44078
-
argo001 #42193 Lőjetek 1 gólt. Szeretném, ha a Gladbach az EL-be menne. :D -
#42192 Baszodjanak meg, 4-2... Itt jön elő a gyenge össz 2 pont a MG ellen. Jó persze, ezen most nem múlik továbbjutás, de akkor is bosszantó. -
#42191 erre nincsenek szavak
Gladbach is... megveri a Bayernt és oda-vissza kiszop a Citytől. -
#42190 Meg is van az nekik. :@ :( -
#42189 Ezt nem hiszem el, még le sem írtam, ott a 2 City gól... -
#42188 Haat, Llorente beramolt egyet nekünk... Igaz, a Citynek 2 gól kellene az előzeshez. -
#42187 Ezt tényleg ki tudta hagyni Morata? -
#42186 a drog rossz szücsykém:DD -
#42185 :D
Maga Muntari nyilatkozta azóta egyébként, hogy lényegtelen az a gól, a Juve megérdemelte a scudettot. -
#42184 az a világ szégyene volt hogy úgy nyertetek, akkor a Milan minden téren jobb volt mint ti, csak a sok sérülés meg az az elcsalt Muntari-gól... -
#42183 Amúgy Wenger is nyert bajnokságot veretlenül még a Henry-Vieira-Ljungberg-Pires féle csapattal. Amikor még nyert egyáltalán valamit. Ráadásul csöppet nagyobb volt a konkurencia, mint a mostani Bundesligában. -
#42182 Pont a hétvégi vereség előtt. -
#42181 Nem is tudtam, hogy ilyet nyilatkozott. :) -
#42180 Egyelőre most minden kezd helyreállni, csak tartani kell a lendületet.
Más : Amúgy érdekes, vagy csak nem találkoztam még vele, vagy senki nem csinált még olyan képet, hogy Gurdiola nyilatkozott, hogy szerinte nem lehet veretlen bajnokságot csinálni, és nincs alatta egy Conte kép, hogy Bitch Please és táblázat. megcsinálnám, de sajnos nem vagyok Photoshop mágus. -
#42179 Jóó, most persze a legjobb forgatókönyvet írtam. De a Fiorentinát akkor is képesek vagyunk legyőzni otthon, remélem, így is lesz. -
#42178 Persze, vagy ha mindenkit kizárnának előttünk. -
#42177 Ennek a fordulónak a legnagyobb nyertesei kétség kívül mi vagyunk. És a jövő héten még sokkal tovább csökkenhet a különbség, ha sikerül megvernünk a Fiorentinát, plusz még X lenne a Napoli-Roma, slusszpoénként meg az Inter ki is kapna az Udinese otthonában. :D -
#42176 és a napoli is kiszopott, 6 pontra vagyunk \o/ :) -
#42175 Ráadásul a középpálya egyre inkább kezd feljavulni. Marchisio lassan a tavalyi önmagát idézi, Sturaro előrefelé ugyan nem egy Vidal, de védekezésben lassan hasonlót hoz, Pogbán pedig látszik, hogy kellenek mellé a normális emberek. Asamoah meg ha továbbra is bevethető lesz, akkor olyan, mintha egy klasszis középpályást igazoltunk volna. Tegnap játszott emberemlékezet óta először kezdőként, elsőre remek volt. És ne felejtsük el, hogy most is a középpályánk fele sérült (Pereyra, Khedira, Lemina, Hernanes)+Pogba el volt tiltva. Csak ez a könnyebben pótolható fele. Most látszik, hogy a szezonkezdet azért lett ennyire tragikus, mert nem csak a tavalyi kulcsembereket kellett pótolni, hanem a maradók közül is jópár fontos játékost. -
#42174 Roma meccs lol :D -
#42173 Megőrülök ettől és már évek óta próbálkozik. Az a vicc, hogy néha akkor is megtörtént amikor Pirlo vagy Tevez a pályán volt ezek szerint elég magasan áll Bonucci a csapat hierarchiájában.
