Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
jó játékos az igaz

Hajrá Magyarország!

gercse
én is, 28 éves kb. nem is vészes

9csöves9
újra felmerült Appiah neve.én bírtam a csávót

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
😄DDD!

Count Adyn
Biztos valami ujfajta cucc volt😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
holnap trofeo birra moretti.kb 15 játékosunk nem áll majd rendelkezésre😄

9csöves9
Mutu eltörte a kezét,nem játszik ellenünk

9csöves9
ha a Tiagos transzfer ebben a formában létrejön sose kapunk érte lóvét.de mindegy már megszoktuk ezeket az opciós szarságokat

Trunks
Már nem nagyon hiszek ezekben, mert már alig van olyan PL-csapat, amelyik még nem "igazolta le" Tiagót. Viszont ha 8 millió fontért vinnék, az bõven jó lenne, hisz az majdnem annyi, mint amennyiért vettük azt a szerencsétlent.

Amici di nessuno...

BADE
ez jó hír

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Grove4
A Juventus szeretne lecsapni a Catania középsõ védõjére, Christian Terlizzi-re.

A Corriere dello Sport szerint a Juve közeledik a Catania-hoz, hogy kölcsön kérje Terlizzi-t.

Erre Giorgio Chiellini sajnálatos térd sérülése miatt van szükség. Tertlizzi megoldhatná a védõhiányt, ezért a vezetõség 6 hónapra szeretné kölcsönkérni.

Tavaly ugyanígy került a csapathoz a Lazio-tól Guilermo Stendardo, aki akkor az Andrade utáni ûrt volt hivatott kitölteni.

www.tribalfootball.com

bár ez a hír erõsen szemben áll Gigli nyilatkozatával!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Olasz lapértesülések szerint az Everton megegyezett a Juventus-al Tiago Mendes kölcsönadásáról.

A portugál nagy reményekkel érkezett a Lyon-tól, de nem sok vizet zavart a tavalyi idényben. Momo Sissoko és Christian Poulsen érkezésével pedig még kisebb esélyei lettek a kezdõcsapatba kerülésre.

A Tottenham és a Newcastle ugyan megpróbálta leigazolni õt, de ezek a tárgyalások eredménytelenek voltak. Egészen idáig. Most ugyanis úgy tûnik az Everton kölcsönveszi õt.

Az Everton körülbelül 800 000 fontot fizet és állja Tiago éves fizetését is, ami mintegy 1,8 millió font.

A szerzõdés szerint a szezon végeztével az angolok 8 millió font körüli összegért megvásárolhatják teljesen.

Ha a Tiago üzlet lezárul, a Bianconeri-k megpróbálhatják leigazolni az Inter-tõl Dejan Stankovic-ot vagy a Lazio-s Cristian Ledesma-t.

www.channel4.com

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Felvettelek, a részleteket meg tudjuk msn-en is beszélni.

Amici di nessuno...

Grove4
A Juventus elnöke a Sky-nak adott interjújában kijelentette, hogy a Bianconerik idén nyáron nem szerzõdtetnek több futballistát.

A Juventus elnöke a Sky-nak adott interjújában kijelentette, hogy a Bianconerik idén nyáron nem szerzõdtetnek több futballistát.

„Sok pozitív dolgot láttam Angliában, a Trofeo TIM-en, és a Bratislava ellen is.”: mondta Cobolli. „Véleményem szerint (a piacon) végeztünk. A Kínában történt balszerencse miatt 3 fontos játékos tért vissza hozzánk. Úgy tûnik tehát, hogy a csapat máris erõsített.”

„Most a Bajnokok Ligája csoportkörébe kell bejutnunk. 65% esélyünk van minderre. Nem becsülhetjük le az európai kupaszereplés fontosságát. Európában szerepelni, valamint Európában nyerni nem egy egyszerû dolog, továbbá az sem, hogy a bajnokság dobogóján végezzünk.”

Cobolli mindemellett elégedettségének adott hangot azon ténnyel kapcsolatban, hogy Marcello Lippi 5 Juventinot is beválogatott a nemzeti csapatba.

www.goal.com

Ennyit a védõkrõl és kp.-król

Trunks
Én tuti megyek, ha szerzed a jegyet. Akkor csak le kell fixálni, hogy melyik busszal megyünk, megvenni a buszjegyet és zúzhatunk.

