Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Azt azért mondja már el vki, hogy a szöglettel miért kell fél percig szarozni, amikor vége a hosszabbításnak?
Amici di nessuno...
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
Az udinei kerettel ellentétben, Del Piero visszatért. Tiago és Zanetti is felépült, így õk is megtalálhatóak a keretben. Zanetti esetében azonban meg kellett várni a reggeli edzést a bevethetõség eldöntése érdekében. Giovinco-t bokasérülés miatt nem nevezte a szakvezetõ.
Íme a teljes keret:
1 Buffon
3 Chiellini
4 Mellberg
6 Zanetti
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Marchisio
21 Grgyera
22 Sissoko
28 Molinaro
29 De Ceglie
30 Tiago
32 Marchionni
33 Legrottaglie
42 Pinsoglio
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Úgyhogy ne.......(áhh mindegy,nem akarok büntit)
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...
2009. január 30. 11:09
Bundabotrány van kialakulóban az Inter körül
Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése
Az olasz Közigazgatási Minisztérium állításai szerint, a tavalyi bajnokságban az Internazionale csapata szándékosan veszített el több meccset is a pontvadászat hajrájában, hogy ezzel befolyásolja fogadásokat az országban - közölte az Il Giornale címû olasz napilap pénteki száma.
http://www.telesport.hu/Hirek/2009/01/30/11/Ujabb_gigantikus_bundabotrany.aspx
egyébként pedig a francért vagytok ilyen pesszimisták nem olyan jó ez az Inter ám:S:S amióta a bundaügy volt azóta csak mákja an az Internek örökké...most bajnokok leszünk! Milan no comment😄 Beckham le is sérült pff😄 de azért Alex nélkül is tudni kell nyerni ez a véleményem😞
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amici di nessuno...
2002 óta én nem tartom elõnynek a 6 pontot,nem amiatt kell szomorkodni.hanem amiatt hogy ezt a csapatot eddig is csak a szíve vitte elõre rengeteg szar meccsel.az olasz bajnokság kritikája lenne ha mi nyernénk a scudettot.mindenesetre én reménykedek
Néha azt láttam, hogy az akarással van a gond, nem futunk eleget, nem passzolunk elég pontosan...sajnos
Egyébként remélem Chiellini viszatérésével biztosabb lesz a védelem, Trezzel talán több gól jön majd, ill. Camo játéka is kell
Nem lehetetlen innen sem nyerni, csak vmit tenni kell, nehogy hullámvölgybe kerüljünk
most ha az egész csapatról azt mondják h senki nem akart gyõzni, akkor el kell várni Giovinco-tól hogy majd õ maga egyedül megnyeri a meccset??
"Del Piero nélkül nem megy" ezt is mindenki úgy hangoztatja mintha eddig nem kaptunk volna úgy ki, hogy nem lett volna pályán Del Piero...
volt már olyan is hogy akkor is kikaptunk! idén is volt már Del Pieronak olyan meccse, amikor mindenki azt mondta teljesen jogosan, hogy hiába volt pályán, nem csinált semmit.
(G)io vinco
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
azért ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire egy emberre épül a csapat, ha az nincs a pályán akkor vége mindennek....
Secco és társai pedig beláthatnák, hogy szükség van kreatív támadó középpályásokra, és ha ezt Ranieri nem hajlandó belátni akkor meg kell köszönni neki az eddigi munkáját. szimpatikus az öreg, de ez már túlságosan elszomorít, hogy nem tud semmilyen taktikai lépést meghúzni, és ez így nagyon nem jó.
de utálom mikor mindenki így elkeseredik és ilyeneket írunk, de ez van, egy hétvégi gyõzelem után majd újra jobb kedvünk lesz