Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elég volt csak a címét elolvasni...<#zavart2>
Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
viszont a Zenit se fog addigra formába jönni

Amici di nessuno...

forzajuve5
nem tudom, hogy valaki írta már vagy nem, de most néztem, hogy az elsõ bl csoportkörben a Zenittel játszunk hazai pályán (17 September 2008)

Realnak jobban örültem volna, mert addigra még biztos nem jönnek formába

forzajuve5
király, ezzel mindenki jól járt

gabber_saviola
ha dicsen a kuugli, életbe nem jövök rá, hogy ki az a SuperSeba 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
SuperSeba aláír egy 5 éves szerzõdést<#worship>

eddig 50 ezer eurót tett zsebre évente,az ügynöke ezt 1 millióra próbálta feltornázni.a klub 600 ezret ajánlott és rábólintottak

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

nemrossz<#eljen>
gabber_saviola
<#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
a j1897.com bannerjébõl megint finom dolgokat lehetne kihozni

ForzaInter
meg a sok ultra ott😄

Yo, Bitch!

9csöves9
50 perces öf. a 98/99-es szezon Juve-Interrõl

http://www.megaupload.com/?d=EWW675C2

Trunks
Az. Inkább bevezetik Platini vmelyik irtószar ötletét, és akkor boldog lehet. Pedig nevetséges, hogy az ilyen Tiago-szintû mocskok évi 2,6 millát tehetnek zsebre (euróban persze)...

Amici di nessuno...

nono84
Nem hülyeség, csak megvalósíthatatlan Európában.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Zsolti9014
fizetési sapka tényleg nem hülyeség.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
teljesen igaz
De: "Az emberek maradnak."
Vannak olyan játékosok, akiket smmi pénzért nem tudnának elcsábítani.

Hajrá Magyarország!

BADE
úgy kell csinálni,mint az USA-ban,fizetési sapka stb.
Máris más lenne a helyzet!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
jaja ezt pofázom már én is régóta.és akkor a premier líg az etalon,meg a nagy angol hagyományok.hogyne

Trunks
Nekem is tetszik, bár a fehérrõl hagyhatnák a fenébe a gallért. A kék viszont ütõs.

Amici di nessuno...

Trunks
Már pár éve ez megy, úgyhogy nincs min csodálkozni. Mondjuk Abramovics legalább szereti a focit és van kitartása, sztem ezek a sejkek hamar bedobják a törülközõt és hagyják a picsába. Mint az elõzõ thaiföldi tulaj.

Amici di nessuno...

Kaplan
Teljesen korrekt amit írsz, valahogy nálam is a Manchester City-s ügy dobta be a törülközõt.. Kíváncsian várom mi lesz még..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

limperatore
teljesen igazad van, most olvasd el ezt
abramovics kedzte az egészet, végén hobbi nekik lesz ez..inkább fm-ezennek

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forzajuve5
ez jól néz ki:

forzajuve5
nem ide kapcsolodó teljes egészében amit írok, de leírom mert idegesít.
ma olvastam, hogy valami arab olajsejkek megvették a Man. City csapatát, és utána rögtön Robinhot is rekordnak számitó összegért. Nem tudom ki hogy van vele, de engem rohadtul idegesít, hogy ezek már a fociba is betették ilyen mértékben a lábukat. Pénzük van annyi mint a szemét, bárkit megvesznek kilóra, és nagyon nem tetszene ha mondjuk tõlünk is elvinnének valakit/valakiket, mert az belemennne a nagy összegû fizetésbe. Építenek egy "kirakatcsapatot" csupa nagy nevekbõl, ami lehet be sem válik (lásd sokáig a Real), mert nem biztos, hogy egy játékos mint mondjuk C. Ronaldo több éven keresztül tud olyan teljesítményt felmutatni, mint azt elõtte tette. Másik pedig, hogy szurkolók milliónak mehet el a kedve, mert kedven csapatukból a kedvenc játékosuk elhagyja a csapatot a pénz miatt (na jó a milliós szám talán túlzás).
azt pedig nem hinném ,hogy ezek a sejkek sok pénzt ölnének az utánpótlásnevelésbe, minek is ugye ha õk már a "kész" játékosokat meg tudják venni. abba inkább ölje a pénzt a többi csapat, õk meg majd megveszik ha már nagy sztár lesz
Na szóval lényeg a lényeg, így a foci nagyon rossz irányba fog eltolódni szerintem.

