jó momentumunk, de rengeteg lasztit eladunk..., tényleg nagyobb figyelem kell

hûûûûû Sissoko milyet akasztott 😮OOO
Breki33
Sis kezdi törleszteni az árát <#eljen><#wave>
forzajuve5
na végre csinált valamit, szép gól

james69holden
Sissokooooooooooo
1-1

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Fabio Capello
Na Camoranesi ki is dõlt... 😞

Amúgy eddig szánalmas a mai teljesítmény

És mire ezt leírtam az afrikai gyilkospók gólt is lõtt 😄

james69holden
nc a mai játékunk is...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Trunks
Na én is mentem nézni a meccset. FORZA JUVE!!!

Amici di nessuno...

Fabio Capello
sajnos ez a három együtt sose teljesül.... Nekem az is elég, ha szép játékkal nyerünk 😊

9csöves9
én az utolsó mondattal is tökéletesen megelégszek😄

VINCI PER NOI MAGICA JUVENTUS!

Count Adyn
Nah remélem ma:
-Jól fogunk játszani
-Normális bíró lesz
és nyerünk is😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

m0tTh0w
Abban bízom, hogy a Fiorentinának jobban kell majd a 3 pont, mint a Torinonak kellett kedden este, és akkor talán könnyebb dolgunk lesz elöl. Nem kell 8 vedõ között passzolgatni és szenvedni....

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

9csöves9

Juventus: Buffon, Zebina, Legrottaglie, Grygera, Molinaro, Camoranesi, Sissoko, Zanetti, Palladino, Trezeguet, Del Piero. All: Ranieri

Fiorentina: Frey, Ujfalusi, Kroldrup, Gamberini, Pasqual, Kuzmanovic, Donadel, Jorgensen, Santana, Pazzini, Osvaldo. All: Prandelli

Fabio Capello
reméljük most is lõ egy hasonlót 😊

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ranieri még nem döntött a védelem összeállítását illetõen: „Stendardo Chiellini helyén? Még tanakodni akarok rajta már csak azért is, mert ugyan még mindig bízom benne, ám a mozgása még nem olyan összehangolt, mint például Grygerának. Mindkettõjüket nagyra becsülöm, és mindent át fogok gondolni, mielõtt eldöntöm, hogy ki lép pályára.”

😮

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
jaja, Legro egyre jobb, és neki is jót tenne, ha a védelemben nem 2-en lennének Chiellinivel, hanem még két jó szélsõvédõ.
De persze ha hoznak egy Legronál jobb középsõt, hát legyen.
De most is meg lehetne oldani hogy Giorgio balra Molinaro helyett, középen meg Stendardo. mert Stendardo azon az 1 meccsen, amikor játszott, elég meggyõzõ volt számomra.

Hajrá Magyarország!

Sztem Molinaro is révbe fog érni, és Legrottaglie is odatudja tenni magát, csak néha csinál baromságokat...

Trunks
Hát igen. Chiellini kivételével kb. az egész védõsort le lehetne cserélni. De komolyan: legalább 3 hátvédet kéne igazolni a nyáron.

Amici di nessuno...

Breki33
csak éppen védõnk nincs

Róma játszik csatárok nélkül mi meg csak azokkal?
nono84
Szerintem is egy elég jó képességû csatár,és a Parmában lõtt egy-két világklasszis gólt, és nem is idõs.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Trunks
Legalább Mutu nincs, annak azért örülhetünk.

Amici di nessuno...

9csöves9
Pazzini mégis játszani fog

Trunks

nem játszik náluk Mutu,Pazzini,Semioli és Vierinek is van valami sérülése

Amici di nessuno...

Breki33
itt, igaz
már nem emlékszem hol olvastam de igaz az,hogy holnap Mutu nem fog játszani???
Zsolti9014
és Gila a Milanba szerzõdése elõtt hangoztatta, hogy gyerekkori kedvenc csapata a Juve. 😄

Hajrá Magyarország!

gercse
ugyanígy vagyok vele én is, ha nem drágán jönne, akkor örülnék neki, Bl-ben is játszott már, meg ha kell, akkor lõtt pár fontos gólt a milanban

Trunks
Zambrottának sajnos vmennyire igaza van. Õt mondjuk nem utálom azért, mert elment, legalább nem az interbe vagy a realba ment.

Gila pedig 1 világklasszis csatár, számomra nagy talány, hogy a Milanban miért nem tud a képességeinek megfelelõen teljesíteni. Az igazi Gilardinót a Parmában láttuk, azóta nem felejtett el játszani. A környezetváltozás sztem csodákat tenne vele. Én örülnék a leigazolásának, persze csak ha nem vmi csillagászati összeget kér érte a Milan.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ilyen nevekben gondolkodni, komolyan mondom ez egy vicc
Senna nyáron már 32 éves lesz, és szerintem Dossena se Juve szintû játékos

Zsolti9014
igen, helyette.
de nem hiszem hogy arra a posztra kellene még valaki, esetleg ha el is adunk onnan valakit.

Hajrá Magyarország!

Grove4
<#vigyor><#vigyor>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
mondjuk õt lehetett volna hozni ahelyett az afrikai óriásgyilkospók helyett...

Zsolti9014
A Tuttosport szerint, a Juventus nyáron ajánlatot készül tenni a Villarreal középpályásáért, Marcos Sennaért.

A Gazzetta dello Sport jelentései szerint a Juventus egy 6,5 millió eurós ajánlatott tett az Udinese csapatának Andrea Dossenaért.

hát, sztem inkább ne.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Az Olasz Labdarúgó Szövetség választ küldött a Juventus nyílt levelére (amelyben a bírók rossz bánásmódjára panaszkodtak): „Nincs semmi csalás!”

Rengeteg bírói tévedésnek a zebrák itták meg a levét, így merült fel a kérdés, hogy továbbra is a Calciopoli történtei miatt büntetik õket.

A Gazzetta dello Sport nyivánosságra hozott egy „javított” bajnoki tabellát, amelynek az élén a Bianconerik állnak. A sorozatos tévedések következményeképp a klub játékosai és vezetõi igen dühösek lettek, Giovanni Cobolli Gigli elnök levelet is küldött a FIGC-nek, amelyben vizsgálatot kért.

Ennek ellenére, a Labdarúgó Szövetség elnöke, Giancarlo Abete nem lát semmi alapot a Juve panaszaira.

„A Juventus vezetõinek, edzõjének, illetve játékosainak elkeseredettsége érthetõ, mint más csapatok esetében is a szezon során.”, olvasható a válaszban.

„De nincs semmi kétség a játékvezetõk pártatlanságát illetõen.”

„Biztosak vagyunk benne, hogy a Juventusnál túlteszik magukat az elmúlt napok keserûségein, és ismét a klub projektje kerül elõtérbe.”

Mivel ez a válasz volt várható, a Bianconerik részérõl a közeljövõben nem számíthatnak semmilyen kielégítõbb, favorizálóbb játékvezetésre a mérkõzéseken.

Grove4
Köszönöm szépen erre gondoltam😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
na, egy jó hír

Zsolti9014
A zebraportal szerint Zanetti eltiltását csökentették, így a Fiorentina ellen pályára léphet!

Hajrá Magyarország!

<#nevetes2>
HJFS > Juventus / statisztikák / Derby D'Italia menüpont legalján... 😊
9csöves9
nekem megvan/volt,mindenesetre most nem találom sehol

Grove4
😄

ej-ej, az az állandó harc... 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Grove4
nem találom sehol azt a képet,ahol egy fujtató zebra letapos egy piros ördögöt és a föld pedig kék fekete csíkos,valaki nem tudja holt taálom?