Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Egy nagyon jó cikk, érdemes elolvasni és átgondolni. Arról van szó, hogy a Juve elpazarolja-e a tehetségeit. Példának felhozzák, hogy tavaly majdnem sikerült eladni Chiellinit a Citynek. A szurkolók (köztük mi is) már akkor is ellenezték ezt a lépést, asszem az EB megmutatta, milyen játékos is igazából Giorgio.

Amici di nessuno...

Trunks
Juve Fans Launch Another Transfer Petition

Juventus supporters have launched yet another campaign, this time calling for the club to sign Liverpool midfielder Xabi Alonso.

It is no secret that a large portion of the Bianconeri fan-base do not hold the greatest trust in transfer director Alessio Secco and the rest of the club’s hierarchy.

Over the last few weeks, internet fans have launched a number of campaigns which have helped influence Juve’s transfer policy. These include protests to stop the sale of Sebastian Giovinco and Vincenzo Iaquinta, as well as the angry demonstration against the proposed signing of Inter’s Dejan Stankovic, which succeeded.

Juventus are well known to be in the market to sign a centre midfielder, and have been strongly associated with the likes of Xabi Alonso, Marek Hamsik, Alberto Aquilani and most recently Christian Poulsen.

On the Juve website, www.vecchiasignora.com, fans have started a petition calling for the club to sign Alonso, and within just a few hours they have already obtained 3000 signatures.

English newspaper The Daily Mail has today claimed that Juventus have offered Liverpool an improved bid of €20.5m for the Spaniard, so it is highly possible that the fans wishes may come true.

Hát igen...

Amici di nessuno...

Trunks
Megyünk? 😄

Tiagóért állítólag 7,5 millió eurót ajánl a Monaco. Ha nyélbe ütjük ezt az üzletet, akkor az kb. olyan lesz, mintha a Chelsea csinálta volna.(Tavaly 13-ért vettük)

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Belardi: Buffon-nak nincs ellenfele nyilatkozatok icon
A Juventus második kapusa Emanuele Belardi elárulta, nem okoz gondot neki a világ legjobbja mögött várni a lehetõséget.

Emanuele Belardi a Radio Kiss Kiss-nek adott interjút és beszélt a másodhegedûs szereprõl is.

“Ha egy csapatban vagy egy olyan kapussal, mint Buffon rájössz, hogy nem hasonlítgathatod vele össze önmagad. Õ a világ legjobbja és nem lehet kettõ Buffon ugyanazon csapatban.”

Belardi szerint Buffon olyan kapus lehet, amilyet még nem látott a világ.

“Gigi a világ legjobbja és a foci történetének legjobb kapusává válhat. Az EB-n is megmutatta, hogy egyszerûen nincs ellenfele.

“Ami engem illet, szerzõdést hosszabbítottam 2011-ig és örömmel tölt el, hogy a klub megbízik bennem. Az Olasz Kupa, a bajnokság és a Bajnokok Ligája mind lehetõségeket tartogat számomra.”

A Juventus helyettest keres Buffon mellé, aki a 2007/08-as szezonban hátproblémákkal küszködött. Az utóbbi napokban szóba hozták a klubot Carlo Cudicini-vel is, de úgy tûnik végül Belardi marad a kettesszámú kapus Torino-ban.

Tetszik a hozzáállása, és szerintem összességében egy jó kapus is. A legnagyobb probléma, hogy Buffonhoz hasonlítgatják, ezért kapja a legtöbb kritikát. Nem azt mondom, hogy nem lehetne nála jobb 2. sz. kapust szerezni, de ilyen alázatot, hát le a kalappal.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ja, így is az jött le a nyilatkozataiból, hogy ott is el tudja képzelni magát (Criscito). Remélem nem maradunk le róla, ha beérik.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
na hivatalos

Palladino e Criscito al Genoa

Palla fele ami 5 millió euró,Mimmo meg mégegy év kölcsön...annyit lesz ott vissza se akar majd jönni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
<#eljen><#eljen>

egyik kedvenc védõm, azok közül akiket szinte nem is láttam játszani, csak néhány felvételen. akkoriban még 4-8 éves voltam és nem nagyon voltak Juve-meccsek a nálunk akkor fogható csatornákon.

