Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
wazze ez a Del Piero... riszpekt 😄

#acm

Trunks
Megint nem hittem, hogy belövi. Ismét megtette.<#worship>

Amici di nessuno...

Huszi84
egyértelmû volt,h a kisöreg bevágja
neki sztem az biztosabb pont mint a 11es <#vigyor2>
NAGYON NAGY EMBER!

ReD DevilS 4 LifE

Count Adyn
1-0, már amikor Nedved elesett be akartam irni, de gondoltam nem festem az ördögöt a falra, dehát Alex<#eljen><#worship>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Forza Italia
mester 1-0

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
Alex<#taps><#worship>

Breki33
góóóóóóóóóóóól
forzajuve5
tényleg nem rossz cikk

Igaz hogy goal.com-de sok igazság van benne...Poor...
9csöves9
szerdán úgyis kupameccs lehet majd próbálgatni

muszáj lesz pihentetni a többieket is mert nemsoká egy Lazio,Fiorentina,Udinese lesz zsinórban

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
Ranieri nyilatkozta:
„Zanetti hamarabb tért vissza. Már a Bajnokok Ligájában is pályára lépett és még pihenhetett is egy kicsit, így õ elõnyösebb helyzetbõl indul.

akkor valószínûleg Poulsen most nem fog játszani

gercse
azám, én is bízom benne, õ bírja a hideget is gondolom 😄
középpálya sztem Marchionni,Marchisio, Sissoko, Nedved, és csereként majd jöhet Zanetti, Poulsennel mondjuk nem tudom mi van, õt is kéne már ismét próbálgatni

9csöves9
Marcisio-Momo lesz középen.én most a védelem miatt nem aggódok,elvileg Mellberg játszani fog ami azt jelenti hogy egészséges.szezon elején még bizonytalan volt,de mostmár szerintem kibaszottul magabiztos és kõkemény

Nekem vhogy jó elõérzetem van a mai meccsel kapcsolatban.<#eljen>
Azért mégiscsak 'fiókcsapat' a Siena 😊
forzajuve5
soványka keret.
és igen a Siena jó formában volt a téli szünet elõtt.
most Zanetti lesz Sissoko párja középen, vagy Õ majd még csak max csereként kap lehetõséget? nagyon jó lenne ha végig pályán lehetne.
belegondolni is rossz, hogy a védelemben nem lesz ott Chiellini.
ha pedig csatárcserére kerül szó, akkor Seba bizonyíthat ismét.

9csöves9
nekünk is kurva necces lesz a mai meccs szerintem.amúgy továbbra is tartom hogy kétszemélyes ez az inter és ebbõl a fontosabbik hiányzott tegnap.láttuk az eredményét

itt a keret

4. Mellberg
6. Zanetti
8. Amauri
10. Del Piero
11. Nedved
12. Chimenti
13. Manninger
18. Poulsen
19. Marchisio
20. Giovinco
21. Grygera
22. Sissoko
28. Molinaro
29. De Ceglie
32. Marchionni
33. Legrottaglie
41. Ariaudo

forzajuve5
nem szeretem amikor már 1 nappal a meccsünk elõtt ilyen eredmény születik. amúgy is nagy a gyõzelmi kényszer, de így aztán pláne. bízom benne hogy a srácok megoldják, és csökken a hátrányunk

Kaplan
Jaja, kár, hogy nem kaptak ki... Volt vagy három ziccere a Cagliari-nak a góljuk után. 😞

Mindegy négy pontra olvadhat az elõnyük. Jó lenne ezt kihasználni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

m0tTh0w
inter 1-1 cagliari

Itt az alkalom hogy lefaragjunk 2 pontot a 6-bol.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

forzajuve5
Buffon hosszú sérülése után még nem áll készen arra, hogy kezdõként pályára lépjen, így továbbra is Alexander Manninger védi a Juve kapuját. Iaquinta és Chiellini izomproblémákkal küzd, így elõreláthatóan õk sem jutnak szerephez.

Ugyanakkor jó hír a Juventus drukkereinek, hogy Olaf Mellberg vállalni tudja a játékot.

NSO

#22866: ilyen idõben érdekes lesz a holnapi meccs, ha lesz egyáltalán

9csöves9
tegnapi edzés

9csöves9
nem két fillérrõl van szó.meg messze van még június

forzajuve5
Diego szegény lehet tényleg jönne, csak ez a szerencsétlen Secco nem hajlandó lépni az ügyben

Grove4
Marcello Lippi ezt arra a kérdésre adta válaszul, hogy elképzelhetõnek tartja-e esetleges visszatérését Torinóba.

