Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Nyilván a támadójátékunk volt a legrosszabb, de gólt is szinte mindig kaptunk. Az első 7 fordulóban 6-szor kaptunk gólt. Ez borzasztó adat, pláne, hogy nem a sapnyol bajnokságról beszélünk, ahol 3+ gólt lőnek a topcsapatok a kicsik ellen. De ez még akkor is pocsék statisztika lenne, ha minden meccset három góllal nyertünk volna.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.10.25. 22:42:15

Amici di nessuno...

Lacee86
Eddig se a védelemmel volt igazán a baj. Nagyon árulkodó adat, ha az ember ránéz akár a Seria A tabellára, akár a BL csoportok adataira, majd elkezdi fürkészni a Juve lőtt és kapott góljainak a számát a többi csapathoz képest...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

limperatore
Lehet Zamorano videóit nézegette

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
Kellett már egy ilyen meccs, mondjuk az Atalanta nem nagyon akart focizni. Az utolsó 20 perc valami katasztrófa volt, le is fújhatta volna inkább a spori.

Dybala nagyon jó volt, szerintem ha több játékperc lesz a lábában akkor jobb lesz a helyzetkihasználása is. Ma végre Pogbának is voltak jó momentumai. Nem is értem miért nem Dybala rúgta a 11-est, ennek a nagy akarásnak tényleg nyögés a vége legtöbbször. Mezét láttátok amúgy? A 10-es mellé odaírt filccel +5-öt, most megy a találgatás, hogy mire gondolt a költő. A tuttosport szerint 1+0+5 az 6 és a régi mezszámára akar utalni.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Pogba miért játszik végig minden egyes meccset? A teljesítménye nem indokolja, és túlterhelni se kell. A formája alapján éreztem, hogy kihagyja a 11-est.

Dybala ügyes, jól cselez, örülök hogy kezdett. Viszont a helyzetkihasználása (neki is) pocsék. Ma simán mesterhármast rúghatott volna, mégis csak úgy sikerült felkerülnie az eredményjelzőre, hogy a közepes lövését bevédte a kapus. Ennél tőle is sokkal több kell. Mindenesetre a védelmünk stabilizálódott és a Marchisio-Khedira tengely is nagyobb biztonságot ad mind előre-, mind hátrafelé, mint mondjuk a Hernanes-Padoin. Csak most már jó lenne sorozatban hozni a meccseket.

Asamoah visszatérését pedig jó volt látni, remélem nem fog újra megsérülni.

Amici di nessuno...

Lacee86
Azét vicces volt látni, ahogy a meccs előtt a tabellán 5 ponttal előttünk levő Atalanta hozzá sem tudott szagolni a meccshez. :) Miközben a Juve meg sem erőltette magát.
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2015.10.25. 17:14:45

Trunks
Dybala végre kezd, jól bevédte a lövését a kapus. Végre úgy néz ki lesz egy könnyű hazai meccsünk.

Amici di nessuno...

Trunks
Jól indul a hétvége, nem nyert az Inter. Nem mondom, hogy egy döntetlen annyira rossz eredmény Palermóban, de a meseszerű kezdés után kezd jönni a kijózanodás, 4 meccs győzelem nélkül.

Amici di nessuno...

Trunks
Szegény szerencsétlen. Remélem sikerül felépülnie, hátha...

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Pavel Nedved lett a klub alelnöke. Sok sikert a munkájához. GRANDE NEDVED!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Mattiello lába megint eltörött...

9csöves9
neked meg ezt javaslom

Trunks
Ja, marha valószínű.

Amici di nessuno...

limperatore
jövőre lehet nektek is barátságos meccseket kell szervezni szerdára :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Trunks
Tényleg 9 év után még mindig itt tartunk? A helyedben inkább azon filóznék, hogy mikor játszhat legközelebb szerda este a Milan anélkül, hogy barátságos meccset kötnének le.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.10.23. 01:17:00

Amici di nessuno...

szucsy89
nektek ezt kéne olvasgatni
Lacee86
Ezt láttátok? Most jelenik meg a napokban elvileg: link

Trunks
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy tényleg inkább ezt a meccset lehetett elbénázni, mint a bajnokságban egy kiscsapat ellen.