Hajrá Magyarország!

gercse
Remélem jól fog nekik menni az új pálya

9csöves9
<#eljen>

Torricelli is

Zsolti9014
Friss „legendás” edzõk
Ciro Ferrara, Fabrizio Ravanelli, és Alessandro Costacurta is megszerezte a profi edzõsködéshez szükséges licencet.

Ahhoz, hogy ma valaki edzõ lehessen Olaszországban, át kell esnie egy coverciano-i edzõi tanfolyamon, melynek végén az illetõ természetesen bizonyítványt kap a képesítésérõl.

Az utolsó vizsgákat a mai nap folyamán tartották, méghozzá egy olyan osztálynak ahol olyan korábbi legendás játékosok végeztek, mint a Juventus két korábbi futballistája, Ferrara és Ravanelli, valamint a Milan egykori sztárja, Costacurta.

Ferrara jelenleg a Juve utánpótlás részlegénél dolgozik, mint vezetõ, ám Marcello Lippi kinevezésével tagja lett a válogatott szakmai stábjának.
Egy másik ex, Angelo Peruzzi pedig hamarosan megkezdi az edzõi képesítést.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
A „zebrák” Iaquintát ajánlják a szlovák labdarúgóért cserébe, a nápolyiak elnöke azonban hallani sem akar errõl
A Napolinál nevetségesnek tartják a Juventus Hamsíkért tett ajánlatát
Régóta pletykálnak már róla, hogy a Juventus labdarúgó-csapata mennyire szeretné megszerezni a Napoli tehetséges futballistáját, Marek Hamsíkot. A déliek elnöke azonban gyakorlatilag nevetségesnek tartja a Juve ajánlatát.

A „zebrák” állítólag Vincenzo Iaquintát ajánlják a Napoli szlovák labdarúgóért, Marek Hamsíkért cserébe, a nápolyiak elnöke azonban hallani sem akar errõl a lehetõségrõl, sõt, egyszerûen nevetségesnek tartja magát az ötletet is.

Vincenzo Iaquinta amióta a Juvéhoz került, nem kap már annyi lehetõséget, mint korábban, sokkal inkább a másodhegedûs szerep jut az Udinese korábbi gólvágójának.

Nyilvánvaló, hogy a játékos szívesen távozna, az Öreg Hölgynek pedig kézenfekvõ megoldás, hogy õt ajánlja cserébe az ifjú nápolyi tehetségért, Marek Hamsíkért.

A Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis azonnal reagált, mondván, lehetetlennek tartja, hogy a szlovák labdarúgó távozzon, fõleg nem Iaquintáért cserébe.

„Nem hinném, hogy valaha is létrejöhetne ez az alku – nyilatkozta Laurentiis. – Hamsík tízszer többet ér, mint Iaquinta. Nagyon sok tehetséges játékos van a keretben, és alaposan átgondoljuk, mielõtt bármelyiküket is elengednénk.

A nápolyiak egyébként nem titkoltan jövõre szeretnének kilépni a nemzetközi kupaporondra, ez esetben pedig érthetõ, hogy próbálják együtt tartani az együttest, és megõrizni az olyan tehetségeket, mint Hamsík.

forrás: nso

remélem ez is csak szokásos nso kacsa, nem mintha Hamsikkal lenne bajom, de Jakit ne!
Vagy kacsa, vagy ennyit ér a vezetõk szava.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
értem, köszi. Egerszeg nekem elég messze van.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nem, a Zetével Egerszegen.úgy volt hogy szóban megállapodtak a Vasassal,de a Napoli megadott egy határidõt meddig kell írásban is szentesíteni.a Vasas nem tette meg,így lecsapott a zte

Zsolti9014
a Vasassal játszanak?

