44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Moratának úgy tűnik semmi baja, Allegri nem volt vele elégedett, azért cserélte le. Ez nem tetszett a spanyolnak se, ezért jött le olyan morcosan. Azt hittem megsérült. Lehet jókor jött ez a szenvedős 1-0, mindenki marad két lábbal a földön. Meg gondolom Morata is rájön, hogy attól, hogy végre szerzett pár gólt, nem lett mindig rögtön tökéletes.
  • Trunks
    Zaza agyi képességeivel szerintem lehetnek gondok. Ez már nem az első hülyesége, ilyeneket értelmes ember nem csinál. Pláne, ha végre kaphatna rendes játéklehetőséget.
  • 9csöves9
    A meccset sajnos nem láttam, de azért el tudom képzelni.

Cáceresre 6-8 hónapot írnak, rettenetesen sajnálom, de neki így annyi. Bár az utóbbi időkben egyfajta szeretetszolgálatként működünk, szóval nem lepődnék meg, ha most ezért hosszabbítanánk vele.

Zaza meg egy igazi türhő paraszt, nagyon utálnám szerintem, ha nem nálunk játszana. Allegri is kitért rá a meccs utáni nyilatkozatában, hogy egy ekkora klubnál ez nem fér bele, szóval fejben szedje össze magát szépen. A Frosinone ellen maradt 2 csatár így, még jó, hogy már február van, mert erre az esetre hirtelen hoztak volna egy Boriellogilardinofloccariinzaghivierit, hogy majd legyen egy bajnoki aranya májusban.
  • Lacee86
    Na, újabb 3 pont, a meccset meg gyorsan el kell felejteni. 13 győzelem sorozatban azért csak megvan. :)
    Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2016.02.03. 22:42:14
  • Trunks
    Ez nem volt valami fényes, de szerintem ez nem is gond. Amikor ilyen ütemben jönnek a meccsek, nem lehet mindig gólokkal nyerni. Újra nem kaptunk gólt, 13 meccses győzelmi sorozat, már-már hihetetlen.
  • preziosi
    rendkívül fontos lesz erre az időszakra, hogy a kiegészítő emberek bevethetőek legyenek, ha pedig ilyen ütemben esnek ki, az majdnem ugyanakkora probléma lesz, mintha alapemberekkel történne ugyanez.
  • Trunks
    Nem kell azért túldramatizálni. Gyakorlatilag hónapok óta a legerősebb keretet játszathatta Allegri, leszámítva, hogy 1-1 ember néha sérült volt. Morataé nem tűnik súlyosnak, ha meg akár Evra és Cáceres is kidől, őket jól tudjuk helyettesíteni. Marchisio, Dybala, Bonucci, Barzagli, Pogba, őket nehéz.
  • Lacee86
    Törölgette a könnyeit, el akart indulni a saját lábán, de rárogyott a hordágyra... Aggasztó. :/
  • preziosi
    semmi extra, csupán egy pillanatig azt gondolhattuk, hogy teljes a keret. öt játékos sérült meg eddig azóta.
  • Trunks
    Most meg Cáceres... mi van itt? Súlyosnak is tűnik,
  • Trunks
    Morata is úgy tűnik megsérülhetett, különben furcsa lenne most a csere. Legalább Padoin egészségesnek néz ki.
  • preziosi
    elég nyögvenyelős a meccs, fáradtnak tűnik a brigád, dybala nem fogja így bírni a terhelést.

