Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de sztem eléggé megszívtuk ezzel a váltással. Hiddink más kaliber, mint Scolari, vele most nagyon jó lesz a Chelsea. Kegyetlen nehéz dolgunk lesz, bár eddig se mi voltunk a párharc favoritjai.

Amici di nessuno...

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

BADE
persze ha lány lesz,akkor mint nõi bíró vagy partjelzõ jelen lehet õ is ugyanazon a pályán😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
azt nem írja,hogy fiú is lesz😄

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

forzajuve5
már alig várom, hogy a Del Piero testvéreket együtt lássam a pályán 😄

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Silva jöhet😛

Grove4
Nagyon úgy tûnik hogy a Juventus nagyot nyerhet a Valencia anyagi válságán!

Mint arról tegnap is beszámoltunk, nagyon úgy tûnik, hog a Valencia CF-nek az anyagi gondjai miatt meg kell válnia David Silvától vagy David Villától, vagy esetleg mindkettõjüktõl. Nos, Villát az FC Barcelona mellett Premier League-es klubok vennék meg, míg Silvát a Juventus FC akarja nagyon.
A Bianconerik a hírek szerint készek 30 millió eurót fizetni a 23 esztendõs, Európa-bajnok középpályásért, akinek ötéves szerzõdést és 4,5 millió eurós évi fizetést ajánlanának.

A szélsõ egyébként a Denevérek neveltje, de kölcsönben szerepelt az SD Eibar és a Celta Vigo csapatánál is.

(stopli)

forzajuve5
nem egy világsztár kell ide, hanem több olyan játékos aki tud rendesen játszani

Zsolti9014
Lehet még jól is járnánk vele. 😄

Hajrá Magyarország!

Grove4
A Juve egy világsztárt vesz majd. Van pénzünk és ötleteink, minõséget akarunk.'---kezdenek rájönni😛

9csöves9
nem fér be mert ahhoz hogy középsõ kp legyen tudnia kell védekezni is.szélsõt játszani meg nem tud

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Forza Italia
Mi az h Diego nem fér be??? Kiváncsi leszek ki lesz az a világsztár. Sztem Torghelle lesz az😄
Seccoból kitellik😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
Secco hosszabított és mondot pár dolgot!
Secco: 'Diego nem fér bele Ranieri 4-4-2-jébe, ami sokáig megmarad még. Silva tetszik nekünk. Cassano? Kérdezzétek Marottát, itt nem fér be Del Piero mellett.'

Secco: 'A Juve egy világsztárt vesz majd. Van pénzünk és ötleteink, minõséget akarunk.'

(tuttosport)

Count Adyn
😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

xD xD

Zsolti9014
így van.

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Gigi, nemde? <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
Kis találós kérdés:

Belgium: Hitler miatt cserélhet mezszámot Tõzsér Dániel
Könnyen lehet, hogy Tõzsér Dánielnek új mezszámot kell választania, mivel egy flamand író felhívta rá a figyelmet, hogy a 88-as szám a „Heil Hitler” köszöntést szimbolizálja – adta hírül a sport.be belga sportportál.

Melyik játékosnak volt ugyanezzel a mezszámmal gondja? 😄

Hajrá Magyarország!

gercse
hát akkor Poulsen Tiago középen, vagy Camo-t kell berakni Tiago helyére és Marchionnit ki szélre,
Esetleg Gio is játszhat középen, bár gondolom Ranieri szeretne két védekezõt mindenképp...

Forza Italia
Hát ez hihetetlen. Ha õ sem játszhat akkor nagy bajban leszünk. Fogy a középpálya rendesen.
sissoko

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Kaplan
Ahogy rányomtam a 'mehet' gombra, rájöttem. Bocs, csak kicsit fáradt vagyok..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
na erre célzás
gercse
lehet hogy jól jön ez majd bl-ben, de ki tudja, mi a jó ebben a helyzetben

Breki33
dehogy célzás
Kaplan
Remélem nem célzás a postod. Nem kell õ nekünk..