A Tuttosport írta jól: inkább Barzaglinak kellene adni a 10-est, legalább levennénk Pogba válláról a terhet. Na meg mostanában egyedül ő emelkedik ki felfelé a csapatból.

Amici di nessuno...

Lacee86
Engem ez a meccs úgy ért, mint a hidegzuhany. Nem mondom, hogy jó meccs volt az Inter elleni, mert hát nagyon nem volt az, de azért ott voltak helyzetek, ziccerek, küzdelem stb. Igaz, ott az ellenfél teljesen más erőt képviselt. Azon gondolkozom, hogy a Gladbach ilyen szinten impotens játéka zavart volna meg minket ennyire? Nem találok más magyarázatot erre a kritikán aluli teljesítményre. Amúgy az teljesen igaz, hogy csapatként volt igazán a mai játékunk egy csőd, mindamellett, hogy a korábban említett játékosok teljesítménye a mai nap nálam elégtelen, sem BL, de még Seria A szintet sem üt meg.

9csöves9
Az mondjuk ettől a maitól függetlenül is kabaré, hogy évek óta milyen szarok vagyunk beadások terén. Ebben a csatárok is hibásak, nem érzik a helyezkedést szerintem. Treznek lehet ezek a beadások is jók lennének...

9csöves9
Gyenge volt ez nagyon, pedig az ellenfél egy olasz kiscsapat szintjén tolta. Mondjuk ők lehet bevertek volna nekünk a végén egy szögletet. Egyénileg szerintem nem érdemes lehúzni senkit, mert ez csapatként szar amit látunk úgy ahogy van.

Abban bízok, hogy egyre inkább úgy néz ki, hogy a védelem stabilizálódik, a középpályások részéről is megfelelő támogatást kapnak. El lehet kezdeni a támadásokra koncentrálni és Dybalát erőltetni, mert ez a két ékes dolog nem fog menni. Moratának azért nem megy, mert teljesen más feladatai vannak most a pályán mint Tevez mellett, Mandzukicnak meg Zazának viszont nem elég az ahogy a spanyol alájuk játszik, mert ők meg suták a labdával.

Nagy baj nincsen még továbbra sem, de nagyon nem kerek továbbra sem ahogy állnak a dolgok.

Trunks
Nem azt mondom, hogy rögtön brillírozzon, persze. Marchisio halvány teljesítményét is betudom a meccshiánynak. A gond azzal van, hogy beharangozta mindenki, hogy a specialitása a beadások, ennek ellenére egyszer kezdett a bajnokságban meg most, 180 perc alatt nem tudott egy normális labdát beküldeni a 16-oson belülre. Azért ennél többet várnék. Dybala viszont tuti kezdene nálam is, pláne, hogy Morata és Mandzukic se találja önmagát. Zazáról nem is beszélnék...

Amici di nessuno...

Lacee86
Mint az iskolában, a mai nap elégtelent kap tőlem: Pogba, Morata, Mandzukic, Zaza, Dybala, Pereyra. Olyan volt a játékunk, mint ha egy kiherélt faszival akarnánk gyereket csináltatni. És a legdurvább, hogy a Gladbach 0 játékkal képes volt pontot elvinni tőlünk. Végül is gyakorlatilag leszopattuk saját magunkat. Irtó dühös vagyok...

valóban, nem is erre céloztam, elnézést, csak egy kalap alá vettem a kettőt, mivel nagyon dühít a mellőzése.

alex sandro esetében viszont nem tudom, miért kéne elvárni, hogy rögtön top formában játsszon, amikor emlékeim szerint másodszor lépett pályára kezdőként a szezonban, de úgy alapjában sem a játékpercek gyűjtögetéséről híres eddig. tipikus meccshiányos formát mutatott, ha valaki látta például tavaly, hogy hogy játszott a bajnokok ligájában a porto színeiben, az tudja, normális keretek között milyen teljesítményre képes.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.10.21. 22:58:40