evrát elvileg ágyékprobléma miatt cserélte le allegri, padoin pedig azért kezdő, mert sturaro térdével történt valami. az megvan, hogy körülbelül 7 napja azt mondhattuk, hogy teljes a keret, azóta pedig 4!! játékos sérült meg?
  • preziosi
    khedira újabb 2-3 hét, a nápoly elleni meccset biztos kihagyja, de kérdéses mandzukichoz hasonlóan a bayern elleni odavágó is.
    kezdődik...
  • limperatore
    elegleszmar :D majd mancini is nyom egy 14 gyozelmes sorozatot es visszaelozunk :D
  • Trunks
    Zseniális. A kedvenc pillanatom, amikor a Carpi meglegyinti.
  • 9csöves9
  • Lacee86
    Csúnyán szerepelnek, és ennyi lőtt góllal még mindig a 4.-nek lenni...
  • Trunks
    Intert szépen el is felejthetjük. Ahogy most állnak a dolgok meg lennék lepve az első 4-ben végeznének. Nagyon csúnya is lehet a vége nekik. Kár volt 10 forduló után bajnoki címet emlegetni...
  • Count Adyn
    kihagyhatatlan volt:D
  • limperatore
    hahaha fasz :D
  • Count Adyn

• Lacee86
    Közben a Fiorentina most már 6 ponttal lemaradt tőlünk. Kíváncsi vagyok, mi lesz a Milan-Interen.
    Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2016.01.31. 19:53:53
  • Trunks
    Hogy valami negatívat is mondjak: ez a nadrág valami szörnyen néz ki, kinek az agyszüleménye ez? Elején azt hittem fehér, csak rálóg a fekete mez, mert nincs betűrve. Messziről úgy néz ki a nadrág fehér alja, mintha kilógna az alsógatya. Közelről meg mintha a fehér nadrág teteje koszos lenne.

Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.01.31. 17:06:08
  • Trunks
    Ez a szezon legsimább, legmeggyőzőbb meccse volt. De talán az elmúlt pár évben is csak a tavalyi Parma elleni otthoni meccs volt ennél simább.

Tegyük hozzá Morata ugyan két gólt lőtt, de azért ettől még nem lett régi. Mindkettőt fél méterről kellett bepasszolnia. Persze, érkezni tudni kell, de eddig se azzal volt a baj. Mindenesetre remélem fejben minden helyre kerül ettől a 4 nap alatt lőtt 4 góltól. Pogba szenzációs volt ma, nagy utat járt be ő is a szezon kezdete óta.
  • Lacee86
    Jaja, remélem. Edzőmeccs volt ez a mai. Most már csak a Napolinak kell (ellen)szurkolni. :)
  • 9csöves9
    Szenzációsan játszottak ma a srácok, még 4-5 gól simán bennük maradt. Látszik, hogy az önbizalom az egekben, nagyon jó lenne, ha ez még a Bayern párharcig kitartana. Én behoztam volna még Allegri helyében a 60. körül Zazát és Pereyrát, biztos meghajtották volna a végét. Remélem a hétközi forduló miatt nem játszottak és ott lehetőséget kapnak.
  • Tibre
    morata a legjobbkor lendül formába, remélem a bayern ellen is hint egy duplát. nagyon egybe van ez a juventus. látszik, hogy élvezik a játékot és nem 1:0-ra játszanak. a tavalyi juve is erős volt de ez a megfiatalított csapat még gyorsabb, széleken sandro meg egy állat, ott fejlődtünk a legtöbbet tavalyhoz képest.
  • Count Adyn
    Ami ugy néz ki megtörtént ma:D
  • Count Adyn
    Hát ha Morata-ban átszakad a gát annyira nem nagy gáz ez:)
  • Lacee86
    Hát ez rossz hír... :(
    link
  • 9csöves9
    Ennyi, nincs is miről beszélni. Vitán felül minden idők legjobbja.
  • Trunks
    Azt hiszem ez a kép mindent elmond:
  • Lacee86
    Gigi ma 38 éves, Isten éltesse!
  • limperatore
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Count Adyn
    Bezzeghamutarigoljatmegadtákvolna! :D Szépvolt szücsy ülj le , 10 szücsypont :D
  • szucsy89
  • Count Adyn
    Visszavágóra is intéztek egy kamutizit a harmadosztályu csapat ellen?:D
  • szucsy89
    hétvégén kiderül
  • limperatore
    azert 1 milant meg 1 fos inter is megver :D
  • szucsy89
    találkozunk a döntőben ;)