Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy közeledik a szombat este és az Inter - Juventus rangadó, úgy lehet egyre több nyilatkozatot olvasni játékosok és edzõk részérõl. Most ezekbõl a véleményekbõl szemezgettünk, melyekben megszólal két csatár, Amauri, Iaquinta a Juve, és két hátvéd, Samuel és Maxwell a Nerazzuri részérõl.
Az érintettek mindannyian egyetértenek abban, hogy a hétvégi összecsapás rendkívül szoros, kiélezett küzdelmet fog hozni, s csak apróságok fognak dönteni a három pont sorsáról. Ezúttal ráadásul mindkét gárda remek formában érkezik, ahogy azt ki is emelték a szereplõk, hiszen az Inter megnyerte a legutóbbi három meccsét, s hét mérkõzés óta veretlen, a Juventus pedig hétmeccses nyerõ szériával a háta mögött látogat a San Siróba.
A torinóiak éppen ezért magabiztosan nyilatkoztak, Iaquinta pedig azt is megemlítette, a csapatnak sokkal jobban megy erõsebb riválisok ellen. „A legutóbbi idényben jó eredményeket értünk el a nagy csapatok ellen, most is ezt kell megpróbálnunk. Az Inter csak három ponttal van elõttünk, egy gyõzelemmel így beérnénk õket." A Zebrák brazil-olasz csatára, a 12 találkozón eddig 6-szor eredményes Amauri a szükséges tiszteletkör után egyenesen kijelentette, jelen pillanatban jobbak a milánóiaknál. „A Juventus és az Inter nagyszerû csapatok, õk is és mi is jó formában vagyunk. Reméljük, hogy a sorozatban aratott hét gyõzelmünk, a Real Madrid elleni kettõt is beleszámítva kellõ önbizalmat fog adni a szombati találkozóhoz. Jelenleg jobban játszunk mint õk, mivel láttam õket legutóbb és szerintem teljesen átlagos teljesítményt nyújtottak" - mondta Amauri, majd gyorsan azért hozzátette: „Késõbb, a második félidõben aztán jobbak voltak már."
„Nagyszerû mérkõzés lesz, egy olyan gárda érkezik hozzánk, amely sorozatban hétszer nyerni tudott a legutóbb találkozóin" - dicsérte ellenfelét a hosszú sérülésébõl nemrégiben visszatért Samuel. „Lesznek hiányzóink, mint például Cordoba, de biztos vagyok benne, hogy aki a helyére lép, tökéletesen el fogja végezni a dolgát" - folytatta az argentin hátvéd, majd az ellenfél két csatáról is véleményt formált. „Amauri? Õ egy fantasztikus csatár, akinek nagyon jó érzéke van a gólszerzéshez. Minden meccsen óriási csapatmunkát végez, s remekül teremt helyzetet a társaknak is. Del Piero? Õ az olasz futball szimbóluma, Julio Cesarnak pedig ki kell majd elemeznie a szabadrúgásait."
Az Inter brazil balhátvédje, Maxwell is különleges mérkõzést vár szombat este, mely bõvelkedni fog az izgalmakban. „Két olyan együttes találkozása mindig különleges, melyek a bajnoki címért küzdenek, még akkor is, ha többi meccshez hasonlóan ez is csak a három pontot ér. Jó formában van mindkét csapat, mi legutóbb a Palermo ellen nyertünk, de õk is remek mérkõzést tudhatnak maguk mögött" - elemzett Maxwell, az esélyeket illetõen azonban finoman csak úgy fogalmazott: „Bármi megtörténhet, annyi biztos, hogy nagyon szoros lesz."
http://www.calcio.hu
http://video.gazzetta.it/?vxSiteId=f89d11d6-1424-420d-8ebb-23904200f68a&vxChannel=CalcioNews&vxClipId=2570_2b09121e-b714-11dd-89ba-00144f02aabc&vxBitrate=300
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
http://www.corrieredellosport.it/Fotogallery/Calcio/8171/20/Juve%2C+ecco+il+nuovo+stadio
40 ezres lesz,a Sportfive rendelkezik a stadion nevének jogával úgyhogy az el lesz adva valamilyen szponzornak.emelett lesz egy másik neve is amit valószínûleg G.Agnellirõl neveznének el
Figo: Jobbak vagyunk, mint a Juve..
