Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Én átnevezném a Saturn hálózatot Seccora, olaszban tuti nagy sikere lenne😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Azt mondta Secco,hogy õ az elsõdleges célpont,de csak a nyáron,bár biztos fukarkodni fognak majd.

Kösz csöves!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
gondolom ha valaki letenne érte egy szép összeget akkor elengednék, nem várnák meg amég lejár a szerzõdés és ingyen igazolható lesz.
de ez az ajánlattevõ nem mi leszünk azt szinte tutira ki merem jelenteni

9csöves9
a Bréma sportigazgatója azt mondja,hogy nem eladó,2011-ig szól a szerzõdése és meg akarják tartani

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4

Trunks
Direkt nem küldtem, viszont nem is lepett meg, hogy nem a mi meccsünket adják. Uccse szeressék a Juvét arrafelé.

Amici di nessuno...

xD xD kreatív xD xD Gina Buffon nõi Juve kapus😛

forzajuve5
ha van egy kis idõtök akkor EZT olvassátok el

9csöves9
Alex:"Azért dobtam el a kabátort,mert már megint rossz méretet kaptam."😄

pAtOcA
Mekkora homokos a Seedorf xD

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

gercse
😄DD

hát akkor húzós meccs lesz nagyon, mindig rossz a kiesõ ill. szar helyzetben lévõ csapatok ellen játszani

9csöves9
utána néztem,uccsó 14 tétmeccsükbõl 1-t nyertek

9csöves9
bekem segge kell a népnek😄 Seedorfék már megkapták

gercse
ja, én is pont ezen gondolkodtam, hogy már nem tudo hány meccs óta nem nyertek...és persze a szériák megszakadnak valamikor...
reméljük nem ellenünk
Chiellini remélem szintén feltüzeli magát a visszatérés alkalmából(remélem játszik majd)

gercse
ja, az a másik...😄

#23219 úgy legyen

9csöves9
az Udinese hetek óta szopja a brét,ellenünk biztos vért isznak a meccs elõtt

Breki33
Úgy látszik megint az utolsó fordulóban lesz nagy ez P

9csöves9
persze,énis ezért nem küldtem semmit

dévidbekemet is meg kell néha mutatniuk

gercse
én küldtem sms-t, de aztán rájöttem, hogy tökmindegy, mert kötve hiszem, hogy ezen múlna,
házon belül eldöntik õk, hogy mit akarnak

9csöves9
áh 1%-on múlt hogy nem a mi meccsünket mutatják szerdán,és én nem küldtem semmit😄

mondjuk nyilván bennevan misur genoabuzi tamás is

gercse
nem baj, egy ilyen samp ellen még jó...

Kaplan
Csak behúzta a zInter.😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Grove4
Chiellini felépült(zebraportál)

A védõ már pályára léphet az Udinese ellen...

Vasárnap délelõtt is edzést tartott Ranieri a csapatnak. Akik pályára léptek a mérkõzésen, könnyített munkát végeztek, míg a többiek vagy a konditeremben, vagy a pályán dolgoztak. Jó hír Ranieri számára, hogy Giorgio Chiellini és Tiago Cardoso Mendes is teljes értékû edzésmunkát tudott végezni, így pályára léphetnek az Udinese ellen. Camoranesi is végigedzette a tréninget, õ a jövõ hét végén léphet majd pályára, ha minden jól alakul.

Végre!Ez jó hír!

pAtOcA
Elég durva eredmények lettek.. Lazio 2 büntetõt hibázott,a Roma simán nyert,Udinese nagyon visszaesik.. :S Atalanta is gyenge volt a múlt heti Inter verés után.. érdekes ez az olasz bajnokság 😄

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

forzajuve5
délutáni eredmények:
Bologna 1 - 4 AC Milan

Genoa 1 - 1 Catania

Lazio 1 - 4 Cagliari

Lecce 3 - 3 Torino

Napoli 0 - 3 AS Roma

Palermo 3 - 2 Udinese

Siena 1 - 0 Atalanta

azt tudja valaki hogy az Udinesevel mi a fene van? csúnyán visszaestek már

és a Primavera csapat is gyõzött 2-0 a Bologna ellen. Grat nekik!

Grove4
Del Piero Nyilatkozat(JuventusHungary)

„A violák sok nehézséget okoztak nekünk és a gyõzelmet a következõ tényezõknek köszönhetjük: a határozottságunknak, a tûrésképességünknek és Buffon nagyszerû védéseinek. A reakcióm a lecserélésemet követõen? Ez volt az eredménye a feszültségemnek. Nem szép dolog, de néha normális, hogy ingerült az ember, mikor hazai pályán gyõzelemre szeretné vezetni csapatát. Higgye el, nagyon elégedett vagyok a ma esti teljesítménnyel, mind az enyémmel, mind pedig a csapattársakéval.”

www.juventus.com

lool 3. kép

9csöves9

9csöves9

Zsolti9014
3 pont. köszönjük!

egyébként egy darabig jól is játszottunk, szép volt a gól, meg minden.

