Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
dánke,tõletek sokkal többet vártam

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

miki36
grat a gyõzelemhez, bajnokok lesztek😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

gercse
jaja, Marchionni jöhetett volna Camo helyett például

BADE
hát igen,Nedvednek sem ártott volna a csere,mondjuk Giovinco

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
na meg az se lenne szar ha Pavelnek és Camonak is adna egy kis pihenõt a mester,mert ketten annyit futnak mint az egész mezõny összesen

BADE
A TV6-ot hogyan lehet nézni?Nálunk van digi tv,meg Upc is,mégsincs egyiken se ez az adó.

BADE
állandóan ráülünk az 1-0ra(második félidõ unalmas volt),múltkor beszívtuk,szerencsére most nem
Alex-Trez duót a 60.perc körül be kellett volna hozni,de ez a 6 perc,amit kaptak abszurd...
Kérdezem minek?
Majd szerdán kezdenek oké,de kapnak majd 60 percet és jönnek a többiek.
A helyzetkihasználás szar.
De Ceglie játéka nagyon tetszett!

Count Adyn
Bizony, De Ceglie nagyon jó volt.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabber_saviola
annyira szar látni, hogy Amauri már nem nálunk játszik <#sir>
gratulálok neki a góljához <#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
jah és Molinaro elfelejtve

nono84
behúzva, az a lényeg.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
megkímélhetnének ezektõl az uccsó 5-6 percektõl😄

szép határozott játék volt,eredményességen javítunk aztán minden fasza

ez az idióta bíró meg egyfolytában szerepelni akart,Ranieri mester meg továbbra se tud cserélni

Trunks
Megérdemelten nyetünk, a mutatott játékkal elégedett vagyok, a helyzetkihasználáson viszont van még mit javítani. Jó lesz ez.

Amici di nessuno...

Count Adyn
Jólvan nyertünk, de vége megint izgi volt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Amauri olyan mint egy fóka, pörög rajta a labda mindenhol😄

Count Adyn
Na megvan végre, majdnem kaptunk is egyet ugy jó szokás szerint rögtön

nono84
Amauri<#taps>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
nah végre

1-0

Count Adyn
úristen poulsen mekkora kapufát lõtt

nono84
Egyet csak beszenvedünk.....

gabber_saviola
húzzátok már be

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Trunks
Remélem nem. Mondjuk most nem is vezetünk, tehát kisebb az esélye. Azért hihetetlen, hogy Chiellini visszatért és rögtön mekkora stabilitást ad a védelemnek.

Amici di nessuno...

Trunks
Ja igazad van, a romát is írhattam volna kicsivel... amúgy meg kit érdekel?

De Ceglie kellemes meglepetés eddig, Poulsen szintén. Talán õk a mezõny legjobbjai. Az Amauri-Jaki csatárpáros viszont semmit se ér, jövõben nem szabad õket együtt játszatni, kell vmi kreatív emberke a csatársorba (DP <#wink>). Hozzáteszem: már 10 emberrel kéne, hogy játszon az Udinese... de talán jobb is így, mert akkor tuti beállnának 10 emberrel bekkelni.

Amici di nessuno...

forzajuve5
kicsit bennem van a félsz, hogy elsõ félidõben jók voltunk, de a másodikban leengedünk mint a múltkor

Count Adyn
0-0 a félidõ, de egykapuztunk kb.:/

Count Adyn
Eddig lõttünk egy lesgólt meg egy rohadt nagy kapufát

forzajuve5
jaja, jó a kezdõ, csak legyen aki osztja a labdákat a két csatárnak

9csöves9
van benne valami😄

a kezdõ kurvára tetszik,De Cegliével az élen

forzajuve5
igyál egy sört és már kezdõdik is

9csöves9
uDINESE -Juventus

kezdõdjönmá

gercse
nem rossz, reméljük eredményes is lesz

forzajuve5
hivatalos oldal szerint a kezdõ 11:

Buffon Gianluigi
Grygera Zdenek
Mellberg Olof
Chiellini Giorgio
De Ceglie Paolo
Camoranesi Mauro German
Sissoko Mohamed Lamine
Poulsen Christian
Nedved Pavel
Iaquinta Vincenzo
Amauri Carvalho

gercse
Ne offoljunk a meccs elõtt ha kérhetném 😄DD

gabber_saviola
értem <#smile>

ForzaInter
csapatok nevét nagy betûvel írom le, ha kisbetûvel írom az nem direkt van.