Magabiztos győzelem volt és ahogy nézem a sorsolást, nem kell hozzá nagy képzelőerő, hogy féltávnál nagyon ott legyünk a nyakukon. Fiorentina otthon, ha azt hozzuk akkor a Carpi,Verona,Samp hármas nem szabad, hogy gondot okozzon. Persze mindegyikben benne van a botlás lehetősége, a Fiorentinát tudjuk, a Carpinak ez a szezon meccse lesz, a Verona is egyszer végre nyerni fog, Montella meg lehet, hogy addigra összekapja a Doriát. Arról nem is beszélve, hogy 9 bajnoki győzelem zsinórban még a korábbi években sem volt jellemző, furcsa lenne, ha idén jönne egy ilyen. -
#42172 De jó eséllyel nem fog mindenki nyerni, így megint csökkenhet a távolság. :) -
#42171 Ez remek volt. Persze, gödörben van most a Lazio, de úgy hoztuk ezt a meccset, mint tavaly tettük volna. Sima 2-0 idegenben bárki ellen jó. Egyre jobban fest a tabella is: (nyilván a többiek eggyel kevesebb meccset játszottak)
1. Napoli 31
2. Inter 30
3. Fiorentina 29
4. AS Roma 27
5. Juventus 27 -
#42170 Bonucci találta már el amúgy a kaput ilyen legurított szabadból? Mert az elképzelés nagyon szép, de mire elrúgja a labdát vagy másfél méterre van tőle a berepülő védő. -
#42169 Dybala gyönyörű gólt lőtt. Nagyon sima lesz ez a meccs, de nem lepődnék meg, ha a második félidőt teljesen lelazáznánk. Ha Radut itt kiszórta volna a végén a bíró (amúgy jogtalan lett volna), akkor nagyon csúnya is lehetett volna a vége a Laziónak, mondjuk 0-4/0-5. -
#42168 Majdnem berendeltem, de inkább megvárom a karácsonyt, hátha valaki meglep vele. :D
Este Lazio, pocsék formában vannak, illene nyerni, ha nem jönne össze eléggé visszavetné a társaságot. Pogba legutóbb kisárgázta magát, nem is árt neki a pihenő, de szarul állunk a posztján. Náluk talán Lulic lesz a legnagyobb hiányzó, szerencsétlen ráejtett egy súlyzót a kezére lehet, hogy amputálni kell két ujját...
Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Sandro,Asamoah!,Marchisio,Sturaro,Cuadrado-Dybala,Mandzukic kezdőt jósolnak.
-
#42167 Na, megjött a Juventus könyvem. Eszméletlen élmény volt kézbe fogni, belelapozni. Nagyon igényes kiadásnak tűnik, nem hinném, h ne tetszene majd. Mellé ajándékba adta a shop az Elátkozott 11 c. könyvet is. Ezt nemtom ismeri-e valaki, de ha már megvan, tuti elolvasom azt is. -
#42166 Na, elég jól alakultak az ellenfelek eredményei. :) Már csak 7 pont a listavezető, 5 pont a dobogó. -
preziosi #42165 azt azért ne felejtsük el, hogy 1 gólt már szerzett, ráadásul elég fontosat is, a torino ellenit a 94. percben. vele kapcsolatban elsősorban nem is azt hiányolom, hogy nem szórja a gólokat, bár ténylegesen volt 11 gólos szezonja is nemrég, de kulcspasszokat, gólpasszokat jogosan várna tőle az ember, és sajnos egyelőre ezek sem jönnek. remélem, hogy ahogy belendül a csapat, úgy többet fog tudni hozzátenni ő is a 3 youtube-videónyi cselnél. elvileg jól érzi magát itt, itt akarna maradni, van még több mint egy fél szezonja bizonyítani.