Trunks
Örülhetsz, mert Sandro játszott, de vagy 5-6 beadásból egyszer nem tudta ember közelébe túgni a labdát. Kb. mint Pogba szabadjai. Amúgy meg nagyon csalóka ez a kapura lövési statisztika, mert általában elrúgtuk 25-ről, hátha bemegy. Alig volt egy kialakított helyzet, úgyhogy nem a kihasználással van a gond, hanem a helyzetek kialakításával. Ezt a meccset közepes formában 2/3-0-ra kellett volna hozni. A City győzelme meg még lehet jól is jön, így majdnem tovább is mentünk. Csak ugyanannyi pontot kell szerezni a hátralévő 3 meccsen, mint az araboknak.

Dybala mellőzését én se értem. Hétvégén még ok, mert bekavart a nyomorult selejtező meg a hosszú repülőút, de most miért nem kezdett vagy jött be inkább Zaza helyett, passz.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.10.21. 22:58:51

Amici di nessuno...

Trunks
Légyszi olvasd már el, amit írtam, Dybaláról szó se volt. Sandro mai teljesítménye alapján pedig nem bánom, ha annyit se játszik a közeljövőben, mint az elmúlt időszakban.

Nagyon fika teljesítmény volt. Szörnyen gyenge amúgy ez a csoport, elsőre rohadt nehéznek tűnt, de Gladbach és a Sevilla is meglehetősen vérszegény. Mi se vagyunk a topon, a City meg pont bemákolt két meccset ellenük. Az mindent elmond, hogy két gólt kaptak, pedig szerintem a spanyolok és a németek összesen nem tudtak ellenünk 180 perc alatt egy épkézláb támadást végigvezetni. Mindenesetre jó lenne a Gladbach otthonában nyerni, mert még a végén sikerül elszórakozni az első helyet. Ahhoz, hogy ne jussunk tovább meg valami epik bénázás kellene.

Zaza pedig magyarázza már el nekem valaki mit keres egy ilyen szintű csapatban.

Amici di nessuno...

fogalmam sincs, allegri mit gyakoroltathat edzéseken, mert a helyzetkihasználásunk egy fikarcnyit sem javul, sőt...

90 percen keresztül egy kapuztunk, 21x lőttünk kapura, ismételten kemény 2x sikerült eltalálni. valami elképesztő statisztika. pogbát már nem kommentálnám, lassan ott tartunk, hogy már akkor is ujjongani kell, mondván kezd visszatérni, ha egyáltalán eltalálja a kaput. továbbra sincs semmi kreativitás támadásban, dybala kapja a 10-15 perceket, a maradékot meg végigszenvedjük 2 erőcsatárral a pályán.

már arra sem lehet hivatkozni, hogy mennyi a sérült, mert hétvégén és most is olyan kezdők léptek a pályára, amiknél jobbat a formációt tekintve nem nagyon lehet kirakni. önmagában csak a szokásos történt, a papíron legkönnyebb ellenfél ellen szenvedtünk a legjobban, meg is lett az eredménye, mert a city élt a lehetőséggel.

Lacee86
A kibaszott kurva életbe, még a city behúzza a végén a meccsüket 2-1-re tetejébe, az istenit...

Lacee86
Ezt a meccset rossz nézni, komolyan mondom...

Trunks
Sajnos Alex Sandro eddig annyira pocsékul ad be, mint Lichtsteiner. Ha ez az egyik erőssége, akkor a többi milyen lehet? Ezek után remélem senki nem fogja hangoztatni, hogy miért nem kezd.