Hajrá Magyarország!

9csöves9
jön Magyarországra a Napoli,lehet kikéne nézni Zalán biztos játszik😄

Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

9csöves9
mindenkirõl lehet frankó videót összeállítani(na persze BumBum kivétel) de ez alapján padra bõven elfér a srác

http://www.youtube.com/watch?v=3fbf1JKmItk

Zsolti9014
ZEBRA NEWS : Knezevic: A legnagyobb csapatba érkeztem

Knezevic: A legnagyobb csapatba érkeztem

Bemutatkozott a horvát védõ...

"A lehetõ legnagyobb csapathoz érkeztem, olyan sztárokkal kell majd megküzdenem, mint Del Piero és Trezeguet. Biztos vagyok benne, hogy minden nap lehet majd valami újat tanulni. Tisztelem a Torinót, de gyerekkorom óta arról álmodom, hogy egy nagy csapatban játszhassak, s most a legnagyobba kerültem. Ezekben a napokban nem volt kétségem, melyik csapatot fogom választani. Tudom, hogy olyan klubba érkezem, ahol rengeteg sztár játszik, remek védõkkel, de a konkurencia nem tántorít el. Azért vagyok itt, hogy tanuljak, s erre minden edzésen lesz lehetõségem. Az utóbbi években a védelem minden szegletében játszottam, de a legjobbat a védelem közepén tudom kihozni magamból."

Elkezdte benyalni magát. 😄
Remélem tényleg így gondolja, és remélem hogy jól teljesít majd.

#19764: Grossónak én is örülnék, de már régóta nem hallani róla, hogy jönne. Bár szívesen visszatérne Olaszországba, és gondolom egy nagy csapathoz jönne. Inter kizárva, hisz onnan ment, Milanba nem hiszem, most vették meg Zambrottát, szóval a Juve-Roma-Fio hármasból csak minket választana már 😄
jó lenne, de ha nem, akkor remélem De Ceglie király lesz azon a poszton.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nem akarnak õk igazából egy csatárt sem már,nagyrészt a játékosok ügynökei miatt jelennek meg ezek az újságban.balhátvédnek visszajött De Ceglie,én nagyon bízok benne és szerintem jól fogja tolni.a középpályán úgy néz ki letettünk a Veloso,Aquilani,Stankovic hármasról.Palladino úgy néz ki 50%-ban a Genoa játékosa így ott kezdi meg az új idényt.most bizonyíthat

péntekig minden igazolás le fog zajlani ami egy középsõ középpályás és egy cserekapus lesz

forzajuve5
én is, de minek nekünk védõ, van egy rakás jóképességû, igazoljunk inkább még 5 csatárt.... ilyen vezetõséget, hihetetlen

Count Adyn
Grosso-t akaroooook😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Vmint még Diego Milito érkezésérõl csiripelnek a madarak... na az már tényleg sok lenne. Még 1 öreg faszt venni elõre, amikor hátul teljesen lyukas a védelmünk. Mindenesetre érdekes a játékospolitikánk...

Amici di nessuno...

Trunks
Szeretném, hogy Fabregasról legyen szó, de Xabi A. se rossz. 18,5 milla fontban? Mert úgy picit soknak tûnik...

Jaki maradása mellett pedig tüntettek a szurkolók, úgyhogy jó, ha marad. Bár számomra kicsit soknak tûnik az az Ale-Trez-Jaki-Amauri négyes. Még mindig úgy érzem, felesleges volt a brazil szerzõdtetése. Ráadásul már 28 éves.

Iuliano pedig pozitív tesztett produkált, állítólag kokaint használt. Ezzel véget is érhet a profi karrierje. Érdekes...

