Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
kurváranemkell.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
látom Zaccardóra is gyúrtok, a téli átigban 😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
akkor ezúton is bocs tõle, így viszont igen elkeseredettnek tûnik.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Jaki kapufája

ilyen akciókból kéne sokkal több.ami még szar,hogy nagyon kevés jó passzunk van.az inter ellen is volt több mint 70 elpasszolt labda,most a zenit ellen a 60-70. perc körül kiírtak egy olyan statot hogy a zenitnek 340 jó passz nekünk 130.a belsõ kp ugye...

9csöves9
a végén nagyon nyomott a zenit,de megérdemeltük az 1 pontot.Ale simán meglõhette volna a 250. gólját

nemgyenge hogy a Bate több gólt lõtt nekünk 1 meccsen,mint a Zenit meg a Madrid együtt 4-en

9csöves9
áhh ezek õrültek😄 Madagaszkáros koreo,az oroszlán kiüti a zebrát😄

9csöves9
én sopcaston nézem az espn-t.semmi akadás,angol komm. a myp2p oldalon az elsõ espn-s

nem vagyunk rosszak,persze a Zenit támad többet nekik ez most a dolguk.volt 1 db nagyon szépen kidolgozott akciónk az kapufa lett.Camo túl van pörögve,alattomos is,Alexet én még most hoznám le mielött eltörné valamelyik ruszki a lábát.szögletnél dobálták hógolyóval majd hazamennek oszt büszkén mesélik Natasának.Arshavin meg nem lufi,hanem óriásléggömb

james69holden
találtatok valami normális minõségû streamet?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

SLICK
Zenit - Juve meccs itt

forzajuve5
Ranieri elmegy a ******
gondolom nyerni akar, hogy így feledtesse a szurkolókkal az inter elleni vereséget, de ennek semmi értelme. nagy kockáztatás az egész

9csöves9
beszarás Alex és Pavel a kezdõben,Gio sehol

mi a francért nem lehet legalább Pavelt pihentetni?szegény szarrá hajtja magát aztán csodálkozunk ha egy inter ellen eltûnik 20 percekre a pályáról

9csöves9

9csöves9
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=24708&part=sports

1 csilliárd link van,csak normális lesz az egyik

9csöves9
Juve drukker

legjobb a Gerrardot a Juvéba szövege.szerintem az elsõ edzésen kinyírnák az ultrák

forzajuve5
„Jelenleg nem tûnik valószínûnek, hogy elmaradna a találkozó, ilyen jellegû igény nem érkezett hozzánk. Minden a szokásos terv szerint halad. Természetesen figyeljük a helyzetet és kapcsolatban vagyunk az illetékesekkel, de még egyszer hangsúlyoznám, hogy eddig nem érkezett hozzánk ilyen kérés” – fogalmazott az UEFA egyik munkatársa.

Zsolti9014
ez buzi. vagy Interes. vagy csak gyûlöli a Juvét.
nem olvastam el minden egyes szót, de a lényeget igen.

hát...pl. ahol kiesõjelöltek közt emlegeti a legyõzötteket... az egy dolog hoy mi van most, de azok közül max. Bologna-Chievo akik esetleg ott lesznek év végén a zónában.
meg az Inter dicsõítése, meg Cambiasso agyondicsérése.

Nedvednek valóban vannak gyengébb meccsei, de igenis a csapat egyik legjobbja 10-bõl mondjuk 8-szor.

Marchionnit is lehúzta, de sebaj, õ speciel mostanában (legalábbis számomra) jobbnak tûnik mint Camo. (a sérüléseket egyik félnél sem tekintve.)

ááh. mindegy. ilyeneket nem szabad elolvasni.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
most nem látok egy helyet se ahol konkrétan írják, hogy elmarad a meccs.

linkek is vannak dögivel a www.rojadirecta.com-mon

Grove4
Kérlek fejtsétek ki a véleményeteketezzel kapcsolatban(én nagyon felidegesítettem magma rajta!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

BADE
Remélem lejátszuk,mert nem lenne jó a késõbbiekben,pl. a Milan elleni meccs elõtt.
Egy X-et kihozhatunk a meccsbõl.

off:
Még mindig eladó a korábban belinkelt 2 Juve mez és 1 Juve téli sál.
Ár megegyezés szerint,ajánlatokat ide várom:
[email protected]

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

james69holden
Épp az elõbb olvastam én is!
De még jó hogy megnéztem a cikket, felvilágosított hogy korábban játszunk az idõeltolódás miatt! (18:30)
A Bate - Real is lehet elmarad, csak ott meg az intenzív hóesés miatt!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9
http://www.fn.hu/foci/20081125/robbantas_miatt_elhalaszthatjak_juventus/

forzajuve5
ha ki akarunk cseszni a reallal akkor holnap hagyjuk nyerni az oroszokat 😊

amúgy se hiszem, hogy nyerni tudunk. tartalékosan állunk ki, hideg is lesz, amit az olaszok nem szeretnek. max egy döntetlenre jók leszünk

Trunks
Hál' isten számunkra gyakorlatilag teljesen lényegtelen a végeredmény.

#22349: mi az, hogy mind1 hova lövi, bravúr kell hozzá? Történetesen ha belelövi a kapusba, akkor nem kell hozzá bravúr. Na itt ez történt, de végülis teljesen lényegtelen.

"nem a tegnapi verség miatt nem vezetjük a tabellát hanem az év elején elszarakodott potya pontok miatt"

Ezzel viszont teljes mértékben egyetértek. Ranierin legalább 3 meccs elment a szezon elején.

