Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
Láttam én is a meccset, hát valóban eléggé 0-0 szagú volt, de azt mondom, az iloyen meccseken az érdemli meg a gyõzelmet aki tud találni egy gólt, a Juve "talált" egyet, hála DP-nak.
Amúgy a hétvégi csapat szerintem jobb volt mint a tegnapi, Amauri mindenképp jobb lett volna Trez helyett, Mellberg is Legro helyett, ill. azt láttuk hogy De Ceglie is Molinaro helyett.

Sissoko volt sztem a legjobb, ill. a második félidõben már Chiellini is nagy volt

BADE
Elég unalmas meccs volt,Alex jó nagy gólt vágott!
Chiellini-n és Momo-n senki nem ment ma át,De Ceglie meg maradjon csak szépen a kezdõben!

Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Count Adyn
3pont megvan az a lényeg, egy jó csapat szar játékkal is nyer😄
Majd 2x a Bate-t kitömjük, Real-al leikszelünk aztan jól is van😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
azért ezt a gólörömöt hanyagolja még a végén kitöri a nyakát😄

Trunks
Nagyon gyenge meccsen nyertünk, bár nem érdemeltük meg a gyõzelmet. Igazából Ale gólja is potya volt, bár szépen belõtte. A lényeg, hogy megvan a 3 pont, mondjuk Ranierit most se értettem.

Amici di nessuno...

9csöves9
biztos voltam benne hogy rálövi,ugyanez volt a rapid ellen is😄

szerintem nem érdemeltünk gyõzelmet,Alex az isten,Sissoko világklasszis,Trezzel 10 emberrel játszottunk végig

Kaplan
1-0, Alex 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mûködõ linket valaki pls!

Trunks
Ki se fogja próbálni? <#confused>

Amici di nessuno...

9csöves9
megint nincs a padon se

Trunks
Meg Giovinco. Valamint baszottul idegesít, hogy Molinaro visszakerült a kezdõbe és továbbra se tud beadni... De Ceglie tök jól nyomta hétvégén, simán ki lehetett volna próbálni.

Amici di nessuno...

9csöves9
Amauri kell

9csöves9
dettó.most meg egy sört nem tudok meginni annyira izgulok(najó azér mégis)

Trunks
Undorítóan defenzív a játékunk. Ale 1 az 1-ben simán veri a suttyó ruszkikat, kombinatív játékkal lenne keresnivalónk.

Amici di nessuno...

Trunks
3 év, de végülis mind1.

Amici di nessuno...

Trunks
Akartam írni, hogy 2 év után újra van BL. Eddig nem is igazán tudott lekötni az egész, valahogy mindig hiányérzetem volt meccsnézés közben... 😊

Amici di nessuno...

9csöves9
jóvan mostnézem hogy nem...

akkor Jaki-Amauri-DP tridente kell,de Ranieri nem meri megcsinálni

9csöves9
ezektõl a kibaszott felívelgetésektõl is rosszul vagyok.Giovinco most odafért a padra?

Trunks
Ez a Pogrebnjak akkora köcsög, hogy olyat még nem látott a világ. Elég langyi volt az 1. félidõ, egyedül Del Piero játéka volt elfogadható.

Amici di nessuno...

9csöves9
ez siralmas...

Pavelt nagyon gyorsan le kell cserélni,mert Alexen kívûl nincs kreatív játékos már a csapatban.Chiellini is kibaszottul bizonytalan nem tudom mi a fasz van a srácokkal

Grygera,Alex és Sissoko értékelhetõ

Fabio Capello
hálásköszönet

9csöves9
akinek esetleg nincs viasat6-ja

http://www.justin.tv/dinovercotti

Zsolti9014
pont most akartam ezt. 😄

Hajrá Magyarország!

banok
20.45 Juventus-Zenit
TV: TV6, RaiDue
stream: RaiDue (Streamerone)
LiveTV (sopcast)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zsolti9014
ha nem tanuló lennék, mennék.