Marcello Lippi

A Squadra Azzurra régi-új szövetségi kapitánya szerint bármi megtörténhet. Történetesen az is megeshet, hogy valamikor ismét leüljön a Juventus kispadjára.

Egyes feltételezések szerint ez a 2010-es VB után lehetne esedékes. Jelenleg azonban csakis arra koncentrál, hogy sikerüljön a címvédés Dél-Afrikában.

Lippi a Bianconeri edzõjeként szinte a létezõ összes trófeát elhódította, ám ez egyáltalán nem kizáró ok számára, hogy megismételje korábbi sikereit. Hosszú idõt töltött el a klubnál, ahol ez alatt teljes harmóniában volt része.

"Hogy valaha visszatérek-e a Juventushoz? 10 évet töltöttem el ott. Amikor hosszú éveken át egy olyan helyen dolgozol, ahol tisztelet és megbecsülés övez, akkor semmi sincs kizárva." - nyilatkozta Lippi, a 'KlausCondicionak'.

Felesége, egy korábbi interjú során elmondta, tudja és el is fogadja, hogy nem õ férje egyetlen szerelme, akit már rég mélyen a szívébe zárt, hanem létezik egy bizonyos Öreg Hölgy is.

"Ahol csak dolgozott eddig Marcello, ott szerették õt mindig. Ahogyan õ is szép emlékeket õriz korábbi csapatairól. De a Juve azt hiszem mindig is a szíve csücske marad."

A 'Kacsa Magazin' 'Tuttosport' információi szerint a Juventus szerezheti meg az Inter elõl az idény végén Antonio Cassanót.

Antonio Cassano

Cassano gyakorlatilag új fénykorát éli, mióta a Real Madridtól a Samdoriához igazolt, és teljesítménye miatt nyáron a válogatottba is meghívót kapott.

A héten olyan hírek láttak napvilágot, hogy Mario Balotellit felhasználva az Inter szerezheti meg Cassanót, de a 'Tuttosport' sziklaszilárdan hisz abban, hogy a játékos végül Torinóban köt ki, mivel a Juve és a Samp szóban már megállapodott egymással.

A 'Tuttosport' arról is ír, hogy a genovai klub elnöke, Riccardo Garrone, és John Elkann nemrég együtt ebédelt, és állítólag Cassanoról is tárgyaltak.

A Sampdoria 16 millió euró körüli összegre értékeli Cassanót, és eladása esetén a Real Madrid is kapna 4.2 millió eurót.

A brazil játékmester már régóta a Juventus célkeresztjében van. A Juventinók többsége minél elõbb zebracsíkos mezben szeretné látni õt, ám ez a megelõlegezett szívélyes fogadtatás, akár a visszájára is fordulhat a következõ információ hallatán.

Diego

Diego így nyilatkozott a 'Globoesporte.com'-nak:

"A Juventus egy nagy klub, jó választás lehetne számomra. Az a tény, hogy brazilok is legyenek egy csapatban, fontos nekem, hiszen az megkönnyítheti a beilleszkedésemet."

Könnyen lehet, hogy a Bianconerinek farkasszemet kell majd néznie a pályán kívül is a két milánói gárdával, mert a hírek szerint õk is igényt tartanának a játékos szolgálataira.

"Jó néhány élcsapat érdeklõdik utánam. Azonban a legfontosabb, amit figyelembe fogok venni a döntésem meghozatalakor, az az lesz, hogy ki mennyit hajlandó majd fizetni nekem."

Még egy pár hír/kacsa,forrás:juventusfcblog

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Mattioni orvosi vizsgálaton

A brazil tehetség, Felipe Mattioni hamarosan orvosi vizsgálatra fog jelentkezni a Juventusnál, állítja a futballista ügynöke, aki ezzel elismerte, hogy a megállapodás hamarosan megszületik a Gremio és a Juventus között.

„Azt tudom mondani, hogy játékosom hamarosan orvosi vizsgálatra fog jelentkezni és a Juventus volt az egyetlen olyan klub, amely hivatalos ajánlatot tett érte, ám per pillanat még semmi sem biztos.”: mondta Mino Raiola az Esporte Internativo-nak.

A mindössze 20 esztendõs szélsõvédõt tegnap szúrták ki Torinóban, amint a Juventus sportigazgatójával, Alessio Secco-val beszélget.