Amici di nessuno...

persze, teljesen normális, hogy 60 millió összértékű két játékos padozik folyamatosan még október végén is, úgy, hogy közülük sandro összesen nem játszott 4 meccsen sem, dybalánál meg minden beállása után látszik, hogy az egyetlen kreatív csatárunk, majd következőleg ugyanúgy felállunk mondjuk egy zaza - morata kettőssel.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.10.21. 22:16:50

Trunks
Pogba végre rúgott egy jó szabadot. Csak gondoltam ennek hírértéke van az eddigi kísérleteit látva.

Amici di nessuno...

Lacee86
Jól megúszott a Gladbach egy pirosat...

Trunks
Nem csoda ez, Alex Sandro eddigi mellőzése még teljesen érthető. Gondolom nem beszéli a nyelvet, teljesen más futballkultúrából jött, övé a jövő. Nem mindegy, hogy alig játszott az első 6-8 meccsen?

Amici di nessuno...

csak azért nem mondom, hogy csoda történt, mert azt akkor fogom, ha valaha látunk egy olyan kezdőt, amiben sandro és dybala egyszerre szerepel. megjegyzem, erre a meccsre szerintem is jobb választás mandzukic.

9csöves9
Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Sandro,Pogba,Khedira,Marchisio,Cuadrado-Mandzukic,Morata lett a hivatalos.

A milánóiak közben BL helyett nyomtak egy derbit a Berlusconi kupa keretében. Nem is értem miért nem 20.45-re tették.

Lacee86
Mandzukic kezdésének azért én is jobban örülnék, habár Zazában is benne van a gól. Marionak meg kell a meccs meg az önbizalomnövelés. Igaz a MG az utóbbi fordulókban feljavult a Bundesligában, de azért remélem, nem fog gondot okozni a legyőzésük. Az igazat megvallva én egy 3-0-ban reménykedem. :)

Trunks
Valóban ezt írják, aztán ilyenkor szokott valami teljesen váratlant húzni Allegri.

Amici di nessuno...

elvileg a hétvégi kezdőhöz képest annyi lesz a változás, hogy zaza helyett mandzukic fog kezdeni, sandro és dybala szokásosan a padon.

Rockynhooo
Nagyon király Cuadrado, csak általában addig cifrázza, hogy végül elbassza a helyzetet. Kicsit jobban ott kéne lennie fejben, és olykor kevesebbet vállalni, egy jó bepassz többet érne, mint az 5. jó csel.

Sandrot meg nem fogjuk addig látni, amíg van Evra? Chievo elleni meccsen volt csak, ha jól emlékszem, akkor szinte mindent rá játszottak. Nagy potenciál van benne, csak gondolom a magabiztosság miatt Evra az első.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Lacee86
Én nem általában mondom, hanem ezen a meccsen.

9csöves9
Kurva jó volt a Jovetic, de a második félidőre ő is eltűnt. Cuadrado meg végig pörgött.

limperatore
Moat jovok haza meccsrol
Cuadrado a legjobb? :D

Nemtok mert ittam vegig de jovetic tudasban klasszisokkal mindebki elott jar

9csöves9
Konkrétan Sandroval lehetett volna megnyerni a meccset. Ők elfáradtak, a két szélen meg lehetett volna bontani őket, de mivel csak Cuadradot erőltettük arra az oldalra kellett csak koncentrálniuk. Állandóan 2-3 emberrel találta szembe magát. Az egy dolog, hogy annyira nagy király, hogy általában meg is ette őket, de ez pont annyira fel is őrölte, hogy a beadás vagy a lövés már gyatra lett.

Pontrugót meg tényleg szerezni kell, kabaré amit művelünk szöglet és szabadrúgás címén. A végén ez a kombináció jól jellemezte az egészet. Ez Alexnél vagy Pirlonál kis túlzással ziccer.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.10.18. 23:39:42

Lacee86
Hát igen, amilyen fontos elemei voltak a szabadok a játékunknak Pirlo alatt, olyannyira nem tudunk velük most a világon semmit sem kezdeni. :( Pedig meccseket dönthetne el egy-egy jó lövés.

azt még kihagytam, hogy jó lenne, ha kevesebb szabálytalanságot hoznánk össze a 16-os előtt, mert ezekből rengeteg van, illetve illene, ha komolyan elkezdenénk foglalkozni a szabadrúgásokkal is, mert amit egyéni- és csapatszinten előadunk eddig ilyen címszóval ebben a szezonban, az kritikán aluli.