Hajrá Magyarország!

gercse
Jó lenne, de egyelõre no mani rá...késik az öszöndíj...., de kéthavi is kevés lenne rá, vagy épp elég, de mindegy, azért ha mész, beszámolót mindenképp írj 😄

Ma pedig valóban eljött a pillanat, amit már sokan régóta vártunk 😊
Én sem bírok magammal, lehet lefekszem aludni, csakhogy teljen az idõ 😄D

9csöves9
jaja,két héttel késõbb van a roma elleni,én elvileg arra akartam,de mivel van ez arra már nemhiszem hogy szerveznek

BADE
engem lehet érdekel a dolog😊
Ha jól emlékszem a milanói derbyk majd köv. évben lesznek otthon.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

forzajuve5
eddig a suliban gyorsan elment az idõ, de most hogy hazaértem itt fogot hülyét kapni a meccs kezdéséig

9csöves9
"Egy különleges utat szervezünk a Juventus-Torino városi derbyre, ami október 26-án vasárnap lesz Torinóban.

Kisbusszal mennénk Budapestrõl Magentáig, ami egy kisebb település Milánó tõszomszédságában. Ott találkoznánk a Drughi szurkolói csoport magentai szekciójával (Drughi Magenta), s velük mennénk külön szurkolói busszal Torinóba a mérkõzésre. A meccs elõtt a Drughi bárba, majd velük együtt a Curva Sudba, utána pedig velük vissza Magentába, ahol a szállásunk is lenne a meccs utáni éjszakára.

Az egész út ára (utazás, utazás a Drughival, jegy, szállás) kb. 210 euro lenne. Elõlegnek 80 euró, vagy 20ezer ft lenne.

Kérem, mihamarabb jelezzen emailen, vagy telefonon, aki jönne. "

valaki?mondjuk elég húzós az ára.ha addigra találok végre melót akkor mindenképp mennék.vagy azon is gondolkoztam hogy diákhitelbõl kéne😄

9csöves9
nem fog kezdeni.pedig én õt küldeném fel DP-vel

gabber_saviola
<#worship> Na eljött Ama nagy álma...a BL-ben játszani. Csak nehogy megkönnyezzek.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
<#eljen>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
na eljött a nagy nap.vissza is kerestem egy réges régi fantasztikus hozzászólást

elõször is gratulálok jósunknak,másodszor meg magunknak mer kibaszottjókvagyunk,a focis topikok közül a legmasszívabb,és itt van a legtöbb normális hosszászóló.no gusztik,no hikomatok

Count Adyn
Hasznos ám, nagy partyban denszel, a nagy zajban nem lehet beszélgetni, de õ betud mutatkozni igyis!😄ASDASD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Oziris666
Hogy elne felejtse véletlenül😄
Ekkora egoistát dekész😄😄😄😄

Trunks
Azért még nem vagyok elájulva a teljesítményétõl. Tegnap jól játszott, de a helyzetkihasználásán neki is kell még javítania.

Amici di nessuno...

McFrost
<#worship><#worship>CHIEVO<#worship><#worship>

Ha így folytatja Amauri még sok ember megszereti :ASADD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Trunks
Pont akartam hangsúlyozni. <#eljen>

#21029: én se értem, csak a statisztikájukat rontotta ez a 6 perc. Teljesen felesleges volt.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
kösz a gratulációt.

szép és jó játék, helyzetkihasználást kell javítani. FORZA JUVE

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
már a Chievóban is megvolt a tetkó 😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Grandissimo!!! Amauri szuper volt feltûnõen szar a Milan, és a Rómán pedig egyenesen meglepõdtem😊)) jó lenne ha sima gyõzelem lenne😄 bár ahogy elnézem lehet h a Lazio nyeri a bajnokságot<#nevetes1>

limperatore
😄D

grat a gyõzelemhez, izgi bajnokság lesz asszem 2 csapat között :}

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
beszarok ez magára tetováltatta a nevét😄

9csöves9
csak arra tudok gondolni hogy az u21-es meccsen volt valami könnyebb sérülése hétközben

Csacsi
Azt nem tudja senki, hogy Giovinco miért nem kapott helye tmég a padon sem?

Egyébként Grat a csapatnak. Jók voltunk.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Count Adyn
😊

miki36
énis, fõleg elsõ meccs után, de ma nem jött össze semmi, gyengék voltunk sajnos, van ilyen
ti viszont oda fogtok baszni rendesen, Alex és Giovinco nélkül is simán jók vagytok, Nedveden meg mindig csodálkozom😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

gercse
legyen igazad<#eljen>