A Gremio mindenféleképpen szeretné megtartani Mattionit, ám a brazil egylet nyilvánvalóan nem fog tudni ellenállni egy 7 millió euró összeget tartalmazó ajánlatnak.

www.channel4.com

Vicc,egy nappal ez elõtt még a Milanhoz húuzott (az ügynöke) szíve,de remélem azért nálunk is jó lesz!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
ZEBRA NEWS : Ravanelli: Nem szabad áttérni a három csatáros játékra
Ravanelli: Nem szabad áttérni a három csatáros játékra
2009.01.06. 08:57

A Juve volt klasszisa szerint a zebráké a legjobb támadósor Olaszországban...

Fabrizio Ravanelli, mit mond a három csatáros játékról? Ranieri szívesen alkalmazná.

Nagy hiba lenne tridentét játszatni fõleg most, a bajnokságnak ebben a fontos szakaszában. Ranierinél biztosan senki nem ismeri jobban a játékosait, de nekem úgy tûnik, hogy a Juve megtalálta a számára megfelelõ formációt, s ezt nagy hiba lenne felbontani.

Amauri-Trezeguet-Del Piero tehát nem passzolnak össze?

Három rendkívüli játékosról van szó, de véleményem szerint nem tudnának együtt játszani. Kivéve, ha csak egy-két meccsrõl lenne szó, ha azt megengedi az ellenfél taktikája is. De folyamatosan ezt játszatni szerintem reménytelen lenne.

Ön mit csinálna?

Nem tudom. Hiszen eddig az Amauri-Del Piero kettõs remekelt, de ott van Trezeguet, aki a 16-oson belül kiváló játékos. Az õ visszatérése a Juve nagy igazolása a hajrára.

A mostani Juve Ravanellije Iaquinta lehetne.

Lehetséges, a játékunk kicsit hasonlít egymásra. De úgy gondolom ebben a csapatban nem csak két vagy három játékos van, akik fel tudják áldozni magukat a csapat javára úgy, mint ahogy én, Vialli és Del Piero tettük. És mivel Alex életveszélyes az utolsó 30 méteren belül, badarság lenne azt kérni tõle, hogy fusson be 80 méteres területet.

A Juventusnak van a legjobb támadósora a Serie A-ban?

Igen. Csak egy Riquelme-típusú játékos hiányzik, akivel a legjobb csapat lennének.

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Igazából van egy mag, van egy A meg egy B csapat, én a B-ben játszok.. Játsztok. Az a baj, hogy volt mikor a fõszervezõk feladták az ilyen szurkolói tornák szervezését de ahogy most látom a HBF által újra lesznek. És szerettem volna már erre menni, meg jó lenne összeállni pár Juventino-val futballozni. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
ja, meg még annyi hogy nem is akarnám így betuszkolni magamat, hogy nem is láttatok még védeni. ha egyszer majd hamarabb tudok a tornáról meg lesz idõm, lehetõségem, akkor felmehetnék 1x gyakorolni veletek, vagy vmi mielõtt beszállok "élesben."

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nem tartom valósínûnek hogy mostanában meg tudnám oldani, kocsi az most lesz majd vmikor szervízben, tömegközlekedést nem tudom, meg elég sok dolgom van mostanság. de egyszer remélem eljön az ideje annak is hogy részt tudnék majd venni.

egyáltalán nincs kapus?

jól értelmezem, hogy egyébként van egy többé-kevésbé állandó magja a csapatnak? milyen eredmények vannak eddig? milyen gyakran vannak ilyen tornák?

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Pedig lehet szükség lenne kapusra. Semmiképp nem jönnél fel?

Zsolti9014
ha nem pesten lenne, meg mondjuk lenne szükség egy nagy bravúrokra képes, ámde kissé vonalkapusra, akiben olykor benne van a potya, akkor még mennék is.
Most szilveszterkor volt teremtorna, ott 4.-ek lettünk de olyanokkal is játszottunk, akik NB3 felnõttben, ill. annak utánpótlásában játszanak. a végén kaptam egy dicséretet a díjátadótól a teljesítményemért, de volt a 8 meccs alatt 2-3 elég tekintélyes potyám.
Igaz, sztem a védési százalékom 75% körül is meglehetett. 😄

Régebben megye 1 ifiben védtem, kispályás tornákról meg van vagy két érmem. Legszebb élményem a meccseken (amikor erõsebb csapattal játszunk), hogyha sikerül 3-4 ziccert fogni, nagyon fel tudom idegesíteni az ellent. 😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9

ez a gyakorlat mi az isten lehet?😄

9csöves9
minden nagyobb olasz sportnapilap címoldalán Diegóról pletykálnak

a játékos azt nyilatkozta hogy nagy lehetõség lenne neki,és a Juventusban vannak brazilok akikkel jól megértenék egymást!😄 én csak egy félbrazilról tudok