Hajrá Magyarország!

bocsánat 35 éves lesz😮😮

öm azért látod hogy kibírja még a meccset😊 de igazából valóban neki is Figonak is Tottinak is😞 sajnos nekik már nem szabad 90 percet lenyomni😞 egyedül De Piero hihetetlen hogy lassan 34 évesen még mindig milyen mozgékony😄 varázslatos és durci az ürge legalább is ma xD jól levágta a kabátot a földre lool

Kaplan
Nedved már irtó gyenge, én tisztelem amit elért, nagyon jó játékos, de neki ez a szint már nem fekszik. 😞

A csapatnak grat a gyõzelemért, ki kell szurkolni ma pedig egy Inter vereséget, na jó, lejjebb adom az elvárásaim. X.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

BADE
neccesen,de hoztuk a meccset
A cseréket megint nem értettem,gondolom kontrára akart rámenni Ranieri,de akkor jobb lett volna Jaki,Nedved már a seggén vette a levegõt,helyette kellett volna Gio.
A moneybookers.com-on van valakinek számlája?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Zanetti milyen kötényt adott már xD, Marchisionak mostmár lassan minden meccsen lesz valami egyéni szóloja😊

Count Adyn
Ja és vezetjük a bajnokságot😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
3 pont, köszönjük<#worship>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
Nehéz szülés volt, Buffonnak sokat köszönhetnek a srácok, de Marchisio, Legro, Zanetti is nagyon jól tolta.
Lányeg a 3 pont.

Trunks
Buffon ki-bebaszottul nem megy sehova PONT, téma lezárva

Amici di nessuno...

Trunks
??? Le voltunk focizva a végén. Pár kontránk volt, de Freynek nem volt nagyobb védenivalója.

De Ceglie nálam még mindig üti Molinarót, bár legalább már nem olyan szerencsétlen Moli, mint a szezon elején. A meccs emberei: Marchisio és Zanetti. Azt hiszem ez sok mindent el is mond a teljesítményünkrõl.

Amici di nessuno...

Ha 3 oldalon olvasod ugyanazt a témát,esetleg különbözõ forrásból és nem mellesleg már pár hónapja is nyilatkozott hasonlót akkor azért megakad a szemed rajta....Nekem kell minden mögött összeesküvést látni...
Mondok jobbat-adnának érte 100 millát én is eladnám-akár tetszik vkinek akár nem.
De nem azért raktam be hogy itt feszültség legyen.
Örüljünk h a csapat nem megérdemelten kiszenvedte ezt a meccset.
Forza Juve.
forzajuve5
van benne valami, azért Molinaro keményebben odateszi magát hogyha kell.

Mellberg sem tudott ma sem meggyõzni arról hogy helye van a csapatban

Trunks
Egy döntetlent legalább megérdemelt volna a Fiorentina. A második félidõhöz közünk nem volt, Ranieri majdnem megint elbaszta, mert nem képes változtatni. Megint eljátszotta a DP le, Seba be cserét. Giovinco meg igazán belõhette volna azt a ziccert. Legalább vhogy kiszenvedtük, és megvan a 3 pont.

Amici di nessuno...

9csöves9
kicsit érthetõ volt.szegény Pavelt szarrá rúgták meg szétfutotta magát õt kellett volna lehozni.Alex meg nyilván gólt akart az Ügyvéd Úr emlékére

nemtudom hogy vagytok vele,de nálam a balhátvéd poszt még mindig Molinaroé

9csöves9
semleges nézõként kurvajó meccs lehetett😊

nem vagyok maradéktalanul elégedett az iksz lett volna az igazságos.viszont kurvára örülök hogy 5 év után végre nyertünk már ellenük

Marci a meccs embere.nálam akkor is az lett volna ha nem szerez gólt

forzajuve5
ez jó meccs volt, megérdemeltünk nyertünk. elsõ félidõ után nem mondtam volna ugyanezt, de így a végén bátran ki merem jelenteni. viszont a sok kimaradt helyzetért nagy kár

forzajuve5
Alex de bevágta a dúrcást a csere miatt

Grove4
igaz=nem igaz!

Grove4
Én is azt mondtam,hogy igaz,de miután a milanos kollega a Gazettára hivatkozott,én azt egy megbízható forrásnak tartom,de nem biztos hogy így is nyilatkozott,meg nem is örülnék ha elmenne,de azért hadd írhassam már le a véleményem,és nem akarok balhét,és azt is tudom,hogy az üzenetee nem nekem írtad!

De be is fejeztem ezzel a Buffon-támát!