Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Visszavágón végre hiányzók nélkül muszáj megvernünk ezeket a favágókat, mert ez így kínos:/

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Trunks
Ekkora szar góllal se kaptunk még ki. Ha Manninger kicsit figyel, még esetleg ki is védhette volna. Persze nem az õ hibája.

Grat az Internek, megérdemelten nyertek. Csak legalább ne ilyen szar góllal kaptunk volna ki. Ranierinek megint csak gratulálni tudok, megint lófaszt se csinált. Amaurit rég le kellett volna hozni, Camo is elõbb bejöhetett volna. Giovinco miért nem játszott most se? És akkor Molinaro szerepeltetésérõl már nem is szólok, mert minek...

Amici di nessuno...

m0tTh0w
Fos volt a meccs, sajnos mi is azok voltunk. A gól meg olyan amilyen, interes. <#szomoru2>

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

forzajuve5
elment az életkedvem. ilyen szar játékkal nem lehet derbit nyerni

Kit--Kat
Ez milyen csóró gól volt....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nah :S 1:0 az internek:S

Trunks
Az a baj, hogy nem nagyon bízom a lesreállításban. ----

Amici di nessuno...

Kit--Kat
Csak egyszer kapjon 1 értékelhetõ labdát Alex😞

gercse
nagyon rámegyünk erre a "ki a szélre majd beadás" játékra, nem biztos hogy jó

forzajuve5
az a baj, hogy a csatáraink nevét szinte nem is lehet hallani. egyszerûen nem jut el odáig a labda

Trunks
Molinaro megint lúzerkedik, különben elég kiegyenlített a meccs. Bírom, hogy mindig felmagasztalják a kapust minden egyes védésnél, lásd Muntariét, ami középre ment. De eddig elég magabiztos Manninger (kopp-kopp).

Amici di nessuno...

gercse
hát nem játszunk valami jól...
Sissoko Chiellini Molinaro nyújt talán igen jót, de pl. Nedved mintha ott se lenne a pályán, na meg Manninger is jól véd

Kit--Kat
Sisokko ma sem normális amiket mûvel😄 Respect neki!!!

És Ibrahimovic, ez az ember kész, benézte, cirkusz bohócnak öltözött, közben ma rangadó vanXD
Ibrán és a sörényén visítok már 45 perc, lehet ez 1 taktika, hogy már a megjelenésével is riogassa/röhögõgörcsre kényszerítse a védõinket😄

Fabio Capello
Sajnos nem tudom nézni a meccset, de FORZA JUVE!

sztem tipius1golos meccs lesz jol megszervezett védekezésekkel
Zsolti9014
Forza Grande JUVE!!!

Hajrá Magyarország!

Grove4
Na jó szurkolást,most lépek!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
OK köszi!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
ma két meccs van csak, a mienk és a Fio-Udinese(most megy a tv-ben)

Grove4
Wgyébként most nem teljesen vagyok képbe,játszottak már meccset ebben a fordulóban és ha igen ,akkor melyiket és mennyi lett?

Grove4
1 gólnál azért többet érzek ebben a meccsben!

1-0-ra nyer a juve
BADE
Én csak Tiago kezdetése miatt aggódom.
Remélem Chiellini megeszi a bosnyákot,Sissoko meg jól megszûri a középpályát.
Alex meg lõ egy gólt szabadból!

Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Grove4
Nah 1 óra és kezdünk!