Kaplan
Na most igazából, én játszani szeretnék, szóval eljátszok bármelyik csapatban nem teszek különbséget. 😊

Szóval akinek van kedve jönni, küldjön PM-t mert úgy tûnik a többi indexes srác picit lelankadt.

juventus szurkolói foci - index fórum

Aki akar jönni regeljen be ide, és írja fel magát! 😊

9csöves9
én mennék vagyis mentem volna szívesen korábban ebbe a tímbe csak mindig azt olvastam hogy nem kellenek újak.így csináltunk a juventusfc.hu-n egy új csapatot(ahonnan indult az indexes) és már az elsõ tornán is túl vagyunk.kiváncsi leszek hogy fér meg majd egymás mellett a két csapat,gondolom elsõsorban titeket fognak majd hívni a szervezõk mert már régóta bennevagytok a témában

Kaplan
"Sziasztok!

Februárban lesz szurkolói torna. Januárban lesz a selejtezõ. Elvileg lejárt a nevezési határidõ, de ha szerdáig jelzitek, hogy jönnétek, akkor még megoldható a nevezésetek. Befizetni 2009.I.16-ig lehet az elõleget. Egyébként minden részletet a hbfoci.extra.hu oldalon a szurkolói foci fül alatt megtalálhatjátok!

Mindenkinek boldog új évet kívánunk:
HBF"

Sziasztok, indexes fórumról linkeltem a dolgot, volt ott egy szurkolói foci csapatunk, de mivel szorít a határidõ gondoltam ide is bemásolom a felhívást mert szeretnék menni.

Aki jönne jelezze.

forzajuve5
majd tuti az lesz hogy fellebez, és felfüggesztettre módosítják a büntetést...

más: most láttam hírekben, hogy Olaszország északi részén elég hideg idõ van, sok hóval. lehet tudni valamit arról, hogy megtartják-e a hétvégi fordulót vagy esetleg halasztanak?

9csöves9
és ez elvileg még csak a játékosbizniszes balhé

most olvastam olyat is hogy felfüggesztett,na az lenne a vicc

forzajuve5
pedig Õ nem csinált soha semmit rosszat <#beka2>
még páran mehetnének be vele kézenfogva

9csöves9
Moggi másfél év letöltendõt kapott

Breki33
Juventus To Acquire Mattioni From Gremio - Report
It's not quite official yet, but Juventus have all but acquired Felipe Mattioni from Brazilian club Gremio...

http://www.goal.com/en/news/593/juventus/2009/01/08/1049754/juventus-to-acquire-mattioni-from-gremio-report
Kit--Kat
Mindig is tudtam, hogy egy nagy trágya az a ember (Ibra), csak nyertünk vele, hogy elment.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
samsungsport aszongya:

Buffont védett (nem említik az egy félidõt)
A Juve a legerõsebb összeállításában léphetett pályára (Chiellini az elõzetes keretben nem is volt benne)
A Monaco az ifiket játszatta
A 2. félidõben Ranieri majdnem az egész csapatot lecserélte, a Juve-tartalékok már jobb teljesítményt nyújtottak.

Ezen nevetek most éppen.. 😄

Hajrá Magyarország!

Breki33
Cannavaro: Lemészároltam Ibrahimovicot

A Real Madrid hátvédje, az aranylabdás Fabio Cannavaro egy interjúban keményen odaszúrt az egykori csapattársnak, Zlatan Ibrahimovicnak. A svéd nagyképû kijelentéseire reagálva összehasonlította, mit értek el a Juventustól történt távozásuk óta, majd levonta a konzekvenciát: eredményekben "lemészárolta" az Inter csatárát

http://sportgeza.hu/futball/2009/01/07/cannavaro_lemeszaroltam_ibrahimovicot/
9csöves9
összefoglaló: http://www.youtube.com/watch?v=NC48S7kWH0c

Zanetti szokásos 50 méteres gólpasszt adott😄

9csöves9
1-1 lett a meccs,fölényben voltunk de csak a végén tudtunk egyenlíteni egy Iaquinta góllal.11-esekkel nyert a Monaco

Gigi egy félidõt védett

banok
rojadirecta.com

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

valahol közvetítik a meccset? link esetleg? köszi

9csöves9
ma 6kor barátságos meccset játszunk a Monacoval,Messinában

1 Buffon
4 Mellberg
6 Zanetti
7 Salihamidzic
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
13 Manninger
18 Poulsen
19 Marchisio
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
27 Ekdal
28 Molinaro
29 De Ceglie
32 Marchionni
33 Legrottaglie
35 Esposito
41 Ariaudo
43 De Paola

9csöves9
alaptalan hülyeség mindkettõ.