Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Angol támadókkal erõsítene a Juve

Az angol Sunday Mirror és a News of the World is megszellõztette annak lehetõségét, hogy a Premier League-bõl erõsíthet az olasz Juventus. A korábbi Chelsea-edzõ, Claudio Ranieri a 2001-es Aranylabdás Michael Owent és Jermaine Defoet is szívesen látná Torinóban.

A Portsmouth csatárának leigazolására nyílik a kevesebb esély, mivel egyre valószínûbbnek tûnik, hogy a játékos visszatér a Tottenhamhez. A huzavona a két angol klub között megy, ugyanis a Pompey nem nagyon engedné el a válogatott támadót, Harry Readknapp viszont minden követ megmozgat megszerzése érdekében. Ranieri mindenesetre jelezte Defoe felé: ha elege van a civódásból, költözzön inkább Torinóba.

Amellett, hogy a brazil Diego elhozatalára a Werder Bremenbõl nagy a sansz, úgy tûnik Michael Owennek sem lenne ellenére a Seria A légköre. A korábbi Liverpool-sztár így a Real Madridnál eltöltött egy év után kipróbálhatná magát a harmadik topligában is, ráadásul nem úgy néz ki, mintha hosszabbítani szeretne Newcastleben.
Az is a Juventus mellet szól, hogy a volt angol gólkirály a Zebrákkal a Bajnokok Ligájában is szerepelhetne, amire a Szarkáknak hosszú évek óta esélyük sincs.
gercse
<#eljen>

Grove4
Buffon készen áll a visszatérésre(forrás:zebraportál)

A világ legjobb kapusa Vinovóban adott sajtótájékoztatót...

Buffon végre visszatért. Nem mintha sok probléma akadt volna helyettesével, Alex Manningerrel, de pszichikailag sokat jelenthet a csapat számára a világ legjobb kapusának visszatérése, aki ismét teljes intenzitással edz két és fél hónap kihagyás után. A keddi Monaco elleni edzõmérkõzésen Messinában valószínûleg egy félidõt kap majd Ranieritõl, s vagy a Siena ellen, vagy a Catania elleni kupameccsen élesben is debütálhat posztjának forradalmasítója. Gigi Buffon az év elsõ edzése elõtt adott sajtótájékoztatót.

"Az ütemezés szerint egy félidõt játszok majd Messinában, a Siena ellen még nem biztos, de majd 14-én a Catania elleni kupameccsen már biztosan ott leszek a kapuban."

"Az utóbbi három hónapban több meccset is megnéztem, s úgy gondolom még igen sokáig tudok játszani. Legalábbis addig, amíg Buffonnak érzem magam."

"Két mérkõzésrõl igazán sajnáltam, hogy hiányoztam. Az egyik a Real Madrid elleni, a másik az Inter elleni idegenbeli meccs. Tavaly egyszer nyertünk, s egyszer ikszeltünk a milánóiak ellen, kár, hogy nem tudtuk folytatni remek sorozatunkat."

"Manninger kiváló teljesítményt nyújtott ebben az idõszakban. Nem könnyû engem helyettesíteni, fõleg úgy, hogy akkoriban milyen rossz helyzetben volt a csapat. Nagyon keveset hibázott. Igazából mindenki felnõtt a feladathoz, s a nehézségeket hamar a hátunk mögött hagytuk. Ez fõleg azért nagyszerû, mert sokan most élték át ezt elõször, s remekül helytálltak a sok hiányzó ellenére is."

"Amauri már tavaly is megmutatta tehetségét, így mindenki ismerte a képességeit. De a Juventus mezét viselni sokkal nehezebb, s neki mégis siekrült folyamatosan jó teljesítményt nyújtania, fontos gólokat szereznie."

"Az életben benne vannak a sérülések is, a múltban is szenvedtem tõlük. De mindig revansot vettem rövid idõn belül. A folyamatosság és a biztonságérzet a legfontosabb."

"A sérültek visszatérése remélem pozitívan hat majd mindenre. Az eddigi csapataimban mindig is fontos játékosnak tartottak, remélem ez most is így lesz majd, hogy nyerhessek valamit. Ebbõl a csapatból semmi nem hiányzik, csak a gyõzelem. Mi képesek vagyunk a gyõzelemre. S attól pedig mindenki biztosabbnak, jobbnak érzi majd magát, még tovább fejlõdhetünk."

"Júliusban én mondtam elõször, hogy ez a csapat bárkit le tud gyõzni, s meg tudjuk nyerni a Bajnokok Ligáját. A Scudetto megnyeréséhez folyamatos jó teljesítmény szükséges, amit mi meg is találtunk."

"Egy oda-visszavágós párharcban bárkit legyõzhetünk, így könnyebb lehet Európát elhódítani. Persze választani nem lehet, fõleg ilyenkor. Februárig csak a bajnokságra szabad koncentrálnunk, hogy lefaragjuk hátrányunkat az Interrel szemben."

"A nagy játékosok mindig a gyõzelemrõl álmodnak, a legnagyobb gyõzelemrõl. A Champions hiányzik nekem és az embereknek is. Minél nagyobb a trófea presztízse, annál jobban szeretnéd megnyerni."