9csöves9
én is megõrülök má

az a bajom,hogy eddig 1 éve olyan elõérzetem van mindig a derbik elött hogy kikapunk.eddig mindig fordítva sült el és ma meg gyõzelmet érzek:S

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4
Én is!!

forzajuve5
ez az év leghoszabb napja, egyszerûen nem akar menni az idõ
én már most teljes extázisban vagyok 😊

Grove4
Nah jöhet a hangolódás!Kezdjük az indulókkal!

cassoneitaly
Egy kis flashback...hehe

Összefoglaló az elõzi Derby-rõl... inter 1 - 2 JUVE

IERI… OGGI… DOMANI… SEMPRE JUVE

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Breki33
Buffon nem eladó

A korábbi hírekre reagálva a Juventus labdarúgócsapatának vezetõi kijelentették, hogy elsõ számú kapusuk, Gianluigi Buffon nem eladó. A tekintélyes La Gazzetta dello Sport pénteken arról írt, hogy a Manchester City 75 millió eurót kínál a világbajnok kapusért, akit öt évre szerzõdtetne és szezononként 15 millió euró fizetést adna neki.

"Gigi nem eladó, ezért ára sincs. A Manchester Citytõl nem kaptunk ajánlatot, és senki mással sem tárgyalunk róla" - cáfolt határozottan Blanc. - Minden szurkolónkat szeretnék megnyugtatni, Buffon még nagyon sokáig nálunk játszik majd."

A 2001 óta a Juventust erõsítõ 30 éves hálóõr, aki éppen sérülésébõl lábadozik és csak jövõre tér vissza, a közelmúltban úgy nyilatkozott, hogy õ maga kérné eladását, ha egy jelentõs összeget kínálna érte egy külföldi klub. (MTI)
Breki33
Buffon ügynöke: Gigi nem megy Manchesterbe

Gianluigi Buffon ügynöke tagadja, hogy a kapus 50 millió fontos rekordösszegért a Manchester City-hez szerzõdne. Az olasz képviselõje szerint a napokban felröppent hír teljesen alaptalan, az angolok még csak nem is vették fel velük a kapcsolatot.

- Mi errõl semmit sem tudunk - reagált a Juventus játékosának esetleges Manchesterbe költözése kapcsán felröppent hírekre Silvano Martina. – Amennyiben egy klub érdeklõdik a játékos iránt, akkor kapcsoltba lép a Juventusszal, vagy velem, Manchester City-ajánlatról azonban sem a klub, sem pedig én nem tudok. Biztos vagyok benne, hogy a Citynél jó véleménnyel vannak Buffonról, ám míg az angolok nem jelentkeznek, mindez semmit a gyakorlatban sem jelent – zárta le az ügyet a világ jelenlegi talán legjobb kapusának ügynöke.

A Manchester Citynél azt követõen vált aktuálissá egy minõségi kapus megszerzése, hogy Joe Hart az elmúlt héten bokasérülést szenvedett, így az egyetlen bevethetõ játékos ezen a poszton az alig 22 esztendõs, kevés rutinnal bíró Kasper Schmeichel maradt, a korábbi Manchester United sztár, Peter Schmeichel fia.
Breki33
A Juve csatára: Megmutatom Ibrahimovicnak, hogy is kell ezt csinálni!

A Juventus brazil származású, de már olasz állampolgársággal rendelkezõ csatára Amauri nem ijedõs típus. A 151. itáliai derbire készülõ támadó a La Stampanak azt nyilatkozta, szívesen tanítana egy-két trükköt Ibrahimovicnak, a hazaiak gólvágójának.

- Minden jel arra utal, hogy a remek formában lévõ Del Piero mellett Amaurit jelöli a kezdõbe Claudio Ranieri a Juventus edzõje a Serie A esti rangadóján. A brazil születésû támadó tizennyolc mérkõzésen nyolc gólig jutott, de az Inter elleni örökrangadón szívesen növelné kilencre góljai számát.
- Ez az elsõ évem a Juvéban, és eddig minden nagyon jól alakul aminek nagyon örülök. Ibra? Sokszor hasonlítanak hozzá, ami számomra megtisztelõ, mert õ egy bajnok típus, ennek ellenére szívesen megmutatnám neki szombaton, hogyan is kell gólt lõni. A derbi? Különösebben nem mozgat, én mindig mindenhol nyerni akarok - mondta az elsõ szuperrangadójára készülõ Amauri.
james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Trunks
Hoztam nektek vmit a mai NS-bõl: (érdemes megnézni, hogy az "álomcsapatból" hányan játszottak elõször nálunk és mentek utána az Interbe)
(az elõzõ 3 hsz.-met kéretik törölni)

http://img240.imagevenue.com/img.php?image=52829_Juveinter1_122_159lo.jpg
http://img244.imagevenue.com/img.php?image=52830_Juveinter2_122_94lo.jpg
http://img215.imagevenue.com/img.php?image=52832_Juveinter3_122_444lo.jpg
http://img11.imagevenue.com/img.php?image=52834_Juveinter4_122_841lo.jpg

