Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Erre aztán nem volt szükség...

Most miért jó, hogy vettünk egy vagyonért egy padkoptatót?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
faszért nem jutottatok bl-be,hozzátok ment volna😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

LasCar16
nesztek egy primadonna 😊

#acm

9csöves9
holnap Amauri átesik az orvosi vizsgálatokon és aláírja a szerzõdést

12 milla+Nocerino+Lanzafame 50%

hát...

9csöves9
http://vercotti.wordpress.com/

az indexes Dino Vercotti új oldala,most még csak 1-2 meccs elérhetõ,de az összefoglalók és a szöveges beszámolók is kurvajók

meg linkeltem nem olyan rég egy Rangers elleni Bl meccset

Zsolti9014
valóban De Cegli kimaradt, pedig nagyon jó játékos, bocs tõle is.

#19321: igazad van, Zebinát alulértékelem, mert a pofáját sem nagyon bírom, ez van, bocs. 😄
Palla, Tiago, Almiron szintén picit jobb osztályzatot kaptak a kiérdemeltnél. Nocerino szerintem is maradjon, de az õ esetében meg talán épp õ az aki Napoliba vágyik. legalábbis olvastam valahol. Blasinál jobb lesz (aztseszerettem 😄)

Tacchinardi lett volna jó idén. :d
Tegnap a BL-klasszikusokban láttam a 03-as döntõt.
Azok a játékosok. Összeszorul a szívem. Conte, Tacchi, Ferrara...

Más: aki tud letölthetõ régi Juve meccseket, az linkeljen. Fõleg a Lippi korszak, 90-es évektõl, de bármi más is jöhet.

Hajrá Magyarország!

gercse
😄, komoly

9csöves9
a tuttosport nem hazudtolta meg magát😄

9csöves9
naja szerencsére belõlük soha sincs hiány,a Primavera csapat vezeti saját csoportját most is

gercse
az igaz, belõle inkább lehet nagyobb focista, de szerintem jönnek majd még nála tehetségesebb fiatalok is

9csöves9
most még emlékeztethet Blasira

Nocerinonak van tehetsége Blasinak nem volt

gercse
szerintem nem fogjuk sajnálni, engem Blasira emlékeztet..., õt sem sajnálom, hogy nincs itt

9csöves9
6 sorban 6 "szerintem"

kurvajóvagyok

9csöves9
teljesen jó összegzés apró dolgokban nem értek csak egyet: Zebinát szerintem alulértékeled,Palladinot,Tiagot,Almiront pedig túl.persze ez is csak saját vélemény

jövõ évre:szerintem kifejezetten támadó középpályás nem szükséges.persze ehhez az kell hogy Marco és Camo egészségesek legyenek.Giovinco és Pavel pedig megtudja oldani az irányítást.Xabi Alonsot említetted õ inkább védekezõ középpályás,csak kurvajól passzol(mint Zanetti).na ilyen kell,nálam az etalon ilyen téren Pirlo de õ esélytelen.az Amauris üzletet csak akkor lehetett volna megakadályozni ha a milan bejut a bl-be.4 klasszis csatár kell szerintem és Palladino szerintem elmegy.szerintem jó játékos de amiatt aggódok,hogy Jaki rovására megy.mondjuk ahogy küzd Iaquinta,szerintem nem kell õt félteni.a másik meg Nocerino távozása,meggyõzõdésem hogy éveken belül kurvára sajnálni fogjuk hogy elment

Fabio Capello
<#eljen> korrekt véleményezés, egyetértek

Kaplan
Korrekt 'összeállítás' ennél jobban nekem sem ment volna, és egészen megegyezik az én nézeteimmel is!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
kb. elolvastam, jó, egyetértek kb.
De Ceglie is visszajön majd, nem? Õt sem szabad elfelejteni, jó játékos lehet belõle, bal hátvéd

Zsolti9014
És még annyi hogy ezek csak saját véleményeim.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Összegezném véleményemet a szezonról.

Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével, újoncként a 3. hely nagyon jó. Úgy gondolom, hogy az külön dicséretes, hogy a bajnokságban az Inter-Roma-Milan trió ellen nem szenvedtünk vereséget, sõt 3 gyõzelem, 3 döntetlen a mérleg. Ha közép- és kiscsapatok ellen is jobban megy, akár elõrébb is végezhettünk volna. A csapat legnagyobb erõssége véleményem szerint a küzdeni tudás volt, amely meccseken ez hiányzott, igen gyengén teljesítettünk. A gyengénk az elején az összeszokottság hiánya volt, illetve néhány játékosnál technikai problémák. Néhány jó igazolással jövõre a Scudetto lehet a cél.

