Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Remélem igaz😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
kezdõdik

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=659952

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
Bonerat 1 meccsre tiltották el a piros lapja miatt... azért ez vicc, az a szabálytalanság többet ért volna

Kit--Kat
Lehet durván hangzik, de így a mostani meccsek mellet amiket megvív a Juve, amilyen szépen és amilyen izgalmas lüktetõ meccseken, annyira nem is zavar, hogy csak 3. lesz. Úgy is tudom jövõre már nem lesz ilyen könnyû dolga Interéknek😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

forzajuve5
Zanetti ma 31 éves! BSZ!

Zsolti9014
grat a csapatnak, nagyon szép volt!
Ranierit nem mindig értem, de a vége megint õt igazolta.

egy darabig nem nagyon leszek itt idõhiány miatt, de addig is Forza Juve!!!!

Hajrá Magyarország!

gercse
ez van, de ha a nagy csapatok ellen meg ilyen jól megy, akkor jövõre bl gyõzelem 😄DD

9csöves9
ez a legdurvább:amíg mi az utolsó 8 csapat ellen a megszerezhetõ 39 pontból 26-t szedtünk össze,addig az inter 34 pontból 32-t

gercse
nem olvasom végig, mert csak felba.zom magam, de sebaj, tanulni kell a hibákból, és jövõre...😊

9csöves9
hát igen...

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=658932

gercse
Óriási képek...<#worship>
Thx

9csöves9
az uccsó 4-t jelenítsétek meg külön,elkúrtam

9csöves9

gercse
<#eljen><#eljen><#eljen>

9csöves9

9csöves9

Csacsi
És isten tarta meg nálunk jövõre.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nono84
Isen tartsa meg jó szokását a következõ szezonra is<#hawaii>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
<#worship>

9csöves9

9csöves9
Giovinco megint gólt lõtt<#bohoc>

gercse
akkor azért beszélt a bíróval Del piero a végén, sejtettem, hogy ilyesmi lehetett 😊

Breki33
A végén még rúgtunk egyet csak a bíró lefújta

http://youtube.com/watch?v=eOMRrfcEmq0
nono84
Valahogy sejtettem a gyõzelmet a múltheti meccsbõl kiindulva. Kezd összeérni a csapat.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
Alex Scieranak ajánlotta a meccset és a gólját

http://www.juventustube.com/watch/69e8401880e3c1836fbe/What-a-moment!

Nuno88
Ggratulálok srácok! Jó mérkõzés volt a tegnapi...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gercse
😊

Fabio Capello
csatársokk 😄

gercse
csatások=csatárok

gercse
vb-t is megnyerték valahogy..., akkor sem a csatások voltak a nagy góllövõk, a csapategységen van a hangsúly

Breki33
nem ezt mondtam

sztem is ki kell vinni
Trunks
Igen, de mikor volt olyan, hogy 1 világsztár csatár sincs benne a keretben? Máskor mindig az volt a probléma, hogy ki maradjon itthon, mert annyi klasszis támadó fért volna be. Csak emlékezzünk vissza '98-ban mi volt!

Mondjuk az is igaz, hogy Alex eddig 1 világversenyen se tudott a képességeinek megfelelõen teljesíteni.

Amici di nessuno...

Breki33
volt már olyan hogy egy VB-n esetleg EB-n lett vki nagy csatár
Trunks
Egyedül talán Toni van jobb formában, senki más.

Toni, Di Natale, Quagliarella, Iaquinta - messze-messze a leggyengébb olasz csatársor lesz, ha õket viszi ki Donadoni (hozzáteszem, hogy ha még Alex ott lenne, akkor is nagyon gyenge lenne)

Amici di nessuno...

Kaplan
Azt azért ne felejtsük el, hogy Tiago a Palermo ellen nagyott játszott. Igazából nem értem miért ilyen ingadozó a formája...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Yulcsa
grat, jó kis meccs volt!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

gercse
persze, én is így gondolom,
de ha csak objektíven nézem,és eltekintek az"ikonságától" akkor is Del Piero van szinte a legjobb formában(csatások közül), tehát Donadoni nem kételkedhet(ne)

9csöves9
jópár meccs óta 10 emberrel játszunk ha Trez kezd,pár meccsre simán lehetne pihentetni

gercse
az a nagy "hév" miatt van..., mindig akkora akarás van benne, hogy nem öszpontosít rendesen, viszont sok labdát szerzett most is,
egyedül attól féltem nehogy pirosat kapjon, mert sárgával is ugyanúgy odatette magát mindenhova

Fabio Capello
itt nem csak egy bombaformában lévõ csatárról van szó, itt egy nemzeti ikonról van szó. Szurkoljon bárki bármilyen csapatnak, abban mindenki egyetért, hogy DP az olasz válogatott egyik ikonja, olyan mint anno Baggio vagy Dino Zoff. Szóval ha nem viszi ki, akkor mondjon le 😄

Komolyra fordítva: annyira azért még nem öreg, hogy erre hivatkozva ne vigye ki... kit visz, Mr. Nyálasképõ Gilardinot?

Trunks
Igen, csak mióta Trez formája visszaesett, azóta Jaki többet csinál negyed óra alatt, mint Trez egész meccsen.

Amici di nessuno...

Trunks
Sissoko tényleg sokat javult, de még mindig idegesítõ hibákat vét idõnként. Például nem tudom miért kell úgy átvenni a labdát, hogy 3 méterre elpattanjon tõle.

De persze Nocerinónál bárki jobb. Ha Momo sérülése után beállt volna, akkor tuti nem nyerünk.

Amici di nessuno...

Fabio Capello
Jaki bombacserének jó szvsz, legalábbis eddig mindig így volt szerintem.... Viszont Trez formája tényleg egyre aggasztóbb, nemlesz ez így jó

gercse
erre nem is gondoltam😄
mindenesetre, ha egy ilyen formában lévõ csatárt nem visz ki az eb-re, akkor népfelkelés lesz...😊

cassoneitaly
Köszönjük ALEX!<#worship>
Köszönjük SALI!<#worship>
Köszönjük SISSOKO!<#worship>
Köszönjük CAMORANESI!<#worship>
sebaj TIAGO, következõ meccsen nem fogsz kezdeni <#hehe>

!!!!!FORZA JUVE!!!!!
!!!!!!!!FORZA DEL PIERO!!!!!!!
________________<#worship>__________________

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Trunks
Aha, csak így se fogja kivinni. Nekünk mondjuk nem árt, hogy bedühödött. Viszont Trez teljesítménye kezd aggasztani. Mostmár megfontolandó lenne Jakival kezdeni.

Amici di nessuno...

Fabio Capello
ADP nagyon be akarja bizonyítani, hogy ott a helye az EB-n. Ha így játszik továbbra is, akkor Donadoni hülye ha naem választja be.

9csöves9
hát Bonera...nekem egybõl Eduardo jutott eszembe

Momo meg egy állat,bocsánatért esedezem neki azért amiket mondtam róla mielött idejött és remélem hogy nem ollózza le a fejem😄

Trunks
Ale pedig ismét ragyogó teljesítményt nyújtott, csak megint majdnem rajta ment el a végjáték. Az inter ellen is elhibázott 2 helyzetet a végén (az egyik ziccer volt) és most is kihagyott 1 hatalmas lehetõséget. Kalács már leült, csak vmelyik szélre helyezi a labdát és akkor nem kellett volna még a végén izgulnunk.

Amici di nessuno...