Amici di nessuno...

limperatore
nem látszik :o

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks

Amici di nessuno...

Trunks
Na még 1x:

Amici di nessuno...

Trunks
Hoztam nektek vmit a mai NS-bõl: (érdemes megnézni, hogy az "álomcsapatból" hányan játszottak elõször nálunk és mentek utána az Interbe)

Amici di nessuno...

9csöves9
<#eljen>

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

9csöves9
nekem nem jelenik meg

egyébként tegnap volt a születésnapja reméljük lesz alkalma ünnepelni<#bohoc>

Rudee
Iaquinta megküzdött a görögökkel 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

9csöves9
a SKY csinált egy frankó videjót az új stadion apropóján

http://www.youtube.com/watch?v=FLZIgb_pzLc

9csöves9
ilyen távolságok lesznek az új stadionban

az elsõ szám az új,a második a mostani

Tribuna Ovest 1° fila: 8,85 metri rispetto agli attuali 28 metri,
Tribuna Ovest ultima fila: 49 metri rispetto agli attuali 68,30 metri,
Tribuna 100 1° fila: 8,85 metri rispetto agli attuali 43,50 metri,
Tribuna 100 ultima fila 26,50 metri rispetto agli attuali 49,10 metri,
Tribuna media 1° fila: 33,80 metri rispetto agli attuali 57,50 metri,
Tribuna media ultima fila: 49 metri rispetto agli attuali 59,10 metri,
Curve 1° fila: 8,85 metri rispetto agli attuali 50 metri (dal centro della curva)

Grove4
Én is ebben bízom,de a klubhûség és amit mondott,aközött a két dolog között van egy vékonyka kapcsolat,ugyanis azért menne el,mert akkor a (ex)klubja kapna érte sok lóvét,amiért sztárjátékosokat tud venni,és ez a gondolat amitõl én félek,hogy Buffon megteszi,bár ne legyen így!

forzajuve5
Secco és a sztárvásárlás. Ez a két dolog nem fér össze egymással. Pénz szépen eltûnne + venne 2-3 nem Juve szintû játékost

én bízom benne, hogy Buffont nem a pénz érdekli(biztosan van neki már elég), hanem sokkal fontosabb neki a klubhûség

Count Adyn
Eurosporton is olvastam ezt angolul, ott úgy volt, hogy ha adnak érte 100millió euró feletti összeget akkor megy, mert abból vehetünk helyette 3 sztárt😊 Mondjuk ott a "hát persze" kategóriás dolgok között volt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
bár nso... 😄

gercse
jófej, de azért ne áldozza fel magát, mert õ maga egy sztár
nélküle mégis más a Juve

Grove4
Olasz lapértesülés szerint a Manchester City labdarúgócsapatának egyesült arab emírségekbeli tulajdonosai 75 millió eurót kínálnak a Juventusnak a világbajnok kapusért, Gianluigi Buffonért.
A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy az angol klub öt évre szeretné megszerezni a 30 éves hálóõrt, aki idényenként 15 milliót keresne.

Buffon, aki éppen sérülésébõl lábadozik és csak jövõre tér vissza, a közelmúltban úgy nyilatkozott, hogy õ maga kérné az eladását, ha jelentõs összeget kínálnának érte.

"Abból a pénzbõl a Juventus három sztárt is vehetne" – indokolt a kapus.
Forrás:nso