"A Chelsea egy nagyon komoly ellenfél, akik néhány hónapja majdnem megnyerték a Championst. Az utóbbi években voltak problémáik, de az ilyen nagy meccseken ezeket senki nem érzékeli, ha ilyen remek játékosaik vannak."

"Az Inter minimális célkitûzése idén a Scudetto megnyerése, habár valamit megismételni nagyon nehéz. Éppen ezért gratulálok nekik az eddig nyújtott jó teljesítményükhöz. Az edzõcserével felélesztették magukban a gyõzni akarást. A keretük teljes és jobb a többi csapaténál, de a Juve remek csapat, s ha az Inter botlik, készen vagyunk megfosztani õket a címüktõl. Tisztelnünk kell riválisaink erejét, de nem mindig a jobbak gyõznek. Az Inter nem csak Ibrahimovicból áll, habár nehéz helyzetben mindig õt hozzák játékba. Mi sokkal inkább csapat vagyunk, amit bebizonyítottunk az elmúlt idõszakban."

"Én kivételnek érzem magam, nem pedig a szokásosnak. Olaszországban rengeteg kiváló kapus van, például Curci, Amelia, vagy Marchetti. Nemrég találkoztam Covercianóban egy csapatnyi fiatal kapussal. S miután beszéltem velük, az edzõk elmondták, hogy mindenkinek magát kell adnia, nem pedig az új Buffonnak kell lennie."

"Mindig csak nevetek, amikor elolvasom a legújabb írásokat, amik az értem érkezõ milliós ajánlatokról szólnak. Ezek engem büszkévé tesznek, hiszen elismerik a teljesítményem, ráadásul nem is egy csatár vagyok, hanem kapus. De én két lábbal a földön járok, nem hiszek az átigazolási sztorikban. Tehát nem hiszem, hogy az állítólag értem ajánlott összegek igazak lennének."

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

a csávót utálom 2000 óta de a felesége gyönyörû😛

9csöves9
😄

akartam is írni hogy az ottaniak még véletlenül sem ismernék fel

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

BADE
az amcsik meg csak nézik,hogy miért fotózzák ennyire😄
- Nézzétek már,talán a Will Smith?😊
- Az nem lehet,õ feketébb.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
Trez a családdal Májámiban.ez a szobafestõ cucc elég ütõs😄

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

játszanak mára és a hasonlóság pedig "még" az hogy mindkettejük játéka nagyon tetszik

de Toni sokkal gól erõsebb... és többet tett le az asztalra mint Amauri a hasonlóság kettejük között hogy késõn érõ típusok (késõn lettek ismert játékosok Toni kb 27 évesen tûnt fel a Palermoban elõtte a Modena-ban meg ki tudja hol szenvedett, Amauri pedig átjött Brazíliából Veronába aztán évekig Chievo egy 2-3 éve ment a Palermoba és ott lett igazán ismert vagyis 25-26 évesen elõtte a nevét nem hallottuk... mindketten nagy csapatban játszanak mára és a hasonlóság pedig az hogy mindkettejük játéka nagyon tetszik😄

4 éve mikor a Milan bajnokesélyes volt (meg is nyerték végül) akkor úgy istenítette õket hogy csak na...és a Juvét pedig szidta emlékszem rá nagyon ideges voltam tõle meg is utáltam amiatt...de a válogatotthoz került megszerettem az ürgét és rájöttem, hogy neki van szakértelme legalább nem úgy mint a többi bájgúnárnak

Mor3llo
ezeken a gyökéreken énis jót mosolyogtam jan.1-jén másnaposan.A kedvencem az a szemüveges, tejfölösszájú, elfésülthajú k**sög volt.
Még szép azért, h Amauri technikásabb Toninál, de Toni meg mindig úgy csetlik botlik, hogy gólt lõ 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gercse
Várhídi állítolag a fiorentinának drukkol, most csak azért mert lilák, vagy másért, nem tudom, csak hallottam, sport1-en mondta egyszer(1,2 éve)

Szép nagy pletyka<#idiota>Bár vmelyik oldalon írták hogy a barca sok mozdíthatatlan játékoson túladott már.Plusz sztem maga Messi nem jönne ide<#confused>
Rudee
AS-en pont elõbb olvastam, érdekes.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Grove4
Jah azt én is láttam,sztem Várhidi Juvés,én bírom,meg Zomborit is,csak mostanában õt ritkán látom,mondjuk sztem Amauri technikásabb mint Toni,de ez az én véleményem!

forzajuve5
elég korán megérkezett az év vicce:

Az olasz Tuttosport értesülései szerint a Juventusnál reménykednek benne, hogy sikerül megszerezni a Barcelona argentin sztárját, Lionel Messit.
„Sok olyan futballista van, akinek nagyon örülnék, ha a Juvéban játszana, de a leginkább egyvalakit szeretnék a csapatban látni: Lionel Messit” – mondta Andrea Agnelli, a Juventus korábbi elnökének, Umberto Agnellinek a fia, a klubot tulajdonló család feje.