Amici di nessuno...

gercse
Jó hírek 😊

9csöves9
Juve, Cobolli: "Iaquinta resta, cerchiamo un centrocampista"

Jaki marad<#worship>

az egy középpályás meg nagyon úgytûnik,hogy egy újdonsült eb gyõztes lesz.állítólag elfogadtuk a Pool 18,5 millás ajánlatát,és legkésõbb csütörtökig aláír

9csöves9
pénteken mutatják be az új mezeket

9csöves9
Veloso, l'agente: "Al 50% va alla Juve"

50% esélyünk van,a maradék 50-en spanyol és angol klubok osztoznak😄

Trunks
Akkor már megérte.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
az az érdekes, hogy a transfermarkt.de-n már több mint egy hete hivatalosként kezelték ezt, ugyanígy, opcióval, de valójában csak most lett uficsálé.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
azt tudom, hogy jó könyv, azért akarom megszerezni 😄
megjelenéskor sem lehetett a városban kapni sajnos.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
úgy tûnik nem eléggé😊

hivatalos oldal:"Dario Knezevic è bianconero"

ForzaInter
multkor már ufficiale volt Torinonal is😄

Yo, Bitch!

9csöves9
kölcsönvettük Knezevicet opcióval

szerintem csak azért történt hogy szopassuk a toro-t

Trunks
Most látom, hogy 2002-ig van. Azért érdemes beszerezni.

Amici di nessuno...

Trunks
Nekem megvan, mondjuk a megjelenésekor vettem, így nem tudok segíteni. Egész jó kis könyv, asszem a 02/03-as (lehet 03/04-es) szezonig írnak a Juve történetérõl.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Thuram szívbetegen is focizna
Külföldi labdarúgás

Lilian Thuram még nem szeretné befejezni profi pályafutását, ezért kész betegsége ellenére is tovább futballozni.

Thuram a Barcelonától igazolt volna a Paris SG együtteséhez, ám a francia klub orvosi vizsgálatán kiderítették, hogy a veterán futballistának szívnagyobbodása van. A franciák nem vállalták a kockázatot és lefújták Thuram szerzõdtetését.

A 36 éves védõ családjában már volt ugyanilyen betegség, a futballista öccse szívnagyobbodás miatt halt meg néhány évvel ezelõtt.

- Ha az orvosok azt mondják, nem forog kockán az életem, akkor folytatom a futballt - nyilatkozta bizakodva Thuram.

Ricard Serra, a Barcelona csapatorvosa állítja: tudott a betegségrõl, de nem ítélte azt veszélyesnek, ezért engedte játszani a futballistát.

- Thuram szívnagyobbodása gyakorta elõfordul sportembereknék, fõleg a színes bõrûeknél. Ez a probléma soha sem okozott gondot a karrierjében. Ebben a korban ez már nem kockázatos, csak akkor, ha fiatalabb korban hirtelen nõ az ember - mondta a katalánok orvosa.

Jobban oda kellene figyelni ezekre a dolgokra és komolyabban venni mert ez nem játék!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
de lehet hogy elõjegyeztetem az antikvárium honlapon.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
kösz, ezt már néztem azóta én is, ha nem lesz más, megpróbálom.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
próbáld meg pl ITT utánrendeléssel, hátha még be tudják szerezni

Zsolti9014
EZT könyvet hol lehetne beszerezni? mert itt csak elõjegyezhetõ.

Hajrá Magyarország!

limperatore
most van vége az 1 hónapos vizsgaidõszaknak :s

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Kaplan
Bár csak tudnám mitõl lettél ilyen okos :/

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

limperatore
ebben egyetértünk

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
majd elmúlik,nefossál

limperatore
hehe de most már a 4. jön zsinorba ;p

9csöves9
láttunk pár Juve-Inter derbit,és olyan szépeket nyilatkozott amikor 1000 év után nyertetek egy scudettot,hogy fejbebasznám egy csákánnyal

gabber_saviola
:dddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
😄DDD szegény stankot miért utálják ennyire?

BADE
azonnal megvenném!Már a Monacoban is szimmpatikus volt.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
tökéletes lenne