44078
-
#42433 A meccs utáni nyilatkozatában pont ezt emelte ki, hogy minden egyes nap biztatják a társai és ezt máshol nem biztos, hogy megkapná. A pályán és pályán kívül is problémái voltak az elmúlt időszakban fejben, de reméli ezek után minden jóra fordul.
Sajnos csak az utolsó fél órát láttam, szóval nagyon nem tudok mit hozzátenni, örülés van. Én nem számítottam ilyen szintű összeomlásra az Internél ami van náluk az utóbbi hetekben, de teljesen kilátástalannak tűnnek most. Nagyon nem lepődnék meg, ha hétvégén buknák a derbit. -
#42432 Hat nemtom a kurva real kicsinalta
Simeonet meg eltudnam viselni de ha remelem a 3.hely meglesz az realis lehet -
#42431 Nem látom, hogy Mourinho itt megint csodát tenne. Kb. mióta otthagyta Milánót, nem csinált semmi értelmeset. Persze, nyert pár bajnokságot a Reallal, meg egyet a Chelsea-vel, de inkább csalódás mindkét állomás. -
#42430 Mancini helyeben felmondanek meg most es szolnek josenak h jojjon gyorsan :) -
preziosi #42429 a társak szinte egyesével töltik fel twitterre a moratát üdvözlő, neki gratuláló képeket és szövegeket, eszméletlen, amekkora szeretet övezi a srácot. biztos vagyok benne, hogy jó ideig nem megy ő innen sehova. -
#42428 Grat ez egyertelmu volt
Sajna mancini rombolo taktikaja folyamat.megbukik egy ideje -
#42427 Már az első negyedóra után éreztem, hogy jó lesz ez, miután Medel és Éleselméjű Méló próbálkozott átlövéssel. Ezúttal az egyetlen dolog, amihez ez a kreatív középpálya ért, se jött össze, azaz a rombolás. Murillónak mondjuk igen. -
#42426 11-est mondjuk ő hozta össze, de a másodikban tényleg jobb volt. -
#42425 Hát, a 2. félidőben rám cáfolt. Az 1.-ben viszont sztem nem volt jó. -
#42424 Összesen eddig nem csinált annyit, mint ezen a meccsen. Ma viszont megállíthatatlan volt. Ilyenkor elgondolkozok, hogy kellene nekünk, de sajnos nagyon ritkán játszik így.
Szinte tökéletes meccs volt, talán ha még Morata berúgja valamelyik helyzetét a mesterhármasért. De lehet az már kicsit túlzás is lett volna. :) Na most aztán mindegy, hogy van-e visszavágó, nem úgy, mint tavaly. Külön öröm volt Felipe Melo remek gólpasszát megcsodálni a 2. gól előtt.
Nagyon összeállt a csapat. Mancini helyében meg kezdeném átfogalmazni a célokat, mert a tavaszi sorsolásukkal örülhetnek, ha a dobogó meglesz. -
#42423 a cuadrado utálatot én sem értem. ma csak egy 11-est, meg egy kiállítást hozott össze a juvénak. -
preziosi #42422 cuadrado ma rossz? érdekes...
morata! -
#42421 Én eddig sokszor megvédtem Cuadradot, de most sajnos tényleg gyenge. Moratanak nagyon kellett ez a gól, még akkor is, ha "csak" 11-esből jött. Jó lenne kapott gól nélkül lehozni a meccset, esetleg még egyet lőni, és akkor megnyugtató előny lenne a visszavágóra. -
#42420 Neto, Caceres, Bonucci, Chiellini, Cuadrado, Pogba, Marchisio, Asamoah, Evra, Mandzukic, Morata.