9csöves9
itt a Iago kölök.gondolom õ is ugyanazt a tápot kapta mint Fabregas,Messi,Bojan stb. úgyhogy lehet lesz belõle valami

van saját weboldala meg van róla pár videó youtubon

gabber_saviola
köszi Lajosom, kilájvaty 😄

9csöves9
biztos hogy volt csak mindig felûlírják az újakkal.archivum meg nemtudom holvan.ha a meccs utáni napokban nézed akkor lesz tuti

a kiskép linkjében a lower-t átírod vagy 800x600-ra vagy 1024x768-ra és jólesz<#bohoc>

http://www.sportsline.com/soccer/photos

gabber_saviola
Drága Lajosom 😄ddd Palermós nincs ott, ahonnét ezek vannak?
egy linkel megdobhatnád a szerencsétlen modájt 😛

9csöves9
Amauri-Frey-t elbasztam

9csöves9
na idén végre megint lesznek ilyen nagyobb képek,feldobálom a hétvégit

Fabio Capello
pedig nem kérdéses, Coupet-nál messze jobb...

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Tudom, de mondjuk teljesen felesleges. Ha uccse hívják be, akkor tök mind1, hogy lemondja-e vagy nem.

Amici di nessuno...

ForzaInter
már le is mondta, mellõzöttsége miatt...

Yo, Bitch!

Trunks
Úgy sajnálom szegényt. Legalább 6 éve õ a legjobb francia hálóõr, erre jönnek a hülyébbnél hülyébb kapitányok, és senki se képes beválogatni. Top5-ös, egyértelmû.

Amici di nessuno...

Fabio Capello
nem csak nálad van Frey a top5-ben, nálam is simán dobogós...

Zsolti9014
Nem volt ez rossz. Lilákok ellen idegenben az iksz az jó. Marchisio ha jobban belendül, akkor jó lesz nagyon. Nagy akarással küzd, és ahogy Fülöp Laci is mondta, nem ismer elveszett labdát.
Poulsen kõkemény, és jól is passzol. Amikor lerúgták, azt hittem, 1 hónap szünet, erre visszaállt.
Molinaro nem igazán meggyõzõ.
alán Jaki jöhetett volna hamarabb.
Amauri lövése a végén beakadhatott volna. De Frey sem most jött le a falvédõrõl. Nálam világ 5 legjobb kapusa közt ott van.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Tényleg nem kéne az nso-n olvasgatnod a hsz.-kat, de azért volt igazság ezekben a kommentekben. Ranieri tényleg taktikailag egy 0 volt tegnap és sajnos általában az is szokott lenni. A Molinarós és Marchisiós résszel is egyet kell értenem, egyikük se játszott jól.

Amici di nessuno...

Grove4
igazad van😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
ezért nem kell ezen a fóromon kívül máshol hozzászólásokat olvasni

Grove4
Már bocs,hogy megint én vagyok,de már hülyét kapok az ilyen pesszimista emberektõl,olvasgatom a komenteket,tömör passzimizmus,most komolyan,az ilyen ember minek szurkol a Juvénak,az egy dolog,hogy kifejezi nemtetszését,na de ez az állandó rinyálás,az hihhetetlen,megint egy példával kell hogy éljek.És bocs,ha ezzel megbántok valakit,de szerintem szurkolni csakis optimistán,hittel érdemes,és nem kell egy döntetlenre hozott meccs (ahol az ellenfél iszonyú erõs) után síránkozni,meg ilyeket mondani:

"Egész meccs alatt nem éreztem semmi erõt a csapat játékában. Amauri sem játszott úgy, ahogy elvárnánk tõle. Del Pieroban meg nem igazán láttam a tüzet. Sajna a támadóink rosszul játszottak. Iaquintát elõbb hoztam volna be, lehet, hogy lõtt volna egy gólt. Ilyen játékkal a Realt nm fogjuk megverni!
Ne is álmodjunk BL-rõl, ha így játszunk. Reméltem, hogy most ellépünk a Riválisainktól, de nem tettük. Csalódtam tegnap este. Egy gyengén játszó Fiorentinát nem tudtunk megverni."

