Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9

Italian Serie A-Matchday 1
Fiorentina Vs Juventus
Sunday 31 August 19:30
Artemio Franchi

:: Goals ::

0-1 Nedved Min.38
Click Here for Video

1-1 Gilardino Min.89
Click Here for Video

:: Extras ::

Marchisio Shot Min.11
Click Here for Video

Del Piero Back Heel Pass
Click Here for Video

Vargas Free Kick Min.67
Click Here for Video

Gilardino One On One Chance Min.72
Click Here for Video

Melo Red Card Min.83
Click Here for Video

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
azon beszartam amit mondott Fülöp Laci😄

Bírtam mikor Nedvedet itélze szabálytalannak a bíró és Camoranesi mondta Nedvednek h hagyjad hülye nem érti xd

Trunks
Sajnos õ is. Camo és Nedved viszont kurva jól nyomták.

Amúgy rájöttem, hogy mire jó Molinaro: mindig csempész 1 kis izgalmat a sima meccsekbe is. Most is próbált gólpasszt adni, majdnem összejött...

Amici di nessuno...

forzajuve5
Mellberg elsõ félidõben jól játszott, de hogy a másodikban mi lett vele az kész rejtély

Trunks
Ezt akartam mondani. Még így is mi vagyunk a forduló nyertesei (na meg a Fio...), ráadásul nem sokan fognak az Artemio Franchiból 3 pontot elhozni, ezt garantálom...

A védelem pedig egész jó volt végig (Molinarótól eltekintve), Mellberg a végén hibázott. Azért valljuk be, Gilardino világklasszis mozdulattal lõtt a hálóba, ez az igazi Gila, nem amit a Milanban láttunk.

Amici di nessuno...

9csöves9
Alex is kurva gyenge volt sajna

Trunks
Ja Camo, aki 1 fejjel alacsonyabb, simán fellökte vállal. Sztem nem volt szabálytalan...

Amici di nessuno...

Balázs Pali hajú gyerek XDXDXDXDXD, de faszom Mellberg sztem nagyon lomha:S Legrottaglie viszont nagyon jól játszott, mint Poulsen...viszont Giovinco beállhatott volna picit

Kaplan
Kár érte.. De majd máskor, legalább túl vagyunk egy derbin, és a többiekkel szemben nme jöttünk ki mi rosszul, hisz a többiek aránylag gyengébb csapatok ellen ikszeltek, vagy kaptak ki.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Faszom kivan Ranierivel, hogy nem bír cserélni. Amauri teljesen veszélytelen volt végig (attól az egy lövéstõl eltekintve, de sajna azon is rajta volt Frey), legalább fél órát kaphatott volna Jaki. Azt kell mondjam megérdemeltük a bekapott gólt, semmit nem tettünk a 2. játékrészben a gyõzelemért. Ha folytattuk volna az 1 félidõben mutatott játékot, akkor simán nyerhettünk volna.

Amici di nessuno...

9csöves9
azért az tetszett hogy az elején megmutatták neki hogy " ez a szérie á öcsi"

forzajuve5
ez egy ilyen hétvége volt, mindenki betlizett...
össze kell szedni magukat a fiúknak, mert ez a 2. félidõ nagyon gyengére sikerült, emberelõnyben így a meccs végén pedig nem illene gólt kapni
Chiellini nagyon kellene ide a védelembe

Trunks
Ugyanaz, mint tavaly ugyanitt. Már amikor jött a Balázs Pali hajú gyerek, éreztem, itt vmi nem kóser.

Amici di nessuno...

9csöves9
a kurvák faszát...nagyon nyomtak már,nem értem Ranieri mi a francra tartogatta a cseréket.nagyon látszott rajtuk hogy nekik ez az év meccse

gercse
na megérdemeltük a döntetlent...
több ilyet nem akarok látni, hogy teljesen ráülünk az eredményre...
már vártam mikor kapjuk a 2.-at...

forzajuve5
áhhh ezt nem hiszem el

9csöves9
sérült is meg el is van tiltva

Trunks
Akkor is nagyon gyatrán találta el. Ha nem Ale lett volna, akkor más jelzõt használok...

Momo miért nem játszik? Sérült?

Amici di nessuno...

9csöves9
jah,szerintem õ se hitte el hogy tovább engedte a spori😊

gercse
nem volt jó helyzet, túl közel volt már a kapuhoz...:S

9csöves9
amúgy biztos voltam benne hogy Alex felteszi a pipába a végén mint a németek ellen vagy mint 6 éve az Empoli vagy az Ata elleni szezonyitón

Trunks
Az hihetetlen lenne, ha mi jönnénk ki a legjobban ebbõl a fordulóból a "nagyok" közül. Nem akarom elkiabálni...

Amici di nessuno...

gercse
jaja
az elején mekkorát passzol Amaurinak...csak néztem
lesz harc Zanettivel vagy Sissokoval hogy ki kerüljön be

Hegeace
Poulsen abszolút pozitív meglepetés számomra is: harcos, küzdõs, brusztolós és tud passzolni 😊

Heló szia remélem hogy vagy

Trunks
Molinaro egy szerencsétlen nyomorék, bármennyire is szeretném megkedvelni. Egyszerûen nem ez a szint, ez már látszott tavaly is. Beadni nem tud, egy gyors szélsõ 3x megkerüli, mire észbe kap. De Ceglie-t játszatnám, de Ranieri görcsösen ragaszkodik az eddigiekhez.