Yo, Bitch!

Count Adyn
Sõt, én kollektív mindenkit kicsivel írok sokszor, mert lusta vagyok shiftezgetni😊

gabber_saviola
😄ddddd

gabber_saviola
nagyon sokan kisbetûznek....ahogy te is Tottikám <#smile>

forzajuve5
intert a többség kisbetûvel írja
büntetõpont meg ki a francot érdekel

Count Adyn
most megint leírtad, ez már kettõ lesz így nem ?D😄D

ForzaInter
pff, ez elég gyerekes hogy Inter kisbetûvel írod...
nem mellesleg én azért kaptam büntetõpontot mert azt írtam Milan fos😄 szal vigyázz vele inkább😄

Yo, Bitch!

gercse
Na látod én is így vagyok vele, minden csapatot tisztelek, egy kivételével...és az pont az általad említett csapat

De mindenki másképp gondolkodik, Trunks is, Te is, én is.
Emberek vagyunk, vagy mik.

Yulcsa
én sosem szoktam szidni az ellenfelet... minél jobban lealacsonyítja valaki az ellenfelet, annál kisebb az a teljesítmény és az érdem, amivel aztán megveri.
nekem csak szimplán nem tetszik ez a hozzáállás, nem a Milanra értem most konkrétan, hanem úgy általánosságban mindegyik csapatra. Én sem kedvelem az Intert, de tisztelem.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Trunks
Nem tudom miért nem lehet soha elfogadni a kritikát... csak azt ne mondd, hogy a mostani Milan jó. Ha meg azzal a szóval van bajod, hogy "szar", akkor elnézésért esedezem, helyettesítsd be a "pocsék" szóval és légy boldog.

Amúgy sose mondtam, hogy a Juve milyen 'hûdejó', ugyanakkor látni kell, hogy jelenleg mind a 4 "nagy" csapat (ha ide értjük a Romát is...) kegyetlen fosnak tûnik az eddig mutatottak alapján (pedig csak a Juve és a Roma játszott viszonylag erõs ellenféllel). Elolvastam többször a hsz.-met és egyáltalán nem érzem olyan durvának. Nem hiszem, hogy egy Juve topicban nem használhatnék a "gyenge" szónál erõsebb jelzõt a rivális csapatok botladozására (különösen ha a mocskos interrõl van szó). Akinek meg nem tetszik, az ne jöjjön ide, ennyire egyszerû. Én se járkálok a Roma, inter, stb. topicokban, hogy aztán beszóljak, hogy "hogy lehet ilyen csúnyán beszélni a kedvenc csapatomról OMG!!!!!111".

Amici di nessuno...

Yulcsa
"A Milan is egy szar" "Az inter is fos" hol marad a tisztelet emberek? És még te nevezed magad az "olasz foci" szerelmesének??? Az olasz foci nem csak a Juvéból áll <#shakehead>

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

forzajuve5
"A Milan is egy szar, ha ma se nyernek, akkor nem tudom mit csinál a vezetõség."

hát nem nyertek, Genoa szépen elverte õket

ami még jó eredmény, hogy a Napoli elverte a Fiot

Trunks
Azért az addigi két meccs rendesen a helyére tette a Romát. Legalább mostmár nem kell azt hinniük, hogy esélyesek a bajnoki címre. A Palermo szépen lefocizta õket.

A Milan is egy szar, ha ma se nyernek, akkor nem tudom mit csinál a vezetõség.

Az inter is fos volt tegnap, még ha le is gyõzte a gyengus Cataniát. Mourinho hiába erõlteti a szélsõjátékot, ha csak 3 szélsõje van. Közben pedig Scolari pont az ellenkezõjét mûveli, pedig neki megvannak hozzá a játékosai...

Szerintem a múlt héten még mindig mi voltunk a leginkább meggyõzõek, az elsõ félidõben remekül játszottunk, gólokkal vezethettünk volna a szünetben. A 2. játékrész viszont tragikusra sikerült, nem tudom miért kellett ráülni az eredményre.<#confused>

Amici di nessuno...

Grove4
Arról nem is beszélve,hogy az egyik szerintem bent sem volt!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
Camo és DP elvileg pihen:S

forzajuve5
ki milyen kezdõt tippel ma?

az enyém:

Buffon-Grygera,Legrottaglie,Mellberg,Molinaro-Nedved,Poulsen,Sissoko,Camoranesi-Del Piero,Amauri