Kapusok:

Gianluigi BUFFON: a világ legjobb kapusa, ha emlékezetem nem csal idén sem hibázott, mindig a helyén volt, legalább 10-12 pontot köszönhetünk bravúrjainak. Osztályzatom: 9

Emanuele BELARDI: pályára lépése esetén bebizonyította, hogy képes nagyszerû teljesítményre, igaz hibázott is néha - ez részben a meccshiány számlájára írható. Másrészt pedig ha nem Buffonhoz hasonlítjuk, akkor egy kimondottan jó kapusról beszélünk. Gigi helyetteseként nincs könnyû dolga. Osztályzatom: 6,5

Védõk:

Alessandro BIRINDELLI: nem kapott idén sok lehetõséget, de amikor játszott, jól ellátta a feladatát. Sajnos az utolsó meccsen nem kapott szerepet. Alessandro, az összes Juventino nevében köszönöm ezt a 11 évet, amit nálunk töltöttél! Osztályzatom: 6,5

Giorgio CHIELLINI: jó balhátvédbõl zseniális középhátvéd lett, nagyon kevés hibával küzdve, dolgozva végig az idényt. Remélem az EB-n is látjuk. Osztályzatom: 8,5

Jonathan ZEBINA: indulatos, olykor sportszerûtlen, láthattunk tõle szép megoldásokat, és kapitális hibákat is. Felfutásai jók voltak, de gyakran ragadt elöl. Osztályzatom: 5,5

Jorge ANDRADE: mire beleszokott volna az olasz fociba, súlyosan megsérült. Remélem, jövõre szerencsésebb lesz. Osztályzatom: 5,5

Zdenek GRYGERA: kezdetben nem mutatott jó játékot, késõbb azonban feljavult, sõt balhátvédként még jobban is teljesített, mint saját posztján. Lõtt egy felejthetetlen gólt is. Osztályzatom: 6,5

Nicola LEGROTTAGLIE: cserejátékos lett volna, de a szükség úgy hozta, hogy a csapat egyik legjobbja lett. Elõször féltem, hogy milyen teljesítményt fog nyújtani, de néhány hibától eltekintve, szinte Chiellini szintjét hozta. Köszönjük, hogy megtaláltad Jézust, Legro! Osztályzatom: 8

Cristian MOLINARO: voltak jó mérkõzései, cselei, rövid passzai megfelelõek, de a beívelésekben és ami egy védõnél a legfontosabb, sajnos védekezésben gyengén teljesített. Osztályzatom: 5,5

Guglielmo STENDARDO: kifejezetten tetszett a játéka, amikor lehetõséget kapott. Akár stabil kezdõként is el tudnám képzelni. Osztályzatom: 6,5

Domenico CRISCITO: akadt mérkõzés, ahol tanárian futballozott (Palermo elleni elsõ), kevés lehetõséget kapott egy hibája miatt, de remélem visszajön és hamarosan alapember lesz. Osztályzatom: 6,5

Jean-Alain BOUMSONG: ha emlékezetem nem csal, csak az Inter elleni kupameccsen játszott, ahol szép gólt fejelt. Viszlát Bumbum! Osztályzatom: 6

Középpályások:

Cristiano ZANETTI: Legrottaglie mellett az egyik legkellemesebb meglepetés. Zseniálisan passzolt, szerelt, talán élete formájában játszott. Osztályzatom: 7,5

Hasan SALIHAMIDZIC: szintén jó igazolásnak bizonyult, mint mindenkinek, neki is voltak gyengébb meccsei, de összességében jól játszott, és még gólokat is lõtt. Osztályzatom: 7

Mauro CAMORANESI: sajnos sokat volt sérült, de amikor játszott, sok pluszt adott a csapatnak és még fontos gólokat is szerzett. Osztályzatom: 7,5

Pavel NEDVED: még ilyen idõsen is õ futotta talán a legtöbbet, fáradhatatlanul robotolt, passzai, lövései változatlanul jók. Olykor elszakadt nála a cérna, de ez sem baj. Köszönjük a szerzõdéshosszabbítást is. Osztályzatom: 7