Breki33

Kirúgták Scolarit, a Chelsea edzõjét

* Joó Gábor - [email protected]

2009. február 9., hétfõ 17:51 | Frissítve: 8 perce
Luiz Felipe Scolarit a gyenge eredmények miatt küldték el a futballklubtól, mindössze fél év után. Keresik az új menedzsert.

Menesztette a csapat edzõjét, Luiz Felipe Scolarit a Chelsea futballklub vezetõsége, közölték hétfõ este az egyesület hivatalos honlapján.

A világbajnok brazil tréner múlt augusztus óta ült a londoniak kispadján, de a hétvégi döntetlennel <1> a bajnokság negyedik helyére estek vissza vele, jelentõs hátrányba a vezetõ Manchester Unitedtõl. Hetek óta csapnivalóan játszott <2> csapata, alig tudtak gólt rúgni, az MU-tól 3-0-ra ❤️>, a Liverpooltól 2-0-ra kaptak ki <4>.

A klub weboldalán azzal indokolták a váltást, hogy a még megszerezhetõ címeket – BL, FA-kupa, esetleg bajnokság – csak egy új szakemberrel érhetik el.
hirdetés

Atmenetileg az eddigi segédezõ, Ray Wilkins kerül feljebb egy poszttal, de hosszabb távra mást szánnak Scolari utódjának. Keresik, de nevekrõl egyelõre az angol sajtó sem tud.
nyugi beszólok nekik ha kell xD erre való campy bácsi 😄

fujj ez undorító amit Del Pieroval csinálnak miért akarták bemocskolni?

pfff...h ezeknek az intereseknek mekkora pofájuk van...
én nem vok se juve se inter se milan semilyen fan, én olasz foci imádo vok, de amit azok müvelnek...istenem szinte már szánalmas...
Breki33
Del Piero beperli a Facebookot

Jogi lépéseket készül tenni a Facebook ellen Alessandro Del Piero. A Juventus sztárja azt követõen szánta rá magát erre, hogy a világ legnépszerûbb közösségi portáljára 255-en regisztráltak az õ személyazonosságával, az egyik ál-Del Piero profilja pedig egy náci nézeteket hirdetõ oldalra linkel.

A Facebookon jelenleg 255 profil aktív az olasz támadó személyazonosságával, habár az „igazi” Alessandro Del Piero – több híres társával ellentétben – sohasem regisztrált a világszerte leginkább kedvelt közösségi oldalra.

Az egyik ál-Del Piero profiljában ráadásul olyan linket helyzett el, amely egy nácizmusra buzdító honlapra vezet, mindez pedig már jogi lépések megtételére kényszerítette a Juventus játékosát.

A futballista ügynöke – és egyben bátyja – bejelentette, hogy felveszik a kapcsolatot az ügyvédeikkel a játékos imidzsének megvédése érdekében, és megerõsítette, hogy az igazi Del Pierot felesleges is keresni a Facebookon.
Breki33
Guberti-t a Juve és a Roma is akarja?

A La Gazzetta dello Sport szerint két sztárcsapat is megszerezné a Serie B Cristiano Ronaldo-ját.

Ezt a nevet úgy egy éve aggatták rá Stefano Guberti-re (nem véletlenül, hiszen rendkívül technikás játékosról van szó), s már akkor is szóba került, hogy az olasz élvonalba, a Serie A-ba szerzõdhet, ám végül maradt az Ascoli-ban.
Most télen az AS Bari-hoz került kölcsönbe, s mivel a nyáron lejár a szerzõdése, és a hosszabbítás elég valószínûtlen, így a 24 esztendõs középpályás ingyen igazolható lesz.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a Juventus FC és az AS Roma is meg akarja szerezni a labdarúgó aláírását.
Mint ismeretes, a torinóiak Pavel Nedved utódját keresik - a jelöltek közül kétségkívül Guberti lenne a legmegfelelõbb választás anyagi szempontból, hiszen ahogyan írtuk, nem kellene érte fizetni.
Breki33
Azért jó, hogy hüvejk matyi divatdrukker

Addig jó nekünk amíg máshová írogat különben nagyot süllyedne itt is a szint ha irogatná a hülyeségeit........

