Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pAtOcA
4perc +

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

pAtOcA
Hát jól is játszanak.. -.-

sajnos jaki is észrevétlen elõl én most trezet hoztam volna be a kommentár meg kurvára idegesit cagliari drukker vagy mi hogy egyfolytába õket dicséri
fasza ennyit errõl a meccsrõl hihetetlen sissokko aki eddig rohadt jol játszott most õ adja el a labdát ezt tényleg nem hiszem el ezek után ne is álmodjon a juve bajnoki címrõl sõt lehet hogy a 2. helyet is elveszetik!!!
Trunks
3 helyzetbõl 3-2... no comment. A védelmünk 1 vicc, ha átjönnek a félpályán, gól. Felesleges itt a scudettóról beszélgetni.

Amici di nessuno...

pAtOcA
2-3 Matri

hát ezt most már tényleg nem hiszem el chiellini is kidõlt és igy treze nem tud bejõnni ezt nem hiszem el végre elkezdtek felépülni és ujra kidõltek ráadásul szakadunk igy le az intertõl is ezt a meccset most be kell huzni muszáj
kéne treze vagy jaki akár jõhet mind a kettõ
pAtOcA
Jeda 2-2

Kit--Kat
Sõt, Steve Nash a személyes barátja Alexnak😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Trunks
Simán jobbak vagyunk. A gólig helyzete se volt a Cagliarinak, aztán bumm. Utána pedig felbátorodtak, de megint átvettük a játék irányítását és megérdemelten vezetünk.

Azt azért mondja már el vki, hogy a szöglettel miért kell fél percig szarozni, amikor vége a hosszabbításnak?

Amici di nessuno...

pAtOcA
nedved 2-1

meg is van nedved gooooooolllllllllll 2-1
az a baj,hogy csak sissokko játszik jol felkéne nõnie a tõbbieknek mellé és egy kicsit javitani a védelmen és nem lenne gond!! ettõl függetlenül kurva jol játszik a cagliari sajnos nagyon õsszeértek idén
gooooooolllll 1-1 végre momo gyõnyõrü fejes innen meg kell forditani!!!!!
pAtOcA
Sissoko 1-1

pAtOcA
Márpedig ha ez így megy akkor jön Treze..

eddig harmat gyenge a védelem mintha most játszanának így együtt elõször remélem megfordítjuk akár trezeugettel jó lenne ha góllal térne vissza
pAtOcA
sõt C.zanetti megsérült,helyette jön Marcisio..

fasza kezdés most megint lehet kapaszkodni!!!!
pAtOcA
Kezdõdik a Juve-Cagliari meccs! Trezeguet már pados..

forzajuve5
a keret a mai meccsre, azért ez már elfogadható az elmúlt hónapokhoz képest (fõleg arra gondolok hogy ott van a 4 csatár):

Az udinei kerettel ellentétben, Del Piero visszatért. Tiago és Zanetti is felépült, így õk is megtalálhatóak a keretben. Zanetti esetében azonban meg kellett várni a reggeli edzést a bevethetõség eldöntése érdekében. Giovinco-t bokasérülés miatt nem nevezte a szakvezetõ.

Íme a teljes keret:

1 Buffon
3 Chiellini
4 Mellberg
6 Zanetti
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Marchisio
21 Grgyera
22 Sissoko
28 Molinaro
29 De Ceglie
30 Tiago
32 Marchionni
33 Legrottaglie
42 Pinsoglio

Kaplan
Jó lenne ha Trez beállna kicsit játszani... Ki tudja mi sülne ki megint ha összeállna a DP-Trez csatár duó.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Grove4
Ja,bár én nem láttam az Udine elleni meccset,de most nincs olyan jó formában Amauri,én pedig Érzem trezben a tûzet😄😄(de nem én vagyok az edzõ-szerencsére)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
majd kb a 70. percben behozza Ranieri...pedig Amaurinak nagyon kéne egy kis ücsörgés a padon mert amit az utóbbi meccseken mûvel az nulla

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
nálad nem nehéz okosabbnak lenni...
Grove4
Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de én szívesen látnám legalább egy félidõ erejéig Trezt a pályán!Esetleg egy három csatáros taktika 😉??

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Olvasgass csak vissza,amikor kitört 2006-ban a bundabotrány,akkor a topicotocba csak azt lehetett olvasni ,hogy "csaló juve";"mocskos csalók",holott akkor még nem nagyon volt jogerõs bizonyíték!

Úgyhogy ne.......(áhh mindegy,nem akarok büntit)

érdekes...:S meglátjuk mi sül ki belõle

limperatore
ezt te meg még elhiszed, de okos vagy 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Trunks
Nem hiszem, hogy lesz vmi. És ha mégis, akkor se lesz közel se akkora botrány, mint a miénk volt.

Amici di nessuno...

