Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Roma: Én leszek Buffon cseréje

A Monaco portása, Flavio Roma (képünkön) elfogadná a tartalékkapus posztot a Juventusnál, ha visszatér Olaszországba.

„Hallottam azokat a pletykákat, melyek szerint a Juve érdeklõdik irántam.”: mondta Roma a Tuttosportnak adott interjújában. „Ebbõl kifolyólag szeretném elmondani, hogy elõször a Juvénak és a Monaconak kell egyeztetnie egymással, ám véleményem szerint jelenleg semmilyen hivatalos procedúra sem folyik, hiszen még egyik klub sem mondott nekem konkrétumokat.”

Roma pályafutása nagy részét kisebb olasz együttesekben töltötte el és a Juvénál is csak Gianluigi Buffon tartalékaként számítanának rá.

„Nyugodtan mondhatom, hogy készséggel elfogadnám ezt a posztot, hiszen annak is megvannak a maga elõnyei. Senkinek sincs kétsége afelõl, hogy jelenleg Buffon a legjobb.”: mondta a francia alakulat hálóõre.

„Vannak olyan tényezõk, melyek könnyen befolyásolhatják a döntést. Papíron ugyan óriási megtiszteltetés lenne a Juve mezének viselése, valamint a Bajnokok Ligájába való visszatérés, ám az a tény, hogy a kispadon kapsz helyet az egész szezonban, könnyen megváltoztathatja az elhatározásodat.”

„Mindenesetre, per pillanat, szívesen lennék a Juventus futballistája.”

Hajrá Magyarország!

9csöves9
A HJFS is beszáll az „Anti-Stankovic Misszió”-ba

A HJFS is szeretne csatlakozni a J1897.com kezdeményezéséhez. A célunk az, hogy minél több aláírást szedjünk össze DEJAN STANKOVIC LEIGAZOLÁSA ELLEN.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
<#szomoru1>

remélem visszavonul...egyébként Agricola azt nyilatkozta,hogy nálunk mindig tökéletes eredményt mutattak a vizsgálatok

Trunks
A legjobbakat! <#rinya>

Amici di nessuno...

Zsolti9014
2008-06-27
Thuram súlyos szívbeteg
Külföldi labdarúgás

Az utolsó pillanatban hiúsult meg Lilian Thuram és a PSG szerzõdéskötése, miután kiderült, hogy a veterán francia védõ szívproblémával küzd.

A 36 éves Thuram az PSG elsõ nyári igazolása lett volna, de az utolsó orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy a védõ nem egészséges, így egyelõre minden bizonnyal marad a Barcelona alkalmazottja. Az orvosok nagyon aggódnak Thuramért, nem véletlenül: néhány éve ugyanebben a betegségben hunyt el a játékos bátyja.

- Azért vagyok itt, hogy elmondjam: nem igazolok a PSG-hez. A helyzet az, hogy szívrendellenességet diagnosztizáltak nálam az orvosok - nyilatkozta Thuram a péntek délutáni sajtótájékoztatóján. - Úgy tûnik, hogy a bátyjáméhoz hasonló a kór, amely elvitte tõlünk õt néhány évvel ezelõtt épp sportolás közben, a baseball pályán - tette hozzá a világ- és Európa-bajnok klasszis.

A francia védõ elmondta: a következõ hetekben, hónapokban alapos kivizsgálásokon kell részt vennie, és ezek eredményétõl függ majd, hogy folytathatja-e pályafutását.

Gyógyulj meg mihamarabb!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
lehet kihagyom.általában hétvégén a bankok nem utalnak,hétfõn meg már késõ lenne

Trunks
Na megnéztem. 1 évre van, de a trófeatermes cucc mellett nem nagyon kínálnak túl sok mindent.

Amici di nessuno...

Trunks
Amúgy nem tudom mit csinál. Néhány havonta fikázza a Juvét, mást nem nagyon tesz...

Amici di nessuno...

Trunks
Húh, ez nagyon bonyolult. Van szpesöl member meg sima is.

Amici di nessuno...

9csöves9
él még ez a nyomorult?