Érdekes lesz ez így elöl. -
#42419 Kissé meglepett, szerdán már nyomjuk is az elődöntő első meccsét a kupában. -
#42418 Én Cuadradóról már lemondtam. Esetleg szélsőként működhetne egy olyan szisztémával játszó csapatban, de nálunk teljesen reménytelen. Igen, megveri a védőt, igen, háromszor kicselez mindenkit, de nincs egy jó kulcspassza, egy jó lövése, egy jó beadása. Nagyobb a füstje, mint a lángja. -
#42417 Nem ezt mondtam. Azt írtam, hogy ha hívja a Barca, menni fog. Ez szerintem pár évet jelent. Mindenhova pedig már nyáron se mehetett, pont a Barcelona el volt tiltva az átigazolásoktól. Amúgy meg logikus lépés volt neki Olaszországon belül váltania, megszokta már a közeget. Meg igazából mostanáig külföldön nem is nagyon ismerték, volt egy jó szezonja a Palermónál.
Az igazi kérdés az lesz, hogy Pogba meddig marad. Egyrészt amit kifelé mutat, abból rögtön az jönne le, hogy bármikor távozhat, másrészt annyi esze már van 2-3 szezon óta, hogy nem ment el valahova csak a pénz miatt. -
preziosi #42416 szerintem pedig evra igencsak a határait feszegeti már a 35 felé közeledve ebben a "wingback" szerepkörben. nagyon jó igazolásnak bizonyult, én a további + 1 éves szerződéshosszabbítása ellen sem vagyok, ráadásul az öltözőben is meghatározó figura, akire felnéznek, de egyre inkább állandósítani kell sandro-t. ha meg valaki erre azt mondja, hogy nem lehet 1 emberrel lejátszani a szezont, akkor az nézze meg, hogy lichsteiner 2011 óta milyen számban játssza a meccseket a másik oldalon, aztán mondja azt, hogy sandro erre nem lenne képes, aki már most jobb futballista.
nem azt mondom, hogy evrát felejtsük el, és igenis jól csinálja allegri, hogy egyelőre még rotálja a két játékost, viszont jó lenne, ha fontosabb meccseken is bátrabban merne sandro-hoz nyúlni. véleményem szerint cuadrado is jobban játszott a beállítása után lichsteinernél, lehet őt is többször meg lehetne próbálni azon a poszton, és nem csak 20-30 perces csereként. -
#42415 Evra szerintem nem volt gyenge. -
#42414 én arra leszek kiváncsi mikor nő a fizetések mértéke a juventusnál. gazdaságilag rendbe van a klub, a serie a megítélésén kéne javítani mert az jól látszik a kijött statisztika alapján, hogy 5 olasz csapat is ott van a top 30-ban éves bevételi szinten úgy, hogy tavaly 2 bl csapata volt mindössze a főtáblán. érdekesség kép a húde körbenyalt spanyol bajnokságból csak 3 klub csapat van ezen a listán, németeknél is 3, franciáktól 1, angoloktól 17!
itt a lista: http://www2.deloitte.com/uk/en/pages/sports-business-group/articles/deloitte-football-money-league.html
megnövekedett fizuk mellett egy dybalat is sokkal könnyebb lesz megtartani hosszabb távon.
Utoljára szerkesztette: Tibre, 2016.01.25. 12:56:18 -
#42413 Nekem is inkább ez jön le. Persze a mai világban soha sem lehet tudni, de egy 3-4 évvel szerintem minimum lehet számolni vele is. Nagy kedvenc lett a srác, már ahogy átveszi a labdát, vagy ahogy vezeti világosan látszik, hogy zseni. A posztja és az alkata miatt simán lehetne egy primadonna, ehelyett ő minden meccsen kihajtja a belét is. Látszik, hogy szeret itt lenni, jól érzi magát. Óriási volt tegnap amikor nem mert odanézni Pjanics szabadrúgásánál :)
A Roma az x-ért jött, Spalletti valóban jól megszervezte a védelmüket. Jó edző, látta, hogy ez volt a legkritikusabb pont Garciánál, úgyhogy ezzel kezdte a munkát. Pontot nem érdemeltek, de később nem lesznek rosszak szerintem.