Antonio NOCERINO: legnagyobb erénye az, hogy az elsõtõl az utolsó percig küzd, hajt, robotol. Sajnos technikailag képzetlen, pesszolással, lövéssel egyaránt akadnak gondjai. Azért volt pár szép megmozdulása, lövése is. Szimpatikus játékos. Osztályzatom: 6,5

TIAGO Cardoso Mendes: nehezen illeszkedett be, kezdetben katasztrofálisan, majd csak rosszul játszott - már amikor egyáltalán játszott. A szezon második felében azonban voltak bíztató meccsei. Osztályzatom: 6

Marco MARCHIONNI: klasszis játékos, de sokat volt sérült. Osztályzatom: 6,5

Mohamed SISSOKKO: nagyon jó labdaszerzõ, kellemes meglepetés számomra, jó igazolásnak tartom, pedig nem értettem egyet a szerzõdtetésével. Sajnos gyakran elveszti a fejét, és elkésve is keményen odalép. Nemcsak pozitív tulajdonságaiban lehet Vieira utódja. Osztályzatom: 7

Sergio ALMIRON: Tiagóhoz hasonlóan nem nagyon tudott beilleszkedni, bár õ éppen az elsõ néhány meccsen mutatott egész bíztató produkciót, késõbb nem nagyon játszott. Osztályzatom: 6

Csatárok:

Vincenzo IAQUINTA: talán a legjobb nyári igazolás, fontos gólokat lõtt, és sportszerûen tûrte a mellõzését is. Remélem marad, mert igazi JUVENTINO lett. Osztályzatom: 7,5

Raffaele PALLADINO: nagy játékos lesz még belõle, nem játszott túl sokat és túl jól, néhány gólt mégis szerzett. Osztályzatom: 6,5

David TREZEGUET: zseniális formában játszott az idény nagy részében, de akadtak meccsek, amikor alig mutatott valamit. Kis híján gólkirály lett. Domenech meg csak magával és a válogatottjával tolt ki. Osztályzatom: 8

Alessandro DEL PIERO: nálam a szezon legjobbja, az új olasz gólkirály. Szenzációs teljesítményre képes még a 34-hez közel is. Nem tudok nem elfogult lenni. Osztályzatom: 10

Vezetõedzõ:

Claudio RANIERI: összességében jól teljesített, bevitt minket a BL-be, de a cserékkel akadtak gondjai. Osztályzatom: 8

Castigliának és Pasquatónak sok sikert még a Juvéban a jövõben. Õket nem értékeltem, valamint Oliverát, mert õt nem láttam játszani. Ha valakit kihagytam, bocs.

Jövõre erõsítési elképzeléseim:

Kapus: egyértelmû hogy Gigi az 1. számú, cserének, ha Belardi helyett kell valaki, akkor Schwarzer, Manninger nagyszerûen megteszi, de legjobb talán Mirante lenne. Bár neki talán jobb ha véd valahol stabilan.

Védõ: Mellberg jön, Criscitót vissza kell hozni, egy balhátvédet venni, pl. Grossót, megtartani Stendardót, Zebina helyett meg egy jobbhátvédet hozni.

Középpálya: Giovinco, Marchisio vissza. Plusz egy jó támadó középpályás, pl. Xabi Alonso, vagy mittomén.

Csatár: ez így jó, ahogy van, max. egy cserecsatárt kell venni, a mostaniakat megtartani. Bár Amauri ha jön nem rossz vétel, csak kissé létszám fölötti.

A jövõ évi keretet így képzelem el, a pletykák alapján, és saját elképzeléseim szerint:

Buffon, Schwarzer, Novembre (+Mirante kölcsönadva)
Chiellini, Grygera, Legrottaglie, Stendardo, Mellberg, Criscito, Molinaro (szigorúan cserének), + egy jobbhátvéd (Sagnol ?)
Zanetti, Nedved, Sissokko, Giovinco, Marchisio, Marchionni, Camoranesi, Salihamidzic, Nocerino (ha marad cserének jó)
Del Piero, Trezeguet, Iaquinta, Palladino, Amauri (ha úgyis jön)

Személyes kívánságaim (nem mind észszerû, csak kedvenc): Grosso, Barzagli, Hamsik, Nasri, Huntelaar és esetleg Zambrotta.

Cserealapnak jó Zebina, Tiago, Almiron, Molinaro, Nocerino.