Még ha így is lenne(hogy semmi esélyünk nincs a Madrid ellen,ami sztem nem igaz),én akkor sem mondanám ki,hanem épp az ellenkezõjét,mivel hinni kell a csapatban

Bocs fiúk az állandó üzeneteimet és a lelkizést😊

És még egy:

Ranieri épp oly hibás mint a csapat! Molinaronak nem ment már rég le kellett volna hozni. Marchisio-t nem is kommentálnám nemtom a kommentár mit nézett de finoman szólva se játszott jól! A fior-nak volt legalább 15-20 perces rohamozása már akkor érett valami középpálya frissítés de hát Ranieri csak állt karba tett kézzel mint mindig!:\

Ezek az emberek!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Elképesztõ,hogy az NSO-n mennyi elégedetlenkedõ ember van,akik fikázzák sokszor Ranierit,mintha õk jobbak lennének!

egy pl.:

De a legostobább te voltál claudio...remélem tudod..egész második félidöben beszoritanak minket,söt a kiállitás után még 10 is és semmi taktikai váltás...az ellen cserél nyakra före mi meg várjuk a meccs végét,ahelyett hogy behozta volna gio-t aki a felszabaditott labdákkal kikigyózott volna...nem várunk...aztán a 88 percben behoz egy befejezö csatárt??? ezen a meccsen mint edzö leszerepeltél claudio...taktikai változtatás meccs közben amikor teljes a káosz és még 10 en is a saját kapunkhoz szegeznek: szituáció kezelése és ennek megoldása elégtelen osztályzat claudio ülj le 1-es

A legmocskosabb hogy ráfogja alexre akinek volt egy orditó helyzete(amaurinak meg egy komoly helyzete sem volt,amit nem maga harcolt ki és azokat sem lehet számonkérni rajta),na és gilardinonak volt vagy 3 és ha azokat belövi akkor 3-1 claudio...itt te mint vezér buktál taktikailag nem látni hogy a teljes 2. ik félidöben védekezünk és ráülünk az eredményre...föleg annak tudatában hogy tavaly is ugyanez volt...1 gól..aztána végén egyenlités(de tavaly legalább nem igy szoritottak be minket,föleg nem tizen egyenlitettek) ebböl sem tanultál semmit.

erre én:

A cikkhez is hozzászólva,nem történt katasztrófa,a Fio egy nagyon erõs ellenfél volt(a meccs elõtt azért megkérdeztem volna,hogy ki milyen eredményt vár és szerintem az X-el mindenki nagyon elégedett lett volna!), és szerintem az egész csapaton látszott,hogy nagyon akar és küzd,és mindenki jól is játszott,Raniéri hibázott és mint mondtam ez emberi dolog,viszont ezért nem kell a földbe döngölni verbálisan,úgyanis állítom,hogy nagyon nagyon nagyon sokat tett azért,hogy a Juventus így megerõsödjön,és ez nem kis dolog akárki akármit mondd,az elõzõ szezonban a 3.,ismétlem 3. helyre vezette az "újonc" zebrákat,ami szerintem (és sokak szerint kiváló teljesítmény) úgy látom,hogy ha a Juvénak(vagy más európai élklubbnak) edzõproblémái lennének,ezen a fórumon nyugodtan szétnézhetnek,ugyanis itt nagyon sok az "önkéntes edzõjelölt" és a jobban hozzárértõ ember! FORZA JUVE!

erre õ:

Egy gond van ami már kezd röhejes lenni itt...mi az hogy elfogadtad volna az x -et...aki bajnok akar lenni annak mindenhol gyözni kell és azért mert a másik csapat x-t,vagy kikapott az nem jelenti azt hogy oké akkor nekünk is jó volt az x...mi a biztositék hogy ök nem fogják kiütni ezt a fio-t és mi nem fogunk benyalni valamit a samptól...semmi!!! A másik a mutatott játék volt a második félidöben szánalmas az eredmény nem mert a fio teljesen megérdemelten egyenlitett...ismétlem 10 emberrel a kapunkhoz szegeztek...a labdát nem tudtuk megjáratni..még idöt húzni sem nagyon...kivéve claudio brilliáns idöhúzó cseréje ami után 1 perccel be is kaptuk a gólt...tehát az sem érdekel mit csinált,tavaly ezt a meccset(föleg a második félidöt elnézte taktikailag...a kiállitás után meg pláne..és hogy ne tudjon belenyúlni egy meccsbe egy edzö ha látja amit játszunk azt olvassa az ellenfél az akkor vonja le a konzekvenciát és alexre meg amaurira kenje a tö.ketlenségét) és ha már itt tartunk ha tavaly claudio volt a siker kovácsa és nem alex és trezeguet..akkor most is ö volt a sikertelenség egyik okozója és nem alex meg amauri(a gyereknek az elsö meccse volt és nem tudom mit kér rajta számon egyáltalán amit annyira be kellett volna rúgnija)

