Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
<#eljen>

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
Na csak ma tudok írni, de még sem tudok mit írni, ezt látni kellett 😄
Sok sérült ellenére is óriásit teljesít a csapat!
Én sem gondoltam volna, hogy oda-vissza hozzuk a reált, de ilyen a foci 😊

Fabio Capello
grat a csapatnak 😊

Del Piero <#worship> SZOBROT NEKI!!!

Cabell
A hangod bejön...<#idiota>

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

9csöves9

9csöves9
gólok
http://jutv.tv/play.php?vid=15692

http://jutv.tv/play.php?vid=15691

Ale lecserélése

http://jutv.tv/play.php?vid=15696

Chiellini-Tiago

http://jutv.tv/play.php?vid=15695

nyiregy😄

az a 3.félidõ még üzemel nemis tudtam

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Grande JUVE!!!! Del Piero... ollé😄

LasCar16
"Na spanyol bajnoksághoz szokott Real összefutott egy védekezéssel is törõdõ csapattal és egybõl tanácstalanná váltak."<#idiota>

#acm

cassoneitaly
Utolsó 10 percben a Juve himnuszt énekeltük (inno2002), és hogy Ale...Ale..Ale...Alessandro Del Piero Ale....Alessandro Del Piero...Alessandro Del Piero...Alessandro Del Piero...ALe... Mondanom sem kell, hogy a helyrõl minden real drukker lelépett <#idiota>

Egyébként a hely neve: 3. Félidõ (Nyíregyháza)

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Kit--Kat
Ha megmarad ez az iram és a szerencse is a mi oldalunkon marad+ felépülnek a sérültek, akár még a BL végsõ gyõzelemre is van esélyünk.
Év elején még távolinak tûnt, de erre szerintem töb esélyünk van, mint a bajnokságot megnyerni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
nyertünk zsínórban 5 meccset nem is akármilyeneket Gigi,Trez és Camo nélkül. spirito Juve?

cassoneitaly
Egyébként a haver a végén azt mutatja hogy nézett Casillas... <#idiota>

pff..mintha a Baktalórántháza ellen játszottunk volna <#vigyor>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Csacsi
Nincs mit hozzáfûznöm, mert mindent elmondtatok, és mégis semmit. Mert ezt nem lehet szavakkal kifejezni. Grat a csapatnak. Del Piero......hát tényleg No comment. Emberileg, és játékosként is a Legjobbak közé tartozik, ha nem is a LEGJOBB.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
<#taps><#taps><#taps>

cassoneitaly
Aleeeeeeeeeeeeeeeeex!!! Az egyetlen!!! AZ ISTEN!!!!

A 2.gólt megéreztem, direkt elõtte a telómmal gondoltam felveszem videóra...ez lett belõle: <#idiota>

Erre nincs szó!!! Egyszerûen mesés volt... BL döntõre mindenki felépül, nincs, aki megállítson minket!
<#vigyor>

FORZA JUVE!

MAGICAAA DEL PIEROOO!!!

m0tTh0w
"megérte kitartani a csapat mellett"

Ez nem kérdés. kb 15 éve vallom magam juve drukkernek, történhet a csapattal bármi én együtt örülök, és együtt sírok. <#vigyor3>

Del Piero egy félisten. Már biztos, hogy az Olümposzról származik.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Kit--Kat
Kössz, nagyon jól esik ezt nézni.

Del Piero egy tényleg mindenkitõl tiszteletet kiváltó nem megosztó elnyûhetelen varázsló.

Ebbõl kifolyólag szerintem a világon bárhol állva tapsolnák, meg is érdemli😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Trunks
Jakit korábban behozhatta volna, ez nem Amauri meccse volt. Én nem tartanék ki Molinaro mellett, de ameddig csak ennyi gólt kapunk, addig oké... De most azért szépen összerakta a csapatot.

Amici di nessuno...

Trunks
Megérte a hosszú várakozás, és kibaszottul megérte kitartani a csapat mellett a legnehezebb idõkben is. Imádom ezt a klubot.

Amici di nessuno...

9csöves9
Ranierinek amúgy megy a pacsi,én megint cseréltem volna de ez most nájsz volt

9csöves9
köszi,kibaszottul jól esnek ezek

Trunks
http://en.wikipedia.org/wiki/European_Cup_and_Champions_League_records_and_statistics#All-time_top_goalscorers

Ezt tessék megnézni. Pippót tényleg befoghatja, ha minden jól megy...

Amici di nessuno...

SLICK
Én akármennyire is gyûlölöm az olasz focit meg a játékosait, de Del Pieronak kijár a tiszteletembõl.
Mikor a szabadrúgásnál is odaállt tudtam, h gólt fog lõni ugyanúgy mint a Romanak.

Grat nektek!

9csöves9
http://www.youtube.com/watch?v=BS5arMuX1a8

nem találtam normális videót,de ezen is hallatszik valami.negyed órával késõbb még ment körbe a stadionban és aláírásokat osztogatott a manchestereieknek😊

Kit--Kat
Én már lemondtam a Del Piero varázsról ill. ha nem lemondtam de szomorúan sóvárogva néztem a BL indulóját 2 éven keresztül és tessék, megint a Juventusról és Del Pieróról szól a BL😊
Lassan kezdek hinni a 2008as VB-jében is😊

Errõl az old Traffordos meccsrõl nem is hallottam, valahonnan lelehet szedni?

