Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ilyen akciókból kéne sokkal több.ami még szar,hogy nagyon kevés jó passzunk van.az inter ellen is volt több mint 70 elpasszolt labda,most a zenit ellen a 60-70. perc körül kiírtak egy olyan statot hogy a zenitnek 340 jó passz nekünk 130.a belsõ kp ugye...

nemgyenge hogy a Bate több gólt lõtt nekünk 1 meccsen,mint a Zenit meg a Madrid együtt 4-en
nem vagyunk rosszak,persze a Zenit támad többet nekik ez most a dolguk.volt 1 db nagyon szépen kidolgozott akciónk az kapufa lett.Camo túl van pörögve,alattomos is,Alexet én még most hoznám le mielött eltörné valamelyik ruszki a lábát.szögletnél dobálták hógolyóval majd hazamennek oszt büszkén mesélik Natasának.Arshavin meg nem lufi,hanem óriásléggömb
gondolom nyerni akar, hogy így feledtesse a szurkolókkal az inter elleni vereséget, de ennek semmi értelme. nagy kockáztatás az egész
mi a francért nem lehet legalább Pavelt pihentetni?szegény szarrá hajtja magát aztán csodálkozunk ha egy inter ellen eltûnik 20 percekre a pályáról
1 csilliárd link van,csak normális lesz az egyik
legjobb a Gerrardot a Juvéba szövege.szerintem az elsõ edzésen kinyírnák az ultrák
nem olvastam el minden egyes szót, de a lényeget igen.
hát...pl. ahol kiesõjelöltek közt emlegeti a legyõzötteket... az egy dolog hoy mi van most, de azok közül max. Bologna-Chievo akik esetleg ott lesznek év végén a zónában.
meg az Inter dicsõítése, meg Cambiasso agyondicsérése.
Nedvednek valóban vannak gyengébb meccsei, de igenis a csapat egyik legjobbja 10-bõl mondjuk 8-szor.
Marchionnit is lehúzta, de sebaj, õ speciel mostanában (legalábbis számomra) jobbnak tûnik mint Camo. (a sérüléseket egyik félnél sem tekintve.)
ááh. mindegy. ilyeneket nem szabad elolvasni.
Hajrá Magyarország!
linkek is vannak dögivel a www.rojadirecta.com-mon
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Egy X-et kihozhatunk a meccsbõl.
off:
Még mindig eladó a korábban belinkelt 2 Juve mez és 1 Juve téli sál.
Ár megegyezés szerint,ajánlatokat ide várom:
[email protected]
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
De még jó hogy megnéztem a cikket, felvilágosított hogy korábban játszunk az idõeltolódás miatt! (18:30)
A Bate - Real is lehet elmarad, csak ott meg az intenzív hóesés miatt!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
amúgy se hiszem, hogy nyerni tudunk. tartalékosan állunk ki, hideg is lesz, amit az olaszok nem szeretnek. max egy döntetlenre jók leszünk
#22349: mi az, hogy mind1 hova lövi, bravúr kell hozzá? Történetesen ha belelövi a kapusba, akkor nem kell hozzá bravúr. Na itt ez történt, de végülis teljesen lényegtelen.
"nem a tegnapi verség miatt nem vezetjük a tabellát hanem az év elején elszarakodott potya pontok miatt"
Ezzel viszont teljes mértékben egyetértek. Ranierin legalább 3 meccs elment a szezon elején.
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Chiellini nagyot játszott megint, meg azt az egy hibát leszámítva Legro is.
Sissokko is jó volt, nagyot küzdött.
Gyõzelmet így nem is érdemeltünk volna sajnos.
#22325:
ezzel nem értek egyet, az igenis bravúr volt a javából, hiszen kb. 10 méterrõl majdnem mindegy hogy hova lövi a játékos a labdát, akkora erõvel küldte meg Muntari, hogy bravúr kellett hozzá.
Szerintem Manningernél jobb cserekapusunk nagyon rég nem volt (kivéve Abbiatit, de az más helyzet volt).
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
MOCSKOS HAZUG MÉDIA!
Eddig a csatáraink hozták a meccseket,most semmi nem jött össze.
A legidegesítõbb a gól volt illetve hogy szinte egyetlenegy labdát sem tudtunk elfejelni...
Majd visszahozzuk ezt a 3 pontot,csak hozni kell a kiscsapatok ellen.
Forza Juve!
Amici di nessuno...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Tiagonak pedig miharabbi felépülést!!
6 pont a hátrányunk, oda kell figyelni mostantól és akkor simán ledolgozzuk.
FORZA JUVE!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Már látom a holnapi NS-címlapot: a zseniális Ibrahimovics megint varászolt, csodálatos gólpasszal vágott vissza a Juvénak<#lama>#lama>
Amici di nessuno...
Troll Ibrabugra meg azért egyszer legalább a kaput eltalálhatta volna a ajtó-ablak helyzeteibõl, de sebaj további hasonlóan sikeres meccseket kívánok neki.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amici di nessuno...