Amici di nessuno...

9csöves9
Santana meg úgy szopatja ahogy akarja.jó a fos az túlzás,legyen csak halvány😄

Trunks
Már megvettem a 05/06-os FM-ben is a Juvéval, úgyhogy jó hogy jött. 😊))

Amici di nessuno...

Amúgy sztem Molinaro se rossz ma, voltak szép szerelései...

gercse
Nem annyira fos, küzd, és eddig bejönnek a megoldásai 😄

Poulsen viszont meg Mellberg nagyon jó eddig (kopp kopp kopp)
Alig volt rossz megmozdulásuk

9csöves9
Èe¹i, do toho!😄

egész jók vagyunk,a védelemmel elégedett vagyok (Moli persze megint fos)

túl messze vagyunk egymástól támadásoknál ezzel kéne kezdeni valamit

Trunks
A meccs elõtt már akartam írni, hogy rohadt nagy pechünk van, hogy pont a 2 legjobb formában lévõ csapat egymással találkozik.

Eddig elégedett vagyok a mutatott játékkal, Nedved ma is nagyot focizik. Morgantinak pedig volt pár érdekes ítélete.

Azt tudom mondani, mint az Artmedia-meccs szünetében: Giovincót be!!! Marchisio nagyon szürkén játszik, nem értem miért kezd.

Amauri eddig nem villog, igaz Alexnak is be kellett volna lõnie a ziccert. Lövünk még egyet, és nem lesz gond!

Amici di nessuno...

gercse
Eddig elégedet vagyok a csapattal, szerintem jól játszanak
Marchisio talán egyedül aki kicsit halványabb, de remélem így folytatjuk a második félidõt, DP kár hogy nem lõtte be itt a végén

forzajuve5
egy poszton tévedtünk 😊

forzajuve5
ha ma nyerünk akkor máris van egy lépésnyi elõnyünk a Milan,inter,Roma elõtt

csak remélni tudom,hogy most nem kiabáltam el elõre magam, de úgy érzem, hogy a Fio verhetõ, a következõ Udinese ellene meccstõl jobban tartok

Zsolti9014
Balzaretti jól jönne. de kicsit elfogult vagyok vele, egyik kedvencem volt.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
az igazi az lenne ha lenne egy olyan szélsõ védõnk aki felfut és tud értelmesen beadni labdát, akkor tudnák igazán kihasználni Amaurit, most csak abban bízhatunk, hogy Nedved és Camo elvégzi ezt a feladatot

Zsolti9014
felkészülési meccseken szerintem is, selejtezõt viszont sajnos nem láttam egyiket sem.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
viszont a felkészülési meccseken+a selejtezõkön borzalmas volt Grygera

Zsolti9014
végülis minden lehet, bár én természetesen minden apró pici gyõzelemnek nagyon tudok majd örülni.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Azokról én is😄remélem megvalósul!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Salihamidzsics lehet hogy bejönne. bár szt a tavalyi szezon végefelé már Grygera is belelendült.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
persze, igazad van, csak álmodozgatok, pl. sokgólos gyõzelmekrõl stb.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
sajnos a lilákok is nagyok már.néztem a várható kezdõjüket,Mutu nélkül is brutális.

én De Ceglievel és Knezeviccsel/Salival próbálkoznék a szélsõvédõ posztokon,de a mester tuti marad a "jól" bevált emberkéknél

Giovinco meg nem lesz középen,ott 99,99% a Poulsen-Marchisio kettõs

forzajuve5
Trez hiánya miatt most nem igazán lehet 3 csatáros játékkal játszani, mert nincs csere
no meg a 3 csatáros verzió majd a nagy csapatok ellen meglepetésként lesz bevetve 😊

gercse
nem lestem, nem volt még amikor írtam 😄

Grove4
Én a Del Pierro - Iaquinta kettõsre voksolnék,aztán ha nem megy a félidõben beállhatna Amauri,esetleg egy három csatáros taktika is lehet,de a Fio ellen veszélyes szvsz.,fõleg úgy,hogy többen hiányoznak középrõl.Este nézem az inter meccset,remélem a Samp lerendezi õket(szorítok a sampnak<#hehe>)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
Buffon
Grygera Legrottaglie Mellberg Molinaro
Camoranesi Poulsen Giovinco Nedved
Del Piero Amauri

Én ezt küldeném, de biztosan nem ez lesz

forzajuve5
Buffon-Grygera,Mellberg,Legrottaglie,Molinaro-Nedved,Giovinco,Poulsen,Camoranesi-Del Piero,Amauri

Zsolti9014
Buffon - De Ceglie, Mellberg, Legrottaglie, Grygera - Nedved (Giovinco), Marchisio, Poulsen, Camoranesi - Del Piero, Iaquinta.

De a Jaki, Amauri kettõs lehet hogy gólerõsebb lenne. Lehetne esetleg háromcsatáros is, Alexet picit hátrébbvonva.

Hajrá Magyarország!