Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Na az esti meccshez Forza Juve!!!Én elköszönök!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Nem lesz egyszerû, de ha vmikor, akkor most kell újra nyernünk.

Amici di nessuno...

9csöves9
ezzel a kerettel vágunk neki a derbinek

3 Chiellini
4 Mellberg
7 Salihamidzic
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
13 Manninger
15 Knezevic
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
27 Ekdal
28 Molinaro
29 De Ceglie
32 Marchionni
33 Legrottaglie
40 Rossi
41 Ariaudo

http://www.youtube.com/watch?v=sH2WhgNUE40

http://www.youtube.com/watch?v=2ZXchNuWq3c

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4
jah:S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
Fabregas aszonta egyszer majd akar a Serie A-ban játszani,erre ezek elkezdtek kombinálni

9csöves9
pláne hogy pont Giorgo vette le a pályáról múltkor nemgyengén😄

Grove4
Láttátok a Tuttosport címlapját,kiváncsi lennék mit jelent az a cikk Fabregasról?!

Oziris666
Chiellini nem lát az orrától😊
Az áruló Ibrát nem biztos h fényeznie kéne...fenoménnak nevezni meg háát vicces

limperatore
jo nagy hülye 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Breki33
A Juve sztárja: Ibra és Maicon nélkül semmit sem ér az Inter

A Juventus védõje, és egyben a szurkolók kedvence, Giorgio Chiellini élesen bírálta az Internazionalét, mivel szerinte a korábban a Zebráknál megforduló Ibrahimovic és a védõ Maicon nélkül nem tartana ott a kék-fekete együttes, ahol most.

- pepsifoci.hu - Chiellini ismét bizonyította, miért is zárták oly mélyen a szívükbe a Juve drukkerek, a torinóiak fiatal sztárja a minap épp az örök rivális Intert kritizálta. A védõ szerint a milánóiak sehol sem lennének, ha nem tudhatnák magukénak a korábban a Juventusban is megforduló, a bundabotrány kirobbanásánál angolosan távozó Ibrahimovicot ésa brazil védõt, Maicont.

– Az Inter egy nagyon jó csapat, de két fenoménja nélkül gondban lennének, nagyon nagy gondban. Mourinho munkája azonban kétségkívül látszik az együttesen, az elõzõ szezon második felében sokkal rosszabbul játszottak, mint most – ecsetelte észrevételeit Chiellini.
9csöves9
a buszbaleset sebesültjei közül egyikük a kórházban belehalt a sérülésekbe...<#szomoru1>

Fabio Capello
D. Trezeguet mûtött jobb és bal térd 2009. január vége
G. Buffon izomszakadás a jobb lábában november vége
M. Camoranesi comb sérülés október vége
C. Zanetti izomsérülés október vége
J. Zebina izomsérülés október vége
J. Andrade térdkalács sérülés nem tudni
C. Poulsen izomhúzódás a combjában november közepe
C. Marchisio bokaficam november közepe

ez a jelenlegi sérültlistánk... (by hjfs)

james69holden
szerencsétlen Manninger is milyen képet vág már 😄

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

nono84
Szintén csatlakozom.

Mocskos nehéz szezon, de valami csak kisül belõle.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Grove4
Én csak most tudok netközelben lenni,de grat a csapatnak!Nagyon jól játszottak!

9csöves9
jaja,jóféle

Breki33
látom olvasod a focis blog-ot P
9csöves9

Breki33
Kicsit javítottam a csapatfotón :-P

Photoshop verzio (mentés by Acdsee)

Acdsee remix verzió

Trunks
Casillas már foshat Alextõl. (2003 <#idiota>)

http://www.youtube.com/watch?v=qV9aW90yGD4

Amici di nessuno...

james69holden
pár videó a juve drukkerekrõl a madridi meccsrõl:

KATT

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

limperatore
úgy legyen

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forzajuve5
nyugi, pár év és meg is fogja kapni

limperatore
mindjárt oda adom neki az aranylabdát <#idiota>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Huszi84
Hello!
Hihhetetlen Mekkora gólt lõ megint!!!
DEl PIERO Az Isten!!hatalmas játékos!!!!

(Ezt egy örök mu drukker mondta)<#vigyor2>
üdv.