Messit egyébként 2014-ig szóló szerzõdés köti a katalán együtteshez, a kivásárlási ára pedig 150 millió euró, így nem lesz könnyû megszerezni, de a Tuttosport elképzelhetõnek tartja, hogy a Juventus a következõ években 70-80 millió eurót is hajlandó lesz kifizetni a játékosért.

gercse
majd megnézem ismétlést, röhögni jó rajtuk, egyedül Várhidi van képben olasz fociról, de õ is mond néha hülyeségeket

9csöves9
sport1 zuhanyhíradó:

Bognár György:Jelenleg nincs olyan védekezõ középpályás aki klasszis teljesítményt nyújtana.
Várhidi😄ehogynincs!Sissoko.
Bognár:Az ki?

Petyától azt is megtudhattuk hogy Toni technikásabb mint Amauri😄

a 3.pöcsrõl már nem is beszélek

9csöves9
bujjék mindenkinek!

B.Ú.É.K
BADE
Boldog Új Évet Minden Topictársamnak és persze a csapatnak!
Forza Juve!

Breki33
BUÉK
Grove4
BUJÉK!😄

Forza Italia
BUÉK

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Count Adyn
BUÉK mindenki, eredményes új évet minden tekintetben^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nono84
BUÉK mindenkinek!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
Uefa kupa legyen a tiétek 😊!

LasCar16
jaja és Milan sikerekben gazdag új évet!

#acm

Zsolti9014
Boldog Új Esztendõt Mindenkinek!

Hajrá Magyarország!

gercse
Én is sok sikert kívánok az új évre a juventinoknak, meg "A" csapatnak is!

forzajuve5
Juventus sikerekben gazdag Boldog Új Esztendõt Kívánok Mindenkinek!

Fabio Capello
hopp, Giginek befigyel ott egy kis labdazsonglõrködés 😄

gercse
jó képek 😊

remélem Gigi mentálisan és fizikailag is toppon lesz, senki nem talál majd a kapujába jövõre 😊

9csöves9
megvolt az elsõ edzés.Gigi,Jaki,Pavel és Poulsen is teljes értékû munkát végzett.a többi sérült csütörtökön áll edzésbe

limperatore
én a milannak adnám 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Platini nem jófej már rég le kellett volna válatni nem jó UEFA elnök... franciák nagyképûek és pénzéhesek és sosem segítettek a Magyarokon amikor kellett volna pfujjj

de a lényeg a Juvének átadhatja nyugodtan a BL trófeát😄 logikus hogy neki szurkol hiszen ott játszott éveken át ott kapta meg az aranylabdát és õ lõtte a Liverpool ellen a gyõztes gólt

Zsolti9014
úgy legyen! Forza Juve!
Platini jóarc.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Michel Platini, mint az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) jelenlegi elnöke, azt reméli, hogy jövõ májusban a Juventusnak adhatja majd át a BL trófeát.

Bajnokok Ligája

A Bianconeri eredményesen, és meggyõzõ játékkal tért vissza az európai porondra, miután többek között a Real Madridot például hazai környezetben, valamint a Bernabeuban is legyõzte. A rengeteg sérült ellenére csoportelsõként végzett, így a Bajnokok Ligájának legjobb 16 csapata közé került, ahol a Chelsea gárdáján kell túllépnie.

"Legszívesebben a Juventusnak adnám át a Bajnokok Ligája trófeát Rómában, jövõ májusban" - mondta Platini, a 'Stampának'.

A francia legenda nem tudott elmenni szó nélkül Del Piero elsõ, Real elleni gólja mellett sem.

"A helyszínen láttam, amikor Del Piero a ledöbbent Iker Casillas hálójába lõtt, és földbe gyökerezett a lábam. Nem csak azért, mert Juventino vagyok, hanem mert szerintem az volt 2008. legszebb találata."

Michel Platini egyébként 1985-ben BEK-gyõztes lett a Juvéval, és háromszor nyert Aranylabdát (1983., 1984., 1985.) zebracsíkos mezben, a számtalan címe, és díja mellett a Torinóban eltöltött 5 éve alatt.
(forrás:juventusfcblog)

Platini jó fej!

gercse
ja, olvastam palermo topikban, remélem én is, hogy feljutnak 😄

9csöves9
pont beszéltünk a Bariról.Lanzafame-t kölcsön adja nekik a Palermo a szezon végéig.így már csak feljutnak 😊

james69holden
Isten éltessen!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Már megint ömlik a sok átigazolási pletyka<#idiota>
Inter-Diego,mi meg David Silva.....
Nem mondom Silva-nak örülnék,de sajnos ez is akkora kacsa.
Én már nagyon unom....vegyünk két minõségi(drága)játékost aztán talán leszállnak rólunk<#vigyor>
Bár az igazat megvallva nem kell idén senki sem-jó ez a csapat ahogy van<#eljen>
Count Adyn
HBD! xD

BADE
Köszönöm! :p
Ilyen sokan rég kívántak nekem Boldog Szülinapot!

Fabio Capello
hbd!

nono84
Bsz!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Kaplan
Boldog Születésnapot! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
Boldog Születésnapot!

Hajrá Magyarország!