Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Ti milyen kezdõt küldenétek a pályára?(elsõsorban a csatársorra vagyok kiváncsi)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
ezzel a kerettel utazunk Firenzébe

1 Buffon
4 Mellberg
7 Salihamidzic
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
13 Manninger
15 Knezevic
16 Camoranesi
18 Poulsen
19 Marchisio
20 Giovinco
21 Grygera
27 Ekdal
28 Molinaro
29 De Ceglie
30 Tiago
33 Legrottaglie

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Ranieri megerõsítette Iago megszerzését és azt hogy a primaveraban fog játszani

gercse
Boldog Születésnapot neki!

Zsolti9014
<#worship><#worship><#worship><#worship>

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Trez nem játszik a lilák ellen:s

9csöves9
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Grove4
A Juventus veterán középpályása, a szurkolók egyik nagy kedvence, Pavel Nedved ma töltötte be 36. életévét

HBD Pavel!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Az RTL teletexten mi van kiírva:" A Zenit leiskolázta a Madridot"<#idiota>

9csöves9
utazhatnak az ultrák Firenzébe,de nem vihetnek be drapikat meg úgy igazából semmit se.2000 körüli létszám lesz

gercse
azt olvastam én is tegnap...
de nem baj, majd bizonyít, remélem

9csöves9
beálltunk a sorba...itt se fog sokkal több esélyt kapni idén

#20822:kicsit elferdített cikk(a gólpontkomos is) úgy akarják beállítani mintha valami nagyképû ficsúr lenne.a hozzászólásokat nézve sikerült is

forzajuve5
A L’Equipe értesülései szerint a Juventus megszerezte a Barcelona nagyra becsült tehetségét Iago Falque-t, méghozzá ingyen.

A mindössze 18 esztendõs Iago a Barcelona B egyik legígéretesebb játékosai közé tartozik és olyan európai klubok is szerették volna megszerezni, mint a Chelsea, a Manchester United, a Liverpool, vagy éppen az Ajax.

Azonban a francia L’Equipe szerint a Juventusnak, valamennyi vetélytársát maga mögött hagyva, sikerült megszereznie a balszélsõt (képünkön).
A Bianconerik ingyen fogják leigazolni a futballistát, ám a torinóiaknak némi kompenzációt kell majd fizetniük a Barca illetékeseinek abban az esetben, ha Iago stabil tagja lesz a Juve felnõtt keretének.

Iago nem csak a Juve érdeklõdése miatt távozott, hanem azért is, mert kevés lehetõséget kapott a Barcelona felnõtt csapatában.

A Juventus vélhetõen hivatalos keretek között is bejelenti az ex-U17-es spanyol válogatott szerzõdtetését az elkövetkezendõ órákban.

Breki33
Giovinco: „Vagyok annyira jó, mint Lionel Messi vagy Agüero!”
Nem szenved önbizalomhiányban a Juventus fiatal labdarúgója, Sebastian Giovinco. A játékos (akit idén nyáron többek között a Chelsea is megpróbált leigazolni) szereti, ha nagy játékosokhoz hasonlítják, és úgy véli, rá is szolgál ezekre a dicséretekre. Szerinte van olyan jó, mint Messi, és ezt idén be is bizonyítaná.

link
Trunks
Nem láttam a meccset, õszintén szólva nem is bánom, mert utálom a MU-t mint a szart. Mindenesetre az NSO szerint a Zenit leiskolázta õket...

Amici di nessuno...

9csöves9
na nekem ebbõl a meccsbõl nem az jön le hogy a Zenit olyan kurva erõs.hanem az hogy Ronaldo nélkül semmit nem ér a Mu

gercse
😊
szép emlékek

Zsolti9014
a tévé elõtt ültem, 13 évesen, Juve-mezben, és csak örültem...
meg is van a meccs talán cd-n.

Hajrá Magyarország!

gercse
az ám, én is végignéztem egykor a meccset, egyszerûen nem bírtam a bõrömben maradni Nedved gólja után, meg Buffon védésekor, hülyének néztek idehaza, úgy kiabáltam 😄

Grove4
megnéztem újra ezt az összefoglalót és
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
könnyek szöktek a szemembe,fõleg Pavel gólja után
(nem röhögni)

Grove4

Grove4
Én már nem nagyon emlékszem,az a meccs volt,ahol alex seggre ültette két védõt???

Trunks
Azt a meccset soha nem fogom elfelejteni. 😊))

Amici di nessuno...

gercse
Szerintem amúgy kicsit vagy nagyon, de nem vesznek majd minket annyira komolyan a keretünk miatt(mert nincs annyi sztár név nálunk), és ezt kell majd kihasználni, remélem Del Piero vág nekik egy olyat mint 2002/03-as idényben a visszavágón😊

Trunks
Meg hát, csak mostmár ez a Real is sokkal "csapatabb", mint amikor még ellenük játszottunk a BL-ben. Ettõl függetlenül persze nem kell feltett kézzel kimennünk a pályára, csak jobb félni, mint megijedni.

Amici di nessuno...

gabber_saviola
<#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
Ha csapatként játszunk, tök mindegy, hogy a reálban mennyivel nagyobb emberek játszanak, én nem félek, meg lehet lepni õket

Trunks
A baj csak az, hogy ez a Real sokkal erõsebb, mint az elmúlt években, amikor nem is találkoztunk velük. Mostmár nem "szupersztárok" jellemzik a gárdát, hanem sok kurva jó játékos. A Sneijder-van der Vaart-Robben tengelytõl pl. kicsit kiráz a hideg (még ha Sneijder addigra nem is épül fel valszeg), elöl pedig van Nistelrooy...