ReD DevilS 4 LifE

gercse
Materazzi egyet fordul és már a 20-ast se tudja elolvasni, olyan messze lesz Gio

limperatore
akkor valszeg materazzi pirosat kap giovincot meg hordágyon viszik le 😄

Zsolti9014
azt hiszem 164 v. 168 cm. De majd ha oda-vissza kötõzi be Materazzit vagy Chivut... 😄

Hajrá Magyarország!

limperatore
jah akartam kerdezni az a srac mien magas 140?😄

9csöves9
jaja pedig még le se fújták akkor.na meg Giovinco amikor ugrált Pavel nyakába

9csöves9
legendbe😄

gercse
azaz 😄
nagyon felhúzta magát(pozitív értelemben)

forzajuve5
nagyon tetszett amikor a meccs végén kiengedték a gõzt, fõleg Chiellini volt nagyon durva

A real alapból sokkal jobb csapat most, mint a Juve...

Ettõl szép ez a gyõzelem.

Alex pedig szimplán zseni, ilyen gólt Casillas még életében nem kapott, azt sem tudta, mi van...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

gercse
és DP hogy fut, behalok, 34 lesz most nemsokára, és nem nagyon látszik, mondjuk 5. percben még nem fáradt le 😊, de minden tisztelet az övé

Breki33
tök jók

mekkora buli lenne ha kicsit lerontanád a minõséget jasc-al és feltennéd a Pes topicba mondván mekkora gólt lõttél P
Breki33
Énis néztem milyen ronaldó cseleket nyomat P
9csöves9

9csöves9
errõl van szó,hogy csak átlövésbõl voltak veszélyesek

játékban jobbak voltak ez nem is kérdés alapból is 10x erõsebb keretük van pláne most

limperatore
azért nem sok kellett hogy a real kiegyenlítsen, snejder elég nagyokat bombázott majdnem nyertem 20rugot 😄

Trunks
Gyönyörû gyõzelem, a Real ellen már szeretünk hazai pályán a BL-ben játszani (lásd utsó 3 hazai meccs), pedig most Zacsi se volt. 😊))

Amauri és DP nagyon nagyot játszott, az 1. gólról pedig nem áradozok, mert már a többiek megtették elõttem. Akinek a játéka még nagyon tetszett, az Brazzoé volt. Nagyon jól tolta õ is, Marchisiót meg nem tudom miért erõltette eddig Ranieri. Azért persze sajnálom szegényt, hogy megsérült. Molinaro megint bénázott RvN góljánál, de ennyi most belefért. Vmint még Giovincót hiányoltam, a kontráknál jó lett volna.

Üröm az örömben, hogy a fiúk (egyenlõre) megmentették Ranierit.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Nagyon szép volt fiúk!
Grazie!

A szerencsétlenül járt szurkolók pedig nyugodjanak békében! Õszinte részvétem a családjaiknak!
A sérülteknek pedig mielõbbi gyógyulást!

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
remek....

van még egyáltalán hadképes játékosunk, vagy az ifik játszanak a következõ meccsen? :S

forzajuve5
Claudio Ranieri, a Juventus vezetõedzõje egy hónapig nem számíthat csapata saját nevelésû középpályására, Claudio Marchisióra, miután megsérült a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-mérkõzésen.
A 22 éves középpályás a BL-meccs elsõ félidejében ütközött saját csapattársával, a mali Mohamed Sissokóval. Marchisiót még a mérkõzés alatt megvizsgálták, és már akkor sejteni lehetett, amit a mai tüzetesebb szemrevételezés után megállapítottak a klub orvosai: bokaficam miatt legalább egy hónapig nem játszhat a játékos.

9csöves9
zsír,címereknek meg az fmbõl tehetnéd azokat a csiliviliket

Fabio Capello
értem, tökéletesen

felteszem egy tárhelyre, onnan jön majd az elérési út, és ha felfrissítem a táron levõ képet, itt is ugyanannak kell megjeleni.

Breki33
akkor lehetne úgyis hogy pl egy állandó képcímre mutat a link amit te tudsz változtatni és ha változtatod a változtatás jelenik meg.

Nem tudom érthetõ-e
Fabio Capello
ha igény van rá, perszehogy 😊

természetesen várom az ötleteket is, hogy miben változtassak, mi legyen még rajta, stb