Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Alex-Trez duót a 60.perc körül be kellett volna hozni,de ez a 6 perc,amit kaptak abszurd...
Kérdezem minek?
Majd szerdán kezdenek oké,de kapnak majd 60 percet és jönnek a többiek.
A helyzetkihasználás szar.
De Ceglie játéka nagyon tetszett!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
gratulálok neki a góljához <#eljen>#eljen>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
szép határozott játék volt,eredményességen javítunk aztán minden fasza
ez az idióta bíró meg egyfolytában szerepelni akart,Ranieri mester meg továbbra se tud cserélni
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amici di nessuno...
De Ceglie kellemes meglepetés eddig, Poulsen szintén. Talán õk a mezõny legjobbjai. Az Amauri-Jaki csatárpáros viszont semmit se ér, jövõben nem szabad õket együtt játszatni, kell vmi kreatív emberke a csatársorba (DP <#wink>#wink>). Hozzáteszem: már 10 emberrel kéne, hogy játszon az Udinese... de talán jobb is így, mert akkor tuti beállnának 10 emberrel bekkelni.
Amici di nessuno...
a kezdõ kurvára tetszik,De Cegliével az élen
kezdõdjönmá
Buffon Gianluigi
Grygera Zdenek
Mellberg Olof
Chiellini Giorgio
De Ceglie Paolo
Camoranesi Mauro German
Sissoko Mohamed Lamine
Poulsen Christian
Nedved Pavel
Iaquinta Vincenzo
Amauri Carvalho
nem mellesleg én azért kaptam büntetõpontot mert azt írtam Milan fos😄 szal vigyázz vele inkább😄
Yo, Bitch!
De mindenki másképp gondolkodik, Trunks is, Te is, én is.
Emberek vagyunk, vagy mik.
nekem csak szimplán nem tetszik ez a hozzáállás, nem a Milanra értem most konkrétan, hanem úgy általánosságban mindegyik csapatra. Én sem kedvelem az Intert, de tisztelem.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Amúgy sose mondtam, hogy a Juve milyen 'hûdejó', ugyanakkor látni kell, hogy jelenleg mind a 4 "nagy" csapat (ha ide értjük a Romát is...) kegyetlen fosnak tûnik az eddig mutatottak alapján (pedig csak a Juve és a Roma játszott viszonylag erõs ellenféllel). Elolvastam többször a hsz.-met és egyáltalán nem érzem olyan durvának. Nem hiszem, hogy egy Juve topicban nem használhatnék a "gyenge" szónál erõsebb jelzõt a rivális csapatok botladozására (különösen ha a mocskos interrõl van szó). Akinek meg nem tetszik, az ne jöjjön ide, ennyire egyszerû. Én se járkálok a Roma, inter, stb. topicokban, hogy aztán beszóljak, hogy "hogy lehet ilyen csúnyán beszélni a kedvenc csapatomról OMG!!!!!111".
Amici di nessuno...
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
hát nem nyertek, Genoa szépen elverte õket
ami még jó eredmény, hogy a Napoli elverte a Fiot
A Milan is egy szar, ha ma se nyernek, akkor nem tudom mit csinál a vezetõség.
Az inter is fos volt tegnap, még ha le is gyõzte a gyengus Cataniát. Mourinho hiába erõlteti a szélsõjátékot, ha csak 3 szélsõje van. Közben pedig Scolari pont az ellenkezõjét mûveli, pedig neki megvannak hozzá a játékosai...
Szerintem a múlt héten még mindig mi voltunk a leginkább meggyõzõek, az elsõ félidõben remekül játszottunk, gólokkal vezethettünk volna a szünetben. A 2. játékrész viszont tragikusra sikerült, nem tudom miért kellett ráülni az eredményre.<#confused>#confused>
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"