Lacee86
Ez a játékvezető nagyon rossz, emlékszem a hülyeségeire korábbról is. Nem értek veled egyet abban, hogy ne hajtottak volna a srácok. E tekintetben én nem éreztem hiányosságot. A Juve -de talán az egész meccs- legjobbja szerintem Cuadrado volt. Iszonyatos munkát végzett megint, és technikailag is nagyon ott van.
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2015.10.18. 23:26:58

összegezve a védelem tette a dolgát, buffon és barza ma is hatalmasak voltak.

a középpályán a kihagyott helyzet ellenére is khedira volt a legjobb emberünk, marchisio nagyon feltűnően nem találta önmagát, pogba pedig a második félidőre feljavult, de tőle ez még így is elképesztően kevés. sandro ilyen szintű mellőzése még dybaláénál is nagyobb rejtély, hihetetlen, hogy perceket sem kap, cuadrado oldalán pedig semmi variációs lehetőség, ha a seggén veszi a levegőt is végigjátszik 90 perceket. vele az a baj, hogy cselezni nagyon jól tud, gyors is, mint a fene, gólt lőni viszont képtelen, és a labdái sem olyan jók.

támadásban a szokásos, itt van lassan november, allegri cserélgeti, váltogatja az embereket, de fogalma sincs, hogy kiknek és milyen formában kéne játszania. zaza munkabírása és harcossága rendkívül szimpatikus, megkockáztatom csapatszinten is kiemelkedő, de a technikai képességei nagyon korlátozottak. morata képes a semmiből rendkívül fontos gólokat szerezni, de ugyanezzel az erővel eltűnni is, ráadásul nem igazán érzi jól magát a szélen. dybala továbbra is vagy játszik, vagy nem, inkább azért nem, mandzukicból pedig szintén nem láttunk még sokat, de ahhoz jóval erősebb széljáték kéne, hogy neki igazán hasznát vegyük.

közelebb nem kerültünk a célunkhoz, a következő atalanta - sassuolo - torino - empoli - milan sorozatban leginkább 15 pont kéne, hogy tűzközelben maradjunk, de sajnos a mostani meccs alapján sem tudnám megmondani, hogy mi az, ami úton valami hasonló kivitelezhető lenne. az mindenesetre biztos, ha pozitívan akarom zárni, hogy ezt a meccset 1 hónapja csont nélkül elvesztettük volna.

9csöves9
Csalódás...Az első félidő az övék volt, a második a miénk ez alapján igazságos a döntetlen. De a második félidőben annyira elfáradtak és Mancini annyira balfasz a meccselésben, hogy egy tökösebb Allgrivel és nagyobb hajtással, szívvel meglehetett volna ez simán. Emiatt haragszom a srácokra, érződik, hogy rengetegen formán kívül vannak, nem megy semmi, de egy ilyen derbin igenis szakadjanak meg. Ezt nem láttam a csapat nagy részén.

Azt azért remélem megérem, hogy mondjuk 2070-ben már robotok vezetik a meccseket vagy valami, mert hihetetlen, hogy nem lehet megnézni már úgy egy nagyobb meccset, hogy nem vak hülye buzi gyökér a spori. Össze-vissza fújt ide oda és mellette még az arrogáns viselkedésével is tovább bassza fel a játékosok agyát.

Lacee86
Hát, ez az eredmény se nem rossz, se nem jó. Nem rossz, mert egy potenciális ellenfél otthonában pontot szerezni mindig értékes, de nem is jó, mert sajnos a hátrány nem csökkent, sőt, a Fiorentinával szemben még egy ponttal több is. Ha Khedira lövése bemegy... csak hát a fociban nincs "ha". :(