Még csak 1x láttam élõben a Juvét, bár az kicsit más meccs volt(inter-Juve San Siróban...)

Amici di nessuno...

Grove4
-ben😄

gercse
<#eljen>

ürömben az öröm

Grove4
Egy jó hír:

Chiellini fellélegzett

A védõ "csak" 1 hónapos pihenõre kényszerül...

Fellélegezhet a Juventus teljesközössége. A hétfõi orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy Giorgio Chiellininek nem sérültek meg a térdszalagjai, így 40 nap után, szeptember végén ismét pályára léphet. A válogatott szünetekkel együtt, így csak az elsõ négy fordulót, plusz a Bajnokok Ligája elsõ csoportkörét kell majd kihagynia. "Sokkal könnyebbnek érzem magam. Nagyon aggódtam attól, hogy megsérült a keresztszalagom is a tegnapi erõs fájdalom után. Most egy hónapig egyedül fogok edzeni, de elégedett vagyok, mert nem sok meccset fogok kihagyni, s szeptember végén már ismét pályára léphetek."(zebraportál)

Zsolti9014
<#eljen><#eplus2>

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
középpályást inkább már nem kellene venni sztem
Poulsen, Marchisio, Marchionni, Camoranesi, Sissokko, Zanetti, Nedved, Giovinco, esetleg Tiago, Rossi, Ekdal.
ez elég kell hogy legyen. sztárt úgysem vesznek, mást meg minek
védõ viszont kell
de nem most kellene kapkodni, már el kellett volna intézni.
az a baj h Giorgio pótolhatatlan.
bár a Legro, Mellberg kettõst elég jónak tartom, de ha ne adj Isten valamelyikük kiesik, akkor az probléma. nem feltétlen sérülésre kell gondolni, hanem lapokra akár.
legalább Criscito ott lenne a padon.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Ezt a zebraportálon láttam,nem akarok flémelni,de nem hagyhattam ki,bocs!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

-hogy hívják a fekete kék csíkos barmot?

-???

-interjúh

BADE
Tiago-t miért erõlteti Ranieri?Már rég meg kellett volna szabadulni tõle.

BADE
mondjuk én a Legro-Mellberg kettõst sem tartom rossznak,de nincs cseréjük

Grove4
Megint ilyen töltelék játékos(Ledesma),szerintem ruházzanak be egy jó középpályásba(Diego szerintem megfelelõ lenne) és persze egy(vagy két) klasszis védõbe!És ne sajnálják a pénzt!

BADE
nem ilyen Ivanovic féléket kell igazolni,hanem egy olyan játékost aki már letette a névjegyét

forzajuve5
ajaj:

Súlyosan megsérült Giorgio Chiellini a Juventus és az olasz válogatott védõjének bal térde a vasárnap rendezett Berlusconi kupa során. A játékos a legoptimistább jóslatok szerint is minimum 2 hónapot pihen, és mivel Chiellini a Juve védelmének oszlopa, így kidõlésével rendkívül érzékeny veszteség érte a zebrákat
„Kifordult a térdem, kifordult a térdem!” – kiabálta fájdalmában Chiellini – az egyébként elvesztett – Milan elleni mérkõzésen történt sérülését követõen. A Juve orvosai egyelõre az elsõ diagnózisokat értékelik, a legrosszabb forgatókönyv szerint „Chiello” csak 2009-ben térhet vissza a pályára.

A Juventus vezetõinek így két hetük maradt, arra hogy megfelelõ képességû belsõ védõt igazoljanak. Természetesen ismét felvetõdött a szerb válogatott Ivanovics neve, ám az érte folyó versenyben úgy tûnik, a Milan egyelõre lépéselõnyben van.

A Juventus keretében egyébként alighanem lesznek további változások is, hisz Marchionni és Zanetti jelenleg nem hadra fogható, ezért alighanem még egy középpályást igazolnak a zebrák.

Aquillani már csak egy álom, ám elképzelhetõ, hogy mégis a fõvárosból érkezik az erõsítés (csak nem az AS Roma-tól, hanem a Laziótól), a klubjával épp szakító félben lévõ Ledesma személyében.