rézben igaza van,rézben nincs,bocs az OFFért

Grove4
Rendeltem egy Giovincos mezt,ha megérkezik majd rakok fel képeket,ha nincs ellenetekre!

Trunks
De utána még õ lenne felháborodva. 😊)

Amici di nessuno...

Fabio Capello
na ezek után már nem érdekel hogyha lóvét vesztünk rajta, de takarodjon innét minél elõbb, akár ingyen is, de tûnjön el...

FM-ben ilyenkor jöhet a kétheti fizumegvonás Profihoz nem méltó magatartás címszó alatt 😄😄😄😄

Grove4
Bazzeg ez a Tiago nem normális!!!

A Juventus elnöke, Giovanni Cobolli Gigli elmesélte, hogy csalódott játékosa, Tiago Mendes bezárta õt a klub egyik illemhelyiségébe.

„A vécébe való bezárással kapcsolatos történetem, melyet Tiago követett el, igaz.”: ismerte el Cobolli Gigli a Sky Italia televíziónak.

„Sajnálom, hogy itt kell elmondanom, mert ez egy olyan dolog, amelyet csak a közeli barátjának mesél el az ember. Mindenesetre Alessandro Del Piero késõbb észrevett és kiengedett.”

„Elmondtam neki, hogy jobb lett volna, ha más teszi, hiszen neki azon kell dolgoznia, hogy a Fiorentina ellen jó teljesítményt nyújtson.”

Tiago nemrégiben visszautasította az Everton és a Monaco ajánlatát arra hivatkozva, hogy a Bajnokok Ligájában kíván futballozni, de a Juve addig nem tud új játékost szerzõdtetni, míg a portugál játékos nem hagyja el a klubot.

„Claudio Ranieri a csapat egyik részének tekinti Tiagot, ám az olasz futballban holnap még akármi megtörténhet.”

„Remélem, hogy éjfélig Tiago talál magának egy másik egyesületet.”

A történet néhány nappal ezelõttre nyúlik vissza, ám akkor Del Piero azzal mentette ki csapattársát, hogy Cobolli Gigli elnök urat véletlenül zárták be a klub edzõbázisán lévõ fürdõszobába.

A források késõbb kiderítették, hogy az egész „baleset” mögött Tiago áll, aki rendkívül mérges a Juve elsõ emberére, amiért megpróbálta õt eladni az Evertonnak, vagy a Monaco-nak.

Cobolli Gigli körülbelül egy óra erejéig volt bezárva, míg Del Piero ki nem szabadította.

www.channel4.com

Grove4
Nedved és Camo jól nyomta,de szerintem az egész csapat jól játszott,a védelemmel is elégedett vagyok,Mellberg egyet hibázott,elõ szokott fordulni,plána ha Gilardino val kerül"szembe",én azt mondom jó lesz ez a csapat,Poulsen is jól nyomta,kapott is egy nagyot,jó lesz,pláne ha Chiellini is felépül,Legrot meg sokan fikázzák,de szerintem õ se rossz,szívét lelkét kiteszi a pályán(a tegnapi meccs alapján ez szinte mindenkirõl elmondható,és ez nagyon szép),szerintem a fiúk is tudják hogy komoly esélyünk van a Scudettóra és küzdenek is érte,csak így tovább!Forza Juve!

Trunks
lol, mondjuk inkább benn maradhatott volna...

Amici di nessuno...

Trunks
Azon én is majdnem beszartam. Amúgy igaza is volt, teljesen fogalmatlan volt a bíró.

Amici di nessuno...

9csöves9
na valamit csak tanultak ezek Moggitól

http://www.channel4.com/sport/football_italia/aug31r.html