Trunks
9csöves9
én is lusta vagyok😊

szerintem 1 év minimum

Trunks
Lusta vagyok utánanézni. Ez mennyi idõre szól?

Amúgy egyre rosszabb hírek keringenek. Állítólag Stankovic leigazolása nagyon közel van, erre a szurkolók tüntettek.

"Stankovic’s past slurs against Juventus have been quoted, including when he celebrated Inter’s Scudetto victory by declaring that >>we win without stealing<<, referring clearly to the Bianconeri’s alleged role in the Calciopoli crisis.

Supporters say that Stankovic has never accepted the superiority of Juventus on the field prior to 2006, and for this reason he does not deserve the honour of wearing the Bianconeri shirt."

Vmint állítólag svájnstájgerért Tiagót és manit ajánlottunk. Ha ez igaz (bár sztem kacsa), az elég szomorú. Amennyibõl õ megszerezhetõ, simán jobb spílert is tudnánk szerzõdtetni.

Amici di nessuno...

BADE
remélem nem mi visszük

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Zsolti9014
Igazi versenyfutás folyik a Juventus és a Torino között a Livorno hátvédének, Dario Knezevic-nek, leigazolásáért.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
zebraportal szerint Chiellini hosszabbított. 😄
Grazie!

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Lusta vagyok, úgyhogy bemásolom.😊

"Köszönöm, de huszonegyedikén volt, csak még elfelejtettem levelet küldeni az SG-nek, hogy írják át, régebben elgépeltem :/ De azért tényleg thx 😊"

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
heppi börzdéj Kaplan!

Forza Italia
transfermarkt.de szerint Palladino 5M-ért a Genovaé.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Kit--Kat
Nevetséges, hogy Di Natale kerettag volt.
Nem baj, ez 1 kis ajándék volt, mert többet nem nagyon lesz.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

forzajuve5
Davide Lanzafame: A Juventus együttese visszarendelte Davide Lanzafamet, aki az elmúlt idényt a Bari együttesében töltötte. A Zebrák mindamellett visszavásárolták az ifjú támadó játékjogának másik felét, így a pugliai alakulatnak nem lesz lehetõsége megszerezni a csatár teljes játékengedélyét. Lanzafame, aki a Serie B egyik legjobb teljesítményét nyújtó futballistája volt, így végleg visszatért nevelõegyesületébe.

Antonio Mirante: A Sampdoria még 1 év erejéig magáénak tudhatja a campaniai születésû portást, miután a genovai klub vezetõi megállapodásra jutottak a Juventussal.

Matteo Paro (képünkön): A Genoa megvásárolta a játékos teljes játékjogát, 2 millió euró került a Juventus bankszámlájára.

9csöves9
ma vált hivatalossá,hogy Giovinco nálunk kezdi meg a következõ idényt

más,van itt olyan aki tagja a Juventus Membershipnek? én most gondolkozok rajta,mivel ha valaki június 30-ig igényel annak a neve egy kivetítõn folyamatosan megjelenik a trófeateremben😊

12 euró elvileg

Breki33
Az M1-en Lippi és Del Piro beszél Zidane-ról
Breki33
Hamár szóba került az olasz vállogatott

Breki33
Orosz válogatottal semi baj a hátralévõ meccseken énis nekik szorítok

De azért orosz drukker nem leszek...
egyébként meg orosz zászló azért van a logómban, mert szóbelin az orosz realista irodalomból majdnem maxpontosra érettésgiztem és megigértem Gabbernak, hogy beteszem 😄
Breki33
nem mondtam, hogy ne írj, csak kicsit fura az EB topicos hozzáállásod után
szeretem nézni a juve meccseket, szóval most nem tudom én minek számítok a szemedben
viszont az olasz " dugjuk el a labdát antifocit" nem szeretem...
de sajnálom, többet majd nem írok ide, ha zavar...
9csöves9
ja és vegyük meg mellé Seitaridist meg Szerdzsókonszenszót...

Breki33
Te most JUve drukker vagy Orosz drukker vagy Olaszokat nem szeretõ drukker?
hát így az EB-n mutatott játéka alapján, nem lenne rossz igazolás<#eljen>
james69holden
Arda Turan ügynöke arról számolt be a goal.com internetes portál által idézett nyilatkozatában, hogy a Galatasaray középpályása Olaszországban szeretné folytatni pályafutását.

