Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Grat az Internek, megérdemelten nyertek. Csak legalább ne ilyen szar góllal kaptunk volna ki. Ranierinek megint csak gratulálni tudok, megint lófaszt se csinált. Amaurit rég le kellett volna hozni, Camo is elõbb bejöhetett volna. Giovinco miért nem játszott most se? És akkor Molinaro szerepeltetésérõl már nem is szólok, mert minek...
Amici di nessuno...
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amici di nessuno...
Sissoko Chiellini Molinaro nyújt talán igen jót, de pl. Nedved mintha ott se lenne a pályán, na meg Manninger is jól véd
És Ibrahimovic, ez az ember kész, benézte, cirkusz bohócnak öltözött, közben ma rangadó vanXD
Ibrán és a sörényén visítok már 45 perc, lehet ez 1 taktika, hogy már a megjelenésével is riogassa/röhögõgörcsre kényszerítse a védõinket😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Remélem Chiellini megeszi a bosnyákot,Sissoko meg jól megszûri a középpályát.
Alex meg lõ egy gólt szabadból!
Forza Juve!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
az a bajom,hogy eddig 1 éve olyan elõérzetem van mindig a derbik elött hogy kikapunk.eddig mindig fordítva sült el és ma meg gyõzelmet érzek:S
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
én már most teljes extázisban vagyok 😊
Összefoglaló az elõzi Derby-rõl... inter 1 - 2 JUVE
IERI… OGGI… DOMANI… SEMPRE JUVE
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
A korábbi hírekre reagálva a Juventus labdarúgócsapatának vezetõi kijelentették, hogy elsõ számú kapusuk, Gianluigi Buffon nem eladó. A tekintélyes La Gazzetta dello Sport pénteken arról írt, hogy a Manchester City 75 millió eurót kínál a világbajnok kapusért, akit öt évre szerzõdtetne és szezononként 15 millió euró fizetést adna neki.
"Gigi nem eladó, ezért ára sincs. A Manchester Citytõl nem kaptunk ajánlatot, és senki mással sem tárgyalunk róla" - cáfolt határozottan Blanc. - Minden szurkolónkat szeretnék megnyugtatni, Buffon még nagyon sokáig nálunk játszik majd."
A 2001 óta a Juventust erõsítõ 30 éves hálóõr, aki éppen sérülésébõl lábadozik és csak jövõre tér vissza, a közelmúltban úgy nyilatkozott, hogy õ maga kérné eladását, ha egy jelentõs összeget kínálna érte egy külföldi klub. (MTI)
Gianluigi Buffon ügynöke tagadja, hogy a kapus 50 millió fontos rekordösszegért a Manchester City-hez szerzõdne. Az olasz képviselõje szerint a napokban felröppent hír teljesen alaptalan, az angolok még csak nem is vették fel velük a kapcsolatot.
- Mi errõl semmit sem tudunk - reagált a Juventus játékosának esetleges Manchesterbe költözése kapcsán felröppent hírekre Silvano Martina. – Amennyiben egy klub érdeklõdik a játékos iránt, akkor kapcsoltba lép a Juventusszal, vagy velem, Manchester City-ajánlatról azonban sem a klub, sem pedig én nem tudok. Biztos vagyok benne, hogy a Citynél jó véleménnyel vannak Buffonról, ám míg az angolok nem jelentkeznek, mindez semmit a gyakorlatban sem jelent – zárta le az ügyet a világ jelenlegi talán legjobb kapusának ügynöke.
A Manchester Citynél azt követõen vált aktuálissá egy minõségi kapus megszerzése, hogy Joe Hart az elmúlt héten bokasérülést szenvedett, így az egyetlen bevethetõ játékos ezen a poszton az alig 22 esztendõs, kevés rutinnal bíró Kasper Schmeichel maradt, a korábbi Manchester United sztár, Peter Schmeichel fia.
A Juventus brazil származású, de már olasz állampolgársággal rendelkezõ csatára Amauri nem ijedõs típus. A 151. itáliai derbire készülõ támadó a La Stampanak azt nyilatkozta, szívesen tanítana egy-két trükköt Ibrahimovicnak, a hazaiak gólvágójának.
- Minden jel arra utal, hogy a remek formában lévõ Del Piero mellett Amaurit jelöli a kezdõbe Claudio Ranieri a Juventus edzõje a Serie A esti rangadóján. A brazil születésû támadó tizennyolc mérkõzésen nyolc gólig jutott, de az Inter elleni örökrangadón szívesen növelné kilencre góljai számát.
- Ez az elsõ évem a Juvéban, és eddig minden nagyon jól alakul aminek nagyon örülök. Ibra? Sokszor hasonlítanak hozzá, ami számomra megtisztelõ, mert õ egy bajnok típus, ennek ellenére szívesen megmutatnám neki szombaton, hogyan is kell gólt lõni. A derbi? Különösebben nem mozgat, én mindig mindenhol nyerni akarok - mondta az elsõ szuperrangadójára készülõ Amauri.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
(az elõzõ 3 hsz.-met kéretik törölni)
http://img240.imagevenue.com/img.php?image=52829_Juveinter1_122_159lo.jpg
http://img244.imagevenue.com/img.php?image=52830_Juveinter2_122_94lo.jpg
http://img215.imagevenue.com/img.php?image=52832_Juveinter3_122_444lo.jpg
http://img11.imagevenue.com/img.php?image=52834_Juveinter4_122_841lo.jpg
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Amici di nessuno...
Szar Bayern, szar Bayern :)
egyébként tegnap volt a születésnapja reméljük lesz alkalma ünnepelni<#bohoc>#bohoc>
Szar Bayern, szar Bayern :)
http://www.youtube.com/watch?v=FLZIgb_pzLc
az elsõ szám az új,a második a mostani
Tribuna Ovest 1° fila: 8,85 metri rispetto agli attuali 28 metri,
Tribuna Ovest ultima fila: 49 metri rispetto agli attuali 68,30 metri,
Tribuna 100 1° fila: 8,85 metri rispetto agli attuali 43,50 metri,
Tribuna 100 ultima fila 26,50 metri rispetto agli attuali 49,10 metri,
Tribuna media 1° fila: 33,80 metri rispetto agli attuali 57,50 metri,
Tribuna media ultima fila: 49 metri rispetto agli attuali 59,10 metri,
Curve 1° fila: 8,85 metri rispetto agli attuali 50 metri (dal centro della curva)
én bízom benne, hogy Buffont nem a pénz érdekli(biztosan van neki már elég), hanem sokkal fontosabb neki a klubhûség
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy az angol klub öt évre szeretné megszerezni a 30 éves hálóõrt, aki idényenként 15 milliót keresne.
Buffon, aki éppen sérülésébõl lábadozik és csak jövõre tér vissza, a közelmúltban úgy nyilatkozott, hogy õ maga kérné az eladását, ha jelentõs összeget kínálnának érte.
"Abból a pénzbõl a Juventus három sztárt is vehetne" – indokolt a kapus.
Forrás:nso