Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Kösz csöves!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
de ez az ajánlattevõ nem mi leszünk azt szinte tutira ki merem jelenteni
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
hát akkor húzós meccs lesz nagyon, mindig rossz a kiesõ ill. szar helyzetben lévõ csapatok ellen játszani

reméljük nem ellenünk
Chiellini remélem szintén feltüzeli magát a visszatérés alkalmából(remélem játszik majd)
dévidbekemet is meg kell néha mutatniuk
házon belül eldöntik õk, hogy mit akarnak
mondjuk nyilván bennevan misur genoabuzi tamás is
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A védõ már pályára léphet az Udinese ellen...
Vasárnap délelõtt is edzést tartott Ranieri a csapatnak. Akik pályára léptek a mérkõzésen, könnyített munkát végeztek, míg a többiek vagy a konditeremben, vagy a pályán dolgoztak. Jó hír Ranieri számára, hogy Giorgio Chiellini és Tiago Cardoso Mendes is teljes értékû edzésmunkát tudott végezni, így pályára léphetnek az Udinese ellen. Camoranesi is végigedzette a tréninget, õ a jövõ hét végén léphet majd pályára, ha minden jól alakul.
Végre!Ez jó hír!
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
Bologna 1 - 4 AC Milan
Genoa 1 - 1 Catania
Lazio 1 - 4 Cagliari
Lecce 3 - 3 Torino
Napoli 0 - 3 AS Roma
Palermo 3 - 2 Udinese
Siena 1 - 0 Atalanta
azt tudja valaki hogy az Udinesevel mi a fene van? csúnyán visszaestek már
és a Primavera csapat is gyõzött 2-0 a Bologna ellen. Grat nekik!
„A violák sok nehézséget okoztak nekünk és a gyõzelmet a következõ tényezõknek köszönhetjük: a határozottságunknak, a tûrésképességünknek és Buffon nagyszerû védéseinek. A reakcióm a lecserélésemet követõen? Ez volt az eredménye a feszültségemnek. Nem szép dolog, de néha normális, hogy ingerült az ember, mikor hazai pályán gyõzelemre szeretné vezetni csapatát. Higgye el, nagyon elégedett vagyok a ma esti teljesítménnyel, mind az enyémmel, mind pedig a csapattársakéval.”
www.juventus.com
egyébként egy darabig jól is játszottunk, szép volt a gól, meg minden.
Hajrá Magyarország!
A csapatnak grat a gyõzelemért, ki kell szurkolni ma pedig egy Inter vereséget, na jó, lejjebb adom az elvárásaim. X.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A cseréket megint nem értettem,gondolom kontrára akart rámenni Ranieri,de akkor jobb lett volna Jaki,Nedved már a seggén vette a levegõt,helyette kellett volna Gio.
A moneybookers.com-on van valakinek számlája?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Lányeg a 3 pont.
De Ceglie nálam még mindig üti Molinarót, bár legalább már nem olyan szerencsétlen Moli, mint a szezon elején. A meccs emberei: Marchisio és Zanetti. Azt hiszem ez sok mindent el is mond a teljesítményünkrõl.
Amici di nessuno...
Mondok jobbat-adnának érte 100 millát én is eladnám-akár tetszik vkinek akár nem.
De nem azért raktam be hogy itt feszültség legyen.
Örüljünk h a csapat nem megérdemelten kiszenvedte ezt a meccset.
Forza Juve.
Mellberg sem tudott ma sem meggyõzni arról hogy helye van a csapatban
Amici di nessuno...
nemtudom hogy vagytok vele,de nálam a balhátvéd poszt még mindig Molinaroé
nem vagyok maradéktalanul elégedett az iksz lett volna az igazságos.viszont kurvára örülök hogy 5 év után végre nyertünk már ellenük
Marci a meccs embere.nálam akkor is az lett volna ha nem szerez gólt
De be is fejeztem ezzel a Buffon-támát!