jól alakultak az eredmények a fordulóban, a fiort végül megfogta a sassuolo, a nápoly pedig élre állt, a hátrányunk 7 pont velük szemben. én már szezon elején is mondtam, hogy sarri nagyon össze fogja rakni ezt a keret, és ez látszik is. szerintem hosszútávon ők lesznek a legnagyobb veszélyforrás, viszont ahogy nézegettem, nekik tavasszal szinte az összes rangadójuk idegenben lesz, nekünk pedig otthon. -
#42164 Teljesen egyetértek a Cuadradóról írtakkal. Pont készültem megfogalmazni, hogy szerintem nem kellene véglegesíteni. Hihetetlen jól cselez és meg tudja verni az emberét, de emlékszik valaki, hogy jól fejezett volna be egy akciót vagy kulcspasszt adott? Jellemzően kicselez 4 embert 40 méterre a kaputól, aztán a pálya utolsó 20 méterén elfogy a tudomány, nem tud jó döntést hozni. Arról nem is beszélek, hogy ennyi meccsen illett volna már legalább egy gólt szerezni.
Zaza engem továbbra se győzött meg, hiába jó a gól/perc mutatója, ez általában annyiban merül ki, hogy bejön az utolsó 5 percre és szerez egy teljesen felesleges gólt. Kezdőként eddig nem mutatott sokat. Mindenesetre Morata mostanában elég szörnyű, úgyhogy még jól is jöhet.
Nagyon örülök, hogy tegnap remekül működött a középpálya. De azért az eredmény nagyon csalóka, az utolsó 5 percre teljesen szétesett a Palermo, addig tipikus 1-0-s meccs volt, bár meglehetősen sima. -
#42163 Légyszi, cserélje már le a topik gazdája a bannert, pl. erre:
-
preziosi #42162 továbbá azt még megjegyezném, hogy továbbra sem vagyok kibékülve sandro padoztatásával. persze, mindent meg lehet magyarázni az 50 meccses szezonnal, de ha egy új és fiatal játékos annyira belejön, hogy a 3 legutolsó meccsén kioszt 3 győztes gólpasszt, én már csak pszichológiai okok miatt sem tenném azonnal vissza a padra. arról nem beszélve, hogy támadásban sokkal magasabb minőséget képvisel evránál, vele ez a meccs is könnyebb lett volna. semmi bajom evrával, szezon eleje óta a jobbak között van, de szerintem allegri kicsit túlzásba viszi egyes posztok rotációját. -
#42161 Nem értek egyet veled Cuadradóval kapcsolatban. Szerintem pont hogy komoly szerepe van abban, hogy a csapat összeállt, és fontos játékos. Morata valóban nincs a topon most, de szerintem pusztán egy kisebb hullámvölgy nála, legalább is remélem. Ha el akarna menni, nem akart volna görcsösen bizonyítani pl. az eheti BL meccsen (emlékszik mindenki arra a helyzetre, amit ha lepasszol, 95% gól). -
#42160 Adom, Cuadrado és alapvetően az ilyen szélsők erényei egyszerűen a mi focinkhoz nem kihasználhatóak. Nincs elég helye, nagyon ritkán kontrázunk és úgy tűnik a 3-5-2 az ami most kivezet minket a mocsárból, ahhoz meg védekezni is kell. Ráadásul épp ezért, ha ő fent van, nem meri Sandrot is felrakni Allegri, nehogy mindkét oldalon offenzívabb ember legyen.
Morata helyzete aggasztó, biztos van valami a háttérben. Emlékezhetünk, hogy már nyáron is elég keményen leteremtette Allegri, ahogy azóta többször is és nem csak a meccsen, hanem utána a sajtóban is. Lehetnek bajok a hozzáállásával, amit nagyon sajnálnék, mert tipikus sztáralkat a gyerek, nagy lehetőség van benne. Még mindig nagyon fiatal, szóval van ideje összekapni magát, tudjuk be egyelőre ezt a Madridban eltöltött éveknek. -
preziosi #42159 ha nem is volt sziporkázó a játék, de végül magabiztos győzelmet arattunk, és ha megfelelően alakulnak holnap az eredmények, 7 pontra is csökkenhet a hátrány. a januári dobogó kell hogy legyen a cél (zaza ezt is említi a meccs utáni nyilatkozatában), ha sikerülne a fordulásra 4-5 pontra csökkenteni a hátrányt, egy jó tavasszal nem lenne elérhetetlen a scudetto. na, de ne menjünk ennyire messzire.
