Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Grygera, Salihamidzic és De Ceglie az új sérültek. A fiatal védõ várhatóan 15 napot kénytelen kihagyni, míg a cseh válogatott és a bosnyák már vasárnap a Róma ellen harcba szállhat, akárcsak Poulsen illetve Tiago.

Jó hírek érkeztek Camoranesi-rõl és Zanetti-rõl, akik végigcsinálták a teljes edzésprogramot, majd tréningmeccset vívtak a Primavera tagjaival. Ebbõl az valószínûsíthetõ, hogy Camo a Róma ellen kerettag lesz, ugyanakkor Zanetti már utazhat a Real elleni visszavágóra.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
grat nekik,õk legalább tudnak 1 nél több golt is rugni!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
a primavera 3-0-ra nyert a derbin

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
állítólag ma 10.30-kor találkozott egy a Corso Galileo Ferraris-on lévõ étteremben Diego apja és a "Creative Talent" nevû berlini ügynökség képviselõje a csapat vezetõivel

hallottunk már jópárszor hasonlókat,de ki tudja😊

Grove4

Grove4
sztem is!

Kit--Kat
a kérdés jogos

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
miért nem lehet minõségi játékosokat igazolni??Miért kell ilyen román cigányokat?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

james69holden
Juventus: román válogatott védõt igazolhatnak a „zebrák”

Olasz sajtóértesülések szerint a Juventus labdarúgócsapata a téli átigazolási idõszakban valószínûleg ajánlatot tesz a román válogatott és a Dinamo Bucuresti védõjére, Gabriel Tamasra.

A 24 éves védõt a Juve játékosmegfigyelõi legutóbb a román–francia vb-selejtezõn nézték meg, és elégedettek voltak Tamas teljesítményével.

A román védõ csak kölcsönben van a Dinamónál, így az érdeklõdõknek a francia Auxerre csapatával kell megegyezni Tamas kivásárlási áráról.

by NSO

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Grove4
„Az angol bajnokság nagyon vonzott egy idõben, hiszen születésem óta Mancheseter United-szurkoló vagyok.”-ezt nem is tudtam!

forzajuve5
forzajuve5
ez már tuti az edzõi stáb hibája, hogy ennyi ember szerez sérüléseket az edzéseken vagy a meccsek elsõ felében

Grove4
Bazzeg csináljanak már valamit avval a kurva orvosi stábbal,vagy az edzésmunkát dolgozzák már ki normálisan,röhelyes ami itt megy!

BADE
ez több,mint vicc

9csöves9
Grygera,De Ceglie és Brazzo is megsérült...utóbbi bemelegítés közben

9csöves9

9csöves9

9csöves9

Trunks
Úgy néz ki a Romának még a mi eddigi teljesítményünket is sikerül alulmúlnia: Udinese 2 - 0 AS Roma

Amici di nessuno...

nono84
Egy rossz meccsen egy kiváló Amauri góllal nyert a csapat. Amauri egy állat...

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Grove4
Faragó!

Ki közvetítette a meccset? XD

Zsolti9014
Nyertünk! Nem volt szép meccs, de 3 pont!

Hajrá Magyarország!

Trunks
Azt mondta, hogy ez egy városi legenda, ami mostanában terjedt el. Ehhez képest már nem tudom hány éve úgy tudom, hogy Alex felesége Amoruso testvére. De a kommentátor szerint Amoruso nyilatkozta, hogy nincs is nõvére.

Amici di nessuno...

Kaplan
Igen, hogy a tévhiedelemekkel ellentétben ez nem igaz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
pedig Alex felesége Amoruso testvére.mondott valami ellenkezõt ezzel a kommentátor?

egyébként meg Torinó fekete-fehér😄

Trunks
Dettó. Molinaro meg ma is borzasztó volt, majdnem gólpasszt adott az egyik Torino-spílernek. De Ceglie-t kellett volna bal oldali hátvédként játszatni, és Brazzót balszélsõnek.

Amici di nessuno...

BADE
Nem vagyok maradéktalanul elégedett!
Szerencsére bezsebeltük a 3pontot.
Sissoko megint olyanért kapott sárgát,ami meg sem közelítette a torino játékosok ámokfutását.
Molinaro egész jó volt ma😊
Brazzot kellett volna játszatni.

gercse
Én meg csak most világosodtam fel hogy DP felesége nem Amoruso testvére, én eddig tényleg azt hittem hogy ez igaz

Trunks
Ekkora szar meccset. Az a durva, hogy nem tudom örüljek-e a gyõzelemnek. Ha így folytatjuk, akkor Ranieri még sokáig itt marad. Mondjuk amilyen töketlen a vezetõség, sztem ha most zsinórban 3x kikapnánk, akkor se küldenék el a búsba.

Amici di nessuno...

Trunks
Azért Amoruso a Juve iránti tisztelete miatt nem merte befejelni azt a helyzetét...

Amici di nessuno...

gercse
Nagy kzdés, és végül csak meglett a gyõzelem, szerdán Bologna, aztán szombaton Róma...húzos lesz(utána meg Reál?)

Fabio Capello

forzajuve5
ez olyan soha nem lesz vége típusú meccs volt, de legalább nyertünk

Fabio Capello
ezt a hentes bandát

forzajuve5
Amauri mekkora góóóól

Fabio Capello
AMAURI!!!!!!!

kicsit csúnyán bebõrözte a védõt 😄

Fabio Capello
mellberg <---> grygera

Csacsi
10 játékosból 9-nél ez legalább 2 hónap. Nedved meg már hajt, fut is tovább. Elképesztõen nagy futtbalista, és hatlmas a futballszeretet. 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Azt jól láttam, hogy De Ceglie a balszélsõ és Molinaro a bal oldali védõ? Mert ha ez így van, akkor Ranieri megint játsza a faszlámát. Kihagyja Brazzót, aki az egyik legjobb volt a Real ellen... És Giovinco???

Amici di nessuno...

Trunks
Ezért imádom Nedvedet. Már egy pillanatig az is felmerült bennem, hogy vége a pályafutásának, annyira durva volt a rúgás, de õ meg visszajött. <#worship>

Amici di nessuno...

gercse
Aprítanak nagyon megy oda-vissza az adok kapok
Egyelõre nem tudjuk feltörni a védelmet igazán

Fabio Capello
kurvaanyjukat

Count Adyn
Bazmeg a mocskos hentes bandát... most meg Alexet rugták ugy fel...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
most kapott el a sírógörcs, Nedvedet úgy kell levinni, mert szétrúgják a térdét, a fasz biró meg semmit nem ad, egy pirosat simán megért volna

forzajuve5
Torino is elég ratyi formában van, meg kell tudnunk verni õket, remélem nem ma akarnak feltámadni

FORZA JUVE!

Fabio Capello
Forza Juve, folytassuk azt amit a Real ellen elkezdtük!

gercse
Így van!
Hajrá fiúk, meg kell mutatni ma este, hogy milyen erõs a Juventus!

Zsolti9014
Forza Juve!

Hajrá Magyarország!