9csöves9
basszameg és nincs pénzem hogy bemenjek mulatni....

9csöves9
ilyen "11-esekbõl" max 1-t fújnak be aztis egy langyos bajnokin egy kiscsapat ellen.2nél simán testi elõny kihasználása,az a kezezés meghát😄 hova tegye még a kezét szerencsétlen? ha nincs ott a keze akkor a mellkasáról pattan ki a labda

somosgeci nem is fog aludni ma 10 percig errõl beszélt😄

forzajuve5
megint lesz egy nagyon jól mutató banner

Mor3llo
"egyszer végre a kibaszott életben nekünk is fújt a bíró"
bocsi, tényleg tudom hogy már lejárt lemez, de ezen most úgy nagyot nevettem 😄
egyébként hatalmas gratula, Del Piero-ra nincsen szó! Talán az, hogy zseni!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Kaplan
Abszolút az egész a csapat érdeme. Mindenki jól játszott, Del Piero még mindig az egyik legnagyobb játékos akit ismerek a világon. Természetesen a második gól Casillas gólja volt, hogy hova állította a sorfalat azt nem tudom. Szép estét varázsoltak nekem a srácok! 😊

Forza Juve!!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Ezt én se értem. 2 héttel ezelõtt mintha megfordult volna vmi: azelõtt semmi se sikerült nekünk, most meg minden bemegy, az ellenfeleknek meg semmi. Manningernek talán 2x kellett hárítania a Roma elleni meccsel együtt.

Molinarót meg küldjük már el a picsába.

Amici di nessuno...

forzajuve5
BATE Borisov 0 - 2 Zenit St. Petersburg

9csöves9
nyáron én már meghaltam mikor az Old Traffordon a barátságos meccsen felálva tapsolták az angolok pedig ott még gólt sem lõtt.most a Bernabeu is õt éltette.csoda beszarás

ez a védekezés meg a küzdés amit bemutatott az egész csapat hihetetlen

forzajuve5
ennyi 😊

azt magyarázza el valaki, hogy ezzel a védelemmel hogy ússzuk meg gól nélkül az ilyen meccseket?

ha valaki idejön és a bírói ténykedés miatt ugat azt elõre szólok, hogy csúnyán el fogom küldeni melegebb éghajlatokra.egyszer végre a kibaszott életben nekünk is fújt a bíró

végén még kell alakítanunk egy Tiago fan clubot. meccs elején nagyon tetszett amikor hátravetõdve mentett, no meg ahogy osztotta a kötényeket 😊

Trunks
Azt hiszem mostmár kijelenthetjük, hogy a Juve visszatért az õt megilletõ helyre. A BL nem BL Juve nélkül, és látszik, hogy DP nem hiába várta ennyire a BL-meccseket. 4 meccs, 4 gól.<#mf2>

Amici di nessuno...

Trunks
Köszönjük! <#eljen> A Zenitet megbasszátok, és nem lesz gond a továbbjutással.

Amici di nessuno...

9csöves9
geci emberek én kajak sírtam😄 erre nincs szó

innét is elnézést a csapattól,legszebb álmaimban nem gondoltam volna,hogy oda vissza verjük õket

GRAZIE!!!

Trunks
(hozzáteszem:már a szabad elõtt feltûnt, hogy hogy állhat Chiellini a sorfal szélén, ráadásul a sorfal nem is takarta a kaput)

Casillasnak mostmár tuti rémálmai lesznek...

Amici di nessuno...

Grat gyõzelemhez

REAL MADRID

Trunks
Nem akarok közhelyeket durrogtatni: Ale<#worship><#worship><#worship>

Amici di nessuno...

Huszi84
<#mf1> Hatalmas Játékos Del Piero és nagyon erõs csapat a Juve!!
Micsoda gólokat lõ ez az állat<#wow2>
2. gól elött(dp,szabadrugásnál)
fogadtam barátnömmel,h bebassza mint a szart a kapuba alabdát!!!!<#boxer>
Hát nem bebaszta??? <#worship>

ReD DevilS 4 LifE

forzajuve5
ez kész basszus,most kapott el a sírás 😊
veszek az udvarba egy DP szobrot

LasCar16
bazzeg DP 😄DDdddd beteg ez az ember...

#acm

ennyi 😄

FORZA INTER!

Trunks
Na EZÉRT nem nézem...

Amici di nessuno...

9csöves9
"Del Piero az utóbbi 10 év egyik legjobb futballistája"

buziegri erre:"a következõ félidõben meg majd valaki más lesz"

gercse
az...már akartam én is említeni...de hát nem kell tõlük sokat várni

Trunks
Én nem is nézem a baromkodást a studióban. Amit még utálok, hogy az m1-en mindenki "márkióni"-t mond. Egrinél a legidegesítõbb.

Amici di nessuno...