Cassone: Az apád f@szát <#idiota>#idiota>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
kacsa szerintem
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
REAL MADRID
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
de mindegy is.
Hajrá Magyarország!
„A Juve fog nyerni, efelõl biztos vagyok. A gólszerzõk? Nehéz lenne megjósolni, de papíron fogadok, és majd meglátjuk, hogy eltaláltam-e. Bízzon bennem, a Juventus nyerni fog. Mindig igazat mondok. "
köszönöm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Zingaro..
<#mf1>#mf1>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
szerintem ne menjünk bele😊
nagyon viccesek
Ronaldo abszolút megérdemli nincs rajta mit vitatkozni
2008. november 18. 17:01 | Forrás: STOP/SMC
nyomtat | elküld
A nem a szerénységérõl elhíresült portugál zseninek ez volt a válasza arra, hogy kit tart a világ három legjobb labdarúgójának.
Persze lehet, hogy viccnek szánta a választ, mert aztán magasztalta Messit, Kakát és Fernando Torrest, de az Aranylabdát mindenképpen magának követeli, mert szerinte annyival jobb mindenkinél. A brazilokkal barátságos válogatott mérkõzésre készülõ csatár beszélt az õt körülvevõ rajongókról is.
"Nem zavar, ha zaklatnak a brazil nõk, Európában már hozzászoktam ehhez. Nagyon szeretem ezt az országot, szépek a nõk, jók a strandok és remélem, nagyszerû meccset játszunk a hazaiakkal"- nyilatkozta Ronaldo.
Nagyképû bré!
Ezek után végképp nem adnám neki az aranylabdát.
Alexnek kellene adni!
De azt nem értem, hogy van ez a lista ami tavaly még 50-es volt, idén 30-as. Ha csak az kaphatja meg a díjat aki rajta van, akkor mi volt mostanában az a sok Alexes aranylabdás hír, ha õ nincs is rajta azon a nevetséges listán.
Hajrá Magyarország!
Gianluigi Buffon, a Juventus világbajnok kapusa igen szomorú, mivel nem játszhat szombaton csapata Internazionale elleni rangadóján. A Zebrák portása sérülése miatt nem szerepelhet az Itáliai Derbiként emlegetett összecsapáson, azonban ezúttal nem esett depresszióba, mint pár éve.
Nagyon sajnálom, hogy nem játszhatok szombaton az Inter ellen. Úgy gondoltam megérdemlem ezt a meccset, vagy akár már valamelyiket a Real Madrid elleni összecsapásból, de sajnos egyik sem jött össze. Kétségbevonhatatlan tény, hogy Juventusnak bárhol bárki ellen esélye van a gyõzelemre, ezért is fontos a szombati meccs. A csapat elindult egy úton, és nem szeretnénk letérni róla – nyilatkozta Buffon az Inter elleni találkozóról.
Az olasz kapus a múlt héten azzal borzolta a kedélyeket, hogy kiadta önéletrajzi könyvét, melyben kendõzetlenül vall a 2003/2004-es szezonban átélt depresszióiról.
– Ez egy nagyon nehéz idõszak volt számomra. Csak egy példa: a Reggina elleni mérkõzés elõtt kértem Marcello Lippit, hogy inkább Chimenti védjen, mert nem éreztem magam képesnek a feladatra, de aztán mégis vállaltam a játékot. Szerencsére most már nem esik nehezemre, hogy beszéljek róla – engedett betekintést Buffon a kulisszák mögé.
"Del Piero mindig éhes a gyõzelemre, az életében történt változások - a házassága, a fia születése - hatására sokat változott, érett férfivá vált. Mindig gyõzni akar, és olaszként csak remélhetem, hogy a következõ világbajnokságon is ott lesz. Egyedi játékos, csak saját magához hasonlítható. Boniperti és Scirea mellett õ az, aki a legnagyobb hatást gyakorolta erre a klubra. A jövõben, ha õ is akarja, nagyszerû vezetõje lehet a Juventusnak, de nem mellettem... helyettem."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Alex betalál majd szabadból,ez biztos😄
Forza Juve!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
azthittem Almiron donald kacsás cuccát nem lehet felülmúlni

Meg amúgy is van mitõl tartania az internek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amici di nessuno...
http://www.juventus.com/site/eng/JPL_20novembre2008.asp
érzem hogy megint bánni fogom,hogy nem szánok pénzt egy derbire