Nem tudom elképzelni, hol fog borulni ez a győzelmi széria, valószínűleg valami kiscsapat ellen. Én már hetek óta úgy számolok, hogy bármikor jöhet. Ha ez a Napoli meccsig nem történik meg, akkor onnantól szerintem már nincs megállás a scudettoig, otthon meg kell verni őket és onnantól szétesnek. Utána jönnek sorban nagyüzemben az Inter és Bayern elleni meccsek, jó lenne ezeknek az élről nekivágni. -
preziosi #42412 ez mondjuk nem tudom, mi alapján jött le neked, én pont az ellenkezőjét vélem felfedezni benne. arra nyilván kevés az esély, hogy a következő del piero legyen belőle, de nem hinném, hogy csak rövidtávú ugródeszkának tekintene minket - már nyáron eligazolhatott volna a psg-től kezdve mindenhova, mégis minket választott.
az, hogy messi rajongó, szerintem természetes, egy 22 éves argentin gyerekről van szó, aki 10 éves kora óta abban él, hogy a honfitársa halmozza az aranylabdákat és megdönt minden létező rekordot, nyilván őt tekinti példaképnek.
pogbáért pedig 18 éves kora óta érkeznek a különböző nagy csapatok ajánlatai folyamatosan, ráadásul egy olyan ügynök mellett, mint raiola, valahogy mégis negyedik éve itt van nálunk a srác. -
#42411 Ami így a távolból lejön a gyerekről az alapján szerintem rá se lehet hosszabb távon számítani, pláne hogy állítólag nagy Messi-rajongó. Kétlem, hogy ha hívja a Barca, akkor nemet mondana rá. De mondjuk nem látom miért lenne rá szükségük még akár pár éven belül se, a csatártriójuk egyik tagja se öreg, és mindegyik egész jól (...) teljesít. -
preziosi #42410 nem volt egy szép meccs, de hál'isten megvan ez is. evra és lichti szerintem gyengék voltak, főleg előre, chiellini viszont tanári.
nagyon komolyan be kell biztosítanunk dybalát, mert braida ott volt a mai meccsen is, és a hírek szerint a pogba, dybala kettősből már inkább az utóbbi felől érdeklődött. valószínűleg attól azért nem kell tartani, hogy 1 szezon után elveszítjük, de jó lenne pogbához hasonlóan minimum egy 4 - 5 évre megtartani. legjobb mondjuk az lenne, ha ezeket a fiatalokat tényleg hosszú időre magunkhoz tudnánk láncolni. -
#42409 Spalletti jól összerántotta a társaságot, az első 20-25 perc után nem nagyon volt esélyünk gólt szerezni. Persze ezért feladták a támadást. -
#42408 Ez a Dybala hatalmas játékos már most...és még milyen fiatal. Eddig megérte a pénzt. Az antifoci nem jött be a Romának. :) -
#42407 Szegény Cuadradóval az a baj, hogy agya nincs a játékhoz. Szinte mindig rossz döntést hoz. Behoznám Mandzukic helyére Zazát. Most megmutathatná, hogy tud gólt rúgni szoros állásnál is. -
preziosi #42406 szerintem pedig igenis ilyen helyzetben, egy edzőváltáson átesett, gyengélkedő csapat ellen, ráadásul hazai pályán mindenképpen nyerni kell. -
#42405 Miért kéne mindenképp nyernünk? Az már hetek óta nincsen. Azért elég durva ilyet kijelenteni 10-es győzelmi sorozatban, az egyik legnehezebb rivális elleni meccs előtt. X lesz, akkor sincs tragédia, sőt, ha netán kikapnánk, akkor se. Még nagyon hosszú az idény, és a Napolinak is lesznek még hullámvölgyei. -
#42404 Ha nyerünk, 10 pont a Rómára, az azért már durva lenne az előzmények ismeretében. :D De remélem, így lesz. :) -
preziosi #42403 mindenképp nyernünk kell este. utána következik egy chievo, genoa (hazai), frosinone sorozat, a nápoly az empolival, a lazioval és a carpival fog játszani. nagyon sok múlhat ezen a szakaszon, ha sikerülne közelebb kerülni hozzájuk e 3 meccs alatt, majd utána az egymás elleni meccsen meg is előzni őket, úgy pszichológiai előnybe kerülhetnénk a bajnokság hátralévő részére.