"Arda Olaszországban szeretné folytatni páylafutását, ahonnét a Milan és a Juventus is hívja, a kérõkkel jövõ héten kezdünk tárgyalni" - nyilatkozta az Európa-bajnokságon remeklõ török futballista ügynöke.

A 21 éves Arda Turant 2012-ig köti szerzõdés a Galatasarayhoz, így nem lesz olcsó "mulatság" a szerzõdtetése.

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

akkor sorry 😊

9csöves9
cáfolva lett már,ahogy Stankovic és Cassano is

Zsolti9014
így tudtam én is, köszi.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
de eladtuk már a másik felét,õ is közös tulajdonban volt ahogy Blasi és Zalayeta is.Blasi teljesen a Napolié Zalayetáról jövõre lesz döntés

Zsolti9014
ITT pedig átigazolási körkép, pletykákkal.

Ehhez annyit kérdeznék tõletek, hogy: Gasbarronit nem adtuk el már tavaly végleg?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nem-nem, csak egy gondolat volt. (gólerõs irányító 😄)

Hajrá Magyarország!

9csöves9
szerintem ilyenekrõl ne álmodozzunk

Zsolti9014
középpályára még Arsavin sem lenne rossz, nagyon jó szezonja volt, és tényleg nagyszerû focista.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
kurva sokba ha túl akarnánk licitálni az intercselzirealstb csapatokat

eladja a lelkét egy biciklicselért,és én soha sem láttam benne küzdõszellemet.bal oldalra bõven elég Pavel és Giovinco

forzajuve5
mennyibe kerülne a jóember?

Forza Italia
Hogyne kéne quaresma?? Nagyon jó focista és simán jó lenne a baloldalra. Kell õ nekünk.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
kell a ráknak

limperatore
állítolag quaresmat akarjátok ti is

ha-ha

😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Zsolti9014
Szerintem is, Criscito visszajöhetne, hiszen jobban fejlõdhetne nálunk, és legalább a kispad is hosszabb lenne, ha kezdõként nem is számítanának rá.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
ezt jobban már nem tudták volna megkeverni
tehát ha jól játszik, és azt akarjuk hogy újra nálunk játszon akkor lehet fizetni majd a játékjog felét, jobb lett volna ha simán kölcsönbe megy
Criscitot meg vissza kellett volna hívni

9csöves9
úgy néz ki Palla mégsem marad.egy érdekes biznisz keretében kerül Genovába:az õ játékjogának fele,Criscito még egy év kölcsön,Paro végleges tulajdonjoga.ezért kapnánk 8,5 millió eurót.bravó

Grove4
Xabi Alonso a Juventusnak bókol

Még mindig két millió euró a különbség a két csapat között...

Hivatalosan még nincsen semmi, de a mindennapos telefonálás Jean-Claude Blanc és Rafael Benítez között mindig egy kicsit közelebb hozza a megállapodást. A játékos jelenleg csak az EB-re akar koncentrálni, ám a Juventust sem felejtette el dícsérni legutóbbi, a SKY-nak tett nyilatkozatában.

"Nyugodt vagyok, s nem szeretnék sokat beszélni az átigazolásokról, mert minden erõmmel a válogatottra akarok összpontosítani. Én is várom persze, hogy hogyan végzõdik a dolog: a Liverpoolban négy fantasztikus évet töltöttem el, de le kell szögeznem, hogy mindig is rajongója voltam az olasz labdarúgásnak. A Juve? Európa egyik legnagyobb csapata, s valószínûleg Olaszországban pedig a legnagyobb, és tudom, hogy egy olyan csapat építésén dolgoznak, amely újra megnyerheti a bajnoki címet és a Bajnokok Ligáját."

A zebrák a spanyol játékossal már hetek óta megegyeztek (3,5 mill eurós éves fizetés négy évre), de a két klubot még mindig elválasztja két millió euró. A Juventus szerdára vezetõi ülést hívott össze, ahol megvitatják, hogyan tovább.

Oldal tetejére

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"