Count Adyn
😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

egyetértek a mezszabály egy baromság miért nem szabad levenni mikor a mez alatt egyes játékosok pólot hordanak!? és a poló nem számít szexuálisan izgatónak a kis tini lányoknak xD semmiféle reklám és üzenet nincs evvel miért ne örülhetne így ha akar az ember? mondjuk magunk közt szolva ha örülsz a gólnak felesleges levenni a mezt xD én nem tenném xD grat a gyõzelemhez...ja és köszönjük Terlizzi és persze Buffon😊

Forza Italia
na most én mondom h húz innen. Pápá

Breki33
annak sosem volt értelme

hüvejk matyi értelmi szintjérõl meg regéket mesélnek a városban P
Zsolti9014
ez kemény menet volt.
Poulsen a csodacsere - véletlen bejött valami Ranierinek is.
De hogy miért kell Amaurit hagyni emberhátrányban is egyedül birkózni...

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
hát mit is mondjak összegzésként. az biztos hogy vérnyomást most nem szabad mérni, mert kiakadna a mûszer.
egye fene azt mondom, hogy megérdemeltük a gyõzelmet, de nem az egész csapat és fõként nem Ranieri, hanem a néhány játékos aki azért próbálta odatenni magát.
Buffon elõtt le a kalappal, Nedved is elkezdtett talán végre úgy játszani ahogy kellene neki, Amauri tette amit tennie kellett egyedüli csatárként, Jakira még mindig nagyon dühös vagyok, védelem megint nem úgy muzsikált ahogy kellene(Grygera furcsa megmozdulásai, Mellberg lomhasága).
és még mindig azt mondom hogy 1-1-es állásnál kockáztatni kellett volna és csatárt behozni. nem arra várni hogy majdcsak lesz valami, mert valljuk be õszintén ez egy nagy mázli volt.

aludjunk erre egyet, és öröljünk hogy újra a tabella 2. helyén vagyunk, feljebb már úgyse hinném hogy jutunk

gercse
Inter topikot meg ne látogassa senki, semmi értelme
majd egyszer úgyis leesnek a magas lóról, és akkor talán észhez térnek

gercse
szar mákkal nyertünk, bíró is velünk volt, két tizit is befújhatott volna a Cataniának,
bár lehet hogy a kiálltás miatt volt a csapat ennyire frusztrált, de 11-en is így játszottak volna szerintem
egyedül Buffon dícsérhetõ

Count Adyn
Én megmondtam hogy õt kell behozni😄 Mondjuk amikor behozta akkor már nemvolt értelme, hát ez van xD

Trunks
Nem tudok örülni a gyõzelemnek. Megérdemeltük volna, hogy kikapjunk. Ilyen ötlettelen, szar alibifoci nem lehet az egész meccsen játszani, még emberhátrányban sem. És ez Ranieri "érdeme". Kérdem én: mi a faszt keres õ ott a kispad mellett? Jó onnan nézni a meccset? Mert lófaszt se csinált, csak 2 alibicserét. Poulsen rúgta a gyõztes gólt, mert õ állt ott, most biztos megint Ranieri lesz az isten. Hurrá.

Amici di nessuno...

m0tTh0w
Örülök a 3 pontnak, de vmi borzasztóan játszunk, és ez nagy baj.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

forzajuve5
mindenhol a végén potyognak a gyõztes gólok

Rudee
Terlizzit a válogatottba 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

Count Adyn
ÁWHÁHHÁH POULSEN EZAZZ😄ASD

Kaplan
KISZENVEDTÜK! Bizony kiszenvedtük... 😊

forzajuve5
nem tudom mit szarozik megint az öreg. nincs mit veszíteni, Tiago és Nedved le Alex és Trez a helyükre aztán lesz ami lesz

forzajuve5
ez a marha sok szöglet amit rúghatnak meg fogja bosszulni magát

forzajuve5
izomhúzódás... de gondolom ezen már te sem lepõdsz meg