Amici di nessuno...

9csöves9
húzós lesz.elvileg Alex,Amauri,Pavel pihen (végre) Giovinconak most kell megragadni a lehetõséget

forzajuve5
most látom, hogy már holnap este 18:30-kor játszunk a Zenittel

forzajuve5
és Torinoban lesz a meccs

forzajuve5
16. forduló - december 14.

Grove4
A Milannal mikor jatszunk?És most az a nagyon fontos,hogy a fiuk ne bánkódjanak e miatt,van ez így,csak ne bánkódjanak mert akkor újabb hullámvölgybe kerülhetünk!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Count Adyn
Maradtunk harmadikok😊 Jobb egy vereség néha mint egy x, a következõ meccseket nyerni kell, és akkor semmi baj, nem a tegnapi verség miatt nem vezetjük a tabellát hanem az év elején elszarakodott potya pontok miatt. Forza Juve!😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mostanában elég sokan írták, hogy Tiago a szerencsemalacunk mert mióta a kezdõben van minimum két gól rúgunk.Hát tegnap nagyon hamar elvesztettük.

forzajuve5
Tiago januárban játszhat legközelebb

gercse
hát azért van benne igazság...
elég sok baromságot írnak, és nem objektív

banok
sõt ne is egyél mert úgyis kiszarod, ne is lélegezz mert úgyis megmurdelsz, ne is...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zsolti9014
grat az Internek, csalódott vagyok hogy pont egy olyan játékos lõtte a gólt, akitõl minden második labda elpattant, ez meg pont bepattant róla.
Chiellini nagyot játszott megint, meg azt az egy hibát leszámítva Legro is.
Sissokko is jó volt, nagyot küzdött.
Gyõzelmet így nem is érdemeltünk volna sajnos.

#22325:

ezzel nem értek egyet, az igenis bravúr volt a javából, hiszen kb. 10 méterrõl majdnem mindegy hogy hova lövi a játékos a labdát, akkora erõvel küldte meg Muntari, hogy bravúr kellett hozzá.

Szerintem Manningernél jobb cserekapusunk nagyon rég nem volt (kivéve Abbiatit, de az más helyzet volt).

Hajrá Magyarország!

9csöves9
megérdemelten nyert az Inter,kibaszottul csalódott vagyok

gercse
így van, a kis csapatokat kell megverni

Trunks
Amúgy még az a szerencsénk, hogy zlatan kezdett és nem Cruz, mert akkor legalább 3-0 lett volna oda. Cruz legalább eltalálja a kaput...

Amici di nessuno...

BADE
ne olvass ns-t,ahogy más újságot se...
MOCSKOS HAZUG MÉDIA!

BADE
Chiellini,Sissoko,Manninger nagyon ott voltak,sajnos mindent elmond,hogy õket tudom kiemelni a csapatból.
Eddig a csatáraink hozták a meccseket,most semmi nem jött össze.
A legidegesítõbb a gól volt illetve hogy szinte egyetlenegy labdát sem tudtunk elfejelni...
Majd visszahozzuk ezt a 3 pontot,csak hozni kell a kiscsapatok ellen.
Forza Juve!

Trunks
Nem tudom ki látta a szkennelt képeket, de a mai NS-ben az albán köcsögrõl azt írták, hogy "aranylabdás formában". Kicsit több, mint 1 hete még annyit írtak, hogy "600 perce nem talált a kapuba". Csak nekem nem jön össze a 2 dolog?

Amici di nessuno...

Kit--Kat
Vagy: Ibra egymaga verte meg a Juvét...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

forzajuve5
nem is értettem már az elején hogy miért nem Camo kezd. játszott már hétközben válogatott meccset is, erõnléti problémája nem nagyon lehet. Õ a legkreatívabb középpályásunk,és ott ül a padon a meccs nagy részében.

Tiagonak pedig miharabbi felépülést!!

6 pont a hátrányunk, oda kell figyelni mostantól és akkor simán ledolgozzuk.

FORZA JUVE!

Csacsi
Hát ez nagyon rosszl jött ki. Nem baj. Majd a Bl-t megnyerjük, és akkor lesz ödöm és bodottá 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
De tényleg legalább ne ekkora fos góllal kaptunk volna ki. IBRAHIMOVICS <#felkialtas> megint elönzõzi, persze megint nem találja el a kaput, Muntari meg arra sétál és majdnem mellélövi. ááááá

Már látom a holnapi NS-címlapot: a zseniális Ibrahimovics megint varászolt, csodálatos gólpasszal vágott vissza a Juvénak<#lama>

Amici di nessuno...

Kit--Kat
Nekem mindig az a gyönyörû 2006os utolsó percekben lõtt Del Piero szabad jut eszembe. Annál nagyobb kegyelemdöfést nem lehetett volna adni az Internek. Szvsz máig nem heverték ki.

Troll Ibrabugra meg azért egyszer legalább a kaput eltalálhatta volna a ajtó-ablak helyzeteibõl, de sebaj további hasonlóan sikeres meccseket kívánok neki.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Trunks
A meccs szerintem jó volt. Mi voltunk nagyon szarok. Ranierit tényleg ki kéne rakni innen. Mehet a kis kedvencével (Molinaro) vmi serie a-s közép/kiscsapatba. Oda valók mindketten.

Amici di nessuno...

gercse
sebaj...tavaly megvertük ill. x-eltünk a nagy csapatokkal, de nem mentünk vele semmire
idén...