sarri ráadásul ahogy nézem, nem nagyon rotálja a csapatot, maximum annyi a különbség, hogy mertens vagy callejon játszik. kétlem, hogy ez a szinte állandó kezdő ilyen szinten bírná végig a bajnokság + európa liga terhelést. -
#42402 Muhaha! Az Inter "frosinonézott" (értsd: egy simán nyert meccset a hosszabbítás végén leadni otthon egy kiscsapat ellen - már átkerült a köznyelvbe) egyet a Carpi ellen, ráadásul emberelőnyben. Nagyon omladozik az egész. Közben a Napoli meg robog tovább, a Sampot végezték ki ezúttal. -
#42401 Kb. 2 centin múlt, úgyhogy régen tuti nem adták volna meg. De a gól az gól. :) -
#42400 Egész vicc. Ráadásul itt még a játék se áll, gyakorlatilag rögtön jelez a bírónak. Több idő ment el régen a reklamálással. Szerintem meg se adták volna ezt régen, nekem első ránézésre hatalmas védésnek tűnt.
Lichtsteinerrel szemben megvannak a kétségeim, pláne támadásban, de azért nem semmi, ahogy visszajött a műtétje óta. Tőle szokatlan mondom pedig szerzett is néhány fontos gólt (Gladbach, Lazio). -
#42399 Épp néztem egy válogatás videót a youtube-on, amiben olyan meg nem adott, vagy éppen tévesen megadott gólok voltak, amik ezzel a technológiával fel sem merültek volna. Ja, és vannak köztük egészen újak is... -
#42398 Zaza hatalmasat játszott. Mindenhol ott volt, folyamatosan letámadt, minden fejpárbaját megnyerte szerintem. Van egy kis szerencséje gól+assziszt lett volna a történet, de ezek nélkül is magasan a legjobbja volt a meccsnek.
Erre a kibaszott gólvonal technológiára miért kellett ennyit várni? Olyan bonyolult dolog ez? Régen be kellett volna már vezetni. -
#42397 Az eseménytelen első félidő után azt hittem megint 120 perc kell a győzelemhez, de a második félidő meglepően simára sikeredett. Vagy a csapat felének volt lehetősége berúgni a másodikat, de mindenki hibázott. Zaza végre egy úgy-ahogy fontos meccsen nyújtott jó teljesítményt, Morata kalváriája folytatódik. -
#42396 Remélem sikerül túljutnunk este a Lazion. Azért a Milan hogy bemákolta már ezt az ágat. :D Igaz, kellett hozzá, h a Roma meg a Genoa is balf*szkodjon alsóbb osztályú csapat ellen. -
#42395 Én fogadtam az Interre, úgy voltam vele a Napoli most mindent beáldoz a bajnoki címért, szerintem az EL-t is amint tudják dobják. A bajnoki hajrá felé nem hiányzik nekik egy oda-vissza ellenünk ha esetleg továbbjutunk. Aztán a meccsen már úgy tűnt, hogy egyik sem akar igazán nyerni, az Inter volt a szerencsésebb.
Mancini lerasszistázta Sarrit, Sarri lebuzizta Mancinit, volt egy kis összetűzés a végén. Tiltsák el mindkettőt a picsába :) -
#42394 Az Inter meglepetésre kiverte a Napolit idegenben, úgyhogy velük játszhatnánk a döntőért. Másik ágon a veretes Milan-Alessandria elődöntőt rendezik majd.