Grove4

Breki33
Újabb gigantikus bundabotrány Olaszországban?
2009. január 30. 11:09

Bundabotrány van kialakulóban az Inter körül

Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése

Az olasz Közigazgatási Minisztérium állításai szerint, a tavalyi bajnokságban az Internazionale csapata szándékosan veszített el több meccset is a pontvadászat hajrájában, hogy ezzel befolyásolja fogadásokat az országban - közölte az Il Giornale címû olasz napilap pénteki száma.

http://www.telesport.hu/Hirek/2009/01/30/11/Ujabb_gigantikus_bundabotrany.aspx
9csöves9
nah,mostmár kint van 2014-ig hosszabbított

9csöves9
a hivataloson nincs kint pedig az ilyeneket mindig egybõl kibasszák.mindenesetre<#eljen>

9csöves9
2002ben 5 fordulóval a vége elött ment az Inter 6 ponttal elöttünk

itt tudom mire gondoltál sztem a Borussia Dortmund vagy 17 pontos elõnyére gondoltál féltávon 2002-ben?😄😄 és onnan bukták el a bajnokságot sõt asszem 11.-ek lettek utána 1. helyrõl...nagyon durva!

egyébként pedig a francért vagytok ilyen pesszimisták nem olyan jó ez az Inter ám:S:S amióta a bundaügy volt azóta csak mákja an az Internek örökké...most bajnokok leszünk! Milan no comment😄 Beckham le is sérült pff😄 de azért Alex nélkül is tudni kell nyerni ez a véleményem😞

sajnálom h kikaptunk😞 éreztétek ti hogy az Udinese pont ellenünk fog nagyon hajtani:S áá

gabber_saviola
Juventus: Marchisio rinnova sino al 2013

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Trunks
Sztem is a mutatott játék a legfõbb baj, nem a 6 pont. De sajnos 1 kezemen bõven meg tudom számolni, hogy hány meccset nyertünk jó játékkal. 13 gyõzelembõl ez elég elszomorító.

Amici di nessuno...

9csöves9
örülök hogy nem siettem haza keresni valami fos sztrímet...a meccsrõl így nem mondok semmit

2002 óta én nem tartom elõnynek a 6 pontot,nem amiatt kell szomorkodni.hanem amiatt hogy ezt a csapatot eddig is csak a szíve vitte elõre rengeteg szar meccsel.az olasz bajnokság kritikája lenne ha mi nyernénk a scudettot.mindenesetre én reménykedek

gercse
ez tényleg így van, de viszont benne mindig ott van a lehetõség, hogy hoz vmi váratlant, a többiekben kevésbé látom ezt
Néha azt láttam, hogy az akarással van a gond, nem futunk eleget, nem passzolunk elég pontosan...sajnos
Egyébként remélem Chiellini viszatérésével biztosabb lesz a védelem, Trezzel talán több gól jön majd, ill. Camo játéka is kell
Nem lehetetlen innen sem nyerni, csak vmit tenni kell, nehogy hullámvölgybe kerüljünk

VéLacc
az ideg szétver amikor nem nyerünk és pályán van Giovinco, akkor persze, hogy egybõl õt kell elõvenni :S
most ha az egész csapatról azt mondják h senki nem akart gyõzni, akkor el kell várni Giovinco-tól hogy majd õ maga egyedül megnyeri a meccset??
"Del Piero nélkül nem megy" ezt is mindenki úgy hangoztatja mintha eddig nem kaptunk volna úgy ki, hogy nem lett volna pályán Del Piero...
volt már olyan is hogy akkor is kikaptunk! idén is volt már Del Pieronak olyan meccse, amikor mindenki azt mondta teljesen jogosan, hogy hiába volt pályán, nem csinált semmit.

(G)io vinco

Csacsi
Inkább az a legszomorúbb, hogy Õk nyerni akartak. A Juventuson tegnap ezt nem láttam. Egyáltalán nem akrt senki nyerni, csak legyen már vége.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
ja, egyébként ettõl tartottam én is, hogy az Udinese pont most tér magához. 😞

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nem láttam a meccset. sajnos Giginek nem sikerült születésnapját gyõzelemmel ünnepelnie. de azért 6 pont még behozható. mondjuk más kérdés, hogy nem pont így.

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
Reggelt. AZ a nagy igazság h Alex nélkül nem megy. Hiába nagy tehetség Giovinco még messze van attól h a hátán vigye a csapatot. Nem jött jól ez a vereség, de van még esély.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
innentõl egyszerûvé vált a képlet: minden meccset nyerni kell másképp nincs esély a bajnoki címre,és lássuk be ez lehetetlen.
azért ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire egy emberre épül a csapat, ha az nincs a pályán akkor vége mindennek....
Secco és társai pedig beláthatnák, hogy szükség van kreatív támadó középpályásokra, és ha ezt Ranieri nem hajlandó belátni akkor meg kell köszönni neki az eddigi munkáját. szimpatikus az öreg, de ez már túlságosan elszomorít, hogy nem tud semmilyen taktikai lépést meghúzni, és ez így nagyon nem jó.

de utálom mikor mindenki így elkeseredik és ilyeneket írunk, de ez van, egy hétvégi gyõzelem után majd újra jobb kedvünk lesz

Trunks
A legnagyobb pozitívum a meccsel kapcsolatban, hogy nem adta a Sport tv...

Amici di nessuno...