Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a hétvégi csapat szerintem jobb volt mint a tegnapi, Amauri mindenképp jobb lett volna Trez helyett, Mellberg is Legro helyett, ill. azt láttuk hogy De Ceglie is Molinaro helyett.
Sissoko volt sztem a legjobb, ill. a második félidõben már Chiellini is nagy volt
Chiellini-n és Momo-n senki nem ment ma át,De Ceglie meg maradjon csak szépen a kezdõben!
Forza Juve!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Majd 2x a Bate-t kitömjük, Real-al leikszelünk aztan jól is van😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
szerintem nem érdemeltünk gyõzelmet,Alex az isten,Sissoko világklasszis,Trezzel 10 emberrel játszottunk végig
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
akkor Jaki-Amauri-DP tridente kell,de Ranieri nem meri megcsinálni
Amici di nessuno...
Pavelt nagyon gyorsan le kell cserélni,mert Alexen kívûl nincs kreatív játékos már a csapatban.Chiellini is kibaszottul bizonytalan nem tudom mi a fasz van a srácokkal
Grygera,Alex és Sissoko értékelhetõ
http://www.justin.tv/dinovercotti
TV: TV6, RaiDue
stream: RaiDue (Streamerone)
LiveTV (sopcast)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ma pedig valóban eljött a pillanat, amit már sokan régóta vártunk 😊
Én sem bírok magammal, lehet lefekszem aludni, csakhogy teljen az idõ 😄D
Ha jól emlékszem a milanói derbyk majd köv. évben lesznek otthon.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Kisbusszal mennénk Budapestrõl Magentáig, ami egy kisebb település Milánó tõszomszédságában. Ott találkoznánk a Drughi szurkolói csoport magentai szekciójával (Drughi Magenta), s velük mennénk külön szurkolói busszal Torinóba a mérkõzésre. A meccs elõtt a Drughi bárba, majd velük együtt a Curva Sudba, utána pedig velük vissza Magentába, ahol a szállásunk is lenne a meccs utáni éjszakára.
Az egész út ára (utazás, utazás a Drughival, jegy, szállás) kb. 210 euro lenne. Elõlegnek 80 euró, vagy 20ezer ft lenne.
Kérem, mihamarabb jelezzen emailen, vagy telefonon, aki jönne. "
valaki?mondjuk elég húzós az ára.ha addigra találok végre melót akkor mindenképp mennék.vagy azon is gondolkoztam hogy diákhitelbõl kéne😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
elõször is gratulálok jósunknak,másodszor meg magunknak mer kibaszottjókvagyunk,a focis topikok közül a legmasszívabb,és itt van a legtöbb normális hosszászóló.no gusztik,no hikomatok
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
Ha így folytatja Amauri még sok ember megszereti :ASADD
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
#21029: én se értem, csak a statisztikájukat rontotta ez a 6 perc. Teljesen felesleges volt.
Amici di nessuno...
szép és jó játék, helyzetkihasználást kell javítani. FORZA JUVE
Hajrá Magyarország!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
grat a gyõzelemhez, izgi bajnokság lesz asszem 2 csapat között :}
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Egyébként Grat a csapatnak. Jók voltunk.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ti viszont oda fogtok baszni rendesen, Alex és Giovinco nélkül is simán jók vagytok, Nedveden meg mindig csodálkozom😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"