További hír a Juve háza tájáról, hogy egészségesen, sérülés nélkül tért vissza a csapathoz az Atom Anti becenévre hallgató Giovinco, aki nem tudott maradandót alkotni a Pekingben az olasz olimpiai csapattal.

Chiellini sérülése egyébként komoly gondot okoz a válogatottnál is, a védõ helyére Lippi a csapattárs Legrotaglie-t hívta be az olasz keretbe.

9csöves9

BADE
msn címed még a régi?Ha igen,ugorj már fel egy kicsit

9csöves9
igen ez tuti,de a srácot nem érinti mivel a stadionnál veszi meg és úgy küldené nekem.az már érinti hogy egy ember a helyszínen 10-t vehet csak,de ez is könnyedén megoldható

BADE
a legújabb,állítólag tuti infó,hogy min. 15 jegyet kell rendelni és Pozsonyban lehet átvenni

Zsolti9014
ahogy néztem wikipedián, 8x volt kezdõ nálunk.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Moretti abszolút átlagos volt kb a mostani Molinaro.a Valenciában sokkal jobban játszik

Zsolti9014
Morettire abszolut nem emlékszem, igaz amikor õ itt volt (most nézem, a BL-döntõs szezonban volt itt) még nem volt kábeltévénk, a bl-ben meg nem igazán játszott.

Balzaretti viszont kezdetben még nem de aztán egyik kedvencem lett. én nagyon sajnálom az eladását.
Tacchinardit is vissza fogom sírni mindig, pedig õ sem lesz fiatalabb, de tavaly szenzációs szezonja volt a Bresciában, kár h nem jutottak fel.

Hajrá Magyarország!

BADE
ahányszor Valencia meccset nézek,mindig elgondolkozok,hogy Morettit miért adtuk el
Hasonló a helyzet Balza-val is.
Hátha igazolunk még vkit középre.Állítólag azt olvastam,hogy 1 vagy 2 játékos érkezik még?De mikor?
Chiellini minél hamarabb gyógyuljon meg,nélküle nincs védelem!
Forza Juve!

BADE
Kocsival megyünk,jegy még egyenlõre nincs(holnapra választ adok én is,hogy kell-e)

9csöves9
na srácok legkésõbb holnapig elkéne döntetni hogy ki jönne.én átutalom a srácnak a zsetont,ti meg majd fizettek nekem késõbb.ahogy írtuk korábban is 7 rugóból megvan a jegy és az út,szerintem ennél költött már mindenki többet ennél sokkal kisebb volumenû cuccra is

Bade,ti mivel mennétek?

9csöves9
addigra Giorgo már darálni fog ha minden jól megy

gabber_saviola
Barzát vegyétek meg télen, addigra úgy is megutálja fricclandot.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014

lett volna inkáb 10-0 csak ne sérült volna meg...vehetünk helyére akárkit,akármennyiért,nem lehet pótolni

teljesen egyetértek

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Pasquato gólja

http://www.youtube.com/watch?v=MCwrBWevPe0

9csöves9
keresztszalag sérülésrõl írnak néhány helyen.na nekem pont ez sérült meg januárban és még mindig érzem.mondjuk õt nyilván normálisan fogják kezelni

9csöves9
lett volna inkáb 10-0 csak ne sérült volna meg...vehetünk helyére akárkit,akármennyiért,nem lehet pótolni

Lippi már be is hívta Legrot a helyére

Zsolti9014
a vereség nem számít. Giorgio sérülése annál inkább- gyógyulj mrg mihamarabb!
Sajnos szarban vagyunk nélküle.

Hajrá Magyarország!

gercse
a fene vigye el...

nem hiszem el, ennek ellenére, remélem a helyettesítõjében úgyanúgy benne lesz a küzdeni akarás, mint pl. tavaly Legroban.

BADE
inkább mint több

gabber_saviola
"legalább egy hónap." <#sir>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

forzajuve5
szintén. kaptunk két ugyanolyan fejes gólt, meg Chiellini sérülése is. túl sok ez egy estére

9csöves9
bravo 3-0.kikapcs.

9csöves9
mi a fasz van a milánóiakkal?egyfolytában darálnak basszameg

9csöves9
<#shakehead>