az tisztán látszik, hogy kezd kialakulni valami kémia a csapaton belül, és ez egyénileg is jól hat a játékosokra. mandzukic elkezdett fontos gólokat szerezni, pogba feljövőben, marchisio ma pl. teljes mértékben tavalyi önmagát idézte, sturarot pedig lehet ekézni, hogy nem egy labdazsonglőr, de nagyon jó két meccsel zár a héten, és rendkívüli a munkabírása. sajnos moratával már kevésbé vagyok megelégedve, vele valami nincs rendben, remélem nem azzal kapcsolatos, hogy már biztosan eldöntötte a távozását.
két játékosra még külön kitérnék, az egyik zaza, a másik cuadrado. sok kül- és belföldi fórumot olvasgatok, szinte mindenhol közröhej tárgya zaza, meg nem értik, minek hoztuk ide, miközben szerintem a legjobb gól/perc átlaga neki van, és egyáltalán nem szerez csúnya gólokat. cuadradoról sajnos kevésbé tudok pozitívan nyilatkozni. igaz, hogy szezon elején én posztoltam tele a topicot azzal, hogy az egyedüli pozitívum a szezonban, de most kijavítanám magam, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy cuadrado egyáltalán nincs jó hatással a csapatra. látványos dolgokat tud csinálni egy az egyben, a játékhoz viszont nincs elég intelligenciája, a befejezései pocsékak, egyszerűen nem is tudom, hova lett az a játékos, aki 2 szezonnal ezelőtt 11 gólt rúgott. ami a legrosszabb, hogy látványosan nem működnek dybalával egyszerre a pályán, és paulo nála sokkal fontosabb láncszeme ennek a gépezetnek. cserének szuper lenne, de annyiért meg nagy luxus az a 20-on valahány millió.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.11.29. 23:27:37 -
#42158 Kis esélyt látok arra, hogy az Inter holnap nyer, a többit meg leírtad. :) Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, elkaptuk a fonalat. -
#42157 Nagyon kellett ez most és most már egyáltalán nem tűnik túlzott optimizmusnak, ha azt számolgatjuk mennyire vagyunk az első helytől. Nagy lehet a nyomás az előttünk állókon, végre itt lenne a lehetőség a trónfosztásra, de mi szépen lassan jövünk felfele. A Roma tavaly is összeroppant a BL szopatás után, nagyon gyengék fejben és Garcia ezt egyik évben sem tudta kezelni. Holnap egyedül egy Inter győzelem tűnne csak rosszabb eredménynek, de mivel a Napolit erősebbnek érzem, az sem nagy baj, ha ők vesztenek pontokat.
Jövő héten meg fogadjuk ezt a gyengélkedő Laziot, ha addig nem rúgják ki akkor mi adhatjuk meg a kegyelemdöfést Piolinak. -
#42156 Micsoda eredmények: Roma kikapott, a Lazio is (úgy tűnik, ők egyre távolodnak attól, h vetélytársak legyenek). Nagyon kellene nyerni, mert bizony ismét előreléphetnénk 1-2 helyet, és ráadásul mivel holnap Napoli-Inter, mindenképp pontpotyogtatás lesz az előttünk levőnek (vagy X-nél akár mindkettőnek). -
#42155 Egy vicc az az ember, csak úgy mint az egész city. -
#42154 Ja, biztos direkt kaptak ki oda vissza a fő riválistól egy erős BL csoportban... Amatőr egy edző az, aki nem tud méltósággal veszteni.