De akárhogy is lesz, kíváncsian várom az átigazolási szezon fejleményeit, és jövõre is FORZA JUVE!!!

Bocs, hogy hosszú lett, aki végigolvasott, annak köszönöm.

Hajrá Magyarország!

gercse
kiegyeznék vele 😊

forzajuve5
igen mindenképpen izgalmas szezon lesz
én viszont az intert már nem tarom bajnokesélyesnek, fõleg ha edzõváltás is lesz, Roma szokásos felemás szezont fogja produkálni, és bl selejtezõt érõ helyért harcolnak, Mi és a Milan az egy érdekes kérdés, minden az igazolásokra szánható és az abból igazolt játékosokon fog múlani, de véleményem szerint még így is a Milannal leszünk nagy csatában a bajnoki címért
jövõ évi végkifejlet:

Juventus
Milan
inter
Roma

9csöves9
mintha tavaly mondták volna hogy Batistuta vagy Bierhoff megcsinálta ezt

gercse
úgy érzem, hogy jövõre nagyon húzos, látványos bajnokság lesz
Inter címet akar védeni, Roma,Milan, Juve meg már nagyon ki van éhezve gondolom 😊 (fõleg mi😄)

forzajuve5
ja bocs elnéztem 😊

gercse
remélem is hogy így lesz 😊

9csöves9
nem ez volt a kérdés

Rossi akkor gólkirály volt a B-ben?

Kit--Kat
Most jön az Eb gólkirályi cím, jövõre meg a újra BL gólrkiály lesz😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

forzajuve5

"Paolo Rossi 77 - 78 pont 30 éve😊 "

gercse
😄, tényleg, tavaly is õ volt a gólkirály a B-ben
Remélem tartja a formáját, és alkot vmi szépet az olasz válogatottban is

forzajuve5
most nézem hogy kikbõl is áll ez a francia válogatott, jobb is hogy nincs ott Trez mert ez az EB szerintem egy kurva nagy égés lesz a franciák részérõl, kb mint a 2002es VB

9csöves9
volt már olyan hogy valaki a B után egybõl az A-ban is gólkirály?azt most hagyjuk is hogy közel a 34-hez😄

Kit--Kat
Szánalmasak a franciák, hogy gyûlölök a négereket, de nyugdt szívvel teszik õk is a szívükre a kezüket a francia himnusznál amikor a meccsen a sorfalat álló 11bõl 10 afrikában született focista a maradék 1 szülei meg afrikából jöttek....

Fabio Capello
tipikus jelenség, origin szenegáli... a sok hülyéje az eredeti nemzetiség válogatottjában kisisten lehetne, de õ inkább a franciát választja és recskázik egy jót ha netalántán beválogatják.

gercse
komoly kép 😊
<#worship>

9csöves9

Kit--Kat
Egy újabb igazi francia, feltételezem az õsei részt vettek a francia szabadságharcokban😄

nono84
Alex a legjobb formában lévõ olasz csatár Tonival együtt.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Fabio Capello
ha láttad volna kit hívtak be helyette:
Bafetimbi Gomis

gercse
oks, mondjuk én is így hiszem,
csak hülye Fülöp károg...

9csöves9
Domenech egy fasz,én mondjuk annyira nem bánom hogy nem lesz ott Trez

Ale miatt meg nem aggódjatok,1000% hogy ott lesz

gercse
Domenech nekem sosem volt szimpatikus...
Remélem Donadoni azért okosabb lesz

nono84
20 gólt lött Trez ebben a szezonben és nincs ott a keretben, szánalmas franciák, bár úgysem csíptem õket...

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
Fio is nyert, Milan így nincs bl helyen

forzajuve5
elõször is Grat Alexnek!!!!<#worship>

másodszor én is remélem hogy ott lesz nem úgy mint Trez, rohadt <#violent>domenech

gercse
<#eljen><#eljen><#eljen>

Fabio Capello
éljen 😊

Ezek után nagyon ajánlom hogy kerettag legyen az EB-n

Count Adyn
Megvan a gólkirály😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
Boriello nem lõtt gólt,Ale a gólkirály<#worship>

gercse
Örüljenek csak, megvan a 3 bajnoki címük(amibõl mondjuk 1 megérdemelt), aztán ennyi is volt most úgy 10-15 évre 😄DDDD

9csöves9
szarjuk már le az intert.megnyerték kész