Mindenesetre a Zenit eddig csak keresi régi önmagát, 11 fordulóval a bajnokság vége elõtt 11 pont a hátrányuk. Tõlük nem félek annyira, mint mondjuk tavasszal féltem volna, bár kétségtelenül a BL-re biztos rohadtul felszívják magukat.

A batét meg ütni kell mindenféleképpen.

Amici di nessuno...

gercse
Na. remélem jön.

Grove4
Stephen Appiah ügynöke elmondta, hogy tárgyalnak a Juventussal, de figyelmeztetett, hogy több más csapat is érdeklõdik védence iránt.

Appiah ingyen igazolható, mivel egy hete felbontotta szerzõdését a Fenerbahceval. Ezután nyilvánosságra hozta, hogy vissza szeretne térni a Juventusba, ahol 2003 és 2005 között már játszott. Azóta a leigazolása egyre gyakoribb téma, fõleg, mivel a Juventus még egy középsõ középpályást szeretne igazolni. Sietniük kell viszont, mivel Appiah iránt angol, skót és spanyol klubok is érdeklõdnek.

"Szeretnénk, ha a helyzet minél elõbb tisztázódna és még a jövõ hét vége elõtt alá tudnánk írni a szerzõdést. De mi nem siettetjük a dolgokat. A csapatnak kell a kezébe venni az ügyet. Konkrét ajánlatom van a Racing Santandertõl és a Portsmouthtól. A West Ham, a Celtic és az Everton is kifejezte érdeklõdését. A Juventus a megoldáson dolgozik, és még várunk, mivel Stephen nem titkolja, hogy szeretne a Juveban játszani."

Grove4
Hát nem lesz könnyû,de az én véleményem az,hogy a Reallal az utóbbi években szép emlékeink voltak,többször is mi búcsúztattuk õket,de ennek ellenére nehéz meccs lesz mind az otthoni,mind az idegenbeli ellenük,mert erõsek(a Real mindig erõs),a Zenit kemény dió lesz,de én bízok a fiúkban,talán a Zenit lesz a legnehezebb csoportellenfél,ha azt és úgy játszanak mint tavaly,a Belorus csapatot verni kell(ene),remélem így is lesz,oda-vissza!ilyen kor mondjuk bánom,hogy nem igazoltak egy-két klasszis védõt,és mondjuk Appiah-t,mert úgy hallom mostanában sok a sérülés.

Egyszóval nehéz dolguk lesz a fiúknak,én bízom bennük,és többször is megmutatták már,hogy képesek megvalósítani az elképzeléseiket,hiszen a JUVE az a JUVE!FORZA BIANCONERI!!!!

Csacsi
Nah ma este a Sport 1-en lehet nézni a Zenitet, a Manchester ellen az Európai szuperkupa meccsen.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

az meglehetõsen reális eredmény lenne<#eljen>
9csöves9
a Real miatt nem bánkódok,mert az elsõ kalapban szinte mindenki erõsebb nálunk,a Zenit miatt meg azért mert minket már nem fognak meglepni az oroszok hiszen láttuk mit mûveltek az uefában és az eb-n.ez kurvasokat jelent

10 pontot és 2. helyet várok el minimum

forzajuve5
annak is örülök, hogy az angol csapatokat sikerült elkerülni

nono84
Nem volt gépem vagy egy hétig, de jó látni hogy sok hozzászólás volt azóta 😊 Szerintem korrekt kis csoportba került a juve. Meg mindenki hazaért Pozonyból, mostmár valamikor kötelezõ lesz kimennem Torinóba...

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Trunks
Hát nem könnyû, de annyira nem is durva. Nehezebbet is kaphattunk volna, ebben a csoportban pl. nem szívesen látnám a Juvét (a PSV helyett): 1. Liverpool, 2. PSV, 3. Marseille, 4. Atlético Madrid.

Azért innen tovább kéne jutni, bár õszintén szólva a Zenit és a mi teljesítményünk is zsákbamacska számomra. Legalább nem kaptunk olyan csapatot a 4. kalapból, amelyiknek lesz esélye a továbbjutásra.

Amici di nessuno...

gercse
úgy legyen

Mor3llo
Juve - Bayern döntõt a népnek! <#idiota>
Ez a visszatérések éve lesz, érzem...legalábbis remélem 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zsolti9014
fehérorosz

Hajrá Magyarország!

gercse
Nem lesz könnyû...
Reál sztem fekszik a Juventusnak, jobb mintha angol csapato kaptunk volna, Zenit meg zsákbamacska, nem biztos hogy hozzák a tavalyi formájukat, de lehet hogy ismét jók lesznek, Bate-t meg szerintem is verni kell

BADE
hát nem könnyû csoport...
Ha a Zenit hozza a tavalyi formáját,nemigen verjük meg se itt se ott ezzel a csapattal.
A Real ellen remélem felszívják magukat a fiúk,a Bate oda-vissza verni kell.
Már alig várom a kezdést!
Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Hegeace
sok múlhat azon h ki mikor és hogy játszik szentpétervárott

Heló szia remélem hogy vagy

forzajuve5
Real,Juventus,Zenit,Bate

Batet egyértelmûen verni kell, otthon hozzuk a Zenit ellenit, Realt meg oda-vissza verjük, és így leszünk csoportelsõk 😊

LasCar16
bezzeg az Inter...

#acm

forzajuve5
Bate hová valósi?

Kommentár mondta rosszul 😊

REAL MADRID

forzajuve5
jah tényleg... nem tudom mit néztem

dynamo nem hozzan k jott 😄

REAL MADRID

forzajuve5